PDA

View Full Version : czemu nie moge się zapisać do bractwa???

michał_11
06.02.2008, 14:47
Witam wszystkich

Mam taki problem odnośnie klanu przechodze do rzeczy :

jak włańczam zagłówkek klan to mi się otwiera załaduje do połowy i znowu odświeża co mam z tym zrobić jest jakiś sposub na to czy mam coś z kompem czy też jest to jakaś usterka serwisu ?????????????

a jak by to była jakaś usterka serwisu ta mam napisać do administratora tej gry ???

z góry DZIĘKUJE I POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW SERWISU .http://pl.board.gamehero.com/darkorbit/images/smilies/smile.gif

ORP.WICHER[PL]
07.02.2008, 05:15
Mam to samo na IE.Firefox otwiera stronę ale z błędem więc też nic z tego.

Monisia284
10.02.2008, 15:18
a czy wy nie piszecie o SeaFight bo forum DARKORBIT to juz 3 pomyłka z forum wy nie macie swojego forum dlatego zasmicacie nasze mam konto w sea fight i wiem że tam s bractwa a nie tu wiec tak sie grzecznie wyraże wypie****** z naszego forum

MONISIA JEŚLI ZNAJDĘ JESZCZE CHOĆ JEDNO PRZEKLEŃSTWO W TWOICH WYPOWIEDZIACH DOSTANIESZ BANA NA FORUM - MORPHEUZ

ORP.WICHER[PL]
14.02.2008, 00:28
;4677']a czy wy nie piszecie o SeaFight bo forum DARKORBIT to juz 3 pomyłka z forum wy nie macie swojego forum dlatego zasmicacie nasze mam konto w sea fight i wiem że tam s bractwa a nie tu wiec tak sie grzecznie wyraże wypie****** z naszego forum

Masz jakas manie pryesladowcya czy co.Ja gram w darkorbit.A wzrazaj to sie raczej grzecznie NA NASZYM FORUM!!!

Monisia284
14.02.2008, 15:17
Masz jakas manie pryesladowcya czy co.Ja gram w darkorbit.A wzrazaj to sie raczej grzecznie NA NASZYM FORUM!!!

dobra poniosło mnie ale oni cały czas mylą fora tu są klany a nie bractwa to wiadomo że nie piszą o darkorbit a i nie mam zadnej mani

--ZbInIo--
12.03.2008, 17:40
ludzie juz od ponad 2 tygodniszukam pomocy co do tych klanow... mam problem bo nie mam zadnych polskich klanow tylko angielskie jakies i rosyjskie... co robic??? i gram na mapie globalnej:mad::mad::eek::mad:

kamieniarz
12.03.2008, 17:44
patrz uważniej :|
albo dołącz do ..:: Dark Polish::.. :D

pozdrawiam

--ZbInIo--
12.03.2008, 18:14
ajakieswskazowki kolego ba za bardzo Cie nie rozumiem...:)

de_Duch
13.03.2008, 16:02
Masz na forum dział z reklamami i nazwami klanów. Wszystkie są polskie. Potem znajdź wybrany klan na liście w menu gry. Wsio.