PDA

View Full Version : Mapa statku problem

DarkMalos1
29.01.2008, 19:02
Nie moge wejść na mape, gdzie można latać statkiem wskaźnik jest niemalże w połowie i stoji. Ton problem trwa już od 3 dzni prosze o szybką reakcje.

pawlowronka
29.01.2008, 21:07
Ja też mam ten problem pisałem juz 4 wiadomości do obsługi od 3 dni nie moge wczytac mapy a kolega z swojego kompa wchodzi z palcem nie powiem gdzie w co wy pogrywacie, dałem na to konto prawie 750 złotych a teraz mam je skasowac czy co ??

Nawet załozyłem 3 nowe konta ani jedno nie może połączyc sie z mapa o co chodzi a ten wasz num,er to jet do bani nie dzwońcioe na niego ja się dodzwoniłem al;e zamiast do obsługi to do jakiegoś gościa co ma numer z HEJI a nie do obsługi w balona tu ludzi robia chce dozyskac swoje konto nie chce go stracic loguje sie normalnie mogę robic co chce ale nie latac po mapie :/ jestem bardzo wnerwiony prosze to załatwic widze że nie tylko ja mam taki problem chyba że musze kupic nowy komputer czy internet ale sądze że to wasza wina mam 1,3 MB inta i komputer miesięczny bo kupiłem nówke :////

DarkMalos1
30.01.2008, 06:31
I kolejny dzień i znowu wszytywanie mapy nie działa. Tęż włożyłem pare zł. i prosił bym i interwencje wtej sprawie.

DarkMalos1
30.01.2008, 12:42
Mam najnowszy Adobe Flash Player i problem nie znika.

de_Duch
30.01.2008, 13:58
A czy przypadkiem nie wchodzicie z komputera szkolnego lub służbowego? Może być poblokowana możliwość połączenia z mapą. Ja tak mam.

DarkMalos1
30.01.2008, 17:11
Tak logowałem się z 2 koputerów,mieszkam i pracuje w 2 państwach, ale mam tylko jedno konto, dlatego uważam że to nie jest przyczyna, gdybym miał 2 konta to rozumiem, ale posiadam tylko jedno konto.

TUJTUS\1/
31.01.2008, 00:02
jesli moge ci cos doradzic to napisz maila do suportu.
Znajdziesz go w grze w dziale POMOc.
W tytule napisz PILNE :)

DarkMalos1
31.01.2008, 06:29
napisałem już 2 e-maile wczoraj, Czekam na reakcje. Szkoda że nikt z obsługi nie czyta Forum.

DarkMalos1
01.02.2008, 13:16
Dziękuje za reakcje, już mapa działa.:)

Flt_Sgt_zbyszek420
01.02.2008, 23:44
Ja też mam ten problem pisałem juz 4 wiadomości do obsługi od 3 dni nie moge wczytac mapy a kolega z swojego kompa wchodzi z palcem nie powiem gdzie w co wy pogrywacie, dałem na to konto prawie 750 złotych a teraz mam je skasowac czy co ??

Nawet załozyłem 3 nowe konta ani jedno nie może połączyc sie z mapa o co chodzi a ten wasz num,er to jet do bani nie dzwońcioe na niego ja się dodzwoniłem al;e zamiast do obsługi to do jakiegoś gościa co ma numer z HEJI a nie do obsługi w balona tu ludzi robia chce dozyskac swoje konto nie chce go stracic loguje sie normalnie mogę robic co chce ale nie latac po mapie :/ jestem bardzo wnerwiony prosze to załatwic widze że nie tylko ja mam taki problem chyba że musze kupic nowy komputer czy internet ale sądze że to wasza wina mam 1,3 MB inta i komputer miesięczny bo kupiłem nówke :////

:P taka suma to za duzo chyba!! mam na mysli.. ja bym w zyciu tyle nie dal na ta gre :D przeciez tyle potrzebnych w zyciu rzeczy mozna kupic a teraz znowusz problem z kontem :D oczywiscie mozna kupic 2 czy 3 razy u za SMSa jak sie nie ma U na naprawe ale zeby placic im taka kase zeby dolaczyc do 1000 graczy ktorzy tez maja wyposazenie na MAX to trzeba naprawde kochac ta gre i czuc sie w niej jako krol :D

jarek666
02.02.2008, 14:04
jak ktos wie w czym lezy problem niech napisze bo tez nie moge latac statkiem po mapie

jarek666
02.02.2008, 14:26
na innych serverach mapa dziala sprawdzilem ale to znaczy ze mam grac od poczatku z jakimis rosjanami:/

Agregacik
02.02.2008, 15:00
zalogowalem sie i nie moge wejsc na mape

jarek666
04.02.2008, 15:44
od 4 dni juz nie gram prosze oszybka reakcja z ta mapa

AzeR_PL[-FF]
05.02.2008, 03:36
ludzie a próbowaliście zmienić przeglądarkę ? np. na firefoxa ?