Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. Przejdź do gry
Wstecz   Darkorbit > Archiwum > Archiwum 2012 > Inne tematy tworzone przez graczy
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Wątek zamknięty
 
Opcje wątków Widok
Stary 01.01.2012, 16:37   #1
Đvïζ-of-Dαяки
Maniak forum
 
Awatar użytkownika Đvïζ-of-Dαяки
 
Zarejestrowany od: 18.04.2011
Location: …
Posty: 4 092
Frage jak zaktualizować adobe flash player ?

pytanie w temacie.. ale niewiem jak,.... pomożecie?
Đvïζ-of-Dαяки jest offline  
Stary 01.01.2012, 16:39   #2
rundll32.exe
Komendant forum
 
Awatar użytkownika rundll32.exe
 
Zarejestrowany od: 15.04.2010
Posty: 1 594
Domyślnie

http://get.adobe.com/pl/flashplayer/ pobierz najnowszą wersje
rundll32.exe jest offline  
Stary 01.01.2012, 16:41   #3
Đvïζ-of-Dαяки
Maniak forum
 
Awatar użytkownika Đvïζ-of-Dαяки
 
Zarejestrowany od: 18.04.2011
Location: …
Posty: 4 092
Domyślnie

a tą starą trzeba usunąć ??

EDIT: przed pobraniem *
Đvïζ-of-Dαяки jest offline  
Stary 01.01.2012, 16:43   #4
rundll32.exe
Komendant forum
 
Awatar użytkownika rundll32.exe
 
Zarejestrowany od: 15.04.2010
Posty: 1 594
Domyślnie

Nie wystarczy że pobierzesz nową i wersja się zamieni

P.S czasami przy starcie systemu pojawia się okno adobe flash playera które informuje o nowej wersji
rundll32.exe jest offline  
Stary 01.01.2012, 16:46   #5
Đvïζ-of-Dαяки
Maniak forum
 
Awatar użytkownika Đvïζ-of-Dαяки
 
Zarejestrowany od: 18.04.2011
Location: …
Posty: 4 092
Domyślnie

wiem ale ja je wyłączyłęm a sie skapnąłem że mogłem zaktualizować XD ok pobierąć se chrome ? mam opere to se pobiore na której przeglądarce chodzi najlepiej ??

oo nawet instrukcje dali xD
Đvïζ-of-Dαяки jest offline  
Stary 01.01.2012, 16:50   #6
rundll32.exe
Komendant forum
 
Awatar użytkownika rundll32.exe
 
Zarejestrowany od: 15.04.2010
Posty: 1 594
Domyślnie

Właśnie na chromie gra chodzi najlepiej sam używam i polecam instalacja jest banalna właściwie to samo się instaluje
rundll32.exe jest offline  
Stary 01.01.2012, 16:57   #7
--Keram--
Książę forum
 
Zarejestrowany od: 23.10.2009
Posty: 814
Domyślnie

Co do Chrome. Ta przeglądarka podobno jest bardziej oszczędna w wykorzystaniu zasobów komputera. Jednakże przy tej grze, w menedżerze urządzeń kiedy porównamy Firefoxa i Chrome, to wyjdzie prawie to samo.
Jednak mam wrażenie, że gra lepiej działa na Chrome.
Dodatkowo powiem, że w przypadku Chrome, FlashPlayer aktualizuje się sam.

__________________
"How can I ever trust you again?"
--Keram-- jest offline  
Stary 21.01.2012, 05:53   #8
SMOD_Mayday
Zablokowany
 
Awatar użytkownika SMOD_Mayday
 
Zarejestrowany od: 08.08.2011
Posty: 11 706
Domyślnie

Wątek nieaktywny zatem archiwum

Pozdrawiam
MOD_Mayday
SMOD_Mayday jest offline  
Wątek zamknięty


Opcje wątków
Widok

Reguły forum
Nie Możesz rozpoczynać nowe wątki.
Nie Możesz odpowiadać na posty.
Nie Możesz dodawać załączniki.
Nie Możesz edytować swoje posty.

Kod vB jest Wł..
EmotikonkiWł..
[IMG] Kod jest Wł..
Kod HTML to Wył.


Wszystkie czasy podane są w GMT +1. Teraz jest 20:34.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8 (German)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.