View Full Version : Niewidzialnosc
Vader[ASD]
07.02.2008, 16:23
Ta niewidzialnosc to jedna wielka sciema przez nia stracilem juz tyle statkow na ktore zbieralem dniami i nocami. a tu lecisz sobie z niewidzialnoscia zaraz dorwie cie jakis goliath i cie rozwala.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co z tym jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinni nam zwracac cala kase za ta niewidzialnosc
bo ona praktycznie nic nie daje. zbulwersowalem sie i tylko temu to napisalem
Radze nikomu juz nie kupowac tej niewidzialnosci
Flt_Sgt_zbyszek420
07.02.2008, 19:57
;3764']Ta niewidzialnosc to jedna wielka sciema przez nia stracilem juz tyle statkow na ktore zbieralem dniami i nocami. a tu lecisz sobie z niewidzialnoscia zaraz dorwie cie jakis goliath i cie rozwala.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co z tym jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinni nam zwracac cala kase za ta niewidzialnosc
bo ona praktycznie nic nie daje. zbulwersowalem sie i tylko temu to napisalem
Radze nikomu juz nie kupowac tej niewidzialnosci
a ty nie masz racji :P bo robilem misje Brak Surowcow.. W ktorej masz 10min na uzbieranie 300 promedium... 7 razy jej nie wykonalem bo 4 razy mnie zabili a 3 bo uciekalem do portalu... jak kupilem modul do tej misji to 4 razy goliath obok mnie przelecial i wykonalem misje bez stresu :P
NeuroticCyclone
10.02.2008, 16:58
... bez obrazy ale gdybys troche poczytal to bys wiedzial ze sa we wszechswiecie rzeczy ktore umozliwiaja widzenie osob z modulami wiec nastepnym razem troche poczytaj a nie bulwersujesz sie... niewiedza cie nie usprawiedliwia
GOURANGA76[WTM/PL]
28.02.2008, 19:25
oddajcie Mi Uridiumm Pierony Zaje..... Siarciste Nieh Was Pierony Ogniste Siarciste!!!!lece Se I Iakiś Statek Mnie Rozwala Nieh Nikt Nie Kupuie Moduł Mask-a On Jest Do Hu... Nie Podobny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOURANGA76[WTM/PL]
28.02.2008, 19:25
Vader Ma Całkowitą Racie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teishu\1/
09.03.2008, 12:41
Szkoda mi was. Jak kupisz maskowanie to na dużej mapie nikt cię nie widzi, a na mini mapce nawet feniksy widzą czerwoną kropkę. Przeważnie ci z goliatami nie są noobami jak wy i często zwracają uwagę na czerwone kropki obok nich. Jeśli wokół jest dużo alienów prawdopodobieństwo namierzenia spada do minimum. Maskowanie jest bardzo przydatne jeśli się umie z niego korzystać. Pozdro.
.::Pepsi::./1/
15.03.2008, 19:03
może macie pecha ja tam zrobiłem 4 misje na kradierz surowców i byłem 4 razy zauważony ale zwaiłem do portalu zwasze to nie trudne bądż szybi nie zbieraj surki jak stoi jakiś wróg i nie atakuj choćby nie wiem co temat bez sesu
A gdzie zakupić takie coś na NIEWIDZIALNOŚĆ bo ja straciłem 12 statków już przy tej misji co trzeba zebrać 300 surowca :/ tyle kasy na marne zbierałem :/
Nazywa się to moduł maskujący typu A i jest do dostania w dziale Hangar/dodatki za 500 U, lub na aukcji w cenie kilkadziesiąt do kilkuset tys. kredytów.
Mam Nostromo z dwoma dronami flah na 2 lvl i jakoś teraz już nie mogę kupić tego modułu mask:( Jak miałem bez dronów to nie było z tym problemów. Może mi to ktoś wytłumaczyć? Czy posiadanie dronów ma jakikolwiek wpływ na możliwość kupna i używania modułu mask?
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.