Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. Przejdź do gry
Wstecz   Drakensang Online > Drakensang - Archiwum > Archiwum - pytania ogólne i dla początkujących
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Wątek zamknięty
 
Opcje wątków Widok
Stary 18.04.2013, 21:31   #1
7Stylepl
Znawca forum
 
Awatar użytkownika 7Stylepl
 
Zarejestrowany od: 28.03.2013
Posty: 319
Domyślnie serwer testowy

jak wbić na serwer testowy ? zawsze jak wchodze to pisze prace konserwacyjne. kiedyś jak nie pisało to sie zarejestrowałem ale nie dział wtedy.
7Stylepl jest offline  
Stary 18.04.2013, 21:37   #2
MOD_Chichot
Zablokowany
 
Zarejestrowany od: 24.01.2013
Posty: 708
Domyślnie

Tutaj jest zawarta informacja jak zalogować się na serwer testowy.
Wydaje mi się, że serwer testowy jest tylko włączany do testowania różnych eventów. Najwidoczniej twórcy gry nic nie dali do przetestowania.
Ale nie jestem w 100% pewny.
Czy masz jeszcze jakieś pytania ?
Pozdrawiam.
MOD_Chichot jest offline  
Stary 18.04.2013, 22:12   #3
-Kardin-
Żółtodziób
 
Zarejestrowany od: 28.02.2012
Posty: 35
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika MOD_Chichot Pokaż post
Tutaj jest zawarta informacja jak zalogować się na serwer testowy.
Wydaje mi się, że serwer testowy jest tylko włączany do testowania różnych eventów. Najwidoczniej twórcy gry nic nie dali do przetestowania.
Ale nie jestem w 100% pewny.
Czy masz jeszcze jakieś pytania ?
Pozdrawiam.
Nie mogę się zgodzić
Serwer testowy zazwyczaj działa dzień i noc, ale czasem ma przestoje parę minut , czasem parę godzin, innym razem parę dni. Najdłuższy jaki znam to piątek-poniedziałek.

Jako, że teraz mamy w lewym dolnym rogu informację o numerze wersji, zawsze można porównać czy to nówka wersja czy stara.
Zazwyczaj parę dni po wgraniu na realne serwery wersji, na testowym jest ta sama wersja, jednak przychodzi moment, że pojawia się wersja wyżej.
Np. teraz mamy na realnych serwerach 098, zaś na testowym była już 099 i 099b.

Odpowiadając na pytanie, tak teraz mamy przestój parę godzin i najprawdopodobniej ruszy dopiero jutro w godzinach pracowniczych czyli tak mniej więcej pomiędzy 9-19.
-Kardin- jest offline  
Stary 18.04.2013, 22:52   #4
MOD_Chichot
Zablokowany
 
Zarejestrowany od: 24.01.2013
Posty: 708
Domyślnie

Dziękuje Kardin za wyjaśnienie i od razu przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Czy autor ma jeszcze jakieś pytania ?
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje Kardin
MOD_Chichot jest offline  
Stary 19.04.2013, 21:04   #5
7Stylepl
Znawca forum
 
Awatar użytkownika 7Stylepl
 
Zarejestrowany od: 28.03.2013
Posty: 319
Domyślnie

tak jeszcze jedno związane z eventem czy jak nazbieram sobie teraz kilofy to bedę je mógł użyć w następnym evencie zagubiona prawda ?
7Stylepl jest offline  
Stary 19.04.2013, 21:20   #6
MOD_Chichot
Zablokowany
 
Zarejestrowany od: 24.01.2013
Posty: 708
Domyślnie

Tak, będzie można je użyć w następnym evenciem z viscanium.
Czy masz jeszcze jakieś pytania ?
Pozdrawiam.
MOD_Chichot jest offline  
Stary 19.04.2013, 21:36   #7
7Stylepl
Znawca forum
 
Awatar użytkownika 7Stylepl
 
Zarejestrowany od: 28.03.2013
Posty: 319
Domyślnie

nie i dzięki za pomoc.
7Stylepl jest offline  
Stary 19.04.2013, 21:43   #8
MOD_Chichot
Zablokowany
 
Zarejestrowany od: 24.01.2013
Posty: 708
Domyślnie

Z powodu braku pytań wątek zamykam.
Pozdrawiam.

P.S Kardin jeszcze raz dziękuje za wyjaśnienie.
MOD_Chichot jest offline  
Wątek zamknięty


Opcje wątków
Widok

Reguły forum
Nie Możesz rozpoczynać nowe wątki.
Nie Możesz odpowiadać na posty.
Nie Możesz dodawać załączniki.
Nie Możesz edytować swoje posty.

Kod vB jest Wł..
EmotikonkiWł..
[IMG] Kod jest Wł..
Kod HTML to Wył.


Wszystkie czasy podane są w GMT +1. Teraz jest 12:50.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8 (German)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.