![]() |
|
|||||||
| Pomoc | Lista użytkowników | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Opcje wątków | Widok |
|
|
#1 |
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 03.11.2009
|
Siemanko wam !
Mam takie pytanie do was... jak nabijać sobie kase bo juz mało mi zostało.. heh juz stoczylem 17 walk... a zadnych dochodow nie mam. Wiec jak mozna zbierac kase? jakim sposobem z góry thx |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mieszkaniec forum
Zarejestrowany od: 01.09.2009
|
Przede wszystkim pilnując bilansu ostatnich 10 walk... Nie wydajemy na bonusy przed walką, szczególnie jak osiągnęliśmy limit widowni - w tej sytuacji nawet nie musimy się starać wygrać, bo i tak zarobek z przegranej i wygranej ten sam ^.^ Poza tym rozbudowujemy halę bądź polepszamy współpracę z prasą... Przy tym zwrazamy uwage na czym się więcej dorobimy - czy na x% czy na x widowni :P Jeden widz to 10KO$. Na niższych poziomach po prostu walczymy jak leci, bez wspomagaczy i ciosów treningowych... Ewentualnie możesz kupować kasę za kase c(:
|
|
|
#3 |
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 14.10.2009
|
mam na sprzedaz swoj profil ko champs...nie zaczniesz od poczatku
... zadzwon 725941497 cos ok 50zł na konto komurkowe z plusa zainteresowani dzwonic ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 23.10.2009
|
lubie ciastka:PPP
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ekspert forów
Zarejestrowany od: 13.08.2009
|
Za to konto dostaniesz 10zł i to jeszcze od gościa co się naprawde nie zna!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 09.11.2009
|
Sponsorzy daja kase czy nie?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Mieszkaniec forum
Zarejestrowany od: 01.09.2009
|
Sponsor jak nazwa sugeruje sponsoruje, płaci za Ci ale w tej grze niema sponsorów, a jedyną kasę którą dostajesz za free to ta z bonusów(premie).
|
![]() |
| Opcje wątków | |
| Widok | |
|
|