Stary 03.07.2009, 19:21   #1
-tomek1234-
Żółtodziób

Zarejestrowany od: 28.05.2009
Domyślnie Do moderatorów

Panowie powoli "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" forum jest dla graczy nie dla was.
-tomek1234- jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 03.07.2009, 19:25   #2
MOD_Azrabael
Moderator forum

Awatar użytkownika MOD_Azrabael

Zarejestrowany od: 28.02.2009
Domyślnie

w rzeczy samej... z tym, że my też jesteśmy graczami.
mylisz nadgorliwość z tym co robią moderatorzy na forach.
masz jakiś przykład przegięcia??

Cele:
SPAMERZY, TERAZ MAM MIECZE

MOD_Azrabael jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 03.07.2009, 19:33   #3
-tomek1234-
Żółtodziób

Zarejestrowany od: 28.05.2009
Domyślnie

Od jakiegoś czasu widzę tylko wpisy modów i praktycznie nic więcej, a jak wpis to zaraz straszenie kartkami.
-tomek1234- jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 03.07.2009, 19:38   #4
MOD_Azrabael
Moderator forum

Awatar użytkownika MOD_Azrabael

Zarejestrowany od: 28.02.2009
Domyślnie

na tym forum jest wiele osób, które innych forów nie znają. Miesiące wolnej amerykanki wypaczyły ludzi i niestety trzeba stosować twardą politykę, aby mimo obecności moderatorów nie dochodziło do przegięć.
Zobacz, że osoby kulturalne i obyte z forami swobodnie się tutaj wypowiadają i nikt im po psotach nie bazgra.
Dodatkowo, zauważ to o czym sam wspomniałeś. prowadzimy profilaktykę. Straszymy, a w niewielu przypadkach używamy kartek.

Cele:
SPAMERZY, TERAZ MAM MIECZE

MOD_Azrabael jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 03.07.2009, 21:02   #5
BA_hellboy_13
BoardAdmin

Awatar użytkownika BA_hellboy_13

Zarejestrowany od: 11.12.2008
Domyślnie

poza tym jest nas "pełno" bo trochę gramy w damorię i zdążyliśmy się coś dowiedzieć na jej temat.. teraz staramy się odpowiadać na pytania oraz przekazać naszą wiedzę nowym..

chyba nie widziałeś jak forum wyglądało wcześniej że masz jakieś pretensje do naszej pracy.. staramy się tu przywrócić życie bo to co się działo skutecznie zniechęciło większość graczy..

straszenie kartkami ale tylko w wypadku kiedy zachodzi taka potrzeba, jakby spora grupka nie robiła wszędzie oftopu oraz nie spamowała to nie byłoby problemu..

pozdro
BA_hellboy_13 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 03.07.2009, 21:22   #6
MOD_neru166
Zablokowany

Awatar użytkownika MOD_neru166

Zarejestrowany od: 06.04.2009
Domyślnie

popieram kolegów.
Tomek kartki możesz traktować jako ostrzeżenie zapisane... jeżeli uzbierasz odpowiednią ilość to będzie skutkowało Banem na forum.
Nikt tutaj nie dostaje kartek za byle co bo nam się to podoba lub lubimy mieć władzę.
Skoro stawiasz nam jakieś zarzuty to proszę przedstaw konkretne pokazując palcem o co dokładnie Tobie chodzi.
My również jesteśmy ludźmi i możemy popełniać błędy ... ale jak do tej pory nikt nie miał zastrzeżeń do tego co zrobiliśmy.
Staramy się tak jak hellboy powiedział: pomóc wam, zrobić porządek i przekazać wam naszą wiedzę na temat gry i nie tylko. Z tej strony powinny być posty typu: dobra robota; dziękujemy...
Uszanujcie także nasze starania, piszemy wam w postach na czerwono aby was ostrzec lub opisać co zrobiliście źle... lepsze to niż od razu dawać kartki, prawda?

pozdrawiamy, ekipa Moderatorów Damoria
MOD_neru166 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 03.07.2009, 23:05   #7
Robert101978
Żółtodziób

Zarejestrowany od: 23.06.2009
Daumen hoch popieram - brak swobody i wolności słowa

tomek1234- "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" forum jest dla graczy nie dla was

ale moderatorzy forum ustalili zasade ręka ręke myje - kto pisze ....... jest karany i banowany

przecierz dla nich to nie problem - dlatego wole nie korzystać z forum bo nie chcę się nikomu narazic -

ale oni uważają że mniej forumowiczów to mniej pracy - a ci co ośmielają
się pisać - musza pisać to co modom sie podoba -
Robert101978 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 03.07.2009, 23:24   #8
BA_hellboy_13
BoardAdmin

Awatar użytkownika BA_hellboy_13

Zarejestrowany od: 11.12.2008
Domyślnie

nie lubię się dochodzić w ten sposób.. ale spoko.. ja napisze swoje-to co myślę

kolega wyżej jest na forum od jakichś 10 dni więc faktycznie ma znakomite obeznanie w tym jak forum funkcjonuje.. był tu wcześniej jak nie było tematu bez spamu, wszystko było super czytelnie zorganizowane i ogólnie sielanka..
nie było moderatorów którzy nic nie robią tylko posty sobie nabijają psując ludziom tu krew i wyganiając ich.. hehe.. tak to właśnie naprawdę wygląda!!

a my przecież jesteśmy niczym więcej jak sługusami supportu nie mającymi własnego zdania.. i wciskającymi Wam kit przy każdej okazji.. ależ proszę!

to nic że my jesteśmy normalnymi graczami wybranymi wśród tych którzy zgłosili się do pomocy przy forum i robimy to w naszym wolnym czasie.. jakby ktoś nie wiedział za darmo!!tak to bywa zazwyczaj bo najnormalniej lubimy tę grę więc czemu nie pomagać jej jakoś funkcjonować..

szkoda że są tacy jak Ty którzy sami nic pozytywnego nie wniosą a jedynie krytykują pracę innych.. brawo..

mimo wszystko czekamy na Wasze opinie na nasz temat.. jeżeli faktcznie tak źle działamy to piszcie a my się zreflektujemy..

pozdrawiamy serdecznie
BA_hellboy_13 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 03.07.2009, 23:41   #9
tomeczko72
Zaawansowany forumowicz

Awatar użytkownika tomeczko72

Zarejestrowany od: 19.01.2009
Domyślnie

Hellboy jeszcze za wcześnie jest oceniać waszą pracę, proponuję troszkę zmodernizujcie to forum, to może wróci tu życie i faktem jest że jak się na niego wchodzi to na razie ma się wrażenie że tylko moderatorzy na nim piszą.
Sam ciągnę parę fuch społecznych wszystkim nie dogodzi ale zawsze warto słuchać tego co mówią inni i zastanowić się co warto zmienić
Pozdrawiam.

Last edited by tomeczko72 : 03.07.2009 at 23:57.
tomeczko72 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 03.07.2009, 23:55   #10
luzdelsur
Gesperrt

Zarejestrowany od: 21.02.2009
Cool

A ja mam pytanko we własnej sprawie...

Za co dostałam punkty karne ze swój post z 26.06 godz. 22.44? (wątek wojna z ISRI)

Podobno za wulgaryzm...

Zwracam uwagę że tylko zacytowałam wypowiedź mojego poprzednika z którym polemizowałam.

Drodzy Panowie, wiele można o moich wypowiedziach na tym forum zapewne powiedzieć, ale chyba nie to że są wulgarne...
luzdelsur jest offline   Odpowiedz cytatem
Odpowiedź

Opcje wątków
Widok

Reguły forum