Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. Przejdź do gry
Wstecz   Farmerama > Archiwum > Archiwum 2011 > gra
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

 
 
Opcje wątków Widok
Stary 20.06.2011, 23:34   #1
TwojaKota
Żółtodziób
 
Zarejestrowany od: 18.06.2011
Posty: 9
Domyślnie co zrobic zeby kury znosiły jajka ???

proszę o odpowiedzi
z góry dziękuje za pomoc .
TwojaKota jest offline  
Stary 20.06.2011, 23:38   #2
knapoliusz
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 25.12.2010
Posty: 6
Domyślnie

musisz zbudować fabrykę jaj. klikasz miasto -> warsztacik -> wybierasz zwierzę (kurę) i klikasz "buduj". wymagania: 10 młotków, 200 desek, 600 gwoździ
knapoliusz jest offline  
Stary 20.06.2011, 23:47   #3
TwojaKota
Żółtodziób
 
Zarejestrowany od: 18.06.2011
Posty: 9
Domyślnie

a gwoździe, deski , młotki można gdzieś kupić ?
TwojaKota jest offline  
Stary 20.06.2011, 23:52   #4
MOD_Scorpion
Zablokowany
 
Awatar użytkownika MOD_Scorpion
 
Zarejestrowany od: 16.03.2011
Location: Moje piekło
Posty: 2 094
Domyślnie

Nie można ich kupić, niestety.

Pozdrawiam. MOD_Scorpion
MOD_Scorpion jest offline  
Stary 20.06.2011, 23:53   #5
TwojaKota
Żółtodziób
 
Zarejestrowany od: 18.06.2011
Posty: 9
Daumen hoch

szkoda .
ale i tak dziękuje za pomoc :*
TwojaKota jest offline  
Stary 20.06.2011, 23:56   #6
knapoliusz
Początkujący forumowicz
 
Zarejestrowany od: 25.12.2010
Posty: 6
Domyślnie

narzędzia budowlane wypadają z pól, podczas zbierania plonów, jednakże można zwiększyć szansę na znalezienie narzędzi poprzez zdobywanie pucharów (patrz: spółdzielnia). alternatywą jest również zakup skrzynki z narzędziami w sklepie farmerskim, walutą którą się płaci są floreny
knapoliusz jest offline  
Stary 21.06.2011, 00:01   #7
hans1979
Mieszkaniec forum
 
Awatar użytkownika hans1979
 
Zarejestrowany od: 22.08.2010
Posty: 270
Domyślnie

możesz tez zawsze kupić skrzynke z narzedziami za FL dodam
hans1979 jest offline  
Stary 21.06.2011, 23:14   #8
MOD_Scorpion
Zablokowany
 
Awatar użytkownika MOD_Scorpion
 
Zarejestrowany od: 16.03.2011
Location: Moje piekło
Posty: 2 094
Domyślnie

Nie ma za co.
A skoro odpowiedzi padły, zamykam.

Pozdrawiam. MOD_Scorpion
MOD_Scorpion jest offline  
 


Opcje wątków
Widok

Reguły forum
Nie Możesz rozpoczynać nowe wątki.
Nie Możesz odpowiadać na posty.
Nie Możesz dodawać załączniki.
Nie Możesz edytować swoje posty.

Kod vB jest Wł..
EmotikonkiWł..
[IMG] Kod jest Wł..
Kod HTML to Wył.


Wszystkie czasy podane są w GMT +1. Teraz jest 09:24.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8 (German)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.