View Full Version : Wszystko o dronach
A ilość posiadanych dronów ma wpływ w jakiś sposób przy licytacji na aukcji???
CrashBandicoot[BAR]
01.02.2008, 11:49
Jeśli kupujesz od razu za uridium to wiadomo, że dwa razy więcej, ale jak za kredyty to nie ma znaczenia.
To dla tego drony są droższe na aukcjach od goliatów, bo ósma drona iris kosztuje sporo uridium.
ile streuner'ów trzeba zestrzelić żeby dron miał drugi lvl?
CrashBandicoot[BAR]
01.02.2008, 13:21
http://seafightterrors.com/upload/files/11_53_55_DO.bmp
A teraz info:
Drony expią max. do 6 levelu. Na każdy potrzeba dwa razy więcej pkt.
Liczby od 1 do 10 to statki(gdzie 1 to phoenix, a 10 to goliat)
Powiedz mi jaki masz statek, przy nostromo dopiero lordakia daje 1 pkt.
Dalej każdy kumaty powinien zrozumieć.
Jeśli nostromo to 7, jak przy kupowaniu statków, to za lardakie nie ma nic. A może źle to liczę? Jest to dla mnie o tyle istotne, że sam latam nostromo. Tabelka jest dziwnie zrobiona, ale wydaje mi się, że ta pierwsza część dotyczy punktów za strącenie wrogich statków.
CrashBandicoot[BAR]
01.02.2008, 15:55
Dokładnie, przy nostromo nie otrzymujesz pkt, za lordakie, a jeżeli chodzi o statki firm, to xs zniszczenie obcego Yamato masz 1 pkt
maciek11111c
02.02.2008, 13:23
mam statek nr.9 ile dostane doświadczenia za lordakie?:confused:
CrashBandicoot[BAR]
02.02.2008, 16:33
statek nr. 9 to vengeance. Za lordakie nic nie dostaniesz
rafi[`3T]
02.02.2008, 22:06
WITAM
mam bigboya co musze zestrzelić by dron się rozwijał :confused:
-=DJABEL=-
03.02.2008, 19:43
[quote=001rafi;2048]WITAM
mam bigboya co musze zestrzelić by dron się rozwijał :(:mad::confused:
pod:djabel
UnControllAble
04.02.2008, 14:05
Mam pytanie czy jeśli drony są lekko uszkodzone np. 5% to czy dalej się rozwijają, ponieważ mam 2 drony na 4 i 5 lvl i są uszkodzone a zabilem już wiele lordakii i nie zwiększył się lvl żadnego z nich
"Mam pytanie czy jeśli drony są lekko uszkodzone np. 5% to czy dalej się rozwijają, ponieważ mam 2 drony na 4 i 5 lvl i są uszkodzone a zabilem już wiele lordakii i nie zwiększył się lvl żadnego z nich"
Jeśli latasz czymkolwiek lepszym od piranii, to lardakie nie rozwijają dron - popatrz w tematy o dronach - znajdziesz odpowiednią tabelkę. A uszkodzenia dron nie mają wpływu na ich rozwój. Tylko naprawa obniża poziom o 1.
-----------------
"mam bigboya co musze zestrzelić by dron się rozwijał
pod:djabel"
Nie pamiętam tabelki, ale od sajmona w górę, a może nawet dopiero mordona.
UnControllAble
04.02.2008, 15:12
Wiem o tabelce bo jest bardzo pomocna i bardzo często z niej korzystam:) a latam pianhia akurat żeby lordakie sie rozwijały:D
przemek.cless!\E/
07.02.2008, 00:15
Mam 3 drony na 5 lvl ale one chyba nic mi nie daja :)
I mam pytanie niekórzy lataja z takimi dronami fest rozwinientymi który to jes lvl oO
Masz tabelki. W skrócie: drony dochodzą do szóstego poziomu. Na tym poziomie dodają 10% do zainstalowanych na nich laserów lub 20% do osłon. Warunek - lasery i osłony muszą być na dronach.
Macialldo
07.02.2008, 21:24
ile mordonów mam rozwalić jak mam big boya ??
Mordon1996
14.02.2008, 10:32
czy można sprawdzic ile dron ma XP?:cool:
Eppers-m
14.02.2008, 10:40
czy można sprawdzic ile dron ma XP?:cool:
mozesz jedynie sprawdzic jaki ma lev (nie PD)
Royal_Slayer
14.02.2008, 15:25
mam goliatha moj jeden dron ma 2 lvl a drugi dron ma 1lvl co najlepiej zabijać aby oba awansowaly najszybciej?
W twoim wypadku sibelony i devolaria, ale jak masz małą siłę ognia to mordony i saimony.
Monisia284
14.02.2008, 18:27
mam goliatha moj jeden dron ma 2 lvl a drugi dron ma 1lvl co najlepiej zabijać aby oba awansowaly najszybciej?
mam nadzieje że nie będziesz spamowac tak jak na starym forum bo znowu bana dostaniesz
A tak sobie spamuję, żeby niektórym było łatwiej znaleźć ten wątek :)
Ale żeby nie było, to przedstawiam łopatologicznie, po kolei, jaki rodzaj statku oznaczają poszczególne numery w tabelce. Statki dzielą się na trzy klasy.
Odrzutowce gwiezdne:
1 - phoenix
2 - yamato
3 - leonov
Myśliwce gwiezdne:
4 - defcom
5 - liberator
6 - piranha
7 - nostromo
8 - vengeance
Krążowniki wojenne:
9 - big boy
10 - goliath
Jeśli twórcy gry nie zmienili na potrzeby awansu dron tego rozkładu, widać, że na leonovie czy vengeance drony doświadczają się szybciej niż na statkach wyższej kategorii, ale porównywalnych, lub nawet słabszych parametrach. To oczywiście jeszcze jeden powód, żeby mieć statek za uridium :)
.://VRUSolideR\\:.
22.02.2008, 23:11
o le podwyża zniszczenia dron iris na 5 lvl z laserem 100??
ja załapałem o co chodzi (ale rozmyślałem godzinę):
mam vega.to numer 9 w pionowej kolumnie
pozioma kolumna to potwór
na drona z vegiem nic mi nie jedynie dają streuner i lordakia. czy tak?
Czy drony zostają gdy zmieniamy statek na inny???
CrashBandicoot[BAR]
24.02.2008, 16:18
drony zostają
Negative!
25.02.2008, 13:10
9 to vengeance czy BB?
nie spojżałem
8 to veg
a 9 to BB
szybki_plemnik
27.02.2008, 23:56
mam chyba uszkodzonego drona gdzie sprawdzic jego HP? mam niby aktywny klawisz "napraw" drone jak klikam w hangarze na drony w okienku mysliwca i nic wyskakuje komunikat z gry: "wystapil blad" i tyle(mam dosc uridium 500)..help plzzz
deepblue66
28.02.2008, 08:04
Sciagnij inna przegladarke, np Firefoxa albo Opere i zobacz czy w jednej z nichnie dasz rady naprawic drony. Poza tym, o ile wiem, nie warto naprawiac dron dopuki uszkodzenia nie siegna 95-98%. Niby uszkodzona drona jest tak samo sprawna jak nieuszkodzona.
szybki_plemnik
28.02.2008, 13:18
Sciagnij inna przegladarke, np Firefoxa albo Opere i zobacz czy w jednej z nichnie dasz rady naprawic drony. Poza tym, o ile wiem, nie warto naprawiac dron dopuki uszkodzenia nie siegna 95-98%. Niby uszkodzona drona jest tak samo sprawna jak nieuszkodzona.
lecz gdzie to sprawdzic ile drona ma zycia?
Klikasz: Hangar/uzbrojenie/drony. Pokaże ci się pasek ze wszystkimi posiadanymi dronami. Obok każdego masz podany poziom, procent o jaki dron wzmacnia sprzęt na nim zainstalowany oraz właśnie stopień zniszczenia. To ile dronowi zostało życia to banalna matematyka: 100% odjąć x% stopnia zniszczenia. Drony Flax niszczą się na przemian po 2% lub 3% po każdym zestrzeleniu, drony Iris niszczą się na przemian po 1% lub 2% po zestrzeleniu. Mając te dane łatwo obliczyć ile zestrzeleń pozostało do czasu zniszczenia się drona.
szybki_plemnik
28.02.2008, 14:23
1. pierwsze to poziom/level drona ok to latwe:P
2. potem tez nie trudne procent bonusa do oslony/shield i
laserow zainstalowanych na dronie ok to tez latwe :)
3. potem mam tam napisane "zniszczenia 0%" => czy to znaczy ze drona
jest zniszczona? nie kum tego wlasnie co powinno pisac jesli mam 100% HP?
no i jeszcze ta kwestia aktywnego klawisza "napraw" drone...skoro pisze "zniszczenia 0%" to jesli dobrze rozumiem co mi objasniles to znaczy ze drona ma 100%HP to czemu mam aktywny (nie szary tylko czarny) przycisk "napraw" drone?? i jak klikam w niego to pojawia sie komuniakt z gry (w szarym okienku ten standartowy) "wystapil blad" nie rozumiem tego...
CrashBandicoot[BAR]
28.02.2008, 15:21
Z tymi dornami i napraw tak jest gra zrobiona, a drona naprawiaj przy 95% zniszczenia, inaczej się nie opłaci.
szybki_plemnik
28.02.2008, 15:51
dzieki wielkie :D
SHAXXX[X03/PL]
29.02.2008, 13:14
Takie drobne pytanie, bo czasem warto by bylo schowac drony do magazynu, lecac w jakis niebezpieczny rejon, w ten sposob sprawiajac, ze nie doznaja uszkodzen w wyniku eksplozji statku. Niestety nie mozna. Stad pytanie: po co w menu obslugi drona w magazynie opcja "do magazynu" (wiecznie niedostepna zreszta)? Czy to tylko dlatego, ze tworcom gry nie chcialo sie przerabiac menu tylko dla dronow, czy na kontach premium mozna ukryc drony w magazynie?
Glupie pytanie, wiem, ale i tak chcialbym wiedziec. Z gory dzieki za pomoc;)
Sam sobie odpowiedziałeś. Z tego samego powodu na laserach i innym sprzęcie masz opcję "napraw", zresztą też nieaktywną.
Załużmy że mam Phoenixa i drona np iris. Żeby dron miał 2 level musze zabić 10 streunerów (gdyż wg tabeli z tym statkiem za streunera mam 10 pkt). Żeby dron miał 3 level musze zabić ich 20 (200 pkt wg tabeli)...
Powiedzmy że dron ma już 2 level i zabiłem jeszcze 10 streunerów. Wówczas mam 100 pkt do następnego, 3 levelu, ale zostałem w międzyczasie zniszczony.
Dron ma uszkodzenia 3% i moge go naprawic za 500U.
Z 1 postu w tym temacie wynika że przy każdorazowej naprawie dron traci jeden level.
Czy kiedy go naprawie, orócz tego że strace level, strace też nabite punkty?
CrashBandicoot[BAR]
29.02.2008, 17:53
Załużmy że mam Phoenixa i drona np iris. Żeby dron miał 2 level musze zabić 10 streunerów (gdyż wg tabeli z tym statkiem za streunera mam 10 pkt). Żeby dron miał 3 level musze zabić ich 20 (200 pkt wg tabeli)...
Powiedzmy że dron ma już 2 level i zabiłem jeszcze 10 streunerów. Wówczas mam 100 pkt do następnego, 3 levelu, ale zostałem w międzyczasie zniszczony.
Dron ma uszkodzenia 3% i moge go naprawic za 500U.
Z 1 postu w tym temacie wynika że przy każdorazowej naprawie dron traci jeden level.
Czy kiedy go naprawie, orócz tego że strace level, strace też nabite punkty?
Ciekawą tabelkę znalazłeś...
Streuner przy phoenixie daje 4pkt, chyba patrzałeś tabelkę dotyczącą wrogich statków, gdzie phoenix daje 10pkt dronom drugiego phoenixa.
;11617']Ciekawą tabelkę znalazłeś...
Streuner przy phoenixie daje 4pkt, chyba patrzałeś tabelkę dotyczącą wrogich statków, gdzie phoenix daje 10pkt dronom drugiego phoenixa.
EHh Bez znaczenia jest dla mnie ile streuner daje punktów, może 4. Nie zrozumiałeś problemu bo nie takie było pytanie!
Zapytałem sie czy strace naliczone punkty gdy naprawie drona?!
Dzieki za odp ale spojrzałeś na mój bład wyrwany z kontekstu. Przeczytaj jeszcze raz uważnie i staraj się odpowiedzieć na zadane pytanie.
Dzieki z góry.
CrashBandicoot[BAR]
29.02.2008, 19:13
Czy stracisz punkty to nie wiem, ale raczej tak, gram już długo, a na razie raz naprawiałem drona, jak była darmowa naprawa.
mam chyba uszkodzonego drona gdzie sprawdzic jego HP? mam niby aktywny klawisz "napraw" drone jak klikam w hangarze na drony w okienku mysliwca i nic wyskakuje komunikat z gry: "wystapil blad" i tyle(mam dosc uridium 500)..help plzzz
patrz na zniszczenie drona.
powiedzmy że dron ma 100 hitpoints.
1% to jego 1 zniszczony hitpoints, czaisz?
jak masz 0% to znaczy że dron jest całkiem zdrowy i nie ma potrzeby naprawy
SEMPERFIART
18.03.2008, 22:44
W tabeli devo jest na niższym poziomie niż mordo czy nie nastąpił tu błąd ustawienia?
Negative!
18.03.2008, 23:12
najszybciej to krystallony
miko1999
20.03.2008, 16:28
co to daje że dron ma wyszszy lvl:(:confused:
MORPHEUZ
20.03.2008, 19:17
zwiększa się siła strzału lasera lub moc osłon które są założone na takiego drona
miko1999
20.03.2008, 20:47
a jeżeli mam statek phoenix to ile dostaje za strałnera:rolleyes:
miko1999
20.03.2008, 22:31
ile muze zestrzelić strałnerów żeby mieć 5 poziom drona:(:confused:
Spike217[F.T]
21.03.2008, 11:37
Mam BB. Ile mordonów zestrzelic na 3 lvl drona?
Pulpetos
21.03.2008, 11:56
Nie wiem czy to tylko mój problem czy wszystkich ale wogóle nie otwiera mi się tabelka lvlowania dronów
SEMPERFIART
21.03.2008, 16:22
Moderator prośba podaj jeszcze raz tabelę. Dzięki.
MORPHEUZ
21.03.2008, 17:26
Zrobione poprawione :)
miko1999
21.03.2008, 21:46
;2048']WITAM
mam bigboya co musze zestrzelić by dron się rozwijał :confused:
Za mordona dostaniesz jeden punkt:D
miko1999
21.03.2008, 21:50
Czy moż na jakoś sprawdzić ile dron ma tych punktów:(
MORPHEUZ
21.03.2008, 23:02
Czy można na jakoś sprawdzić ile dron ma tych punktów:(
Nie cytuj całego postu tylko to o co chcesz zapytać ...
Co do Twojego pytania nie można tego sprawdzić ... możesz sobie policzyć jeśli kupisz nowego drona lub go naprawisz
herkul96
22.03.2008, 08:22
JA MAM NASTROMO ILE LORDAKOW MUSZE ZESTRZELIC ZEBY MOJ DRON MIAL 2 POZIOM???:rolleyes:
Negative!
22.03.2008, 12:58
Masz tabelke taki problem zobaczyc?
Przeciez łatwo ja skumac wy nie mozecie tam zobaczyc przeciez jest pokazane na 1szej stronie co za problem...?
Powiedzmy że mam statek: PHONEX czy jakoś tak to ilu muszę ubić streunerów żeby Dron miał lvl z 1 na 2 ??
Tabelka jest bardzo pomocna i za to pochwała się należy :)
Brakuje jeszcze tylko małego uzupełnienia:
Jeśli np. mam tylko dwa drony (lvl3)które ulegną całkowitemu zniszczeniu (bo ich nie naprawię) to co się z nimi stanie, zostaną on skasowane?
Jeśli zostaną skasowane a ja chcę kupić nowe to jaka cena obowiązuje początkowa czyli 100.000k czy 400.000k(cena następna według kolejności)?
Jak w takiej sytuacji jest z levelami, spadają na 0 lvl ?
MORPHEUZ
25.03.2008, 17:34
Jeśli dron zniknie płacisz za nowego tyle ile kosztuje każdy kolejny Czyli miałeś 1 drona znikł płacisz za nowego tyle co zawsze za 1 drona ... masz ich 8 jeden znikł czyli płacisz tyle ile kosztuje ósmy dron itd itp Ujmę to tak - jeśli dron znika to tak jakby go nigdy nie było
Nowy dron zawsze jest na 1 lvlu
mam 7 irisów i dzisiaj będę miał 8. na czym najlepiej expić bo ostatnio nie moge sie dostać na 3-5 przez marsjańskie floty na 4-4 a więc na czym je najlepiej expić skoro nie dam rady wylecieć za 4-3?
Gdzie widać ile dron ma już punktów?
ArrturreQ
26.03.2008, 19:48
niewidac;P
a ja znam bardzo szybki sposob dla dobrych graczy na lvlowanie dronow;p
ja moim motorkiem wale po 500 przy 3 dronach = chyba mozna więcej ale ja jeszcze nieumiem:P i sobie jeżdże streunery z 60 na godzine to 240pkt dla dronow
UnControllAble
29.03.2008, 21:11
ile drony dostaja expa za kubika i czy drony wszystkich atakujacych dostaja exp jak to jest z expem i uri??:confused:
SEMPERFIART
30.03.2008, 01:53
;324']Co to są drony i gdzie mogę je kupić :)
Drony są dodatkowym wyposażeniem naszego statku. Możemy do nich zapakować rózne ciekawe rzeczy. (dodatki, lasery, lub generatory osłon) extras, lasers or shield generators. .
Drony możesz kupić w dziale HANGAR w sekcji “Drony”. Koszt zakupu każdego kolejnego DRONA rośnie (patrz poniżej)
Rozróżniamy także 2 rodzaje dronów - Te za KREDYTY - nazywają sie FLAX i posiadają 1 slot na wyposażenie, oraz te za URINIUM - nazywają sie IRIS i posiadają 2 sloty na wyposażenie!
Co mogę zrobić z dronem ?
Jak już wcześniej wspominałem na drony możemy załadować 3 rodzaje ekwipunku
1 - lasery
2 - generatory osłon
3 - wyposażenie z kategorii DODATKI (np bota naprawczego)
Ciekawostką jest także fakt iż drony na wyższym poziomie rozwoju (czyli Level) podkręcają ekwipunek na nie załadowany. Czyli np dodają mocy osłonom lub laserom
Ile kosztują drony?
Drony FLAX
1. Drone 100.000 Credits
2. Drone 200.000 Credits
3. Drone 400.000 Credits
4. Drone 800.000 Credits
5. Drone 1.600.000 Credits
6. Drone 3.200.000 Credits
7. Drone 6.400.000 Credits
8. Drone 12.800.000 Credits
Całkowity koszt potrzebny by zakupić 8 dronów tego rodzaju to : 24.001.500 Credits
Drony IRIS
1. Drone 15.000 Uridium
2. Drone 24.000 Uridium
3. Drone 42.000 Uridium
4. Drone 60.000 Uridium
5. Drone 84.000 Uridium
6. Drone 96.000 Uridium
7. Drone 126.000 Uridium
8. Drone 200.000 Uridium
Całkowity koszt potrzebny by zakupić 8 dronów tego rodzaju to: 647.000 Uridium
Musimy się także liczyc z faktem iż drony ulegają uszkodzeniom gdy zostajemy zestrzeleni.
Koszt naprawy jednego drona (bezs wzgledu na rodzaj) wynosi 500U dla zwykłych graczy i 250U dla graczy PREMIUM
Jeśli dopuścimy do 100% uszkodzenia dron ginie i musimy kupić nowy !!
Każdorazowa naprawa drona obniża jego LVL o jeden!
Co się stanie z wyposażeniem drona jeśli on sam zginie?
Wyposażenie trafia z powrotem do HANARU i nie jest tracone
Jak sprawdzić poziom rozwoju drona i jak go podnieść ?
Rozwój Twoich dronów zależy od ich doświadczenia. Każdy poziom rozwoju zmienia wygląd drona i sposób w jaki wpływa on na zamontowane na nim dodatki. Maksymalny poziom rozwoju drona to 6
Tabelka poniżej przedstawia jak można wyliczyć w co mamy walić aby nasze drony rozwijały się szybciej ...
http://terazpolska.vot.pl/drony1.jpg
http://terazpolska.vot.pl/drony2.jpg
Jak rozumieć tą tabelkę :
Liczby w pierwszej pionowej kolumnie to rodzaj naszego statku Np 1 to PHOENIX, 10 to GOLIATH
Liczby z pierwszego poziomego wiersza to statki wrogów
Liczby wewnątrz tabeli to punktacja jaką otrzymuje dron za walkę ze statkiem wroga
Na każdemu poziom rozwoju drona potrzeba kolejno 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 punktów
mam pytanie czy wszystkie drony rozwijają się równolegle?
Negative!
30.03.2008, 10:06
Tak.Ale te drony ktore kupiłeś wcześniej rozwiną sie szybciej.
Jak to jest mam 1 lvl drona żeby mieć 2 lvl muszę mieć 100 punktów a na 3 lvl drona muszę mieć 200 ( to jeszcze raz 100 czy od nowa 200 )
MORPHEUZ
30.03.2008, 17:03
jeszcze sto
1 lvl idzie od 0 do 100 ... powyżej dron wskakuje a 2 lvl i zbiera dalej punkty aż do 200 ... wskakuje na 3 lvl zbiera dalej do 400 i wskakuje na 4 po uzbieraniu dalej do 800 wskakuje na 5 lvl i zbiera do 1600 wskakuje na 6 i przestaje zbierać punkty
po naprawie spada o jeden level i do równej wartości punktowej odpowiadającej danemu lvlowi
a jak mam goliata i zabije big boya z swojej firmy to dostane 8 punktów czy nie :? jak sie tylko pytam nie będę rozwalał big boy;););)
Dostaniesz. Liczy się klasa statku.
Nie próbuj jednak takiego sposobu rozwijania. Lata sporo mocnych goliatów, które nie lubią zdrajców:]
mam pytanie czy wszystkie drony rozwijają się równolegle?
a mnie sie wydaje że po kolei
np ja mam golca i drony mi expiły (mam 1 flax i 7 iris)
tak:zostawiłem 1 flaxa. jak doszedł na 5 lev (niedawno) na 5 level mi wskoczył 1 iris (dron #2) potem dron #3, #4, #5 i 3 irisy które ostatnio kupiłem zanim flax miał 5 lvl one miały 3 i czekają na 4 gdy pozostałe wskoczą na 5 lev rozumiecie?
a mnie sie wydaje że po kolei
np ja mam golca i drony mi expiły (mam 1 flax i 7 iris)
tak:zostawiłem 1 flaxa. jak doszedł na 5 lev (niedawno) na 5 level mi wskoczył 1 iris (dron #2) potem dron #3, #4, #5 i 3 irisy które ostatnio kupiłem zanim flax miał 5 lvl one miały 3 i czekają na 4 gdy pozostałe wskoczą na 5 lev rozumiecie?
Rozwijają się równolegle, tzn. od momentu kupna zbierają doświadczenie za każde zestrzelenie wroga. Nie oznacza to jednak, że jednocześnie wszystkie awansują - no chyba, że je jednocześnie kupiłeś - wtedy tak.
a tak właściwie czy kubik coś daje? nie ma go w tabelce.
mam cztery propozycje:
to zależy ile walniesz
który z kolei go zaatakujesz
nic nie daje jeśli nie zaatakujesz pierwszy
nic. po prostu nic nie daje
to która jest prwidłowa?
:confused:
MORPHEUZ
05.04.2008, 19:41
kubikon daje dużo surowców równie dużo PD i poważania i sporo uridium (oczywiście pojecie sporo jest względne)
;32096']kubikon daje dużo surowców równie dużo PD i poważania i sporo uridium (oczywiście pojecie sporo jest względne)
co ty gadasz!
mi chodziło o expa dla dronów!
MORPHEUZ
06.04.2008, 12:17
co ty gadasz!
mi chodziło o expa dla dronów!
spoko przepraszam za pomyłkę i już prostuję ...
Kubikon daje dronom punkty ile nie wie nikt ... nie ważne czy strzelasz do niego 1 czy ostatni dostajesz zawsze tak jak PD, poważanie i uridium
aha. kubik jest troche zagadkowy
Darrrek[s7]
08.04.2008, 20:35
aha. kubik jest troche zagadkowy
Bo to najsilniejszy alien w pustce kosmosu ................. :cool:
OddDeVries
10.04.2008, 21:11
czy dron umie strzelać?? jeśli tak to jak to zrobić??
czy dron umie strzelać?? jeśli tak to jak to zrobić??
Wkładasz na drona laser i masz dodatkową siłę ognia. Jednak wizualnie nic się nie zmieni.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.