View Full Version : Klan
Jak sie wstępuje do klanu:confused::confused:
.::PABLO::.[P$O]\E/
29.01.2008, 18:08
Zakładka "Klan". Po prawej stronie rozwijasz listę z klanami i wybierasz ten co Cię interesuje, a następnie wysyłasz podanie :)
pawlowronka
29.01.2008, 21:24
Przed wysłaniem podania upewnij się że masz 50 000 K ionaczej nic z wstępowania zapraszam do mojego klanu K=A :)
.:Lust:.[BAR]
30.01.2008, 12:00
UWAGA !!!
Klan BAR ( W jedności siła !!! ) zaprasza nowych członków do wstąpienia do naszych szeregów. Szukamu towarzyszy broni !!! Mamy już około 40 członków i zjamujemy 450 miejsce w rankingu Dark Orbit !!! przyjmujemy nawet najmłodszych i niedoswiadczonych graczy. Tworzymu grupu wegłóg doświadczenia i razem polujemy. Klan BAR czyli ( W jedności siła !!! ) Zapraszama. Lust24 :D
.::PABLO::.[P$O]\E/
30.01.2008, 14:38
UWAGA !!!
Klan BAR ( W jedności siła !!! ) zaprasza nowych członków do wstąpienia do naszych szeregów. Szukamu towarzyszy broni !!! Mamy już około 40 członków i zjamujemy 450 miejsce w rankingu Dark Orbit !!! przyjmujemy nawet najmłodszych i niedoswiadczonych graczy. Tworzymu grupu wegłóg doświadczenia i razem polujemy. Klan BAR czyli ( W jedności siła !!! ) Zapraszama. Lust24 :D
Lust24 tutaj się nie reklamuje klanów !!! A wogóle gdzie jest admin tego forum ;/;/ Tu się taki bałagan zrobił ;/;/
BODZIO[`3T]
01.02.2008, 16:56
mark376 witaj... szukam Ciebie... tak w ogóle to dzięki za pomoc wtedy:)
jak możesz to skontaktuj się ze mną na moje gg 191443....
No dobra a co daje bycie w klanie? Są z tego jakies korzysci?
Flt_Sgt_zbyszek420
01.02.2008, 22:39
UWAGA !!!
Przejdz do dzialu klany A-Z zeby reklamowac klan! :P
Flt_Sgt_zbyszek420
01.02.2008, 22:42
No dobra a co daje bycie w klanie? Są z tego jakies korzysci?
:P korzysci sa takie ze mozesz poznawac innych ludzie :D otrymac pomoc i takie rzeczy, tyle tylko ze sa tacy ktorzy klan probuja wykorzystac... a raczej jego czlonkow:P zakladaj klan tylko po to zeby pobierac podatki od czlonkow klanu a potem je wydawac na wlasna korzysc :P jednak nie kazdy taki jest. podatek klanu wynosi 0-5% stanu konta gracza
Patryk7070
03.02.2008, 18:18
Drodzy gracze DARKORBIT
Elitarny polski klan
Mądrzy Chłopacy 3
obecnie na 1.651 pozycji wśród wszystkich klanów
i z każdym dniem coraz wyżej
Z A P R A S Z A M Y !!!
Organizujemy ciekawe konkursy z nagrodami
Nowym graczom którzy wykazują się inicjatywą w grze fundujemy statki.
Najlepsi będą mieli szanse wejścia do naszego głównego oddziału Mądrzy Chłopacy 3. Miła atmosfera. Wzajemna pomoc. Efektywne działanie !!!
Przekonaj sie sam co to znaczy być w Mądrzy Chłopacy 3
zapraszamy na zapisy
nop nie ty wszedzie te gówno wklejasz wklej se je lepiej do swojej dupy:mad:
Flt_Sgt_zbyszek420
03.02.2008, 19:27
Drodzy gracze DARKORBIT
Elitarny polski klan
Mądrzy Chłopacy 3
obecnie na 1.651 pozycji wśród wszystkich klanów
i z każdym dniem coraz wyżej
Z A P R A S Z A M Y !!!
Organizujemy ciekawe konkursy z nagrodami
Nowym graczom którzy wykazują się inicjatywą w grze fundujemy statki.
Najlepsi będą mieli szanse wejścia do naszego głównego oddziału Mądrzy Chłopacy 3. Miła atmosfera. Wzajemna pomoc. Efektywne działanie !!!
Przekonaj sie sam co to znaczy być w Mądrzy Chłopacy 3
zapraszamy na zapisy
Albo nabijasz sobie tym posty albo na sile szukasz czlonkow!
Monisia284
07.02.2008, 14:04
on nabija posty bo gdyby szukał członków to by nie był taki natrętny chyba rze nie wie co to znaczy przestac albo jest psycholem
Flt_Sgt_zbyszek420
07.02.2008, 19:52
;3692']on nabija posty bo gdyby szukał członków to by nie był taki natrętny chyba rze nie wie co to znaczy przestac albo jest psycholem
ten koles dostal juz bana ale bie wszystkie jego spamy zostaly usuniete
Szczerze mówiąc jak klan tak natrętnie szuka członków to nie może to być dobry klan.
Monisia284
09.02.2008, 12:03
i tak nie znajdzie żadnego członka taką natretna reklamą a poza tym nie powinien zakladac tego klanu bo nazwa to Mądrzy Chłopacy 3 a on nie jest mądry tylko głupi jak but
Negative!
17.02.2008, 08:29
Ja tez nabijam posty XD
Monisia284
17.02.2008, 11:08
cos ci nie idzie ja mam najwięcej postów dlatego mam tak malo PD siedze na forum wiecej niz gram
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.