1 Wojna Online VRU ĐΣV™ vs. !DM, !DM*, HKS1, HKS2, HKS3, VP, VP1, A**V,
Jak zapewne zauważyliśmy wszyscy VRU jest na ostatnim miejscu w rankingu a do tego doszła potężna wojna wyżej wymienionych klanów. !DM wypowiedziało wojnę klanowi ĐΣV™ bez powodu klan ten bronił się zacięcie DM nie mogło sobie z nimi poradzić więc poprosili inne klany do tego aby wypowiedziały wojnę z ĐΣV™ obrażali ten klan mówiąc o nich niewyobrażalne i nieprawdziwe rzeczy dalej nie mogą sobie poradzić z tym klanem (ĐΣV™) czy to już koniec vru ?? Czy naprawdę klanu !DM zależy na wojnie domowej w którą angażuje połowę firmy bo sami nie mogą rozbić tego klanu a nie chcą wypaść na gorszych a może znalazł się w końcu klan który obali nieudolne rządy pana darka12 i jego żołnierzy. trzymam za was kciuki chłopaki z ĐΣV™ stały gracz dark orbit
cukk ladnie to ujoles Wiem bo sam z kolegami mamy klan i tez jestesmy z klanem DEV i wypowiedzielismy wojne klanowi !DM HKS i =VP=!!! Dla mnie klan !DM jest cienki. Klan DEV jest najlepszy na firmie vru , miedzy !DM a DEV dziela tylko pounkty dostawiadczenia i tez dobrze ujoles ZACZELA SIE WOJNA domowa. I zamiast walczyć o pozycje w rankingu klanow to sami nawzajem sie wybijamy I ta wojna domowa jest skutiem ze WSZYSCY z VRU przenosza sie na firme MMO. Juz 10 moich kumpli przenioslo sie na MMO z powodu klanu !DM i wyzwisk AUTOKUBUSIA jest to napisane w innym temacie
POZDRAWIAM
Tak jak wyżej wypowiedział się ^^ gracz jestem za ĐΣV™, ponieważ uważam, że wojny domowe, które w większości wywołało !DM miały znaczący wpływ na spadek VRU na ostatnie miejsce.
Do HKS i =VP= : po co też wypowiedzieliście wojnę ĐΣV™. Przecież oni są godni aby wyprowadzić VRU znów na czołowe miejsce w rankingu.
To jest moje zdanie, ale ktoś inny może mieć swoje.
Pozdrawiam MistrzWojny
Jak zapewne zauważyliśmy wszyscy VRU jest na ostatnim miejscu w rankingu a do tego doszła potężna wojna wyżej wymienionych klanów. !DM wypowiedziało wojnę klanowi ĐΣV™ bez powodu klan ten bronił się zacięcie DM nie mogło sobie z nimi poradzić więc poprosili inne klany do tego aby wypowiedziały wojnę z ĐΣV™ obrażali ten klan mówiąc o nich niewyobrażalne i nieprawdziwe rzeczy dalej nie mogą sobie poradzić z tym klanem (ĐΣV™) czy to już koniec vru ?? Czy naprawdę klanu !DM zależy na wojnie domowej w którą angażuje połowę firmy bo sami nie mogą rozbić tego klanu a nie chcą wypaść na gorszych a może znalazł się w końcu klan który obali nieudolne rządy pana darka12 i jego żołnierzy. trzymam za was kciuki chłopaki z ĐΣV™ stały gracz dark orbit
Jak ten klan bronił się zacięcie? Ten klan broni się wciąż, mało tego - ten klan jest klanem wygrywającym wojnę Darek12 nerwowo nie wytrzymuje że 9 klanów z którymi mamy wojnę nie może nam dać rady Coraz więcej osób zaczyna dostrzegać fakt że podczas rządów Darka12 (głównie wojny) VRU jest ostatnie.
Heh ja jestem razem z całym klanem neutralny, i nie obchodzi mnie jakaś wojna. Ale myślę że znaczącą przewagę ma DEV. Podczas bitew miedzy klanami przynajmniej jest więcej krysiek do ubicie :P
Nie grałem długo, ale jak sie dowiedziałem jakie smenty !DM-ka puszcza i klany pomocnicze ... Nie będę wymieniał bo wiadomo o kogo chodzi.. To z krzesła spadłem xDD
Do klanów pomocniczych...Klan który jest na 1-wszym miejscu a nie daje rady no to soryy xDD ... To też mnie rozśmieszyło xDD
mam konto na vru ale na nim zadko gram gram dluzszy czas na mmo ale nie o to mi chodzi moim zdaniem ta "WOJNA DOMOWA" doprowadzi do czekos wiekszego lecz tego nie jestem pewiem mnie osobiscie nie obchodzi los vru bo to gra jest a nie jakas prawdziwa rozgrywka ktorza niektorzy gracze naprawde zbyt doslownie to odbieraja jesli tak dalej to pojdzie to mozliwe ze jeszcze wszystkie klany w top 100 wezma udzial w tym zajadlym "rozlemu krwi" (taka przenosnia) za czym to moze doprowadzic do totalnej rozwalki we wszystkich firma na wszystkich mapach nawet tacy gracze co zaczna grac nieswiadomie dolacza do tej wojny jesli tak dalej ma ta sytuacja dojsc to dziekuje za taka gre gdzie nawet "kumpel kumplowi wilkiem bedzie"
Ale ta DM-ka cała śmiszna jest:P Ma pierwsze miejsce (50 osób z TOP 100) a nie moze dać rady DEV... I jeszcze Darek 12 ściąga takie klany jak *HKS, =VP= i AV... Poprostu można pęknąć ze śmiechu A najlepsze jest to ze ta wojna jest niby za to, że DEV nie latało na piłke, a było nas na TS więcej niż !DM... Nie bójcie się że Darek zabierze wam TS'a bo wy też za niego płaciliście, a z resztą tak i tak bedą nas jeszcze prosić o zgodę i żebyśmy wrócili do nich na TS'a. Wszystkie klany chętne aby przyłączyć się do DEV zapraszam do współpracy
strazak jak bym mogl to bym swoj klan z mmo zagarnol do tej wojny moze misje by zrobil ale jestem zaslaby choc mam golca i przewaznie reszta klanu nie gra w do jak by dalo sie to bym pociagnal mmo bo tera gram tam za soba ale watpie zeby sie udalo jesli chodzi oto zeby skopac przemadrzalym gracza zadki to sie dolanczam moze z vru nie jestem ale zawsze to jakas pomoc