View Full Version : Poważanie
Van-Kert
06.02.2008, 20:12
za kradzieżą surowców po trudniejszych stworach powinna być odpowiednio większa waga kary, nie -10 za cokolwiek
jeśli dostajemy -10 za surowce włóczęgi (piszę z planety Venus :D) to niech to będzie baza wyjściowa
za zgarnięcie surowców komuś za stwora powodującego 6 razy większe doświadczenie dać 6 razy większa karę ;]
pozdrawiam :eek:
popieram, za kradzież surowców np. z devolerium powinno być tak ze -50 przynajmniej. tłuczesz go i tłuczesz, marnujesz ammo, a taki cep będzie leciał za tobą
i nawet nie pomoże, tylko ci zwinie i zwieje:mad:
Monisia284
08.02.2008, 21:15
popieram was obu mam BB ledwo rozwalam devolarium trace 2,5tys ammo a tu podlatuje zgraja phoenixów i zbierają jeden po drugim i nic nie zarobisz bo nie sprzedasz sóruwki a na ammo wydasz pełno $ powinno byc za devo -100 poważania a za siba -150powazania
Admin_Enterprise
10.02.2008, 09:43
;4249']popieram was obu mam BB ledwo rozwalam devolarium trace 2,5tys ammo a tu podlatuje zgraja phoenixów i zbierają jeden po drugim i nic nie zarobisz bo nie sprzedasz sóruwki a na ammo wydasz pełno $ powinno byc za devo -poważania a za siba -150powazania
co to jest phoenix?
prosze o odpowiedz.pliiis
Monisia284
10.02.2008, 13:18
phoenix to najsłabszy statek ten co sie ma na początku gry
Eppers-m
12.02.2008, 09:28
zapalniczka ;]
Powinna być też solidna kara za zestrzelenie najsłabszych statków , zwłaszcza Pheniksów. Ja rozumiem że to gra bitewna, ale to przegięcie że ktoś kto zaczyna grę jest niszczony i często nawet nie może zauważyć przez kogo - Spotkało mnie to wielokrotnie kiedy latałem feniksem, wystarczał jeden strzał.
Nadmieniam że niszczyły mnie wrogie Goliaty wpadające na x-1.
Monisia284
17.02.2008, 16:08
statki za rozwalanie fenixów niw tylko z swojej firmy dostaje - punkty do rangi
Za rozwalanie feniksów nie powinno dostawać się doświadczenia, albo wręcz doświadczenie ujemne. Dla kogoś kto dostaje 512 poważania za zestrzelonego goliata dopiero rozwalenie 5 feniksów daje zero, a w sumie to nawet jeszcze nieznaczny plus. A doświadczenie leci...
Tyle, że feniksy też się czują za bezpieczne. Jak jest żółty pasek, to tego tałatajstwa wszędzie się kręci pełno. Widziałem jakiegoś feniksa na wylocie z 3-4 na 1-4. I on ma później pretensje, że go zestrzelili?
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.