Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. Przejdź do gry
Wstecz   Drakensang Online > Drakensang - Archiwum > Archiwum - Pytania techniczne, problemy i bugi
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Wątek zamknięty
 
Opcje wątków Widok
Stary 20.09.2012, 17:39   #1
Vanderos
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 29.08.2012
Posty: 3
Domyślnie problem z instalacją Java Runtime Environmet

Kiedy próbuje zainstalować wtyczkę, pisze mi, że plik jest corrupt (zepsuty).
Co za tym idzie, nie mogę grać.
A na pobranym Drakenie mam straszne lagi.
Co mam zrobić, by zainstalować tą Javę ?
Vanderos jest offline  
Stary 20.09.2012, 17:43   #2
MOD_Drover
Moderator
 
Zarejestrowany od: 30.01.2012
Posty: 1 302
Domyślnie

Vanderos spróbuj odinstalować/usunąć wszystkie wersje java jakie masz i spróbować jeszcze raz pobrać najnowszą.
Mam nadzieję, że się uda...

Pozdrawiam
Mod_Shatzi
__________________

ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc do pomocy technicznej za pomocą formularza.
NIKT z ekipy nie poprosi Cię o HASŁO do Twojego konta.
Nie daj się oszukać!

MOD_Drover jest offline  
Stary 20.09.2012, 18:01   #3
Vanderos
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 29.08.2012
Posty: 3
Domyślnie

próbowałem, ale nic to nie dało
(jeszcze zanim napisałeś)
Vanderos jest offline  
Stary 20.09.2012, 18:27   #4
MOD_Drover
Moderator
 
Zarejestrowany od: 30.01.2012
Posty: 1 302
Domyślnie

Hm..dziwna sprawa.
Czyli w panelu sterowania--> dodaj/usuń programy nie masz żadnej wersji..? A instalkę pobierasz z TEJ strony?
Pamiętaj również by po usunięciu wszystkich wersji, zrestartować komputer, a dopiero później rozpocząć ponowną instalację odpowiedniej dla systemu wersji Java.

Pozdrawiam
Mod_Shatzi
__________________

ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc do pomocy technicznej za pomocą formularza.
NIKT z ekipy nie poprosi Cię o HASŁO do Twojego konta.
Nie daj się oszukać!


Last edited by MOD_Drover : 20.09.2012 at 18:29.
MOD_Drover jest offline  
Stary 20.09.2012, 20:10   #5
Vanderos
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 29.08.2012
Posty: 3
Domyślnie

Dobra, udało mi się.
Vanderos jest offline  
Stary 20.09.2012, 20:16   #6
MOD_Drover
Moderator
 
Zarejestrowany od: 30.01.2012
Posty: 1 302
Domyślnie

Bardzo się cieszę A skoro się udało, temat zamykam.

Pozdrawiam
Mod_Shatzi
__________________

ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc do pomocy technicznej za pomocą formularza.
NIKT z ekipy nie poprosi Cię o HASŁO do Twojego konta.
Nie daj się oszukać!

MOD_Drover jest offline  
Wątek zamknięty


Opcje wątków
Widok

Reguły forum
Nie Możesz rozpoczynać nowe wątki.
Nie Możesz odpowiadać na posty.
Nie Możesz dodawać załączniki.
Nie Możesz edytować swoje posty.

Kod vB jest Wł..
EmotikonkiWł..
[IMG] Kod jest Wł..
Kod HTML to Wył.


Wszystkie czasy podane są w GMT +1. Teraz jest 01:18.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8 (German)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.