Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. Przejdź do gry
Wstecz   Farmerama > Archiwum > Archiwum 2010 > gra
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

 
 
Opcje wątków Widok
Stary 04.11.2010, 06:50   #1
detektyf
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 04.11.2010
Posty: 1
Domyślnie co zrobic zeby kury znosiły jajka?

nie wiem co nalezy zrobic zeby kury zaczely znosic jajka..
detektyf jest offline  
Stary 04.11.2010, 06:52   #2
agata4171
Stały gracz
 
Awatar użytkownika agata4171
 
Zarejestrowany od: 13.04.2010
Posty: 247
Domyślnie

zrobić w warsztacie fabrykę jaj i postawić ją na kurniku
agata4171 jest offline  
Stary 04.11.2010, 06:56   #3
-:ARTUR:-
Zaawansowany forumowicz
 
Zarejestrowany od: 03.05.2010
Posty: 165
Domyślnie

na zwyklym kurniku bez ulepszen xl i xxl
-:ARTUR:- jest offline  
Stary 04.11.2010, 06:58   #4
jotembi
Żyjąca legenda forum
 
Zarejestrowany od: 01.09.2010
Posty: 10 538
Send a message via Skype™ to jotembi
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika -:ARTUR:- Pokaż post
na zwyklym kurniku bez ulepszen xl i xxl

oraz dać im paszę + 3 kury no i wodę
jak nie masz kur luzem to musisz albo kupić albo mieć drugi kurnik
jotembi jest offline  
Stary 04.11.2010, 06:59   #5
joy2383
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 11.10.2010
Posty: 2
Domyślnie co zrobić żeby kury znosiły jajka

wybudowałam fabryke jaj stawiam ją na kurniku i nic się nie dzieje co mam zrobić
joy2383 jest offline  
Stary 04.11.2010, 07:01   #6
jotembi
Żyjąca legenda forum
 
Zarejestrowany od: 01.09.2010
Posty: 10 538
Send a message via Skype™ to jotembi
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika joy2383 Pokaż post
wybudowałam fabryke jaj stawiam ją na kurniku i nic się nie dzieje co mam zrobić
a masz opcję dodawania paszy i wody? jeśli tak to dodaj, zaczną produkować
jeśli nie to najpierw się przeloguj a później pisz do pomocy technicznej jeśli to nie pomoże
jotembi jest offline  
Stary 04.11.2010, 07:03   #7
joy2383
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 11.10.2010
Posty: 2
Domyślnie

dzieki za pomoc
joy2383 jest offline  
Stary 05.11.2010, 15:43   #8
SMOD_Dusia
Zablokowany
 
Awatar użytkownika SMOD_Dusia
 
Zarejestrowany od: 03.10.2010
Posty: 11 135
Domyślnie

detektyf
Od 8 poziomu gry mamy dostęp do fabryki jajek. Proszę tu jest wszystko na temat rozbudowy zagród-> http://pl.board.bigpoint.com/farmera...d.php?t=170136
a tu bardzo pomocne tabele ->
http://pl.board.bigpoint.com/farmera...d.php?t=225910
SMOD_Dusia jest offline  
Stary 05.11.2010, 16:23   #9
zorana1
Żółtodziób
 
Zarejestrowany od: 02.11.2010
Posty: 10
Domyślnie ?

narzędzia do budowy można tylko dostać za FLORENY?
zorana1 jest offline  
Stary 05.11.2010, 16:29   #10
Julita1990
Mistrzu forum
 
Awatar użytkownika Julita1990
 
Zarejestrowany od: 26.10.2010
Posty: 300
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika zorana1 Pokaż post
narzędzia do budowy można tylko dostać za FLORENY?
Wyskakują również przy zbieraniu plonów z pól, można również dostać je w prezencie od sąsiadów.
Julita1990 jest offline  
 


Opcje wątków
Widok

Reguły forum
Nie Możesz rozpoczynać nowe wątki.
Nie Możesz odpowiadać na posty.
Nie Możesz dodawać załączniki.
Nie Możesz edytować swoje posty.

Kod vB jest Wł..
EmotikonkiWł..
[IMG] Kod jest Wł..
Kod HTML to Wył.


Wszystkie czasy podane są w GMT +1. Teraz jest 18:52.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8 (German)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.