Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. Przejdź do gry
Wstecz   Farmerama > Archiwum > Archiwum 2010 > gra
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

 
 
Opcje wątków Widok
Stary 11.06.2010, 15:20   #1
luksus
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 19.04.2010
Posty: 1
Domyślnie jak zmienić hasło

mam proglem ,nie wiem jak zmienić hasło pomóżcie bo ktoś mi się włamał
luksus jest offline  
Stary 11.06.2010, 15:25   #2
MOD_Murcielago
Zablokowany
 
Zarejestrowany od: 02.06.2010
Posty: 611
Domyślnie

Po zalogowaniu na farmę, na górnej belce ramki ja okalającej kliknij w Opcje.

Następnie w okienku, które wyskoczy pod napisem Wprowadź zmiany kliknij na Dane konta.

I tam możesz wpisać nowy adres e-mail oraz aktualne hasło do konta. Po wprowadzeniu danych i zatwierdzeniu pojawi Ci się, o ile dobrze pamiętam informacja, że na nowo podany adres e-mail zostanie wysłany link aktywujący nowe konto.

Zatem musisz sprawdzić pocztę (gdyby nie było wiadomości od Farmeramy, sprawdź folder Spam) i aktywować nowy mail.
MOD_Murcielago jest offline  
Stary 11.06.2010, 15:28   #3
Robinio2010
Komisarz forum
 
Zarejestrowany od: 01.04.2010
Posty: 755
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika luksus Pokaż post
mam proglem ,nie wiem jak zmienić hasło pomóżcie bo ktoś mi się włamał
ktoś sie pewnie włamał żeby sobie piłki po przesyłać
Robinio2010 jest offline  
Stary 25.06.2010, 16:56   #4
^Luna^
Żółtodziób
 
Awatar użytkownika ^Luna^
 
Zarejestrowany od: 10.06.2010
Posty: 34
Unglücklich .

Ja mam ten sam problem i nie ma tego pola na hasło.
ja chcę tylko zmienić hasło a nie maila :/ i znowu mam zakładać nowego?
paranoja :/
^Luna^ jest offline  
Stary 25.06.2010, 17:24   #5
Kamil521
Analityk forum
 
Awatar użytkownika Kamil521
 
Zarejestrowany od: 03.04.2010
Location: Nazywam się Jakub
Posty: 622
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika ^Luna^ Pokaż post
Ja mam ten sam problem i nie ma tego pola na hasło.
ja chcę tylko zmienić hasło a nie maila :/ i znowu mam zakładać nowego?
paranoja :/
Nie,nie jak tam pisze zmień dane konta na to naciskasz i wtedy możesz nick zmienić,hasło,e-mail.
__________________

Kamil521 jest offline  
 


Opcje wątków
Widok

Reguły forum
Nie Możesz rozpoczynać nowe wątki.
Nie Możesz odpowiadać na posty.
Nie Możesz dodawać załączniki.
Nie Możesz edytować swoje posty.

Kod vB jest Wł..
EmotikonkiWł..
[IMG] Kod jest Wł..
Kod HTML to Wył.


Wszystkie czasy podane są w GMT +1. Teraz jest 23:30.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8 (German)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.