Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. Przejdź do gry
Wstecz   Darkorbit > Archiwum > Archiwum 2011 > Inne tematy tworzone przez graczy
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

 
 
Opcje wątków Widok
Stary 04.01.2011, 18:13   #1
SpitFire[PL]
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 03.06.2009
Posty: 8
Domyślnie Wtyczka flash uległa awarii

Reinstall przeglądarki i wtyczki nic nie dał. Ciągle podczas grania wywala mi błąd. Nie wiem co robić. Próbowałem już wyłączyć akcelerację sprzętową ale nie pomogło. Proszę o pomoc.
SpitFire[PL] jest offline  
Stary 04.01.2011, 18:20   #2
Przemek1015
Wielki mistrz forum
 
Awatar użytkownika Przemek1015
 
Zarejestrowany od: 05.12.2008
Location: DarkOrbit || MMO / PL1
Posty: 495
Send a message via Skype™ to Przemek1015
Domyślnie

Mi ponowne uruchomienie przeglądarki pomaga...
Nie wiem po co od razu reinstalacja...
__________________
Nick w grze: Trochim
Serwer: Polska 1
Przemek1015 jest offline  
Stary 04.01.2011, 19:54   #3
SpitFire[PL]
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 03.06.2009
Posty: 8
Domyślnie

Sugerujesz że nie restartowałem? Mam tak od kilku dni, w ciągu minuty wywala mnie kilka razy, jak mam szczęście to wytrzymuje kilka minut. Już przez to kilka razy straciłem statek. Próbowałem już wszystkiego, ale nic się nie zmieniło. Test GoldMemory może coś dać? Nikt na prawdę nie miał czegoś takiego? Nie da się całkowicie zastąpić Adobe Flash Playera, tak, żebym mógł go wyłączyć? Próbowałem zainstalować DivX cośtam, ale to jest tylko rozszerzenie. Pisałem na kilku innych forach, ale tam mi nie pomogli. Bardzo potrzebuję tej odpowiedzi, bo naprawdę nie można grać. Ten błąd występuje chyba tylko w DarkOrbicie, jak oglądam jakieś filmiki na YT, to mi takie coś się nie robi.
SpitFire[PL] jest offline  
Stary 04.01.2011, 19:56   #4
Boss*nos
Żyjąca legenda forum
 
Awatar użytkownika Boss*nos
 
Zarejestrowany od: 12.08.2010
Posty: 6 152
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika SpitFire[PL] Pokaż post
Reinstall przeglądarki i wtyczki nic nie dał. Ciągle podczas grania wywala mi błąd. Nie wiem co robić. Próbowałem już wyłączyć akcelerację sprzętową ale nie pomogło. Proszę o pomoc.
Ściągnij nowego flash playera jeżeli nie wiesz z jakiej stronki to napisz ticketa do supoortu oni dadzą Ci linka. Ja mam gdzieś go zapisanego, ale nie wiem gdzie;/
Boss*nos jest offline  
Stary 04.01.2011, 20:03   #5
SpitFire[PL]
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 03.06.2009
Posty: 8
Domyślnie

Pisałem że reinstalowałem wtyczkę, a wtyczka tutaj to właśnie Adobe Flash Player. Mam najnowszą wersję, 10.1.102.64. Przed wystąpienie błędu "Wtyczka Adobe Flash uległa awarii" jest mini lag, taki poniżej 0,5 sekundy. Dodam, że inne przeglądarki odpadają, sprawdzałem i na Chormie oraz Operze jest to samo (mam FF, nie wiem czy pisałem). Teraz spróbuję jeszcze na IE, ale jak sama nazwa przeglądarki mówi, to też pewnie nic nie da.
SpitFire[PL] jest offline  
Stary 04.01.2011, 20:04   #6
Boss*nos
Żyjąca legenda forum
 
Awatar użytkownika Boss*nos
 
Zarejestrowany od: 12.08.2010
Posty: 6 152
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika SpitFire[PL] Pokaż post
Pisałem że reinstalowałem wtyczkę, a wtyczka tutaj to właśnie Adobe Flash Player. Mam najnowszą wersję, 10.1.102.64. Przed wystąpienie błędu "Wtyczka Adobe Flash uległa awarii" jest mini lag, taki poniżej 0,5 sekundy. Dodam, że inne przeglądarki odpadają, sprawdzałem i na Chormie oraz Operze jest to samo (mam FF, nie wiem czy pisałem). Teraz spróbuję jeszcze na IE, ale jak sama nazwa przeglądarki mówi, to też pewnie nic nie da.
Mimo to polecam napisać do supportu w tej sprawie oni Ci dadzą odpowiednie instrukcje.
Boss*nos jest offline  
Stary 04.01.2011, 20:07   #7
SpitFire[PL]
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 03.06.2009
Posty: 8
Domyślnie

Od kiedy support pomaga z problemami z oprogramowaniem? Nie sądzę żeby to coś mi dało, ale w sumie to nie zaszkodzi, możesz mi powiedzieć gdzie co i jak z tym zgłoszeniem? Podaj najlepiej temat/poradnik o tym, z góry dzięki.
SpitFire[PL] jest offline  
Stary 04.01.2011, 20:16   #8
0DAEMON0
Aktywny autor
 
Zarejestrowany od: 22.07.2008
Posty: 157
Domyślnie

<< ja mam taki problem , windows/przeglądarka nie czyta znaków specjalnych wie ktoś może dlaczego ?

Last edited by 0DAEMON0 : 04.01.2011 at 20:20.
0DAEMON0 jest offline  
Stary 04.01.2011, 20:25   #9
SpitFire[PL]
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 03.06.2009
Posty: 8
Domyślnie

Narzędzia>Opcje>Treść>Czcionki i kolory>Zaawanowane
Domyślny zestaw znaków> Zmień na inny, ja mam "Środkowo Europejski"...
Nie jestem pewien czy tam, tylko zgaduję
SpitFire[PL] jest offline  
Stary 04.01.2011, 20:33   #10
0DAEMON0
Aktywny autor
 
Zarejestrowany od: 22.07.2008
Posty: 157
Domyślnie

mam tak ustawione ... i nic ...
0DAEMON0 jest offline  
 


Opcje wątków
Widok

Reguły forum
Nie Możesz rozpoczynać nowe wątki.
Nie Możesz odpowiadać na posty.
Nie Możesz dodawać załączniki.
Nie Możesz edytować swoje posty.

Kod vB jest Wł..
EmotikonkiWł..
[IMG] Kod jest Wł..
Kod HTML to Wył.


Wszystkie czasy podane są w GMT +1. Teraz jest 23:58.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8 (German)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.