View Full Version : Alians PZB -aktualności
-Asterixus-
09.03.2009, 22:07
Witam
Informuje o przekształceniach w aliansie Polskie Zjednoczenie Bractw.
W dniu 9 marca 2009 r. na spotkaniu Rady Aliansu PZB zostało zainicjowane przekształcenie dotychczasowego aliansu Polskie Zjednoczenie Bractw i nastąpiło rozwiązanie aliansu w dotychczasowej formie i składzie.
Bractwa dotychczas będące w PZB w najbliższym czasie określą swoje powiązania i wzajemne stosunki.
Jako naczelnik Polskiej Elity oświadczam, że są prowadzone rozmowy w celu reorganizacji i stworzenia nowego aliansu i zapraszam wszystkie bractwa do rozmów.
-Asterixus-
[LordHagen]
12.03.2009, 16:24
Asterixsus podaj gg bo chciałbym porozmawiac jak cos moje 2322582
-Asterixus-
13.03.2009, 09:18
Witam
Kontakt na TS to:
pzb.no-ip.info:8769 hasło PITBULL
Zazwyczaj na TS są dyplomaci, którzy udzielają wszelkich informacji dotyczących naszych działań i zasad współpracy.
Moje GG 12951205
-Asterixus-
.spawacz.
13.03.2009, 09:33
Ciekawe przez kogo "po...psuł" się alians :) ??? Czyżby nie przez jednego z Twoich graczy :D , a teraz jeszcze próbujecie "ściągnąć" bractwa, które były w PZB :) Wstydu nie macie? Krowy doić, a nie udawać świętych!!!!!!!!
Dam ci rade... Wywal kolesia przez, którego jest to całe zamieszanie, to może ktoś z tobą pogada...
DżonyDżojnt
13.03.2009, 11:36
Ciekawe przez kogo "po...psuł" się alians :) ??? Czyżby nie przez jednego z Twoich graczy :D , a teraz jeszcze próbujecie "ściągnąć" bractwa, które były w PZB :) Wstydu nie macie? Krowy doić, a nie udawać świętych!!!!!!!!
Dam ci rade... Wywal kolesia przez, którego jest to całe zamieszanie, to może ktoś z tobą pogada...
Ciekawe co to za łobuz popsuł taki wspaniały alians ???
Robinio0392
13.03.2009, 12:05
Ciekawe co to za łobuz popsuł taki wspaniały alians ???
Hahaha taki wspanialy alians, jakby byl wspaniały to by sie nie rozlatywał:D:D
rafael198989
13.03.2009, 16:59
Odezwal sie ten ktory jest we "wspanialym" aliansie.
rafael198989
13.03.2009, 17:03
Spawacz niestety musze cie zaskoczyc ale wiele bractw prowadzi z nami negocjacje. A co do gracza to akurat sie mylisz, rozpad aliansu byl spowodowany zupelnie czym innym. Tak wiec mylisz sie w w dwóch sprawach:D
Robinio0392
13.03.2009, 23:12
Odezwal sie ten ktory jest we "wspanialym" aliansie.
Jakoś alians w ktorym jestem istnieje i jeszcze dluga droga przed nim, w przeciwieństwie do was:D Swoją drogą jestem ciekawy kogo weźmiecie do siebie po założeniu nowego aliansu:D
czester333
14.03.2009, 00:06
Jakoś alians w ktorym jestem istnieje i jeszcze dluga droga przed nim, w przeciwieństwie do was:D Swoją drogą jestem ciekawy kogo weźmiecie do siebie po założeniu nowego aliansu:D
cóz nowy alians powstanie predzej czy pzniej i niewazne jaki bedzie i tak bedzie najle[szy
rafael198989
14.03.2009, 08:11
Coz powiem tylko tyle ze w kazdym aliansie cos sie zawsze dzieje.
DafXF105
14.03.2009, 08:17
dokładnie kolego dokładnie:D;)
-LEKARZ-
14.03.2009, 09:34
Ciekawi mnie kim jest ta "czarna owca" tego aliansu ?Możesz sprecyzować ?Poza tym jeszcze jedno:PE kogoś na siłe nie przyłącza do swojego aliansu ? Nie chcesz to nie i tyle .Pozdrawiam :)
Robinio0392
14.03.2009, 09:41
Coz powiem tylko tyle ze w kazdym aliansie cos sie zawsze dzieje.
Tutaj mogę sie z tobą zgodzić:D:D
rafael198989
14.03.2009, 09:44
Tak wiec drogi Robinio0392 nie wroz bo moze dzis, jutro, za tydzien lub za miesiac wasz alians tez sie rozpadnie, nigdy nic nie wiadomo
rafael198989
14.03.2009, 09:46
Ciekawi mnie kim jest ta "czarna owca" tego aliansu ?Możesz sprecyzować ?Poza tym jeszcze jedno:PE kogoś na siłe nie przyłącza do swojego aliansu ? Nie chcesz to nie i tyle .Pozdrawiam :)
-LEKARZ- mniej wiesz, dluzej zyjesz:D
A co do rozpadu aliansu jak juz wczesniej pislaem nie przyczynil sie zaden gracz, tylko pewne sytuacje.
Robinio0392
14.03.2009, 17:53
Tak wiec drogi Robinio0392 nie wroz bo moze dzis, jutro, za tydzien lub za miesiac wasz alians tez sie rozpadnie, nigdy nic nie wiadomo
Nawet jak się rozpadnie to zawsze trzeba mieć plan awaryjny, żeby nie zostać na lodzie:D:D I odrazu napisze zeby oszczedzić ci pisania:D tym planem nie jest łapanie brzytwy innych dobrych bractw lub alians'ów:cool:
rafael198989
14.03.2009, 18:39
no akurat my sie nikogo nie lapiemy.......:D a o dolaczeniu do innego aliansu nie ma mowy:D
.spawacz.
14.03.2009, 23:59
Spawacz niestety musze cie zaskoczyc ale wiele bractw prowadzi z nami negocjacje. A co do gracza to akurat sie mylisz, rozpad aliansu byl spowodowany zupelnie czym innym. Tak wiec mylisz sie w w dwóch sprawach:D
Moze i negocjuja, ale chyba dzieci, bozaden powazny czlowiek z wami juz nie wejdzie w zadne uklady, po tym co bylo...
A jesli sie myle, to prosze przybliz mi powod rozpadu aliansu :) Czy nie byl on spowodowany (jak wiekszosc osob mysli), ze jeden z waszych graczy mieszal i to nie w kotle aruby :) Pod okresleniem mieszal mam na mysli manie wyzszosci, obrazanie ludzi - wyzywanie ich i itd, robienie zametu w czasie wojen itd, i jeszcze wiele innych rzeczy???? Powinienes byc na ostatnim zebraniu i powinienes slyszec do kogo byly pretensje i kto dostal zje...bki i zostal zmieszany z "czekolada". A jesli nie wiesz, to zapytaj swojego naczelnego, bo probowal stanac w jego obronie i tez po "lapach dostal".
Uwierz mi ze bylem od poczatku przeciwny aliansowi z wami czyli PE i moje obawy sie sprawdzily. Co za tym idzie mojej radosci nie ma konca na mysl ze wreszcie normalnie bez zadnego jeczenia i narzekania bede mogl poprostu grac i pogadac z kumplami na tsie :)
Tak wiec zycze najlepszego i powodzenia w dowodzeniu przedszkolem :)
kolekcjoner89
15.03.2009, 01:37
ale panowie po co sie tak goraczkowac?! sa alianse sa bractwa wiec niewiem po co rostrzasac przez kogo alians sie rozpadl lub wlasnie sie rozpada bawmy sie po to tutaj jestesmy :)
rafael198989
15.03.2009, 09:18
Moze i negocjuja, ale chyba dzieci, bozaden powazny czlowiek z wami juz nie wejdzie w zadne uklady, po tym co bylo...
A jesli sie myle, to prosze przybliz mi powod rozpadu aliansu :) Czy nie byl on spowodowany (jak wiekszosc osob mysli), ze jeden z waszych graczy mieszal i to nie w kotle aruby :) Pod okresleniem mieszal mam na mysli manie wyzszosci, obrazanie ludzi - wyzywanie ich i itd, robienie zametu w czasie wojen itd, i jeszcze wiele innych rzeczy???? Powinienes byc na ostatnim zebraniu i powinienes slyszec do kogo byly pretensje i kto dostal zje...bki i zostal zmieszany z "czekolada". A jesli nie wiesz, to zapytaj swojego naczelnego, bo probowal stanac w jego obronie i tez po "lapach dostal".
Uwierz mi ze bylem od poczatku przeciwny aliansowi z wami czyli PE i moje obawy sie sprawdzily. Co za tym idzie mojej radosci nie ma konca na mysl ze wreszcie normalnie bez zadnego jeczenia i narzekania bede mogl poprostu grac i pogadac z kumplami na tsie :)
Tak wiec zycze najlepszego i powodzenia w dowodzeniu przedszkolem :)
.sapawacz. czy ty w ogole zastanowiles sie nad tym co powiedziales??? Nie przypominam sobie zebys byl na ostatnim zebraniu aliansu to po pierwsze, po drugie jeden z twoich radnych czy naczelnych nie pamietam wszedl i zaczal obrazac gracza (owy gracz jak mu zarzuciles ze wprowadza zamet na wojennym, jest jedna z nielicznych osob ktore wiedza jak prowadzic wojnei wychodzi mu to naprawde super, i ma w tej dziedzinie wieksze doswiadczenie niz cale bractwo *M*), zarzucal mu to czego nie zrobil, zachowywal sie gorzej niz dziecko z podworka, jesli jego wypowiedz mialaby zostac opublikowana to artykul bylby w 75% wykropkowany. I zanim skonczylismy rozmowe to wyszedl, bo widocznie uznal ze nie ma racji. Koncze juz wypowiedzi na wasz temat, (choc jest o czym mowic) bo jeszcze zniechece innych graczy do waszego bractwa i beda wielkie pretensje.
Pozdrawiam
.spawacz.
15.03.2009, 10:11
bawmy sie po to tutaj jestesmy :)
hehehe ja wlasnie sie bawie piszac,rozmawiajac,itd z bractwem PE :)
.spawacz.
15.03.2009, 10:21
.sapawacz. czy ty w ogole zastanowiles sie nad tym co powiedziales??? Nie przypominam sobie zebys byl na ostatnim zebraniu aliansu to po pierwsze, po drugie jeden z twoich radnych czy naczelnych nie pamietam wszedl i zaczal obrazac gracza (owy gracz jak mu zarzuciles ze wprowadza zamet na wojennym, jest jedna z nielicznych osob ktore wiedza jak prowadzic wojnei wychodzi mu to naprawde super, i ma w tej dziedzinie wieksze doswiadczenie niz cale bractwo *M*), zarzucal mu to czego nie zrobil, zachowywal sie gorzej niz dziecko z podworka, jesli jego wypowiedz mialaby zostac opublikowana to artykul bylby w 75% wykropkowany. I zanim skonczylismy rozmowe to wyszedl, bo widocznie uznal ze nie ma racji. Koncze juz wypowiedzi na wasz temat, (choc jest o czym mowic) bo jeszcze zniechece innych graczy do waszego bractwa i beda wielkie pretensje.
Pozdrawiam
Nie przypominasz sobie - trudno. My nie mamy jednego konta w *M* :) Co do obrazania, to sorry ale nalezalo mu sie i chwala mojemu radnemu za to, ze w ten sposob z nim rozmawial. Co do prowadzenia wojen... Tu niestety dla mnie jest smiech na sali http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif Takich jak on, jest wielu i nie mow ze umie prowadzic wojny. Skoro jednak jestes pewien jego umiejetnowsci, to niby dlaczego polowa graczy nie brala udzialu w wojnach ??? http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon6.gif Co do reszty bractwa, to lepiej sie nie wypowiadaj, bo od nas jak i od wielu innych bractw odeszli gracze z powodu tego patafiana. Poprostu mieli go juz dosc i chcieli go topic :)
Tlumacz sie jak chcesz i bron swoich, dla mnie niestety conajmniej dwoch z waszych "glownych" graczy jest jakimis pajacami, ktorzy mysla ze sa jakims zorro na seafight http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif
rafael198989
15.03.2009, 11:02
.spawacz. ty i twoje bractwo to zespol pajacow. Wasze bractwo nie bralo udzial w wojnach bo woleliscie boty bic, gdyz jestescie ......, a jesli chcesz podyskutowac to zapraszam na TS- a badz na GG podane na dole, bo nie chce zniechcecac innych graczy do tego zeby nie przestepowali do *M*bo.........:D
A co do graczy to nie porownuj *M* do PE bo sam wiesz ilu nas jest
.spawacz.
15.03.2009, 11:26
.spawacz. ty i twoje bractwo to zespol pajacow. Wasze bractwo nie bralo udzial w wojnach bo woleliscie boty bic, gdyz jestescie ......, a jesli chcesz podyskutowac to zapraszam na TS- a badz na GG podane na dole, bo nie chce zniechcecac innych graczy do tego zeby nie przestepowali do *M*bo.........:D
A co do graczy to nie porownuj *M* do PE bo sam wiesz ilu nas jest
po pierwsze nie ocenilem calego PE tylko pewnych panow :), ale smialo dawaj upust swojej fantazji i inteligencji ("pajacow") :)
Nie bralismy udzialu w wojnach, poniewaz nikt nie bedzie nami pomiatal i obrazal za dobre checi pomocy :) Poza tym co do wojen to sobie przypomnij czy mnie i wielu innych z *M* nie bylo,dopoki sie nie posrala sytuacja, a potem gadaj :)
Ja nie porownuje *M* do PE :D - nie liczy sie ilosc, a jakosc. Co z tego ze macie iles tam szkolek itd, skoro 1/3 graczy nie gra, 1/3 to dzieci ktore tylko jecza i maja was ... wiadomo gdzie:), czyli zostaje nieduze grono osob, ktore cos tam znacza :)
Takze chlopie nie pisz tu bzdur i nawet nie probuj sie powolac (w nastepnym poscie), ze jestescie starym bractwem i macie duzo szkolek itd itp, bo sie osmieszysz :). Nie pozycja w rankingu i nie ilosc graczy sie liczy, a jakosc i zgranie. Tego wam niestety jeszcze brakuje ...
PS. *M* to nie moje bractwo hehe - to bractwo w ktorym wszyscy rzadzai maja cos do powiedzenia, a nie jak u was jedna lub dwie osoby :)
i Spawacz ma racje w wojenkach nie bralismy udzialu przez goscia od was bo jak sie go slucha to szczerze zygac sie chce:)wiecej zamieszania jak walki bylo!a teraz jest cynk na ts ze wojenka i wszyscy ida bez problemu bo niema zamieszania na wojennym jak wczesniej!!!
Ojciec-guru-dyrektοr
15.03.2009, 11:44
Ale widzę ze co niektórzy maja na..... w głowach i reorganizacje rozumieją jako rozpad Na głupotę nie ma lekarstwa. PZB dawno powinno to zrobić dzieki temu stana sie mocniejsi
.spawacz.
15.03.2009, 11:58
Ale widzę ze co niektórzy maja na..... w głowach i reorganizacje rozumieją jako rozpad Na głupotę nie ma lekarstwa. PZB dawno powinno to zrobić dzieki temu stana sie mocniejsi
Nazywaj to jak chcesz, a i tak wiemy swoje, bo widac to golym okiem :)
Mocniejsi??? Pod jakim wzgledem :)???
rafael198989
15.03.2009, 12:21
.spawacz jesli jestes taki madry to pokaz mi przynajmniej 5 dzieciokow z PE, o ile takich znajdziesz, buahahahahaha.......... :D:D:D:D:D:D osmieszasz sie czlowieku
A co do wojen to od kiedy zaczalem grac to ani razu nie widzialem was w wiekszej ilosci na wojennym niz max. 5 bo wiekszosc wychodzila z TS-a i boty bila:D
.spawacz.
15.03.2009, 12:36
.spawacz jesli jestes taki madry to pokaz mi przynajmniej 5 dzieciokow z PE, o ile takich znajdziesz, buahahahahaha.......... :D:D:D osmieszasz sie czlowieku
A co do wojen to od kiedy zaczalem grac to ani razu nie widzialem was w wiekszej ilosci na wojennym niz max. 5 bo wiekszosc wychodzila z TS-a i boty bila:D
Widzac to co piszesz, to jednym z dzieciakow jestes ty :)
Co do wojenek, to chlopie chyba nie byles stalym bywalcem na TSie, albo nie umiesz przegladac wojennego :). Co do tego ze nasi gracze wychodzili z wojennego, zgadzam sie z toba - powod masz w jednym z wczesniejszych postow :)
BTW widze ze z pajaca awansowalem na czlowieka :) Chyba madrzejesz :)
-nikita74-
15.03.2009, 12:44
dajcie sobie juz na wstrzymanie pozdro SAGANIOK:D
rafael198989
15.03.2009, 12:47
Hmm.... no tu akurat sie mylisz co do mnie.
A ojciec dyrektor ma racje, przyszly alians bedzie silniejszy bez takiego bractwa jakim jest *M*, bo przez was byly tylko same problemy min. problemy z bazarem.........
Lepiej bic boty na 12/1 niz pomoc w wojnie, co nie spawacz:D
P.S Czy przypadkiem nie jestes zainteresowny wojenka???
problemy to byly przez waszego gracza a wlasciwie dwoch.a na bazarze przebijaliscie to co sie dziwisz ze potem problemy byly!!i alians to bedzie silniejszy ale bez was i bez tego zamieszania co robicie!!!a co do wojenek to w czasie ich trwania to od was z bractwa troche wiecej osob boty bilo bo nie raz widzialem sam!!!zal ci gosciu ze was teraz wszyscy gdzies maja to przypisujesz naszemu bractwu ze niby przez nas problemy jakies byly!!zal
.spawacz.
15.03.2009, 13:00
Lepiej bic boty na 12/1 niz pomoc w wojnie, co nie spawacz:D
P.S Czy przypadkiem nie jestes zainteresowny wojenka???
Tak lepiej bic boty :) Bilem i bede bil :) Skoro sie nie ma czasu na normalne granie, to sie nastawia bota co jakis czas i chociaz kasiora wpada :) No ale powinienes o tym wiedziec, bo jak ci kolega Nod napisal wielu od was robilo to w czasie wojny gdzie mogli naprawde pomoc hehe - takich macie odpowiedzialnych i zgranych graczy hehe
Co do wojenki ... hmmm Nie wiem czy to grozba, czy zacheta ... Jak przyjdzie czas to sie potopimy troszke - badz cierpliwy :)
Pozdro i ja sie odlaczam od dyskusji, bo nie ma sensu ciagle pisac tobie tego samego. Ty i tak ciagle twierdzisz, ze biale jest czarne i odwrotnie :) Takze narty mlodziencze
rafael198989
15.03.2009, 13:04
Kazdy mowi "przez gracza, badz dwoch" a co oni takiego zrobili? Chcieli zeby wrogowie wam botow nie kardli i zebyscie mieli gdzie plywac, ale was to nie obchodzilo, woleliscie boty bic zeby na bazarku kogos z aliansu przelicytowac. Takie sytuacje nie zdarzayly sie tylko naszym gracza ale i innym z innych bractw, co jakis czas ktos przychodzil i mowil ze ten i ten z *M* przelicytowal mnie. A juz nie wspomne o sytuacji kiedy to jeden z waszych dzieciakow przyszedl do nas z wyrazna grozba ze jesli ktos go przebije to bedzie go topil do upadlego, zaluj ze nie slyszales tego smiech na TS- ie:D:D:D:D:D
Arkadiusz741
15.03.2009, 13:04
Dla jednego lepiej bic boty,dla drugiego wojenki robić,Kwestia i wyboru i ścieżki rozwoju :).Należę do PE >>,ale graczy nigdy nie obrażałem i nie będę,ale wkurza mnie jak dwóch ,do nie dawna sojuszników skacze sobie do gardeł .A czemu mnie wkurza ? Bo jak pływam i widzę ,że bija bota lub potworniastego potwora z AM,M, PE,GIT,ZK, itd. to pomagam w miarę możliwości.Na pewno nikogo nie zostawie na pastwę losu :).I przestańcie tu gadać o jakiś aliansach,bractwach ,itd,itp.Kto gra troszkę dłużej to będzie wiedział o co chodzi :cool:Pozdrawiam :).Arkadiusz74 (nie wstydzę się swojego nicku,słaby ale mój,własny ).Arkadiusz74.
rafael198989
15.03.2009, 13:06
.spawacz. jak juz wczesniej zapraszam do dyskusji na naszego TS-a, podaje namiar: pzb.no-ip.info:8769 a haslo to PITBULL badz zapraszam do rozmowy przez GG 5032260.
Pozdro
.spawacz.
16.03.2009, 12:21
Dla jednego lepiej bic boty,dla drugiego wojenki robić,Kwestia i wyboru i ścieżki rozwoju :).Należę do PE >>,ale graczy nigdy nie obrażałem i nie będę,ale wkurza mnie jak dwóch ,do nie dawna sojuszników skacze sobie do gardeł .A czemu mnie wkurza ? Bo jak pływam i widzę ,że bija bota lub potworniastego potwora z AM,M, PE,GIT,ZK, itd. to pomagam w miarę możliwości.Na pewno nikogo nie zostawie na pastwę losu :).I przestańcie tu gadać o jakiś aliansach,bractwach ,itd,itp.Kto gra troszkę dłużej to będzie wiedział o co chodzi :cool:Pozdrawiam :).Arkadiusz74 (nie wstydzę się swojego nicku,słaby ale mój,własny ).Arkadiusz74.
Jednak macie normalnych i inteligentnych ludzi w bractwie :)
Szacun dla ciebie :) - gdyby bylo takich ludzi wiecej w PE, to wszystko byloby ok :), a tak widac co sie dzieje heh
rafael198989 namiar na waszego tsa mam juz od dawna :)
Co do licytacji, to tez zapytaj u siebie jaka byla mowa. Na poczatku nie mielismy sie przelicytowywac i tak bylo. Potem zrobil sie burdel i pretensje, wiec to dyplomaci zniesli. Wiec nie miej pretensji o takie rzeczy, bo nie tylko my tak robilismy i nie tylko wy traciliscie zloto na aukcjach. A co do osob w naszym bractwie i ich wieku, to sorry, ale chyba sie grubo pomyliles :D - i tu wlasnie tez jest smiech na TSie hehehehttp://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif
Dobra chlopie wole boty bic niz z toba gadac, wiec narazie i pisz sobie dalej, ale beze mnie. pozdro
Calak430180[PZB]
16.03.2009, 12:38
ymm a ja Spawacz powiem tak co do twojego bractwa nie mam ogolnie zastrzezen ale jesli chodzi o bazar to WASZE BRACTWO wprowadzilo samowolke gdy weszly podroby PE lub GIT i slowa z waszego kanalu...
"Skad mozemy wiedziec czy to podroby czy nie". A Rafael co do Ciebie to skonczmy juz ten temat ok? Nie ma sensu go dalej kontynuowac.A szukanie winnych to jak szukanie "igly" w stogu siana. Sam Rogal czy Pytoniusz pisal ze kazdy duzy alians kiedys sie rozpadnie i mieli racje.
Pozdrawiam
Protector_UnW_PE»
ja bym powiedzial ze niezaleznie od bractwa czy tez aliansu wszedzie znajdzie sie ta przykladowa czarna owca jak sami wiecie sa tez i krety...
dlatego ta sprawa powinna byc zalatwiona na tsie i co tu wyczytalem ze podczas wojny byly podwazane decyzje dowodzacego i na dodatek bardzo mocno z wyzwiskami to takie zachowanie bylo ponizej krytyki poniewaz dzialania wojenne jak mniemam nie sa od dyskusji a ewentualne bledy mozna bylo zalatwic po za wojna i najlepiej sam na sam i nie potrzebnie wszyscy gracze byli w to zamieszani ale to t ylko moje zdanie....
i wszystkim niezaleznie od bractwa i aliansu,przyjaciolom i wrogom zycze dobrego wiatru na morzu i wlasnie bysmy sie na nim spotkali.
Pozdrawiam
Witam
Informuje o przekształceniach w aliansie Polskie Zjednoczenie Bractw.
W dniu 9 marca 2009 r. na spotkaniu Rady Aliansu PZB zostało zainicjowane przekształcenie dotychczasowego aliansu Polskie Zjednoczenie Bractw i nastąpiło rozwiązanie aliansu w dotychczasowej formie i składzie.
Bractwa dotychczas będące w PZB w najbliższym czasie określą swoje powiązania i wzajemne stosunki.
Jako naczelnik Polskiej Elity oświadczam, że są prowadzone rozmowy w celu reorganizacji i stworzenia nowego aliansu i zapraszam wszystkie bractwa do rozmów.
-Asterixus-
Mysle ze Ryskowi chodziło o cos innego , a wy pierzecie swoje jakies brudy załatwcie sobie to na GG a nie zasmiecajcie Forum.
Pozdrawiam :)
-Maximus__-
16.03.2009, 16:24
Dobrze się stało... nowy alians będzie silniejszy ;)
-Asterixus-
17.03.2009, 00:34
Witam
Bractwa skupione na dotychczasowym TS PZB w dniu 16 marca 2009r. utworzyły alians Veni Vidi Vici [VvV], który rozpoczął swoją działalność na polskim serwerze bazując na następujących bractwach:
[ ACK ] - Archanioły Czarnego Kruka
[ BD$ ] Bractwo Diamentowej Salamandry
[ KA© ] - Skacowani
[ PE» ] - Polska Elita» 3 bractwa
[ PE* ] - Polska Elita*
[ PE^ ] - Polska Elita^
[ PE+ ] - Polska Elita+
[ PE~ ] - Polska Elita~
[ PE= ] - Polska Elita=
[]:-] - J.A.P.Y
[];-] - J.A.P.Y
[-+-] - WIDMO
[~+~] - WIDMO
Dotychczasowe porozumienia i napy aliansu PZB są obowiązujące dla naszego aliansu, a ewentualne zmiany zostaną uzgodnione na płaszczyźnie dyplomatycznej pomiędzy przedstawicielami aliansów i bractw.
Jako alians Veni Vidi Vici deklarujemy gotowość do rozmów, do których zapraszamy na TS.
-Asterixus-
Robinio0392
17.03.2009, 16:41
No to teraz bedziecie naprawde silniejesi:D
®A_M_I_G_O®
24.03.2009, 12:32
Witam
Bractwa skupione na dotychczasowym TS PZB w dniu 16 marca 2009r. utworzyły alians Veni Vidi Vici [VvV], który rozpoczął swoją działalność na polskim serwerze bazując na następujących bractwach:
[ ACK ] - Archanioły Czarnego Kruka
[ BD$ ] Bractwo Diamentowej Salamandry
[ KA© ] - Skacowani
[ PE» ] - Polska Elita» 3 bractwa
[ PE* ] - Polska Elita*
[ PE^ ] - Polska Elita^
[ PE+ ] - Polska Elita+
[ PE~ ] - Polska Elita~
[ PE= ] - Polska Elita=
[]:-] - J.A.P.Y
[];-] - J.A.P.Y
[-+-] - WIDMO
[~+~] - WIDMO
Dotychczasowe porozumienia i napy aliansu PZB są obowiązujące dla naszego aliansu, a ewentualne zmiany zostaną uzgodnione na płaszczyźnie dyplomatycznej pomiędzy przedstawicielami aliansów i bractw.
Jako alians Veni Vidi Vici deklarujemy gotowość do rozmów, do których zapraszamy na TS.
Kontakt na TS to:
Zazwyczaj na TS są dyplomaci, którzy udzielają wszelkich informacji dotyczących naszych działań i zasad współpracy.
Kontakt do Dyplomatów:
Adres Team Speak:
> PE» Pet®usII - GG 799427
> PE» ®A_M_I_G_O® - GG 7852349
> PE» rafael - GG 5036620
> ];- Ahmed - GG 2167618
ZAPRASZAMY DO ROZMÓW
http://pl.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?p=490463#post490463 (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?p=490463#post490463)
ferrrari27
24.03.2009, 12:50
No to teraz bedziecie naprawde silniejesi:D
chłopie najmocniejsi :D:D:D
.JasonBourne.
24.03.2009, 19:21
dziwne czytam że wszystkie napy i alianse obowiazują a sam słyszałem jak się umawiacie przeciwko gitom czy to znaczy że będziemy walczyć z gitami
Ja też słyszałem na własne uszy że Elwis żyje.
adrianus00
25.03.2009, 06:24
dziwne czytam że wszystkie napy i alianse obowiazują a sam słyszałem jak się umawiacie przeciwko gitom czy to znaczy że będziemy walczyć z gitami
i do nas dochodzą słuchy o wspólnym froncie przeciwko gitom jeżeli tak to będzie niezła jazda...
P*I*C*Z*E*R
26.03.2009, 08:38
NO TO ZOBACZYMY JAK BEDZIE ZAWSZE BYLIŚCIE PRZECIWKO SG A TERAZ???
-Asterixus-
26.03.2009, 20:41
W ramach odpowiedzi mojemu przedmówcy Polska Elita zawsze była, jest i będzie robiła wszystko by graczom Seafight na serwerze polskim jak i globalnym grało się lepiej. Zorganizowany protest polegający na zawieszeniu działań wojennych z SG miał na celu zmniejszenie wpływów do kasy Bigpointa, a każdy niewysłany przelew czy SMS ma znaczenie jako przejaw niezadowolenia z polityki firmy Bigpoint.
Jak wszyscy wiedzą Seafight staje się coraz bardziej grą komercyjną i jako gracze powinniśmy użyć wszelkich dostępnych środków by tą niekorzystną sytuację zmienić, a grono graczy których stać na tą zabawę było jak najszersze.
Dlatego też były organizowane spotkania na TS VvV przedstawicieli polskich aliansów i bractw.
-Asterixus-
rafael198989
27.03.2009, 06:21
NO TO ZOBACZYMY JAK BEDZIE ZAWSZE BYLIŚCIE PRZECIWKO SG A TERAZ???
Prosze, prosze a ja slyszalem znow o tym ze GITy z SG sie ukladaly sie w sprawie nieodbijania wysp.
P*I*C*Z*E*R
27.03.2009, 07:54
W ramach odpowiedzi mojemu przedmówcy Polska Elita zawsze była, jest i będzie robiła wszystko by graczom Seafight na serwerze polskim jak i globalnym grało się lepiej. Zorganizowany protest polegający na zawieszeniu działań wojennych z SG miał na celu zmniejszenie wpływów do kasy Bigpointa, a każdy niewysłany przelew czy SMS ma znaczenie jako przejaw niezadowolenia z polityki firmy Bigpoint.
Jak wszyscy wiedzą Seafight staje się coraz bardziej grą komercyjną i jako gracze powinniśmy użyć wszelkich dostępnych środków by tą niekorzystną sytuację zmienić, a grono graczy których stać na tą zabawę było jak najszersze.
Dlatego też były organizowane spotkania na TS VvV przedstawicieli polskich aliansów i bractw.
-Asterixus-
SORRKI ALE BARDZO PROTEST MA SENS JAK PROTESUJĄ WSZYSCY A NIE GRUPKA WIESZ DOSKONALE ŻE TU TAK NIE JEST WIEC MY NIE ŚCIEMNIAMY A MOGE SIE ZALORZYC ZE NAWET W WASZYM BRACTWIE SĄ LUDZIE KTORZY TEGO NIE PRZESTRZEGAJĄ WIEC GDZIE TU SENS??
P*I*C*Z*E*R
27.03.2009, 07:56
Prosze, prosze a ja slyszalem znow o tym ze GITy z SG sie ukladaly sie w sprawie nieodbijania wysp.
CO MAM CI ODPOWIEDZIEĆ ZAGLĄDNIJ NA MAPY I WSZYSTKO JASNE KTO CO I Z KIM ZANIM COŚ NAPISZESZ BĄDZ NA BIEŻĄCO.
ŻYCZE DALSZYCH SUKCESÓW W ZAKLADANIU KONT INTRYG ITD CHYBA WIESZ DOSKONALE O CO MI CHODZI !!!
Nie czytałem dawno takiej ilości gnoju jaką na siebie wylewają gracze którzy do niedawna razem przebywali na jednym TS. Ale cóż...
Rada - skupcie swoje twórcze zapędy na mapach.
Do wypowiadających się tu niejednokrotnie wiejskch mędrców,wróżbicieli,nawiedzonych wróżek,domorosłych detektywów i innych takich.
Reorganizacja to przekształcenie, nie rozpad. To co zostało zlikwidowane przekształciło się w inne strukturę, o lepszej rzekłbym hmm.. treści. Wasze próżne dywagacje nie mają wpływu na obecny stan rzeczy także ... przyjemnej gry hahaha :cool:.
Jest wojna - więc walczmy :o.
A i jeszcze jedno - nadmuchajcie pontony, przydadzą się wam :p.
Pozdrawiam Przedmówców.
[PE»]Âbesnâi
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.