![]() |
|
|
#1 |
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 19.08.2009
|
Witam
Kto wie jaka to jest muzyka jak się kończy walka ??? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ekspert junior
Zarejestrowany od: 06.10.2009
|
Masz napisane nazwy więc tyle mogę ci pomóc
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 06.11.2009
|
Ponaglam pytanie o muzykę kończącą walkę ??
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Mieszkaniec forum
Zarejestrowany od: 01.09.2009
|
Ale czego dokładnie chcecie wiedzieć... przecież wszystko co my(odpowiadający) wiemy na temat tej muzyki znajduje się na belkach - koszt, korzyści i nazwa. Także używając tej opcji niczego, więcej nie jesteśmy w stanie się nauczyć ani dowiedzieć. Skonkretyzuj pytanie zamiast ponaglać, bo autor tego tematu to już w ogóle nie rozumiem >.<
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 06.11.2009
|
No co za imbecyl,....
Chodzi (NAM PYTAJĄCYM) o ten kawałek co jest po walce po zestawiebiu zawodników i co pojawia się zdjęcie wszystkich bokserów. Ma ktoś to na mp3 lub innym pliku muzycznym? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Mieszkaniec forum
|
>.< Czuje się lekko obrażony... Sorry, wypowiedz nie była jasna(poprawna), a siedząc w dziale FAQ spodziewam się raczej często zadawanych pytań!
|
|
|
#7 | |
|
Żółtodziób
Zarejestrowany od: 24.09.2009
|
Cytat:
AO... jest kobietą,a Ty Sliku,czy chyba raczej Siku miało byc,ale pomyliłeś się zapewne jesteś niewychowany,ale z domu się wynosi takie rzeczy,więc wina nie jest Twoja! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mieszkaniec forum
|
Umm... nigdzie nie pisałem, że jestem kobietą :< Końcówek też używam męskich, avek czasem myli :P
|
|
|
#9 |
|
Żółtodziób
Zarejestrowany od: 24.09.2009
|
W terminatorach masz kobiete w avatarze,wiec...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ekspert forów
Zarejestrowany od: 13.08.2009
|
Nie no zaś mój bracik se jaja robi