PDA

View Full Version : Wielkie "BUM" na polskim serwerze?

Alternatyva_zaprasza
04.04.2009, 18:29
Witam.

Chciałbym poinformować, iż już od jakiegoś czasu istniejący alians [ALT], rozpoczął nowy rozdział w swojej historii i oficjalnie bierzemy bractwa do sojuszu. Poniżej zostaną zawarte wszystkie informacje dla naczelników bractw.

Na czym bazuję Wasza polityka? Dlaczego tak się wyróżniacie?

Polityka nie jest bardzo skomplikowana. Tworzymy sojusz bez zasad. Właściwie jedna zasada... "Dla zasady, łam zasady". Oczywiście jak w każdym porządnym aliansie mamy Wewnętrzny Regulamin, którego trzeba przestrzegać. Lecz głównie chcemy, by w naszym aliansie były bractwa [ALT]... (więcej niżej)

Czy myślicie, że to się uda?

Już się udało. Mamy wielu ludzi chętnych do pracy i z wielkim zapałem, którzy dosyć mają zamętu na morzu i TS, wielkich aliansów... (z poważaniem...) Mamy, doświadczenie, zapał, jesteśmy zgrani i ufamy sobie, i oczywiście mamy własny TS2 :)

Dlaczego "[ALT]" ?

Hmmm... Jak sama nazwa głownego bractwa Alternatyva, wskazuję, że jesteśmy bractwem "alternatywnym" dla ludzi, którzy chcą wydostać się z tego wszystkiego. I próbować własnych sił.

Dlaczego alians tylko z [ALT] ?

Nie wiem jak Wy, ale ja nie nawidzę gdy alians ma 30 napów, 40 sojuszy wojennych, 20 sojuszów co do botów...
Praktycznie nikogo i nic nie masz prawa ruszać, póki nie masz pewności, że to wróg.
U nas tak nie ma. Jedziemy i walimy każdą osobę bez Tagu [ALT]. Działamy podobnie jak C.H.A.O.S (pzdr. dla Was :) ) .

Doświadczeni gracze, wiedzą, iż na polskim serwerze zrobi się niedługo jedno wielkie "bum". Każde bractwo bez określenia swojej polityki nie dojdzie do niczego.
Jesteśmy przewidywalni. Dlatego już teraz składamy Wam propozycję dojścia do nas.
Może wydać to się i śmieszne, ale dziś ziomek, jutro wróg. Lepiej temu zapobiec.

Jeśli Ty i Wasze bractwo chcecie dostąpić już teraz do nas napisz na GG 3191424.

Jeśli Twoje bractwo ma mniej niż:
20 członków
powyżej 70 miejsca

Proponujemy:
Rozbicie Waszego bractwa i wcielenie się do naszego głownego bractwa Alternatyva (w przypadku braku miejsc, dochodzicie do którychś z bractw [ALT] podobnych lub opcja 2...)

Jeśli Twoje bractwo ma:
Powyżej 20 członków lub powyżej 70 miejsca,

Proponujemy:
Rozbijacie bractwo i robicie nowe
Nazwa: Alternatyva (+ nazwa własna np. Alternatyvni Postrachy kosmosu)
Tag: [ALT] bądź [ALT]'o podobny

W obydwu propozycjach oferujemy:
Częste wojny
Pomoc w odbijaniu wysp
Miłą atmosferę
Pomoc w testach
TeamSpeak2
Własną autonomię

Jeśli Ty i Wasze bractwo chcecie dostąpić już teraz do nas napisz na GG 3191424.

Pozdrawiam i zapraszam.

cirtul[AP]
04.04.2009, 18:41
ciekawe zoabczymy co z tego wyjdzie :) na razie nie widze was za często na morzu ale! kazdy alians potrzebuje czasu a i sądzę że rozwalanie bractwa i tworzenie nowego to zły pomysł :( takie cos nie przejdzie ( zbyt radykalne) w koncu nie kazdemu podoba sie skrót ALT nowy alians przydałby sie ożywił by grę

-diabel13-
04.04.2009, 19:00
Moje bractwo jest na 288 miejscu ma 15 członków połowa to elity zawsze pływamy razem, nadajesię ?:confused::)

rafael198989
04.04.2009, 19:52
Witam.
Widze ze jednak ALT pozostal przy swojej polityce i chce stworzyc wlasny alians. Podziwiam i zycze wszyskiego dobrego w tworzeniu aliansu, ale musze poprzec cirtul[AP], gdyz ciezko jest przekonac bractwa do zmiany TAGu, wiem to z wasnego doswiadczenia.
A co do wcielania mniejszych bractw to niewszyscy sie moga na to zgodzic i pamietaj ze z malego bractwa, owe bractwo moze z czasem stac sie potega.
A co do "bum" to juz chyba dawno po:p no ale nie wszyscy musza o tym wiedziec od zaraz:)

Mijemy nadzieje ze z czasem bedziemy rywalizowac na morzu o mapki:D

POZDRAWIAM!!!

Alternatyva_zaprasza
04.04.2009, 22:05
Jak zwykle ktoś z PE>> wypowiedział się z kulturą osobistą, bez chamstwa. Dlatego od zawsze mieliście u mnie plusa....
Dzięki wszystkim. :)

-diabel13- (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=138813) napisz na GG 3191424 pogadamy :)

Co do bractwa...taaak,
pamietaj ze z malego bractwa, owe bractwo moze z czasem stac sie potega.
Dokładnie. :)

A co do tego "bum" to tak jak mówiłem, niby było...ale taka mała modernizacja..Trzymam się mojej teorii, że jednak jeszcze nastąpi, wilkie "BUM" :)

Pzdr. :)

rafael198989
04.04.2009, 23:02
Mozna sie tylko domyslac co to bedzie za "BUM", ale to juz zostawie kazdemu z osobna, nie bede tu niczego wysowal:), choc osobiscie watpie w to wielkie "BUM":D

Alternatyva_zaprasza
05.04.2009, 12:42
Wg. Mnie, każde bractwo /alians ktory będzie chciał coś znaczeć, poprostu robije się, jak zrobiło to byłe PZB, i określi dokładnie swoją politykę wewnętrzną jak i zewnętrzną.

rafael198989
05.04.2009, 13:13
Jesli polityka wewnetrzna i zewnetrzna jest dobrze zorganizowane to jest wszystko ladnie:)
A co do bylego PZB ono sie nie rozpadlo tylko zostalo rozwiazane z pewnych przyczyn, ale to nie miejsce zeby o tym mowic:D

MIRO82
05.04.2009, 13:18
po jakich mapach pływacie bo nigdy was nie widziałem:D

-agrunia-
05.04.2009, 13:42
Jedyne co można zrobić to życzyć mam szczęścia na pewno się przyda.
Pozdrawiam Ikidz

cirtul[AP]
05.04.2009, 14:04
nie przesadzaj kto wie czy za kilka dni nie dostaniesz denka od nich(może pływają po 13:P)

MIRO82
05.04.2009, 15:17
;516068']nie przesadzaj kto wie czy za kilka dni nie dostaniesz denka od nich(może pływają po 13:P)
normalnie się pytam a co do denka to rzecz normalna raz ja komuś daje innym razem ja dostaje

ishe_
06.04.2009, 03:47

Miro82 nie widziales nas bo my nie splywamy tak nisko, tam gdzie ty plywasz 2/x ?

MIRO82
06.04.2009, 06:21
Miro82 nie widziales nas bo my nie splywamy tak nisko, tam gdzie ty plywasz 2/x ?
raczej nie pływam na samej górze i tam was nie widziałem

*S*K*O*R*P*I*O*N*
06.04.2009, 07:51
a wy wogole plywacie na morzach bo nie widze was. A moim zdaniem nikt do was nie dojdzie sczegolnie barctwa ktore sa powyzej 70 msc sa to barctwa zgrane majace juz alianse. a swoja drgoa chceice stworzyc cos z niczego. Ale zycze powodzenia w koncu to tylko gra

**fazi**
06.04.2009, 09:50
Jeśli Ty i Wasze bractwo chcecie dostąpić już teraz do nas napisz na GG
20 członków
powyżej 70 miejsca

Proponujemy:
Rozbicie Waszego bractwa i wcielenie się do naszego głownego bractwa Alternatyva (w przypadku braku miejsc, dochodzicie do którychś z bractw [ALT] podobnych lub opcja 2...)

Jeśli Twoje bractwo ma:

Proponujemy:

Poprostu to sie nazywa wchłoniecie do Bractwa ALT i zapomnienie o swoim tagu :(:(

Alternatyva_zaprasza
06.04.2009, 11:00
Pamietajmy, iż głównym tematem jest czy będzie bum na serwerze polskim :)

szoken
06.04.2009, 12:32
Witam.

Chciałbym poinformować, iż już od jakiegoś czasu istniejący alians [ALT], rozpoczął nowy rozdział w swojej historii i oficjalnie bierzemy bractwa do sojuszu. Poniżej zostaną zawarte wszystkie informacje dla naczelników bractw.

Polityka nie jest bardzo skomplikowana. Tworzymy sojusz bez zasad. Właściwie jedna zasada... "Dla zasady, łam zasady". Oczywiście jak w każdym porządnym aliansie mamy Wewnętrzny Regulamin, którego trzeba przestrzegać. Lecz głównie chcemy, by w naszym aliansie były bractwa [ALT]... (więcej niżej)

Już się udało. Mamy wielu ludzi chętnych do pracy i z wielkim zapałem, którzy dosyć mają zamętu na morzu i TS, wielkich aliansów... (z poważaniem...) Mamy, doświadczenie, zapał, jesteśmy zgrani i ufamy sobie, i oczywiście mamy własny TS2 :)

Dlaczego "[ALT]" ?

Hmmm... Jak sama nazwa głownego bractwa Alternatyva, wskazuję, że jesteśmy bractwem "alternatywnym" dla ludzi, którzy chcą wydostać się z tego wszystkiego. I próbować własnych sił.

Nie wiem jak Wy, ale ja nie nawidzę gdy alians ma 30 napów, 40 sojuszy wojennych, 20 sojuszów co do botów...
Praktycznie nikogo i nic nie masz prawa ruszać, póki nie masz pewności, że to wróg.
U nas tak nie ma. Jedziemy i walimy każdą osobę bez Tagu [ALT]. Działamy podobnie jak C.H.A.O.S (pzdr. dla Was :) ) .

Doświadczeni gracze, wiedzą, iż na polskim serwerze zrobi się niedługo jedno wielkie "bum". Każde bractwo bez określenia swojej polityki nie dojdzie do niczego.
Jesteśmy przewidywalni. Dlatego już teraz składamy Wam propozycję dojścia do nas.
Może wydać to się i śmieszne, ale dziś ziomek, jutro wróg. Lepiej temu zapobiec.

20 członków
powyżej 70 miejsca

Proponujemy:

Jeśli Twoje bractwo ma:

Proponujemy:

Częste wojny
Pomoc w odbijaniu wysp
Miłą atmosferę
Pomoc w testach
TeamSpeak2
Własną autonomię

Pozdrawiam i zapraszam.

Za słabi jestescie

Alternatyva_zaprasza
06.04.2009, 15:47
Szoken, ale z całym szacunkiem, Twoje bractwo zapewne też było na naszym miejscu. Trochę czasu i ...
Jeszcze o nas usłyszycie...

Adenoos
06.04.2009, 16:12
A ja od ALT dno dostalem na 13:mad::mad:

Alternatyva_zaprasza
07.04.2009, 15:36
:)
Już mamy prawie pełne bractwo :)
Założona szkołka Alternatyvni Szeregowcy również pod takiego ALT

Pietrucha1992
07.04.2009, 15:48
Jakos Was Na Mapie Nic Nie Widze

rafael198989
08.04.2009, 20:37
Plywaja chlopaki plywaja i postrach sieja:)

lfcpl96
08.04.2009, 20:59
Witam.

Dlaczego "[ALT]" ?

20 członków
powyżej 70 miejsca

Proponujemy:

Jeśli Twoje bractwo ma:

Proponujemy:

Częste wojny
Pomoc w odbijaniu wysp
Miłą atmosferę
Pomoc w testach
TeamSpeak2
Własną autonomię

Pozdrawiam i zapraszam.

ej wez ty sie zastaonow co piszesz jak ja widze ze plynie ALT to odrazu przerywam wszystko i go wale rozumiesz ja go wale !!!(hahahaha) dobra teraz powaznie wielkie BUM chyba ja ciebie BUM co myszlisz ze ALT bedzie 1 na rankingu smieszny jestes jak bedziesz przynajmniej na rankingu 100 to juz bede pod wrazeniem te bractwo 1 roku nie wytrzyma . Ej..... tylko bez urazy jestem szczery a nie chce byc wredny

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick :•NiePokonany•[SG]
Bractwo : -krwawi pogrmocy akademia (qln)
Elita : 7 lvl full (105 50-funtuwek+ Crystall Queen)
Server : Polska

Kocham Wszystkie Dzieci (hahahha):p

MIRO82
08.04.2009, 21:04
ja widziałem raz jak spływałem na dół pomóc w teście to widziałem ratpacka gdzie do diabła jesteście

Alternatyva_zaprasza
08.04.2009, 22:53
lfcpl96 (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=121200) bu ha ha boki zrywac, dobre dobre :) Zarty masz na poziomie swoje IQ,
IQ rozumiesz? łhahaha...żałosne.

[SG]
Mowi samo za siebie... SG przyjmuje byle kogo.

(qln) Moze forum jest jakos odreagowywane przez Ciebie? Ostatnio w 10 plywalismy po 8/1 i gln potopilismy, musiales sie wyżyć... rozumiem.

E.Zapata
08.04.2009, 23:40
przedstawiciel tak żałosnego aliansu jak SG który utożsamia właśnie cała chujnie seafight na polskim serwerze powinien się zastanowić zanim zacznie pouczać innych.

ernestorafael
08.04.2009, 23:45
Co do pływania piratów z [ALT], to widziałem ostatnio na map 7 elitę 3 level'u, która - jak większość pewnie piratów niespokojnych mórz - podstępem wykradła bota. Naturalnie w odwecie posmakowała kul, ale nie garnęła się do walki. Postanowiła uciekać. Jednak to jedyny okręt jaki widziałem z tego sojuszu.

W każdym razie życzę powodzenia.

cirtul[AP]
09.04.2009, 15:17
Co do pływania piratów z [ALT], to widziałem ostatnio na map 7 elitę 3 level'u, która - jak większość pewnie piratów niespokojnych mórz - podstępem wykradła bota. Naturalnie w odwecie posmakowała kul, ale nie garnęła się do walki. Postanowiła uciekać. Jednak to jedyny okręt jaki widziałem z tego sojuszu.

W każdym razie życzę powodzenia.
to byłem ja:) kul nie posmakowałem :) ani razu mnie nie trafiles a musze przyznac nie garnąłem się do starcia z tobą:) chodziło mi o zagranie tobie na nerwach a nie topienie:) gdbym miał topić popłynąłbym troszke wyżej :) a i jedno pytanie ty jestes P1R czy z L~P?:) a do wszytkich nie bójcie sie mało nas nie jest będziecie nas widzieli:)

cirtul[AP]
09.04.2009, 15:24
ja widziałem raz jak spływałem na dół pomóc w teście to widziałem ratpacka gdzie do diabła jesteście
haha wiesz co ci powiem? to ze pływa ktos po 13 i widac go tylko na 13 nic nie znaczy:)wierz mi na 7 i 8 jest o wiele ciekawiej:)

☺krzysiek☺4
09.04.2009, 15:51
Alternatyva zaprasza!

rafael198989
09.04.2009, 16:07
Powiem wam tyle za na mapach typu: 11/2, 12/1, 13/1 widac tych samych graczy dzien w dzien i nie jest ich za duzo, sam plywam w tym obrebie gdyz ostatnio poswiecam dosc duzo czasu na pergamin, oraz misje wiec musze miec za co kulki kupic

๖ۣۜShōguŋ.™
09.04.2009, 16:52
Moim zdaniem nieco mylisz tu troszkę pojęcia.

Sojusz - porozumienie o wspólnym działaniu mającym doprowadzić do osiągnięcia określonego celu. W zależności od liczby sojuszników możemy mówić o sojuszach dwustronnych lub trójstronnych. W przypadku większej niż trzech liczby sojuszników mówimy po prostu o sojuszu. Jako synonimy używane są pojęcia: pakt, alians.

Sojusze, w zależności od celu możemy podzielić na:
sojusz polityczny - celem umawiających się partii politycznych jest wygranie wyborów lub przeforsowanie np. projektu ustawy w parlamencie
sojusz wojskowy - celem umawiających się państw jest wspólna obrona przed agresorem. Przykładem współcześnie istniejącego sojuszu wojskowego jest NATO. Sojuszem wojskowym był także Układ Warszawski.

Dlatego też, czytając twój pomysł, uważam że bardziej stosowną nazwą będzie GILDIA ALT a nie sojusz.

Z tego co zrozumialem chcesz ludzi "zmusić" do wstąpienia pod jednym tagiem do ugrupowania które sobie wymyśliłeś.

Dlaczego to się nie uda ? Dlaczego nie będzie moim zdaniem BUM ?

Dlatego, że głównym czynnikiem jest czynnik ludzki, osoby ktore sa w danej gildi, byly w niej od poczatku, braly udzial w jej tworzeniu, badz po prostu sa juz w niej dlugo, utozsamiaja sie z nia, z jej tagiem i nazwa. Jest to swoistego rodzaju przywiazanie, z ktorego malo kto zrezygnuje.

E.Zapata
09.04.2009, 17:07
a do ciebie szogun takie pytanie to ty pod innym nickiem pisałeś wcześniej o kaperskiej flocie i jej organizacji czy skopiowałeś czyiś pomysł?

๖ۣۜShōguŋ.™
09.04.2009, 17:35
a do ciebie szogun takie pytanie to ty pod innym nickiem pisałeś wcześniej o kaperskiej flocie i jej organizacji czy skopiowałeś czyiś pomysł?

O kaperskiej Flocie pisze duzo ludzi, tak samo ja na forum pisalem pod kilkoma nickami, jesli mi przypomnisz o ktory nick Tobie konkretnie chodzi, wtedy bede w stanie udzielic Ci odpowiedzi na postawione przez Ciebie pytanie.

Co do kopiowania pomyslu, to nie, nie skopiowalem niczyjego pomyslu, koncepcja jest mojego autorstwa przy wspołpracy z kolegą Valnar-em

19Diablo19
09.04.2009, 17:42
No ciekawie :D Po żyjemy zobaczymy czy dacie radę tak serio to ja też pływam często przeważnie na 7/x i 8/x i nie widziałem jeszcze was ale powodzenia życzę przynajmniej będzie kogo topić :D Pozdrawiam

Alternatyva_zaprasza
09.04.2009, 19:49
Shogun, szogun, czy jak Ci tam.
1. Ankieta tyczy się czy ogolnie bedzie "bum" na serw polskim. Jak byś przeczytał CAŁY temat a nie wyrywkowo, byś teraz nie zjarał :)
Specjalnie dla Ciebie ułatwienie:
Ankieta tyczy się, tego co sądzisz o aliansach polskich. Czy niedlugo wszystko sie rozleci? Kazde bractwo bedzie mialo swoja polityke, i dzieki temu utworza sie alianse, bardziej, mniej agresywne, o roznych politykach. Czy sie z tym zgadzasz.,

2. GILDIA, to jest w tibi, jesli jesteś jaki oczytany, to nie wycinaj tekstu z wiki, lub chociasz napisz skąd wziełeś.

Z tego co zrozumialem chcesz ludzi "zmusić" do wstąpienia pod jednym tagiem do ugrupowania które sobie wymyśliłeś.

Poczytaj moze troche o nas bo nazwa "Alternatyva" nie wzieła się z czyjegoś kaprysu. Więc, szogun, proszę Cię, zastosuj się do ww. wskazówek zanim napiszesz w moim temacie, bo już zmarnowałem na Ciebie 7:10 sek. Min. mojego pięknego życia.

Pzdr & poćwicz

๖ۣۜShōguŋ.™
09.04.2009, 20:54
Odnosnie czytania ze zrozumieniem i wyrwywania czegos kontekstu. Wstawiles ankiete owszem zgadzam sie, natomaist tresc twojego posta na forum wyraźnie wskazuje na pewnego rodzaju rekrutacje. W przedstawionym przez Ciebie opisie pomyslu jasno jest wskazane co jak po co dlaczego, wiec nie staraj sie na sile zrobic ze mnie idioty.

BUM nie bylo i nie bedzie, wymyslona przez Ciebie opcja jest jedynie sprytna forma rekrutacji czego winszuje, dosc oryginalny pomysl, dzieciaki na pewno sie dadza przerobic, alejesli komus zalezy na 12-14 latkach w gildiach czy aliansach to mi nic do tego.

Gildia, Bractwo czy sojusz, alians zwal jak zwal wszyscy wiedza o co chodzi.
1. Ankieta tyczy się czy ogolnie bedzie "bum" na serw polskim
Nie wyraziles sie wystarczajaco wyraznie w zwiazku z czym komunikat zostal odebrany w ten nie inny sposób. Poćwicz komunikacje i wyrażanie własnych myśli w formie pisanej.

Ankieta tyczy się, tego co sądzisz o aliansach polskich. Czy niedlugo wszystko sie rozleci? Różnica zdań i pogladów byla jest i bedzie w zwiazku z czym nie ma wiekszego klopotu domyslic sie ze gdzie tam gdzie ludzie tam i konflikty, owszem zgodze sie ze czesc sie rozleci, taka jest naturalna kolej wydarzen.

A teraz specjalnie dla Ciebie. Ameryki nie odkryłes, Gildie i alianse w seafight byly na dlugo przed tym jak powstal twoj temat, zanim wogole zaczales grac i wogole wiedziales ze istnieje cos takiego jak seafight.

Wszystko jest zmienne, dana gildie tworza ludzie, dany alians tworza gildie w zwiazku z czym wszystko sprowadza sie do ludzi, to oni okreslaja temperament danej frakcji.
Mój nick pisze sie poprawnie Shogun. Pozdrawiam

P.S.: Sadze ze wyrazilem sie w poprzedniej wiadomosci na tyle jasno i zrozumiale, ze twoje "kąśliwe" uwagi są niczym nie uzasadnione w zwiazku z czym te twoje 7 minut zmarnowales na wlasne zyczenie

ishe_
10.04.2009, 06:54
Do wszystkich sceptycznych, cool, niedowidzacych, watpiacych i calej reszty pospolstwa SF (wylaczajac kilka osob, nie bede wymienial, ktore potrafia wykazac troche kultury) [ALT] powstalo stosunkowo bardzo niedawno... To prawda, ze narazie nie jest nas tak duzo jak wielkich aliansach, od ktorych (bez obrazy) zygac mi sie chce...Bo ku mojemu rozczarowaniu wiecej jest graczy, ktorzy wola bezpiecznie poplywac w aliansie ktory liczy 1.22019.2838301 bractw i siedzi z karteczka na ktorej ma wypisanych 1232.4424546.646676676.6886868.86868 napow niz pozadnych graczy, dla ktorych liczy sie dobra zabawa, przygoda, solidarnosc i braterstwo... Obiecuje z tego miejsca wszystkim sceptyka jako jeden z OJCOW ALTERNATYVY ze jeszcze bedzie o nas bardzo glosno i niebawem bedziemy w czolowce bractw na polskim serwerze... Moge obiecac jeszcze jedno... Do konca pozostaniemy wierni swojej polityce... nie sprzedamy sie jak to niektorzy:) nie bede wymienial....

P.S MICRO tak sie sklada ze ja cie tez nigdy nie widzialem na morzu a uwierz mi plywam czesto... to moze znaczyc tylko 2 rzeczy:

albo plywasz na 1/x, albo nie wychodzisz z dna[/SIZE]

siara81
10.04.2009, 07:01
noobie kolor czerwony zarezerwowany jest dla TEAMU , nie będziesz w ten sposób bardziej fajny ani mądrzejszy jesli smarujesz posta na czerwono .Edytuj ...czas start .

ALT<lol> prosze Cię ...śmieszni jesteście:D))

ishe_
10.04.2009, 07:21
noobie kolor czerwony zarezerwowany jest dla TEAMU , nie będziesz w ten sposób bardziej fajny ani mądrzejszy jesli smarujesz posta na czerwono .Edytuj ...czas start .

siara wlasnie przez takich ludzi jak ty trace wiare w ludzi, nie chce Cie obrazac wolalbym Cie zatopic na morzu, ale pewnie masz 11 lat (tak wynika z Twojego sposobu myslenia i wyrazania uczuc i emocji) i "solo" to dla Ciebie cos obcego, boisz sie samego tego slowa... dlatego nie robie sobie wiekszych nadzieji... Ale jak wykazesz choc troche swojej dzieciecej odwagi to pisz na gg (znajdziesz na naszej stronie) i ustawimy sie na morzu zeby zalatwic nasze nieporozumienie:)

pozdrawiam Cie serdecznie harcerzyku

MIRO82
10.04.2009, 08:05
a śmieszni jesteście w czołówce bractw nawet was w pierwszej setce nie ma za dużo się przechwalasz bo najpierw się coś robi potem piszę

ishe_
10.04.2009, 08:31
a śmieszni jesteście w czołówce bractw nawet was w pierwszej setce nie ma za dużo się przechwalasz bo najpierw się coś robi potem piszę

widze ze ty tez masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem tekstu.... "wielkie bum" dotyczy serwera polskiego a nie ALTu.
okazalo sie ze to Ty jestes smieszny.....

cirtul[AP]
10.04.2009, 10:23

wiesz ty chocbyś swoje wypowiedzi upiększał grafikami nic by to nie dało:D i co wniosłeś swoją wypowiedzią do tematu?! no co? g**** bo daj spokój komentarz ,że ktoś pisze na czerwono !!nie jesteś w stanie napisać nic na temat?! może komentuj bractwo a nie kolor i wielkość czcionki!!!!

Pavlo95
10.04.2009, 10:33
Noo, tekścik pięknie napisany, lecz 85% podkolorowania w tym jest... Rozumiem, jakby ALT było chociaż w TOP50 ale nie poza TOP100! Kto do was dojdzie? Liczy się miejsce(PD) a nie takie bujdy na kółkach o "zgraniu", "BUM" itp.

rafael198989
10.04.2009, 12:53
Co wy sie tak uczepiliscie chlopakow z ALT-u???
Kazde bractwo, alians kiedys zaczynal i od zaraz nie byl niczym wielkim.
ALT dopiero zaczyna, a co do rankingu w PD to polowa graczy owe PD bila na botach bonusowych, a co niektore bractwa (nie bede tu podawal) przyjmuje graczy z najwieksza iloscia PD tylko po to aby byc jak najwyzej w rankingu.

I PRZYPOMINAM TU CHODZI O ANKIETE W SPRAWIE "WIELKIEGO BUM

☺krzysiek☺4
10.04.2009, 13:14
a dla ciekawskich jesteśmy 104

kapi1966
10.04.2009, 13:28
nie nie będzie boom bo jak na razie widać że "nie" :D:)

Alternatyva_zaprasza
10.04.2009, 14:36
Ludzie..WY JESTESCIE CKM :)
Ciezko kapujaca maszyna

BUM dotyczy, ogolnie serw polskiego!

HernHunter
10.04.2009, 15:18
Nie no jeśli miarą dobrego gracza jest PD to sorry coś mi sie chyba pomieszało bo całyczas myślalem że o dobrym graczu/bractwie swiadczy bardziej wygrywanie solówek/bitewek aniżeli pd
do tej pory PD było dla mnie wykładnią ludzkiego portfela - dla osób które biją od początku np fly, tiamata v almiranta albo wykładnią złodziejstwa. No cóż niektórzy się szczycą tym że dobrze kradną dla mnie osobiście nie ma się czym chwalić a zwłaszcza jak ktoś stosuje programy zewnętrzne pokazujące HP. Tak czy owak chyba sie przestawie z solówek na biecie pd normalnie żeby w tyle nie zostac - Lol2 <haha> buhah

pozdrawiam hah

siara81
10.04.2009, 16:28
siara wlasnie przez takich ludzi jak ty trace wiare w ludzi, nie chce Cie obrazac wolalbym Cie zatopic na morzu, ale pewnie masz 11 lat (tak wynika z Twojego sposobu myslenia i wyrazania uczuc i emocji) i "solo" to dla Ciebie cos obcego, boisz sie samego tego slowa... dlatego nie robie sobie wiekszych nadzieji... Ale jak wykazesz choc troche swojej dzieciecej odwagi to pisz na gg (znajdziesz na naszej stronie) i ustawimy sie na morzu zeby zalatwic nasze nieporozumienie:)

pozdrawiam Cie serdecznie harcerzyku
A ty ile masz lat pisząc takiego durnego posta przypuszczam ,że masz góra 12 lat D:)), bo noobie wstrętny łamiesz regulamin forum .Harcerzyku to ci chyba w domu godają:D lamko:D)).Na morzu solo spoko ale na jakim Czerwonym , Bałtyk podej namiary:D)).Ogarnij sie , masz zryty beret od kompa ,wyjdz na dwór przewietrz sie:D.

Jesteś smieszny .a teraz czekam na twojego suuper posta :D

Pozdro harcerzyku:D))

cirtul[AP]
10.04.2009, 16:37
Nie no jeśli miarą dobrego gracza jest PD to sorry coś mi sie chyba pomieszało bo całyczas myślalem że o dobrym graczu/bractwie swiadczy bardziej wygrywanie solówek/bitewek aniżeli pd
do tej pory PD było dla mnie wykładnią ludzkiego portfela - dla osób które biją od początku np fly, tiamata v almiranta albo wykładnią złodziejstwa. No cóż niektórzy się szczycą tym że dobrze kradną dla mnie osobiście nie ma się czym chwalić a zwłaszcza jak ktoś stosuje programy zewnętrzne pokazujące HP. Tak czy owak chyba sie przestawie z solówek na biecie pd normalnie żeby w tyle nie zostac - Lol2 <haha> buhah

pozdrawiam hah
ok ale zauważ ze jak ktos ma 5 PD to raczej dobrym graczem nie jest choć rzeczywiście może być 2 fulle z 5 mln PD i ta sa gorsze niz 10 z 1 mln PD ale no zauważ że PD odzwierciedla także troche jakości gracza

Shino95
10.04.2009, 16:57
moze bedzie

Alternatyva_zaprasza
10.04.2009, 19:27
siara81 (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=35708) Ishe_ ma zapewne wiecej lat od Ciebie gdybys sie dowiedzial o jego wiek, zapewne latal bys mu po papierosy i mleko do sklepu.
Jesli chcesz mozemy wymienic sobie zdania na TS, ale nie obrazaj innych na forum bo narazie ty tu spamujesz i obrazasz innych

noobie wstrętny

chyba w domu godają

lamko

masz zryty beret

Koleś, jak taki kozak to zapraszam na TS wymienimy poglady może na temat twojego lepka :)

Pzdr & poćwicz

MIRO82
10.04.2009, 21:30
10.04.2009 21:04:24 Zatopiłeś statek Zambrow i otrzymujesz 20 PD.
10.04.2009 21:06:11 Zatopiłeś statek Artoriuss_g13277398 i otrzymujesz 20 PD.
10.04.2009 21:06:44 Zatopiłeś statek matix6661 i otrzymujesz 20 PD.
10.04.2009 21:07:08 Zatopiłeś statek ;norek i otrzymujesz 18 PD.
dzięki za pd a i gratulacje dla waszego rat packa że dał mi denko
jak było ich 6 to co się dziwisz wszyscy by poszli na dno ale popełniłem błąd

rafael198989
10.04.2009, 23:12
MIRO82 nie mow ze ci rat pack denko sprzedal???

Koksu12345
11.04.2009, 00:30
TYLKO INFERNO!!!!

siara81
11.04.2009, 10:08
siara81 (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=35708) Ishe_ ma zapewne wiecej lat od Ciebie gdybys sie dowiedzial o jego wiek, zapewne latal bys mu po papierosy i mleko do sklepu.
Jesli chcesz mozemy wymienic sobie zdania na TS, ale nie obrazaj innych na forum bo narazie ty tu spamujesz i obrazasz innych

Koleś, jak taki kozak to zapraszam na TS wymienimy poglady może na temat twojego lepka :)

Pzdr & poćwicz
HAAH pewnie ty mu biegasz do sklepu po mleko i cygarety,skończ z siebie robić takiego ..harcerzyka buchhahahah pozdro wielkie dziewczęta:D
Jakie lamki nie mogęD:))

Alternatyva_zaprasza
11.04.2009, 12:00
Kartka dla siara :)
Pzdr. :)

______

Pavlo95
12.04.2009, 15:17
Od dłuższego czasu przeglądam forum... To nie prawda, że siara spamuje tak jak sam to sobie ubzdurałeś (Alternatyvo), jedynym użytkownikiem notorycznie zaśmiecającym to forum ("SPAMującym"), jest Alternatyva_zaprasza, i jego 2 konta, którymi spamuje. U mnie masz 1. i ostatnie miejsce w rankingu.

Radziłbym ci zrobić coś lepszego, a nie reklamować pospolity "shit"*.

*shit- tu: alternatyva

-kacper1234-
12.04.2009, 15:45
powodzenia

☺krzysiek☺4
12.04.2009, 16:26
Od dłuższego czasu przeglądam forum... To nie prawda, że siara spamuje tak jak sam to sobie ubzdurałeś (Alternatyvo), jedynym użytkownikiem notorycznie zaśmiecającym to forum ("SPAMującym"), jest Alternatyva_zaprasza, i jego 2 konta, którymi spamuje. U mnie masz 1. i ostatnie miejsce w rankingu.

Radziłbym ci zrobić coś lepszego, a nie reklamować pospolity "shit"*.

*shit- tu: alternatyva
dla mnie ty jesteś wielkim shitem a co do siary za spamera go nie uważam ale nad słownikiem mógłby popracowac bo nie chce mi sie wierzyć ze gracz co ma 3 tys postów tak sie wyrażac tylko umie!!

siara81
12.04.2009, 18:56
No prosze Panowie , takie ciepłe słowa w moim kierunku jestem wzruszony.
Wydaje mi sie jednak ,że nie używam zbyt ostrych słów na tym forum.Wulgarnych napewno nie zobatrzysz w moich postach.Panowie..miejcie ogromny dystans do tego co pisze a będzie dobrze.

Pozdro:D

E.Zapata
12.04.2009, 20:43
104 miejsce zaraz setka bractwo prawie zapełnione i coraz bardziej zgrane tylko tak dalej i będzie dobrze zapraszamy.

Pavlo95
12.04.2009, 20:46
dla mnie ty jesteś wielkim shitem a co do siary za spamera go nie uważam ale nad słownikiem mógłby popracowac bo nie chce mi sie wierzyć ze gracz co ma 3 tys postów tak sie wyrażac tylko umie!!

Co do shitów.. Jak tutaj nikt nie chce widzieć ogłoszeń ALT, to może zamieść je w biurze matrymonialnym, a nóż się znajdzie klient...

E.Zapata
12.04.2009, 20:50
Wiemy ze niełatwo pozbyć się tagu który nas określa ale zapraszamy wszystkie bractwa do wstąpienia w nasze szeregi miłej zabawy a w ogólnym rozrachunku przejrzystość w grze i tworzeniu sensownej alternatywy dla chaosu (pozdrowienia) na mapach sf.

ishe_
13.04.2009, 06:54
Do wszystkich tych, ktorzy w tak nieprzemyslany i negatywny sposob wypowiadaja sie w tym temacie...
Rozumiem, ze gdzies trzeba dac upust emocja i najlepiej jak przy tym nie ma zadnej konfrontacji bo wtedy trudniej jest;/
Wiec forum jest do tego stworzone...
Musze Wam jednak cos powiedziedz HARCERZYKI... Dla mnie jestescie nieudacznikami... Potraficie tylko krytykowac, obrazac i wyzywac...
Krytykujecie kogos kto porwal sie z motyka na ksiezyc... zamiast podziwiac i trzymac kciuki Wy krytykujecie i wyzywacie... Jestescie naprawde zalosni... Sami dolaczyliscie do jakichs bractw, nad ktorymi (kiedy wy jeszcze na gowno mowiliscie "papu") Wasi naczelnicy meczyli sie byc moze nawet takciezko jak my z Wami... Wy przyszliscie na gotowe, jak juz ktos inny odwali brudna robote i myslicie, ze jestescie tacy mocarze, bo nalezycie do P&R, GIT, albo jeszcze innych... Nie pomyslicie, ze nad tym zeby Wasze bractwo mialo taka pozycje jaka ma ktos musial pracowac i odwalic kawal dobrej roboty.
My jestesmy wlasnie teraz na etapie odwalania czarnej roboty, ale naszczescie pojawiaja sie tez glosy ludzi, ktorzy trzymaja za nas kciuki i dopinguja nas... I w strone tych wszystkich chyle czola i mowie: nie zawiedziemy Was... wytrzymamy!

E.Zapata
13.04.2009, 19:39
odświeżam ..

cirtul[AP]
13.04.2009, 19:58
top 100 wiesz co Pavlo kilku nie zyczy sobie ogloszenia ale nie wszyscy:)wiec pomyśl zanim cos napiszesz

Mnietuniema**
13.04.2009, 21:53
No nieźle, jak ostatnio na 8/2 wparowalismy w 10, to uciekali tylko swist :D

E.Zapata
14.04.2009, 00:07
i cały czas do góry

E.Zapata
14.04.2009, 00:24
ido góry....

E.Zapata
14.04.2009, 19:20
odświeżam...

frelkins80
15.04.2009, 19:23
Odświeżam....

E.Zapata
15.04.2009, 20:30
Pierwsze primo : jesteśmy na 91 miejscu

Drugie primo : bardzo proszę wszystkich członków ALT ze swojej skromnej strony o nieodpowiadanie na chamskie i zaczepne posty.Ok jeżeli oceniają nas tak źle niech często piszą i windują nasz wątek do góry.Nie ma sensu wdawać się w utarczki słowne choć fakt niektórzy sami aż się proszą. Bądźmy przykładem kultury forum dla innych

Trzecie primo: dzięki za wszystkie słowa wsparcia szczególnie dla rafaela198989

frelkins80
16.04.2009, 17:52
89 miejsce

Biała_Wdowa
16.04.2009, 18:33
Wogóle Ich Nie Ma;p

rafael198989
16.04.2009, 19:17
KĚLĚŘHÂKĚŘ zapraszam na mapki 10/x 9/x itp. to napewno ich spotkasz i z denka nie wyjdziesz przez godzinke bo chlopaki sa zajadle i nie popuszcza, no chyba za plywasz po mapach typu 12/1(widac cie czasami), 13/1 to nie ma sie co dziwic ze ich nie widzisz.

P S chlopaki GRATULUJE 89 miejsca, ci ktorzy tak mowili ze was w 100 nie ma teraz uciszyli sie i zapewne sa pelni podziwu:)

E.Zapata
17.04.2009, 06:30
ble ble ble

E.Zapata
17.04.2009, 07:11
oj szogun szogun za dużo ty masz czau n to odświeżanie ale i ja mam:)

ishe_
17.04.2009, 10:18
KĚLĚŘHÂKĚŘ zapraszam na mapki 10/x 9/x itp. to napewno ich spotkasz i z denka nie wyjdziesz przez godzinke bo chlopaki sa zajadle i nie popuszcza, no chyba za plywasz po mapach typu 12/1(widac cie czasami), 13/1 to nie ma sie co dziwic ze ich nie widzisz.

P S chlopaki GRATULUJE 89 miejsca, ci ktorzy tak mowili ze was w 100 nie ma teraz uciszyli sie i zapewne sa pelni podziwu:)

rafael198989 bardzo dziekujemy za mile slowa... jestes chyba jedyna osoba spoza naszego kregu, ktora tak bardzo w nas wierzy... dziekujemy za zachete i wsparcie mentalne:) bedziemy sie starac jeszcze bardziej udowodnic niedowiarka nasza "sile" i umocnic pozycje w TOP100...

Pozdrawiam i Tobie i calemu PE rowiez zyczymy powodzenia!

Pirat_Konrad
17.04.2009, 14:53
Nie gram na Polaku, więc nie znam tamtejszych stosunków, ale po co robicie tyle szumu wokół siebie. Taka reklama, nie ważne jak piszą byle by pisali, normalnie "parcie na szkło" jest u WAS przemożną cechą.

rafael198989
17.04.2009, 17:20
Macie spoko graczy z ktorymi mozna porozmawiac o wszystkim, nawet o przyslowiowej "....... maryny":D (chodzi oczywiscie o koszyczek maryny:) ) choc nie jestesmy nawet w aliansie ani w napie to lubie do was wpasc i porozmawiac. A co do innych to nie lubie tego typu krytyki i podziwiam was za to ze w obecnej sytuacji jaka jest zdecydowaliscie sie na takie kroki ale do odwarznych swiat nalezy:).

P S Patriota ciezko cie zastac na TS-ie a nocami niestety nie gram bo obecna sytuacja mi nie pozwala (maturzysta:) ), ale mam nadzieje ze kiedys porozmawiamy.

karol2312
18.04.2009, 13:20
testowy jest tylko do testowania,zacznij grac na normalnych serwach

*S*K*O*R*P*I*O*N*
18.04.2009, 14:32
No kiedy bedzie to wielkie bum, czekam juz i czekam hehehe

E.Zapata
20.04.2009, 01:12
odmierzam,,,

E.Zapata
22.04.2009, 19:48
i zarazem odświeżam