PDA

View Full Version : uridium

12_cichy_12
06.02.2008, 11:54
no dobra no to sobie lece i widze straumera rozwalam go a on miał najceniejszy kruszec (500) kupiłem big boya uzbrojenie i tak dalej rozwalil mi statek i skad ma wziążć uridium na naprawe???:mad::eek:

de_Duch
06.02.2008, 12:00
Cokolwiek miałeś na mysli, to wiesz tylko ty... Tak czy owak, to nie miejsce na takie dyskusje.
Poszukaj w pomocy dla początkujących.

Monisia284
14.02.2008, 18:49
no dobra no to sobie lece i widze straumera rozwalam go a on miał najceniejszy kruszec (500) kupiłem big boya uzbrojenie i tak dalej rozwalil mi statek i skad ma wziążć uridium na naprawe???:mad::eek:

on nie miał tego promerium to był bonus a co do U to wyslij sms albo kup skutera i zbieraj znowu na BB

Negative!
14.02.2008, 22:35
dokladnie to byll bonus systemowy 500 prometium ale beka bo SHATUS miał 2000promerium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

kosmonauta1
16.03.2008, 17:37

weź najgorszy statek za 0 kredytów i wbijaj od początku.

myślisz pewnie " co mnie walnęło żeby ci taki pomysł dawać "
otóż to: zdobywam sobie PD na mapie 1-2. nagle pojawia się jakiś statek i mnie rozwala. nie mam U na naprawę mojego statku ani K na kupienie tego samego. No to co ja robie? biorę najgorszy ze wszystkich statków za który płacić nie trzeba i wbijam od nowa. później znów mnie rozwalają jak mam statek za 16.000. znowu biorę najgorszy! i mam już ten drugi za 16.000 :rolleyes:

Moja rada: zawsze wież że uda ci się stać jeszcze lepszym i nie zważaj na to, że cie rozwali jakiś statek kosmiczny. bądź dobrej myśli a ci się uda :D

.:$Crash$Goliath$:.
28.03.2008, 22:22
weź najgorszy statek za 0 kredytów i wbijaj od początku.

myślisz pewnie " co mnie walnęło żeby ci taki pomysł dawać "
otóż to: zdobywam sobie PD na mapie 1-2. nagle pojawia się jakiś statek i mnie rozwala. nie mam U na naprawę mojego statku ani K na kupienie tego samego. No to co ja robie? biorę najgorszy ze wszystkich statków za który płacić nie trzeba i wbijam od nowa. później znów mnie rozwalają jak mam statek za 16.000. znowu biorę najgorszy! i mam już ten drugi za 16.000 :rolleyes:

Moja rada: zawsze wież że uda ci się stać jeszcze lepszym i nie zważaj na to, że cie rozwali jakiś statek kosmiczny. bądź dobrej myśli a ci się uda :D
zgadam sie calkowicie ja ciogle kupuje nostromo i to dziala