View Full Version : Uridium za darmo
misia2000
06.02.2008, 19:01
co zrobic zeby miec znowu naprawe statku za darmo tzn zeby przy naprawie nie zabierało uridium
To nie zależy od nas, graczy. No chyba, że wpłyniesz jakoś na tych od których to zależy.
To nie zależy od nas, graczy. No chyba, że wpłyniesz jakoś na tych od których to zależy.
Zależy od nas. Jak sobie kupisz konto premium to będziesz miał naprawę za darmo.
Flt_Sgt_zbyszek420
06.02.2008, 22:33
Zależy od nas. Jak sobie kupisz konto premium to będziesz miał naprawę za darmo.
Nie zgadzam sie z toba :D Bo wiekszacs zalezy od rodzicow :D Przeciez sa dzieci z kartami kredytowymi swoich rodzicow ale tylko dlatego ze rodzice im dali... :D chyba zaden dorosly i odpowiedzialny czlowiek nie wyda 500 pln na gre prawda :) ( chyba ze chamerykanin)
No dobra ale jemu zapewne o konto premium nie chodziło. Trzeba być domyślnym. A co do tych dorosłych to zauważ, ze w to grają nie tylko "dzieci" ale także sporo dorosłych. Widać te pareset zł. na rok to nie jest dla nich wydatek, i teraz rządzą na mapach.
Flt_Sgt_zbyszek420
07.02.2008, 19:44
No dobra ale jemu zapewne o konto premium nie chodziło. Trzeba być domyślnym. A co do tych dorosłych to zauważ, ze w to grają nie tylko "dzieci" ale także sporo dorosłych. Widać te pareset zł. na rok to nie jest dla nich wydatek, i teraz rządzą na mapach.
tak ale ja mowie o kupnie uridium a nie premium... jak chcesz miec wszystko najlepsze musiz wydac mase uridium... za czym idzie mase pieniedzy!!!
A moja wypowiedź odnośnie premium tyczyła się wypowiedzi Eparcha.
tak ale ja mowie o kupnie uridium a nie premium... jak chcesz miec wszystko najlepsze musiz wydac mase uridium... za czym idzie mase pieniedzy!!!
Człowieku pisz na temat! Temat tego wątku na forum dotyczy naprawy statku a nie zakupu najlepszych broni czy dodatków. Aby mieć naprawę statku za darmo możesz sobie kupić konto Premium. Jak Cie nie stać to weź się do roboty a nie graj w gry i nie wyśmiewaj się z tych co kupili.
dracula70
09.02.2008, 17:11
Kiedyś napraws statku była za darmo bez konta premium
.†:Andrus:†.[P$O]
09.02.2008, 19:40
Zgadzam sie z tym, ze w te gre graja nie tylko dzieci. Ja mam 42 lata i tez latam, na goliacie. Wydalem juz chyba 70 moze 80 funtow na uridium. Ale zabawa jest przednia i bede gral dalej az mi sie znudzi, albo znajde bardziej wciagajaca gre.
Według mnie naprawa statku powinna być darmowa... Ponieważ :
1. Drodzy administratorzy, zgarniacie już tyle szmalu na nas że nie warto żreć od nas uridium :)... Ja np. teraz nie będe grał do marca aż dostanę forsę na komę i wpłacę na 5000 uridium... A poza tym, czy wam nie sprawia przyjemności widok goliathów z zielonymi laserami :)... Tak to dzięki wam :D
2. Do marca zacznie mi się nudzić i nie wiem czy bede dalej grał :D
3. Na pewno wszyscy gracze są za darmówką zgadza sie ??? No... więc błagamy was o jakże miłościwi i szlachetni administratorzy żebyście wprowadzili darmówkę.... chociaż na miesiąc czy dwa.... PROSSIIIIIMMMYYYY
Monisia284
12.02.2008, 16:30
1. Drodzy administratorzy, zgarniacie już tyle szmalu na nas że nie warto żreć od nas uridium :)... Ja np. teraz nie będe grał do marca aż dostanę forsę na komę i wpłacę na 5000 uridium... A poza tym, czy wam nie sprawia przyjemności widok goliathów z zielonymi laserami :)... Tak to dzięki wam :D
3. Na pewno wszyscy gracze są za darmówką zgadza sie ??? No... więc błagamy was o jakże miłościwi i szlachetni administratorzy żebyście wprowadzili darmówkę.... chociaż na miesiąc czy dwa.... PROSSIIIIIMMMYYYY
dołaczam sie do prosby
dracula70
13.02.2008, 18:52
ja tez dołanczam sie do prosby
Gdyby naprawa była darmowa nikt nie szanowałby statków - bo po co ?
Zawsze możecie zakupić konto Premium - wtedy naprawa statku będzie darmowa. A naprawa dron 50% tańsza.
Monisia284
14.02.2008, 14:58
naprawa powinna byc za free albo za 250U a drona za 100U a konto premium jest za drogie i za dlugo trwa
Koszt naprawy powinien zależeć od klasy statku. A fajnym pomysłem byłaby darmowa naprawa raz w tygodniu, albo np. coś na kształt happy hours.
to może chociaż za kredyty naprawa co ??
chociaż wolałbym darmówkę :D
Monisia284
14.02.2008, 18:28
to może chociaż za kredyty naprawa co ??
chociaż wolałbym darmówkę :D
ja tez wole darmowową ale jak ma byc płatna to chociarz 10tys K
ekhem... 5000 k, wtedy to bedzie proporcjonalne do 500u
Monisia284
14.02.2008, 18:42
ekhem... 5000 k, wtedy to bedzie proporcjonalne do 500u
wiem ale U jest duzo więcej warte ja wole wydac 10mln na vega niz 30tys U
Pol55555
14.03.2008, 15:40
no najlepiej by było gdyby naprawa była za K i tak za nic nie wyśle SMS-a tylko bede zbierał po 1 U ze stunterów (czy jakoś tak) aż zbiore to 500 U :mad:
MORPHEUZ
14.03.2008, 18:21
To o co prosicie tj. darmowa naprawa lub naprawa za kredyty nie jest zależne od polskiego supportu gry.
Decyzje na takie tematy podejmuje producent gry czyli firma bigpoint.com w Niemczech.
czteryoczy
14.03.2008, 18:36
Zgadzam sie z tym, ze w te gre graja nie tylko dzieci. Ja mam 42 lata i tez latam, na goliacie. Wydalem juz chyba 70 moze 80 funtow na uridium. Ale zabawa jest przednia i bede gral dalej az mi sie znudzi, albo znajde bardziej wciagajaca gre.
Andrus bracie witaj :D my ludzie drugiej młodości też mamy prawo do odrobiny rozrywki ... choć jedna i druga sięga do kieszeni ....:rolleyes:.
... a darmowa naprawa statków ...hmm jaki zdrowo myślący przedsiębiorca pójdzie na taki układ? jeśli była by darmowa to po co komu konto premium?, dla tych 5% upustu? wątpię by ktoś je wtedy wykupił. Ale w jednym się zgodzę z de_Duch-em że powinna być zależna od statku, niech by płatna w U ale różna ... i nie wyższa niż obecne 500U.
... a darmowa ech zmieniłbym grę bo obce goliaty zasypały by nasz układ.
Piotrek1200
17.03.2008, 16:34
Ja osobiście bym wolał naprawę kosztującą 10 000 k.
No i co jeszcze? 10 tysi to żadna kwota. Nikt poważny nawet tego nie odczuje.
A ja uzbierłem około 2000 uridium zbierając jedynie boxy!
A ja uzbierłem około 2000 uridium zbierając jedynie boxy!
Nawet nie napiszę ci, ile ja...
Te twoje 2000 to początek początku.
Admin_Enterprise
21.03.2008, 18:32
potwierdzam ale lepiej żeby była darmo na 5-lat
Piotrek1200
25.03.2008, 23:49
Mogliby chociaż zmienić wymianę...
1000 U = 10 000 k :confused:
To jest wogule niewyobrażalne..
Proponuje:):
zamianę:
1000 U = 100 000 k
100 000 k = 1000 U
Koszt naprawy:
100 000 k
Moim zdaniem powinno to być zależne od statków albo dać więcej urdium na mapie.
ORP_xGrOmx
29.03.2008, 20:06
a ja nie jestem za darmowa naprawa , pomyslcie co by sie wtedy dzialo , kazdy przylatywal by na obce mapy i zabijal kogo popadnie , bo nie przejmowal by sie ze bedzie musial placic za naprawe . Napewno nie bedzie darmowej naprawy bo po co byloby konto premium , to bylaby za duza strata dla bigpoint . Mysle ze dobrym pomyslem bylyby np dwie darmowe naprawy w miesiacu
Ja nie wiem czemu mam za darmo pisze naprawa statku 500 uri a co do czego to za darmo ale i tak mnie to nie rusza póki nie ulepsze sobie konta bo to co mam to gówno pzdr:):D
arek1371
05.01.2009, 19:08
a ja bym chciał bo mam biga i ciągle mnie ziemniaki ubijają:(
.NIEPOKONANY!!!.
05.01.2009, 20:22
co to by była za gra?
LoLuSsEkK
05.01.2009, 20:32
To bezsens by był....
Piksi(-_-)
06.01.2009, 12:06
ludzie pomyscie najpierw co piszecie macie GG tam mozecie wylosowac darmowe naprawy macie tez do kupienia konto premium na 6 miesiecy lub 12 wiec pomyslcie !! napewno nie zrobia takich banalnych urozmaicen a po drugie macie tez mozliwosc nabicia sobie uridium na naprawe w stylu bicia alienow lub zbierania skrzynek bonusowych !!
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.