Wstecz   Gladiatorzy II > Kącika użytkownika > Kącik mówców
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Odpowiedź

Opcje wątków Widok
Stary 29.10.2009, 16:10   #1
Jozua
Ekspert junior

Awatar użytkownika Jozua

Zarejestrowany od: 10.11.2008
Domyślnie Ważne Dla Każdego!!!

Słuchajcie zła wiadomość. Gra Gladiatorzy po aktualizacji zmienia nazwę, na War of Titans...a to znaczy że może zrobić co chce z naszymi kontami. Z nieoficjalnych źródeł także dowiedziałem się, że każde konto zostanie obniżone o 45% czyli jak ktoś ma np. 100 lvl to będzie po aktualizacji na 55. Podobnie z ekwipunkiem. Wypowiedzcie się wszyscy proszę, bo to jest chyba każdego interes, aby nie zmieniali leveli...

Jozua jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 29.10.2009, 17:22   #2
qwertyp
Raczkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 05.06.2009
Domyślnie Gra

No mi jak ktoś zmniejszy ekwipunek to ja mam gdzieś tą gre. Nie po to ulepszałem złotą zbroje. Mniejsze lewele? To po co grać jak za jakiś czas znowu mogą coś zmniejszyć
qwertyp jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 29.10.2009, 17:25   #3
-Szczupi-
Zaawansowany forumowicz

Zarejestrowany od: 26.01.2009
Domyślnie

To sa kur** chyba kpiny,nie po to tyle czasu spedzalem w tej grze i kase wydawalem zeby teraz cos takie robili!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Szczupi- jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 29.10.2009, 18:07   #4
intel1
Raczkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 29.01.2009
Cool

Cytat:
Cytat użytkownika Jozua Pokaż post
Słuchajcie zła wiadomość. Gra Gladiatorzy po aktualizacji zmienia nazwę, na War of Titans...a to znaczy że może zrobić co chce z naszymi kontami. Z nieoficjalnych źródeł także dowiedziałem się, że każde konto zostanie obniżone o 45% czyli jak ktoś ma np. 100 lvl to będzie po aktualizacji na 55. Podobnie z ekwipunkiem. Wypowiedzcie się wszyscy proszę, bo to jest chyba każdego interes, aby nie zmieniali leveli...
haha a to dopiero poczatek
intel1 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 29.10.2009, 19:48   #5
super_pl1
Raczkujący forumowicz

Awatar użytkownika super_pl1

Zarejestrowany od: 29.06.2009
Domyślnie

raczej zbroi nie obniza bo to by byla czysta kradziez , a mnie by h..j szczelil
super_pl1 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 30.10.2009, 01:14   #6
fic2524
Mieszkaniec forum

Zarejestrowany od: 20.04.2009
Domyślnie

Jozua nie zrobia czegos takiego bo po pierwsze to nie maja do tego prawa a po drugie jesliby juz to miało nastapic to nie o 45 % bo dajmy przykład np takiego Triasa który ma ok 250 levelu to minus 45 % to bedzie w plecy 120 leveli a gracz ze 100 levelem tylko 45 wiec gdzie tu logika i uczciwośc. Po za tym tacy gracze którzy maja bardzo wysokie levele przestałoby grac co dla BigPointu było by tragedia bo ta aktualizCJA TO ONI MAJA ZACHECIĆ GRACZY A NIE ZNIECHĘCIĆ. Jak dla mnie to sa tylko spekulacje które ktos poprostu puscił by nas zdenerwowac
fic2524 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 30.10.2009, 01:21   #7
fic2524
Mieszkaniec forum

Domyślnie

Choc mysle ze jezeli Bigpoint jest bardzo sprytny to może to zrobic tak zeby zarobic ale jest to pewne ryzyko. Z punktu myslenia Bigpointa zakładam ze mogliby obnizyc levele o 45 % wprowadzająć wykup leveli za złoto, a jak juz wszyscy wiemy zostało juz to oficjalnie ogłoszone ze tak bedzie mozna zrobic. Dlatego Bigpoint moze zkładac że gracze którzy stracą swoje levele bęą starali sie za wszelka cene odzyskac stracony level i robic przelewy by za złoto go odrobic. Ale j wiem ze jesli bedzie istniała taka gupa to bedzie ona bardzo nieliczna.
Stary 30.10.2009, 08:23   #8
-Szczupi-
Zaawansowany forumowicz

Zarejestrowany od: 26.01.2009
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika fic2524 Pokaż post
Choc mysle ze jezeli Bigpoint jest bardzo sprytny to może to zrobic tak zeby zarobic ale jest to pewne ryzyko. Z punktu myslenia Bigpointa zakładam ze mogliby obnizyc levele o 45 % wprowadzająć wykup leveli za złoto, a jak juz wszyscy wiemy zostało juz to oficjalnie ogłoszone ze tak bedzie mozna zrobic. Dlatego Bigpoint moze zkładac że gracze którzy stracą swoje levele bęą starali sie za wszelka cene odzyskac stracony level i robic przelewy by za złoto go odrobic. Ale j wiem ze jesli bedzie istniała taka gupa to bedzie ona bardzo nieliczna.
Moim zdaniem nie zrobia czegos takiego,bo czesc ludzi poprostu zrezygnuje juz z gry i bigpoint na tym straci...
-Szczupi- jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 30.10.2009, 10:37   #9
qwertyp
Raczkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 05.06.2009
Domyślnie

A jak myślicie czy ilość srebra i złota, które każdy ma w obozie może zostać po aktualizacji wyzerowana? Bo nie wiadomo kiedy ta aktualizacja będzie a ja naprzykład mam troche srebra.

Last edited by qwertyp : 30.10.2009 at 10:39.
qwertyp jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 30.10.2009, 11:46   #10
fic2524
Mieszkaniec forum

Domyślnie

No więc sprawa wyglada tak : Rozmawiałem dzisiaj w nocy z osoba która testowała ten nowy server i to co zapamietałem przedstawie.

Prace podobno zostały juz zakonczone bo chcieli wprowadzic ta aktualizacje 2 listopada ale moze termin ten juz przesuneli. Będzie około 100 rodzaji broni na róznych prowincjach z czego zostanie dodana broń i zbroja tytanowa. Będzie tez wiecej rodzaji zbroi. K4 ma kosztowac nie 660 tys a 240 k. Ponoc po jakimś zdobytym levelu mozna go kupic taniej. Np K 3 mozna kupić dopiero od 11 levelu gry a najlepszą broń od 97. Bęą 4 rodzaje stopów i są one bardzo drogie. Co do skrzynek to to jest złoto , srebro i worki , w worku nie wiadomo co sie znajduje czy mięso , czy tarcza , czy buty. Kazdy z Gladiatorów będzie mógł sobie zakupić kazdy specjal jednak za wyższą cene. Biegacz będzie mógł np byc na miesie butach i tarczy jednoczesnie. Co do wykupu leveli za złoto to taki trening kosztuje 4tys za 4 min. Gdy w ubijemy bota w jego miejsce pokazuje sie np złoto . Z areny do Areny przechodzi sie tak jak po schodach a te prowincje to system lig. I TERAZ BARDZO WAZNE !!! Bigpoint ma do wyboru 2 opcje : Albo zrezygnować z Jackpota albo obizyć konta o 50 % . Nie będzie leveli broni jak np 250 level . Zamiast tego bedzie cos na sli.. cos tam ale beda za to te specjalne umiejetnosci które sie nabywa po wejsciu na wyzszy level. A ten koles jeszcze mówił ze jak miał 5 level i rozbił skrzynke to mu wyskoczyło 2 tys złota nawet czyli mozemy załozyc ze system płatności ulegnie zmianie. To chyba tyle zapamietałem. jak sobie coś przypomne to jeszcze dopisze. pozdrawiam
Odpowiedź

Opcje wątków
Widok

Reguły forum