View Full Version : INFERNO [666] Serdecznie Zaprasza Bractwa Do Aliansu
NATI-gg-12294856
27.03.2009, 17:12
:.........................................:
*****INFERNO*****
27.03.2009, 17:31
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
666
*****INFERNO*****
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
Serdecznie Zapraszamy
666
*****INFERNO*****
szsumi265
27.03.2009, 18:33
Zapraszamy
Zapraszamy
Zapraszamy
Zapraszamy
Pozdro dla członków INFERNO
:D:D:D
NATI-gg-12294856
27.03.2009, 18:40
:....................................:
nasze bractwo chce byc w aliansie
NATI-gg-12294856
27.03.2009, 18:46
:.......................................:
NATI-gg-12294856
27.03.2009, 18:54
nasze bractwo chce byc w aliansie
:............................................:
_-Butcher-_
27.03.2009, 18:54
Zapraszamy! Warto na prawdę warto!
PPPPi√√√√
02.04.2009, 21:19
Inferno rządzi pozdro od natana
adriano.111
02.04.2009, 22:51
ja jestem ju.ż dłuży czas super pozdro
A (GA)GANGSTERSKA ELITA !Możemy do aliasu ????
Chciałem napisać parę słów o ludziach grających w aliansie "Inferno" :).Są to przede wszystkim doświadczeni gracze, mający zdrowe podejście do zabawy jak i stosunków międzyludzkich. Kontakt z nimi, jak i sama współpraca jest przyjemnością. Opiera się zawsze na zasadach przyjaźni i solidarności.
Naczelnicy, Radni i Dyplomaci ww. Bractw Aliansu są osobami słownymi, honorowymi i szczerymi.
Myślę że gdybym nie grał od początku w PE ;) i nie związał się tak z ludźmi z mojego bractwa i bractw które pływają w aliansie "VvV" na pewno skierowałbym swoje kroki do "Inferno".
Trudno byłoby mi nie wypowiadać się w samych superlatywach o ludziach z Inferno - chociaż można to uznać za wazeliniarstwo hahahahaha :D - to obiektywnie oceniam że alians Inferno, bractwa wchodzące w jego skład,składa się z osób zdrowych na ciele i umyśle, rozsądnych, opanowanych i kulturalnych, do których zauważcie do tej pory nikt nie zgłaszał zarzutów - czy to chodzi o grę, czy też zachowanie.
Nie bez przyczyny istnieje koalicja między VvV a Inferno. Koalicji tak naprawdę między GRACZAMI obu Aliansów, nie na papierze ale opartej na przyjaźni i wzajemnym szacunku.Ja tylko mogę sobie pogratulować takich kolegów jak gracze w aliansie Inferno :).
Pozdrawiam Serdecznie.
[PE»]Âbesnâi
J:A:®:E:K«AĐHĐ™
06.04.2009, 00:20
!! 666 INFERNO ZAPRASZA !!
Alians INFERNO serdecznie zaprasza pod wspólne szeregi.
Oferujemy :
- Program do komunikacji TeamSpake2
- Pomoc w Testach na wyższe lvl-e
- Pomoc w zbieraniu złota
-Pomoc w podnoszeniu rangi(w zbieraniu PD)
- Miłą atmosfere na TS-ie
- Wojny i zabawe na morzu
Wymagamy :
- TeamSpake2
- Mikrofon
- O zgłoszenie się do numerów podanych niżej
- O kontakt na TS-ie
Przy pisaniu na podane numery przedctawic swoje bractwo w taki sposób:
- Tag i nazwa bractwa
- Nick osoby piszącej
- Ile osób posiada bractwo
- Średnia wieku osób w bractwie
- Średnie lvl-e osób w bractwie
- Czemu właśnie do nas
- Oraz z kim bractwo pływało w jakim było aliansie lub w jakim bractwie był wcześniej naczelnik
Numery GG :
rippen : 4414458
KO$MO$ : 705833
jogoras : 7200856
(Pisac nawet jak niedostępny)
Bractwa należące do aliansu :
666 INFERNO
666 *INFERNO*
666 **INFERNO**
666 ***INFERNO***
666 ****INFERNO****
AM ArsMoriendi
AM! ArsMoriendi
1AM ArsMoriendi plus
B`B Blood Brothers
BB1 Blood Brothers*
B W BĘDZIEMY TRWAC WIECZNIE
EW ELITARNI WOJOWNICY
FOP Federation Of Polish Fleet
FOP Federaton Of Polish Fleet****
FUD Figlarni Umysłowcy Diabła
M&B Morskie Zjednocznie Bractw
PF< >>PodleskaFlota<<
RiW Rainbow Warior
TOP Topiacy Piraci
UFO UFO Enemy Unknow
UFO UFO Enemy Unknow*
W^P -Wielcy Piraci-
W^P Wielcy Piraci akademia
!! Serdecznie Zapraszamy !!
POZDROWIONKA OD INFERNOhttp://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/smilies/smile.gif
Adres TS-a :91.203.123.80:5801
Hasło TS-a : apokalipsa
Zapomnieliście Dopisać Bractwa ШΣ™ - ШARRIORS ΣLITE™
NATI-gg-12294856
06.04.2009, 19:37
Zapomnieliście Dopisać Bractwa ШΣ™ - ШARRIORS ΣLITE™
dużo się pozmieniało nie zdążyłem napisac
NATI-gg-12294856
06.04.2009, 19:39
A (GA)GANGSTERSKA ELITA !Możemy do aliasu ????
pisz na podane gg
Lizus^Z^Inferno
06.04.2009, 20:12
Napisze całą prawde o 666 INFERNO
A wieć kiedy na polskich mapach Królował Alians PZB Bał sie go kazdy inny Alians
666 Jako lizusy Załatwiły sobie napa Gdyz był to taki słaby alians Kturego praktycznie niebyło do tego nap z UP ...Gdy w PZB zaczeło sie Źle dziać i Alians 666 wyczuł co sie dzieje zaczoł sie lizać VvV gdyż wiedział ze dojdzie do wojny miedzy tymi aliansami...
Niepodlizywał sie EPS gdyz wiedział ze UP i nasz alians mają wojne (P&R zaczeło myśleć i przestało sie płaszczyć przed GITami :D)
666 jak zwykle wiedziały co zrobić :rolleyes:
I jak tu patrzeć jak sie tutaj 666 INFERNO sie puszy jacy oni są mocni,Dziwie sie aliansom co mają napa z tym jakze żałosnym Aliansem Szkoda pisać
Teraz pływam i topie cioty z 666 Mimo ze bez tagu Bractwa
Niecierpie lizania dupy,I frajerskih układów !!!
Horrible_Jack
06.04.2009, 20:18
Witam jestem graczem alianzu inferno, może mnie kojarzycie z podpisu na Forum, jestem w tym alianzie od początku gry i powiem, że przede wszystkim grają tu ludzie, z którymi świetnie się gra, potrafią się zachowac, a co najważniejsze traktują tę grę nie jako powód do kłótni i awantur pomiędzy innymi bractwami, tylko jako świetną rozrywkę.
Powiem tylko jedno proste słowo, które wszystko zastąpi"ZAPRASZAM":):):)
Napisze całą prawde o 666 INFERNO
A wieć kiedy na polskich mapach Królował Alians PZB Bał sie go kazdy inny Alians
666 Jako lizusy Załatwiły sobie napa Gdyz był to taki słaby alians Kturego praktycznie niebyło do tego nap z UP ...Gdy w PZB zaczeło sie Źle dziać i Alians 666 wyczuł co sie dzieje zaczoł sie lizać VvV gdyż wiedział ze dojdzie do wojny miedzy tymi aliansami...
Niepodlizywał sie EPS gdyz wiedział ze UP i nasz alians mają wojne (P&R zaczeło myśleć i przestało sie płaszczyć przed GITami :D)
666 jak zwykle wiedziały co zrobić :rolleyes:
I jak tu patrzeć jak sie tutaj 666 INFERNO sie puszy jacy oni są mocni,Dziwie sie aliansom co mają napa z tym jakze żałosnym Aliansem Szkoda pisać
Teraz pływam i topie cioty z 666 Mimo ze bez tagu Bractwa
Niecierpie lizania dupy,I frajerskih układów !!!
Dlatego pewnie nie umieszczasz prawdziwego nicku pod którym pływasz w opisie.
Żałosny popis elokwencji. Nawet liczyć mi się nie chce błędów ortograficznych,gramatycznych,stylistycznych itp... itd ... które popełniłeś pisząc tak krótką wypowiedź.
Ograniczę się do ŁUUUHAHAHAHAHA ,BUUUU HEHEHEHE :D
Lizus^Z^Inferno
06.04.2009, 20:35
Żałosny popis elokwencji. Nawet liczyć mi się nie chce błędów ortograficznych,gramatycznych,stylistycznych itp... itd ... które popełniłeś pisząc tak krótką wypowiedź.
Taki cwaniak jesteś a jak na morzu spie****,enko łapiesz,albo do kumpli uciekasz
PORDROWIENIA DLA LESZCZY Z 666 Gestem KOZAKIEWICZA
Horrible_Jack
06.04.2009, 21:03
Taki cwaniak jesteś a jak na morzu spie****,enko łapiesz,albo do kumpli uciekasz
Gościu nie próbuj zabłysnąc, bo chuba nie jesteś za bardzo doświadczonym graczem co widac po postach, jeśli masz jakieś kompleksy lub tego typu sprawy to tutaj nie miejsce dla ciebie, a jak szukasz wrażeń i chcesz zabłysnąc to pograj sobie w warcaby przez neta...
Z pozdrowieniami dla wszystkich cwaniaczków, którzy na forum gadają a na morzu nie pływają lub szukają bona na mapach nr.2:cool::cool::cool:
czester333
06.04.2009, 21:20
APROPO ZAŁOSNYCH WYSTĄPIEŃ CZY NIE SADZISZ , ŻE RAFAEL OPISUJĄC ALIANS EPS TAK SAMO NIE POSTĄPIŁ
APROPO ZAŁOSNYCH WYSTĄPIEŃ CZY NIE SADZISZ , ŻE RAFAEL OPISUJĄC ALIANS EPS TAK SAMO NIE POSTĄPIŁ
O co kaman ??? Piszesz w wątku Inferno o graczu z PE ???
Kolega Lizus czy jakiś tam jak wspomniał pływa sam czy ściemnia że go bronisz ???
Nawiązując do tematu znajdź mi chociaż jeden wątek GDZIE JA OSOBIŚCIE piszę u osób które sobie tego nie życzą.
Działań tego typu nie popieram, nie popierałem i popierać nie będę ze względu chociażby na zdrowy rozsądek i kulturę osobistą.
Dlatego proszę nie broń Lizusa - ten człowiek widzę po tym co pisze i jak to robi to dno intelektualne i jednoczesne ograniczenie umysłowe poniżej jakiejkolwiek krytyki.
Pozdrawiam Ciebie czester333 i PL- ki
Pamiętajcie jakie były wasze początki na polskim servie i w PZB. Długo graliśmy i bawiliśmy się razem. Chyba nawet tuż od waszego początku na Polaku co ;) ???
ZABŁYSNĄŁEŚ, SPLUNĄŁEŚ i ZGASŁEŚ OFIARO LOSU.
Neptunie świeć nad twoją duszą.
Takich moczykiji jak ty dla rozrywki topiłem kiedyś za błędy w wypowiedziach na czacie, żeby się do nauki wzięli, baranki nastoletnie.Ich wypowiedzi umieszczałem w dziale "humor aliansu".
Może nawet jesteś jednym z nich hahahahahaha :D
Smacznych wodorostów niedorostku.
Koniec przekazu.
Mimo to dzięki - twoje byki oraz niedorzeczne wypowiedzi dostarczyły sporo rozrywki mnie i kolegom.
Morodo.[AP]
06.04.2009, 22:53
inferno wy chyba mieliscie z kazdym napa oprocz SG wiec powtorze ze wasz aliansik sam jest slabi bez napow z innymi aliansami
czester333
08.04.2009, 16:15
O co kaman ??? Piszesz w wątku Inferno o graczu z PE ???
Kolega Lizus czy jakiś tam jak wspomniał pływa sam czy ściemnia że go bronisz ???
Nawiązując do tematu znajdź mi chociaż jeden wątek GDZIE JA OSOBIŚCIE piszę u osób które sobie tego nie życzą.
Działań tego typu nie popieram, nie popierałem i popierać nie będę ze względu chociażby na zdrowy rozsądek i kulturę osobistą.
Dlatego proszę nie broń Lizusa - ten człowiek widzę po tym co pisze i jak to robi to dno intelektualne i jednoczesne ograniczenie umysłowe poniżej jakiejkolwiek krytyki.
Pozdrawiam Ciebie czester333 i PL- ki
Pamiętajcie jakie były wasze początki na polskim servie i w PZB. Długo graliśmy i bawiliśmy się razem. Chyba nawet tuż od waszego początku na Polaku co ;) ???
Cóz moze i tak ale zaczeło sie sypać
Z tego co wiem, byłem w PRZ. Oni są u was w aliansie :) Przez jakieś 6 tyg. niemogli mi zrobić 9 lvl pirata. Zrobiłem sam. 10 lvl nie byłem sam w stanie zrobić. Niepomogli mi. Więc odradzam ten alians ;)
kpt.serpentyna
14.04.2009, 19:46
Nooo Jahael (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=85214) to ty straszny twardziel jesteś że Ci cały Alians miał pomagać w biciu lvl'i hehehe.
Gratuluję samodzielności - szkoda że tylko nie napisałeś komu TY POMAGAŁEŚ CO ???
Zamiast się żalić na cudzym wątku ogarnij się i lepiej następnym razem postaraj - w Inferno kalek nie potrzebują :[.
!!! POLECAM INFERNO - ALIANS DLA PIRATÓW A NIE RYBAKÓW !!!
Brendy925
14.04.2009, 20:19
666 jest najlepsze;]
.mailo1.
17.05.2009, 18:08
ja szukam aliansu i sojuszu moje gg 1992258
.:VIRUS:.
17.05.2009, 23:21
Z tego co wiem, byłem w PRZ. Oni są u was w aliansie :) Przez jakieś 6 tyg. niemogli mi zrobić 9 lvl pirata. Zrobiłem sam. 10 lvl nie byłem sam w stanie zrobić. Niepomogli mi. Więc odradzam ten alians ;)
A ty komus pomogłes ??? ze wymawiasz ze ci nie pomogli ???!!!!
kemotek130689
29.05.2009, 13:18
Jestem w Inferno i zostane do konca i o jeden dzien dłużej ale konca jak narazie nie widze chociaż wszyscy twierdzą inaczej..... Polecam ten aliansik pzd wszystkim z Inferno i nie tylko:)
Will_Turner1
29.05.2009, 18:37
moje bractwo jest w sojuszu INFERNO:D
kemotek130689
25.06.2009, 10:35
Cytat użytkownika Jahael http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/pl/46//viewpost.gif (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?p=522671#post522671)
Z tego co wiem, byłem w PRZ. Oni są u was w aliansie http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/smilies/smile.gif Przez jakieś 6 tyg. niemogli mi zrobić 9 lvl pirata. Zrobiłem sam. 10 lvl nie byłem sam w stanie zrobić. Niepomogli mi. Więc odradzam ten alians http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/smilies/wink.gif
Czy ty komuś pomogłes czy siedziałes na TSie, chłopie zastanów sie jak "Kuba Bogu tak Bóg Kubie" wiec nie miej do nikogo żalu i nie pisz o aliansie bo byłes 2 dni w bractwie i odrazu pomozecie w tescie ..... Czemu nie ale nie teraz bo cos tam.... A to w d.... mam taki alians ide gdzie indziej.... to co sie dziwic..... Pomoc zawsze sie jakas znajdzie a szczególne podziekowania dla
Patol[W^P]
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.