Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. Przejdź do gry
Wstecz   Darkorbit > Archiwum > Archiwum 2012 > Pomoc dla początkujących / Pytania ogólne
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Wątek zamknięty
 
Opcje wątków Widok
Stary 28.03.2012, 11:00   #1
JAXOPoznaniak
Młody forumowicz
 
Zarejestrowany od: 26.02.2012
Posty: 88
Domyślnie Moduł Xeno.

Witam, mam w skylabie wszystkie surowce z listy a moduł Xeno nie pracuje (jest rozbudowany). Czego potrzeba, żeby ruszył ?
JAXOPoznaniak jest offline  
Stary 28.03.2012, 11:06   #2
Marsjaninek666
Żółtodziób
 
Zarejestrowany od: 26.02.2012
Posty: 13
Domyślnie

Kliknij na Moduł i w lewym dolnym rogu go włącz ( czerwony przycisk)
Marsjaninek666 jest offline  
Stary 28.03.2012, 11:26   #3
Kloda[MMO]
Raczkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 23.11.2010
Posty: 53
Domyślnie

tylko patrz że moduł xeno nie daje ci xenomitu do magazynu tylko gdy jest włączony daje bezpośrednio na produkcje złotka
Kloda[MMO] jest offline  
Stary 28.03.2012, 11:44   #4
JAXOPoznaniak
Młody forumowicz
 
Zarejestrowany od: 26.02.2012
Posty: 88
Domyślnie

ale, przycisk jest zielony !

Jakiego złotka ?!

złotko - znaczy kredycik ?

Last edited by SMOD_ASTRAL : 28.03.2012 at 11:52.
JAXOPoznaniak jest offline  
Stary 28.03.2012, 11:52   #5
kaybee111
Ekspert junior
 
Awatar użytkownika kaybee111
 
Zarejestrowany od: 08.09.2009
Location: GE, VRU
Posty: 102
Domyślnie

Złotko czyli Promerium.
Moduł Xeno pracuje - jego produkcja jest w całości na bieżąco przekazywana do utworzenia Promerium. Liczba Xenomitu w SkyLab'ie jest zawsze wyświetlana jako zero - to takie małe niedociągnięcie, które ciągnie się od powstania SkyLab'u. Nie ma możliwości przesyłania Xenomitu na statek.
__________________
Nigdy nie dyskutuj z kretynem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.



Last edited by kaybee111 : 28.03.2012 at 11:57.
kaybee111 jest offline  
Stary 28.03.2012, 11:52   #6
WarAll[MMO]
Stały gracz
 
Awatar użytkownika WarAll[MMO]
 
Zarejestrowany od: 09.11.2010
Location: serwer: PL2
Posty: 225
Domyślnie

moduł xeno zawsze jest na ZERO. jest on po to ze zastepuje xenomit w produkcji złota musisz tylko na zielono go tam miec
__________________
Nick: .*PŁONER.*.FALUBAZ*. | LVL: 19 | Firma: MMO | Serwer: PL2
Statek: Aegis | Drony: IIIIIIIIA Klan: Szybki Atak

WarAll[MMO] jest offline  
Stary 28.03.2012, 11:55   #7
SMOD_ASTRAL
Super Moderator
 
Awatar użytkownika SMOD_ASTRAL
 
Zarejestrowany od: 03.08.2011
Location: Zamiast miasta muzę nastaw. Natrzyj nią uszy, jest jak balsam dla duszy...
Posty: 12 235
Domyślnie

1: nie pisz posta pod postem
2: zielony przycisk = moduł włączony
3: xenomitu nie produkuje moduł xeno ale dzięki niemu nie potrzebujesz samemu walić xenomitu do skylabu by produkował złotko, taki zamiennik xenomitu który nie zbiera się w magazynie
4: złotko = promerium.

pozdrawiam
MOD_ASTRAL
__________________
Przydatne linki:
ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc do pomocy technicznej za pomocą formularza.
NIKT z ekipy DarkOrbit nie poprosi Cię o HASŁO do Twojego konta. Nie daj się oszukać!
SZUKAJ NAS NA -
SMOD_ASTRAL jest offline  
Stary 11.04.2012, 11:49   #8
MOD_Dominus
Zablokowany
 
Awatar użytkownika MOD_Dominus
 
Zarejestrowany od: 12.08.2011
Posty: 3 894
Domyślnie

Wyjaśnione - zamykam.

Pozdrawiam
MOD_Dominus
MOD_Dominus jest offline  
Wątek zamknięty


Opcje wątków
Widok

Reguły forum
Nie Możesz rozpoczynać nowe wątki.
Nie Możesz odpowiadać na posty.
Nie Możesz dodawać załączniki.
Nie Możesz edytować swoje posty.

Kod vB jest Wł..
EmotikonkiWł..
[IMG] Kod jest Wł..
Kod HTML to Wył.


Wszystkie czasy podane są w GMT +1. Teraz jest 23:31.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8 (German)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.