PDA

View Full Version : Nowy Sojusz - Polska Mapa

๖ۣۜShōguŋ.™
13.04.2009, 08:06
Ahoj Piraci,

Proponuje wszystkim bractwom które nie należą do żadnego aliansu abyśmy utworzyli własny alians, na warunkach przez nas wspolnie okreslonych.

Razem stanowić możemy równie znaczącą siłę, podzieleni zaś NIE.

Moja propozycja skierowana jest do wszystkich tych dla ktorych SEAFIGHT to chęć oderwania sie od problemów RL-Life, dla wszystkich tych dla których seafight to przede wszystkim forma spedzenia wolnego czasu a nade wszystko DOBRA ZABAWA.

Posiadamy własny serwer na którym stoi team speak, w związku z czym nie ponosimy z tego tytułu żadnych kosztów. Staramy się naszym graczom pomagać w robieniu testów pirata, wykonywaniu trudniejszych misji a także w miare możliwości wspierać poprzez zakup pakietu premium czy w czasie Happy Hour zakupu smsów aby szybciej mogli zbudowac statek full elitarny.

Wszystkie zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu pod numeremgg 205482.

http://www.solarnavigator.net/images/compass_pocket.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/9039/kfzaprasza.jpg

Sovereign_of_the_Sea
13.04.2009, 19:07
Żal.ru Shogun moze tu ci sie uda zebrać ludzi do sojuszu muahahaha

E.Zapata
13.04.2009, 19:38
a ja życzę powodzenia

๖ۣۜShōguŋ.™
13.04.2009, 21:27
a ja życzę powodzenia

Dziekuje :) bardzo, mysle ze sie przyda

๖ۣۜShōguŋ.™
13.04.2009, 23:22
Ahoj Piraci,

Proponuje wszystkim bractwom które nie należą do żadnego aliansu abyśmy utworzyli własny alians, na warunkach przez nas wspolnie okreslonych.

Moja propozycja skierowana jest do wszystkich tych dla ktorych SEAFIGHT to chęć oderwania sie od problemów RL-Life, dla wszystkich tych dla których seafight to przede wszystkim forma spedzenia wolnego czasu a nade wszystko DOBRA ZABAWA.

Posiadamy własny serwer na którym stoi team speak, w związku z czym nie ponosimy z tego tytułu żadnych kosztów. Staramy się naszym graczom pomagać w robieniu testów pirata, wykonywaniu trudniejszych misji a także w miare możliwości wspierać poprzez zakup pakietu premium czy w czasie Happy Hour zakupu smsów aby szybciej mogli zbudowac statek full elitarny.

ZAPRASZAMY

12051965
14.04.2009, 00:08
Gdybym cię nie znał z Globala to przyjąłbym te twoje założenia za dobra monetę - ale niestety tak nie jest. Fakty są takie że na Globalu nie ma taniego bractwa czy aliansu w którym byś mógł jeszcze pływać na Seafight i gdzie bys miał wejście, to jest powodem że szukasz miejsca na polskim serwerze - ale i tutaj z twoim podejsciem do innych szybko pewnie sytuacja sie powtórzy. Nie bedę sie rozwodził nad wydarzeniami z globala które jak twierdzisz są nieprawdziwe ale osoby zorientowane pewnie jak i ty sam o nich wiedzą, a więc cicho sza bo się wyda.
Z uwagą przygladam się temu co tutaj robisz i proponuje bys "rozwinął swoje wizje" np. na mapie tureckiej lub rosyjskiej ale to twój wybór a tylko moja sugestia.

z braterskim pozdrowieniem "dobry znajomy z dawnych lat"

๖ۣۜShōguŋ.™
14.04.2009, 05:15
To ciekawe co piszesz, naprawde doceniam twoj post, dziekuje za sugestie niemniej jednak nie znam tureckiego a rosyjskiego nie uzywalem od niepamietnych czasow.
Jednakze, pomijajac fakt iz [ co mnie dziwi a zarazem smieszy ] nie masz na tyle odwagi aby sie podpisac nickiem ale no coz nie wszyscy maja honor i oczerniaja innych ukrywajac sie pod cyferkami. Zadziwiajace sa rowniez pewne twoje zdania ktore pozwole sobie przytoczyc w dalszej czesci mojej odpowiedzi na twoje zarzuty. Tytulem konca naleznego wstepu, rozumiem ze tanie bractwo jest zwykla literowka i chodzilo Ci o slowo takiego.

Zas w odpowiedzi na twoje ...

Fakty są takie że na Globalu nie ma taniego bractwa czy aliansu w którym byś mógł jeszcze pływać na Seafight i gdzie bys miał wejście

Zanim zaczniesz wszem i wobec ogłaszac podobne kocopoły, najpierw potwierdz informacje do końca bo tak jak w tym przypadku zrobisz z siebie i d i o t ę, dlatego przykro mi, że go z siebie zrobiłeś. Ponieważ na serwerze globalnym jestem czlonkiem polskiej gildi, ale mysle ze jej naczelnik powinien to powietrdzic aby rozwiac wszelkie watpliwosci wiec proponuje abys bacznie sledził temat.

to jest powodem że szukasz miejsca na polskim serwerze - ale i tutaj z twoim podejsciem do innych szybko pewnie sytuacja sie powtórzy

Nie wiem o jakiej sytuacji piszesz wiec ciezko jest mi sie odniesc do czegos co moge tylko przypuszczac. Ale owszem posiadam konto na serwerze polskim i tu tez chce budowac / wspoltworzyc zarowno gildie jak i alians. Jednak nie do konca masz racje ze sytuacja z globala jest moim glownym powodem egzystowania na serwerze polskim.

Nie bedę sie rozwodził nad wydarzeniami z globala które jak twierdzisz są nieprawdziwe ale osoby zorientowane pewnie jak i ty sam o nich wiedzą, a więc cicho sza bo się wyda. Kiedys z plotkami nie walczylem, jednakze domysly i spekulacje jak rowniez dyrdymaly jakie kraza na moj temat zmusily mnie do tego zeby stawiac czolo tym zarzutom wiec skoro juz piszesz A napisz tez B, oczywiscie jesli masz odwage. Bardzi chetnie poznam te "wydarzenia" z globala.

a więc cicho sza bo się wyda nie mam nic do ukrycia tak wiec czekam, rzucam Ci rekawice - Czy podejmiesz wyzwanie ?

"dobry znajomy z dawnych lat"

Widocznie nie taki dobry skoro nie masz odwagi uzyc nicknameu.

A na koniec, wielce mnie cieszy swoja droga to, ze tyle osob tak interesue moja osoba, zadziwiajce jest, ze na tyle graczy ktorzy graja w seafight Shogun tak wielu interesuje, cieszy mnie rowniez ze bedziesz bacznie obserwowal moje postepy i poczynania, szkoda tylko ze nie wiem kim jestes, bo jakby mi cos umknelo wiedzial bym kogo zapytac, bo zawsze dodatkowa para oczu to dodatkowa para oczu. Zadziwiajce jest to naprawde zadziwiajace, ciekawi mnie co wy byscie zrobili jakby zabraklo shoguna, kim byscie sie tak interesowali,w koncu nie ma big brothera, amazonek ani innych tego typu programow, to kogo byscie obserwowali ?

๖ۣۜShōguŋ.™
14.04.2009, 05:29
Ahoj Piraci,

Zapraszamy

kmd.Maciek
14.04.2009, 09:28
Widocznie nie znasz Shoguna "12051965" skoro wypisujesz takie "rewelacje" o nim. Tak sie sklada ze pod komandą Shogunem mialem przyjemnosc plywac zarowno na mapie globalnej gdzie to wlasnie shogun byl pomyslodawca, zalozycielem, Ally Operatorem Archanielskiej Floty, to wlasnie jak pamietam za jego dowodztwem Archanielska Flota rozwinela sie do tego stopnia ze potrzebne byly kolejne gildie pod Tagiem AF aby pomiescic, ludzi. To wlasnie Shogun poswiecal zarowno swoj prywatny czas, pieniadze na rozbudowe bractwa [skoro go znasz z tamtego okresu powinienes pamietac ile elit rozdal]. Ilu osobom kupil premium ilu osobom kupowal perly zeby szybciej robili levele elit, robili ful elity albo po prostu mieli za co walczyc i czym walczyc. Zapomniales chyba ze to wlasnie shogun sam dzwigal ciezar spraw dyplomatycznych, aliansow, napow, z poczaku dopkuki nie zaczal wprowadzac po woli w te tematy Richelieu, i co najwazniejsze zapomniales widze kto budowal Corporated Team Poland kto byl wszystkiego prekursorem, pionierem wiec to co piszesz jest bynajmniej smieszne

LukaszKisiel
14.04.2009, 11:07
Ludzie piszacy jakies posty nie podpisujac sie albo piszac pod innym 'nowym' nikiem na forum i wieszajac psy na kims kto chce cos zrobic ma checi i pomysl na gre sa zalosni i nawet szkoda czytac co wypisuja..bo co Wy zrobiliscie zeby uatrakcyjnic gre zeby sciagnac ludzi ??
ja na Polaku sie zapisalem do bractwa Szoguna i mam zamiar tez tam sie dobrze bawic..

๖ۣۜShōguŋ.™
14.04.2009, 11:54
Dziekuje wam za cieple slowa, sa one na tyle budujace ze wierze iz to co robie i staram sie wniesc do gry ma sens skoro sa ludzie ktorzy potrafia to docenic...

Od siebie dodam :

To co mi mozna zarzucic i czego mam swiadomosc : grubianstwo, bezposredniosc, mocny jezyk wypowiedzi pod wplywem emocji.

Kradziezy kont, machlojstw nigdy !!! Smieszne dla mnie jest to ze neguja mnie ludzie ktorzy sami nic nie robia, moze nie maja pomyslu, moze nie maja sily, checi ich sprawa, ja mam swoj pomsl na gre i go realizuje. Najpierw bylo to AF, zaczelo sie skromnie od 3 osob rozroslo sie to do 5 zapelnionych gildi, bylismy wtedy mlodzi niedoswiadczeni popelnialismy bledy, dalismy ponosic sie emocjom, ja przede wszystkim bylem wtedy po raz pierwszy Ally operatorem popelnilem bledy ktorych zaluje, przede wszystkim tego ze dalem sie prowokowac i bralem udzial w bataliach slownych na czacie, to czego nie zaluje to, ze nigdy nikomu tylka nie lizalem i lizac nie bede, walilem prosto z mostu i konkretnie bezposrednio byla jest i bedzie krotka pilka. Nauczylem sie panowac nad emocjami, z popelnionych bledow odebralem lekcje, stad pomysl stworzenia czegos na serwerze polskim. Dlaczego na Polskim ? Ze wzgledu na rekrutacje gdyz na globalu jest ona nie mozliwa z przyczyn obiektywnych.

Do tego dochodza nowe projekty takie jak gazeta seafight.
Zauwaz kto wpada na nowe pomysly cieszace sie ogolna aprobata
polecam takie tematy jak wlasnie gazeta seafight, igrzyska, zerknij kiedy pierwszy raz napisalem odnosnie nowego czatu i jego konstrukcji a kiedy zostal wprowadzony i w jakiej formie [ zakladka szukam bractwa ]
Łatwo jest negowac innych, oczerniac, tylko wiesz co ...

Pokaz mi gracza ktory tyle wnosi pomyslow a co najwazniejsze je reazlizuje.
Z klawiatury ludzi ktorzy nie maja odwagi sie ujawnic tego typu slowa jakos mnie nie dotykaja, a podjalem temat tylko dlatego ze tak jak wspomnialem, wspominam i bede przestrzegal postanowienia, nie dam na swoj temat rozpowszechniac nowych rewelacji a stare rozgrzebywane bede skutecznie gnebil, wiec albo przedstaw argumenty i piszmy wprost albo nie pisz wcale.
Swojego czasu kruszylem kopie z pijanym bosmanem, z ktorym ostatnio mialem przyjemnosc rozmowy na poslkim serwerze na team speaku i sam mi przyznal ze teraz inaczej patrzy na pewne kwestie i rozumie skad u mnie braly sie nerwy, zrozumial to kiedy sam na sobie poczul ciezar odpowiedzialnosci jako lider gildi, wez pod uwage ze ja prowadzilem 5 gildi , dyplomacje, i jeszcze pare innych tematow. Niejednokrotnie poswiecjac swoj czas gry nie wchodzac na mape.

Życze Ci abys :

1. Wymyslil nazwe, tag gildi, i ja stworzyl
2. Zwerbowal ludzi
3. Stworzyl nastepnie alians
4. Wprowadzil alians do miedzynarodowej koalicji

Zebys prowdzil gildie i mial to wszystko na glowie, ogarnianie team speaka kiedy podziekowali nam na TS P&R bo jak stwierdzil dampier nie integrowalismy sie z graczami z PR. Zapomniales widze kolego z dawnych czasow, jak bylo kiedy trafilismy do galaxici, po kim jezdzila tessorino, i wiele innych kwesti.

Teraz powiedz, mialbys sile , mialbys odwage wrocic do gry aby tworzyc wszystko od zera ?

Pomimo oszczerstw, pomimo opini jaka krazy ?

Zastanow sie czlowieku, dlaczego nie zmienilem nicku, nie ukrywalem sie pod innym nickiem ? Zawsze wystepowalem oficjalnie jako Shogun gdzie bym nie byl.

Moim najwiekszym bledem bylo to ze olewalem pojawiajace sie plotki ktore zaczely zyc wlasnym zyciem a teraz zbieram tego owoce, mozna powiedziec wlasnej niewiedzy gdyz nie przypuszczalem ze cos takiego moze miec miejsce. Dlatego teraz nie odpuszcze tematu. Wiec albo dalej ukrywajac sie pod cyferkami podasz mi gole fakty i argumenty albo po prostu zamilknij.

klopsik81
14.04.2009, 13:47
Co prawda to prawda. Seba ma troche za uszami jesli chodzi o dawne czasy AF. Kazdy popelnia bledy, bo przeciez nikt nie jest orlem. Z Shogunem pod jednym tagiem plywalam bardzo dlugo i to po czesci on wprowadzal mnie w swiat SF i udzielal pomocy. Kazdy moze dostac druga szanse i sie zmienic, nie rozumiem wiec osob, ktore za wszelka cene probuja to uniemozliwic. Życze Ci Seba powodzenia w tworzeniu kolejnej sily na SF :)

ark_pirat-killemall
14.04.2009, 13:56
Proponuje wstą♥pienie do United Poland (P&R MSZ Ibf ZSB itd.......) Zapraszam

-slblukasz-
14.04.2009, 16:04
Chodz osobiscie nie przepadam za alliansami, to Twoj pomysl wydaje mi sie interesujacy ( przy zalozeniach takich, o jakich wczoraj mi mowiles ) A co do atakow na Twoja osobe, pisze to osoba ktora Cie nie zna... chodz faktem jest ze moglby podpisac sie swoim nickiem.
Mialem przyjemnosc grac z Toba jakis czas temu, i jestem pewien ze cos z tego pomyslu bedzie. Z niecierpliwoscia czekam do wieczora

*S*K*O*R*P*I*O*N*
14.04.2009, 17:11
siema chlopaki to wy z globala polich kilaz corporation hehehe ale jaja. to wstapie do was

kocurman
14.04.2009, 22:05
Dziekuje wam za cieple slowa, sa one na tyle budujace ze wierze iz to co robie i staram sie wniesc do gry ma sens skoro sa ludzie ktorzy potrafia to docenic...

Od siebie dodam :

To co mi mozna zarzucic i czego mam swiadomosc : grubianstwo, bezposredniosc, mocny jezyk wypowiedzi pod wplywem emocji.

Kradziezy kont, machlojstw nigdy !!! Smieszne dla mnie jest to ze neguja mnie ludzie ktorzy sami nic nie robia, moze nie maja pomyslu, moze nie maja sily, checi ich sprawa, ja mam swoj pomsl na gre i go realizuje. Najpierw bylo to AF, zaczelo sie skromnie od 3 osob rozroslo sie to do 5 zapelnionych gildi, bylismy wtedy mlodzi niedoswiadczeni popelnialismy bledy, dalismy ponosic sie emocjom, ja przede wszystkim bylem wtedy po raz pierwszy Ally operatorem popelnilem bledy ktorych zaluje, przede wszystkim tego ze dalem sie prowokowac i bralem udzial w bataliach slownych na czacie, to czego nie zaluje to, ze nigdy nikomu tylka nie lizalem i lizac nie bede, walilem prosto z mostu i konkretnie bezposrednio byla jest i bedzie krotka pilka. Nauczylem sie panowac nad emocjami, z popelnionych bledow odebralem lekcje, stad pomysl stworzenia czegos na serwerze polskim. Dlaczego na Polskim ? Ze wzgledu na rekrutacje gdyz na globalu jest ona nie mozliwa z przyczyn obiektywnych.

Do tego dochodza nowe projekty takie jak gazeta seafight.
Zauwaz kto wpada na nowe pomysly cieszace sie ogolna aprobata
polecam takie tematy jak wlasnie gazeta seafight, igrzyska, zerknij kiedy pierwszy raz napisalem odnosnie nowego czatu i jego konstrukcji a kiedy zostal wprowadzony i w jakiej formie [ zakladka szukam bractwa ]
Łatwo jest negowac innych, oczerniac, tylko wiesz co ...

Pokaz mi gracza ktory tyle wnosi pomyslow a co najwazniejsze je reazlizuje.
Z klawiatury ludzi ktorzy nie maja odwagi sie ujawnic tego typu slowa jakos mnie nie dotykaja, a podjalem temat tylko dlatego ze tak jak wspomnialem, wspominam i bede przestrzegal postanowienia, nie dam na swoj temat rozpowszechniac nowych rewelacji a stare rozgrzebywane bede skutecznie gnebil, wiec albo przedstaw argumenty i piszmy wprost albo nie pisz wcale.
Swojego czasu kruszylem kopie z pijanym bosmanem, z ktorym ostatnio mialem przyjemnosc rozmowy na poslkim serwerze na team speaku i sam mi przyznal ze teraz inaczej patrzy na pewne kwestie i rozumie skad u mnie braly sie nerwy, zrozumial to kiedy sam na sobie poczul ciezar odpowiedzialnosci jako lider gildi, wez pod uwage ze ja prowadzilem 5 gildi , dyplomacje, i jeszcze pare innych tematow. Niejednokrotnie poswiecjac swoj czas gry nie wchodzac na mape.

Życze Ci abys :

1. Wymyslil nazwe, tag gildi, i ja stworzyl
2. Zwerbowal ludzi
3. Stworzyl nastepnie alians
4. Wprowadzil alians do miedzynarodowej koalicji

Zebys prowdzil gildie i mial to wszystko na glowie, ogarnianie team speaka kiedy podziekowali nam na TS P&R bo jak stwierdzil dampier nie integrowalismy sie z graczami z PR. Zapomniales widze kolego z dawnych czasow, jak bylo kiedy trafilismy do galaxici, po kim jezdzila tessorino, i wiele innych kwesti.

Teraz powiedz, mialbys sile , mialbys odwage wrocic do gry aby tworzyc wszystko od zera ?

Pomimo oszczerstw, pomimo opini jaka krazy ?

Zastanow sie czlowieku, dlaczego nie zmienilem nicku, nie ukrywalem sie pod innym nickiem ? Zawsze wystepowalem oficjalnie jako Shogun gdzie bym nie byl.

Moim najwiekszym bledem bylo to ze olewalem pojawiajace sie plotki ktore zaczely zyc wlasnym zyciem a teraz zbieram tego owoce, mozna powiedziec wlasnej niewiedzy gdyz nie przypuszczalem ze cos takiego moze miec miejsce. Dlatego teraz nie odpuszcze tematu. Wiec albo dalej ukrywajac sie pod cyferkami podasz mi gole fakty i argumenty albo po prostu zamilknij.

Sami widzicie moi Drodzy. Smiem twierdzic ze bardziej konkretnego i kompetentnego człowieka nizSHOGUN to Seafight nie zna!!!. Czytając wypowiedzi niektórych intelektualnych Krasnali to krew mnie zalewa. Wy nędzne tchórzliwe świnki jedno co możecie to Shogunowi buty lizać i to tylko po uzyskaniu pozwolenia:mad:
Jednak mimo tych słów jakie spontanicznie napisałem wierze ze przewazajaca wiekszasc pirackiej Braci cechuje sie umiejetnascią rozsądnego myslenia. Proponuje najpierw poznac Shoguna, Jego koncepcje i dopiero póżniej wyrobic sobie opinnie o nim i Jego bractwie, do którego mam zaszczyt należeć. Shogun Jestesmy z Tobą !!!!!!!!:)

12051965
15.04.2009, 00:18
W zasadzie to mam tylko jedno pytanie do ciebie czy ktoś jeszcze oprócz ciebie pisze w twoim temacie bo z tego co widać to jedynie zmieniasz nicki i sam ze sobą prowadzisz "szalenie interesującą" konwersację "klonowanie jest w modzie" kmd.Maćku itd.itp. http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif

Rozumiem, że chcesz mieć graczy ale reklama bractw na forum jest niżej.

Co do mojego nicku to z całą pewnością z twoja tendencja do wyzwisk w kierunku oponentów na razie sobie darujmy te poufałości http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon12.gif to i tak niczego nie zmieni

do zobaczenia a.s.a.p

P.S. Wiesz co to jest SPAM

kocurman
15.04.2009, 06:35
W zasadzie to mam tylko jedno pytanie do ciebie czy ktoś jeszcze oprócz ciebie pisze w twoim temacie bo z tego co widać to jedynie zmieniasz nicki i sam ze sobą prowadzisz "szalenie interesującą" konwersację "klonowanie jest w modzie" kmd.Maćku itd.itp. http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif

Co do mojego nicku to z całą pewnością z twoja tendencja do wyzwisk w kierunku oponentów na razie sobie darujmy te poufałości http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon12.gif to i tak niczego nie zmieni

do zobaczenia a.s.a.p

Brawo!! ztakimi zdolnosciami detektywistycznymi nadajesz sie tylko do parodii Różowej Pantery, zlituje sie nad Toba i oświece Cie jedyne co jest powielone(lub zapozyczone) to mój podpis, nikt nie ma czasu ani ochoty na<jak to okresliłes"klonowanie".

Co do twojego niku. Gęsi z toba nie pasałem więć o poufałosciach mozesz zapomniec. Słowa jakie przytoczyłem w poprzednim poscie w bardzo subtelny sposób wyrażały moje odczucia, stanowisko co do takich delikwentów jak Ty oraz tobie podobnych i radziłbym interpretowac je jako otrzeźwiający klaps w policzek, moze wtedy myslenie powróci.

๖ۣۜShōguŋ.™
15.04.2009, 10:42

do zobaczenia a.s.a.p

W odpowiedzi na twoje pytanie, na forum pisze jako Shogun, w przeciwienstwie do Ciebie nie boje sie podpisac pod tym co pisze.

Tak sie sklada ze kmd.Maciek to nie ja. Na dowód czego zapraszam na team speak. Jakbys pamietal stare czasy, kmd.Maciek, byl w Arachanielskiej Flocie, ale w twoim przypadku widze posiadasz pamiec wybiorcza.

z twoja tendencja do wyzwisk w kierunku oponentów na razie sobie
Tu moge Ci przyznać po części racje. Rok temu żeczywiście znając siebie i pamiętając z tamtego okresu nie zostawiłbym na Tobie suchej nitki nie przebierając w epitetach.
Jednak czas plynie, a Ty widze dalej stoisz w miejscu wracając do wydarzeń z przed ponad półtora roku. Ten okres, mam stanowczo za sobą.

z tego co widać to jedynie zmieniasz nicki i sam ze sobą prowadzisz "szalenie interesującą" konwersację

Tak jak wspominalem wczesniej, nie boje sie pisac pod swoim nickiem i odkad posiadam nick Shogun uzywam go stale. Tak wiec znów jesteś w błędzie.

PriNzZ_Ali[W∆R]
15.04.2009, 10:50
Polecam polecam i jeszcze raz polecam wspaniała IDEA ...
Znam shoguna i wiem ze jest w stanie zrobić coś potężnego coś co niebedzie trwalo miesiac ,dwa... On cos stworzy na dłuższa mete...
Widać to juz na globalu to wlasnie dzieki szogunowi i ryskowi AFw stoi w top10...
Życze ci najlepszego abys byl w top1 bractw...
Aby twoi sojusz budził RESPECT na morzu...
Zreszta co tu wiecej gadac ja to wiem, że tak bedzie w przyszłosci xD

PoZdRo RebeleK:P

๖ۣۜShōguŋ.™
15.04.2009, 12:20
Odnosnie pomyslu zawiązania sojuszu.

Przede wszystkim opowiem o samym pomyśle jak to widzę i dlaczego w ten a nie inny sposób. . .

1. ] Ilość bractw w Sojuszu

Zawsze byłem zdania, że powinna być to nieparzysta liczba. Moim zdaniem optymalna ilość to 5 bractw.

2. ] Dlaczego 5 a nie np 3, i dlaczego nieparzyscie ?

Zaczne od konca, nieparzyscie dlatego ze ulatwi to podejmowanie decyzji droga demoktratyczna, jak to bywa w demokracji decyzje podejmuja sie przewaga głosów. Tak wiec tu przewidujac wszelkie kombinacje moze byc decyzja przyjeta jednoglosnie [ czyli bez sprzeciwo 5:0] badz wiekszoscia glosow [ 4:1 ; 3:2 ]

Jesli zas chodzi o to dlaczego 5 a nie 3, odpowiedz mysle jest prosta, 5 bractw prowadzac rekrutacje zawsze maja wieksza szanse niz 3 bractwa , a dzialajac w sojuszu zasilaja o kolejne dziala nie tylko swoje bractwo a caly sojusz. Idac tym tropem mozna by powiedziec ze skoro tak jest to dlaczego nie wieksza ilosc bractw ? W koncu 9 bractw zrekrutowalo by wiecej czlonkow czy np dlaczego nie 15 bractw ?

5 dlatego, ze jak zaznaczylem jest to optymalna ilosc. Wynika to z protej kwestii, jaka jest czynnik ludzki, im wiecej osob ma podjac decyzje tym wieksze prawdopodobienstwo nieporozumien ktore rodza konflikty a te prowadza do wojny domowej a w efekcie do rozpadu sojuszu.

Dlatego chce zrobic "kameralny" sojusz przy 5 bractwach latwiej jest skupic sie na wzajemnej pomocy, a kazde z bractw przy aktywnej rekrutacji jest w stanie powiekszyc ten sojusz do odpowiedniej liczebnosci, co prawda w dluzszym czasie ale za to mozemy mowic o lepszej integracji pomiedzy graczami.

3 ] Decyzyjnosc - podejmowanie decyzji

Tutaj pewna propozycja ktora oczywiscie podlega jak kazda moja propozycja dyskusji a takze negocjacjom :

odnosnie decyzyjnosci proponuje ustalic nastepujacy podzial :

a] rada aliansu

5 liderow bractw

b] Rada wewnetrzna

5 przedstawcieli z kadego bractwa po jednym wybranych przez graczy miedzy soba

c ] rada gildi

Kazde bractwo jesli posiada wiecej niz jedna gildie ma powolanych naczelnikow poszczegolnych gildi, tak wiec oni stanowic beda rade gildi

Kazda z rad posiada 1 glos co rowniez daje nam nieparzystosc.

4. ] Rodzaj sojuszu

To dopiero ustalimy kiedy zawiaze sie sojusz w pelni. Wtedy na 1 zebraniu sojuszu wspolnie uchwala rady ustalimy :

Regulamin sojuszu
Nap / Koalicja - Uchwala rady podejmiemy decyzje, czy interesuje nas taka opcja czy pozostajemy w pelni autonomiczni.

pitek353
15.04.2009, 14:19
Nie wiem czemu tak dogryzacie ? Przeszedł na polską mape więc sie nie czepiac, może zrobił co nie tak na globku ale tutaj to ma mu tez nie wychodzic ? Gdybym był w radzie ts-a i alinsu moze bym Cię przyjął.
Nie wiem czemu tu wypowiadaja sie osoby które tylko komuś przeszkadzaja.

Gdybym był MOD-em(nie mówcie ze sie podlizuje bo nie chce nim być) usówał bym posty ktore nic nie wnoszą do tematu/wątku.

Życze powodznia.

Pozdrawiam cherosa[V-6].

Pietrucha1992
15.04.2009, 15:36

Przede wszystkim opowiem o samym pomyśle jak to widzę i dlaczego w ten a nie inny sposób. . .

Zawsze byłem zdania, że powinna być to nieparzysta liczba. Moim zdaniem optymalna ilość to 5 bractw.

Zaczne od konca, nieparzyscie dlatego ze ulatwi to podejmowanie decyzji droga demoktratyczna, jak to bywa w demokracji decyzje podejmuja sie przewaga głosów. Tak wiec tu przewidujac wszelkie kombinacje moze byc decyzja przyjeta jednoglosnie [ czyli bez sprzeciwo 5:0] badz wiekszoscia glosow [ 4:1 ; 3:2 ]

Jesli zas chodzi o to dlaczego 5 a nie 3, odpowiedz mysle jest prosta, 5 bractw prowadzac rekrutacje zawsze maja wieksza szanse niz 3 bractwa , a dzialajac w sojuszu zasilaja o kolejne dziala nie tylko swoje bractwo a caly sojusz. Idac tym tropem mozna by powiedziec ze skoro tak jest to dlaczego nie wieksza ilosc bractw ? W koncu 9 bractw zrekrutowalo by wiecej czlonkow czy np dlaczego nie 15 bractw ?

5 dlatego, ze jak zaznaczylem jest to optymalna ilosc. Wynika to z protej kwestii, jaka jest czynnik ludzki, im wiecej osob ma podjac decyzje tym wieksze prawdopodobienstwo nieporozumien ktore rodza konflikty a te prowadza do wojny domowej a w efekcie do rozpadu sojuszu.

Dlatego chce zrobic "kameralny" sojusz przy 5 bractwach latwiej jest skupic sie na wzajemnej pomocy, a kazde z bractw przy aktywnej rekrutacji jest w stanie powiekszyc ten sojusz do odpowiedniej liczebnosci, co prawda w dluzszym czasie ale za to mozemy mowic o lepszej integracji pomiedzy graczami.

Tutaj pewna propozycja ktora oczywiscie podlega jak kazda moja propozycja dyskusji a takze negocjacjom :

a] rada aliansu

5 liderow bractw

b] Rada wewnetrzna

c ] rada gildi

Kazde bractwo jesli posiada wiecej niz jedna gildie ma powolanych naczelnikow poszczegolnych gildi, tak wiec oni stanowic beda rade gildi

4. ] Rodzaj sojuszu

To dopiero ustalimy kiedy zawiaze sie sojusz w pelni. Wtedy na 1 zebraniu sojuszu wspolnie uchwala rady ustalimy :

Regulamin sojuszu
Nap / Koalicja - Uchwala rady podejmiemy decyzje, czy interesuje nas taka opcja czy pozostajemy w pelni autonomiczni.

ZAPRASZAMY

๖ۣۜShōguŋ.™
15.04.2009, 16:19

a] rada aliansu

5 liderow bractw

b] Rada wewnetrzna

c ] rada gildi

4. ] Rodzaj sojuszu

Regulamin sojuszu

:) Z A P R A S Z A M Y :)

saper27
15.04.2009, 16:49
๖ۣۜShōguŋ.™ to wy maszcie wy własny alians???
(http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=259206)

**CzarnaPerła**
15.04.2009, 17:00
Ahoj Piraci,

๖ۣۜShōguŋ.™ wez kurde nie przesadzaj najpierw to ty dobrze rozwin swoje bractwo a potem alianse zakladaj he ale sie usmialem a tak wogloe to jak kiedys moj kumpel byl u ciebie w bractwie i po jakims czasie poprosil zebys mu kupil premium (tak jak pislaes na forum) to powiedziales mu zeby se sam kupil

๖ۣۜShōguŋ.™
15.04.2009, 17:10
๖ۣۜShōguŋ.™ wez kurde nie przesadzaj najpierw to ty dobrze rozwin swoje bractwo

O to sie nie martw, chlopaki daja rade, rekrutacja w toku

a potem alianse zakladaj he ale sie usmialem
smiej sie podobno smiech to zdrowie wiec na zdrowie

a tak wogloe to jak kiedys moj kumpel byl u ciebie w bractwie i po jakims czasie poprosil zebys mu kupil premium (tak jak pislaes na forum) to powiedziales mu zeby se sam kupil

znowu jazda na calego bez trzymanki na Shoguna
Konkretnie poprosze, co za kumpel, ile byl czasu w bractwie, ktory mial level, jaki statek kiedy prosil o premium.

Natomiast nadmienie tylko ze mialo to miejsce poltora roku temu, gdzie nie bylo wtedy jeszcze opcji opisanej na forum w zwiazku z czym premium kupowalem ze swojego prywatnego portfela, jesli zas twoj kumpel mial odpowiedz negatywna na zakup premium

a. byl malo aktywnym graczem
b. nie chodzil na wojenki
c. byl mniej niz 4 miesiace w gildi

Wtedy zakup premium byl moim gestem dla ludzi ktorzy nie mieli na to srodkow, a grali w sposob ktory mogl byc wzorem dla innych graczy, przyczynili sie w znacznym stopniu do umacniania gildi AF badz sojuszu.

Wiec zanim cos napiszesz zastanow sie czy potrafisz obronic zarzut czy tak jak w tym przypadku zarzut legnie w pierwszej rundzie.

Wyczytales gdzies na forum [ zapewne chodzi Ci o temat Elita + premium gratis w dziale rekrutacja bractwa, polska mapa Wczytaj sie uwaznie ZE ZROZUMIENIEM na jakich zasadach jest kupowane konto premium i z jakich srodkow.

W zwiazku z czym w odniesieniu do wydarzenia ktore mialo miejsce minimum poltora roku temu gdzie nie bylo takiej mozliwosci jak dzis, smiem twierdzic ze cos nie za bardzo przemyslales swoja wypowiedz, niemniej jednak dziekuje za czas poswiecony na jej napisanie. Zawsze podbiles [ odswiezyles temat ] a tym samym chcac nie chcac przyczyniles sie do rozwoju bractwa a takze sojuszu :) o czym wczesniej wspominales, - ironia losu , co ? :P

๖ۣۜShōguŋ.™
15.04.2009, 17:12

a] rada aliansu

5 liderow bractw

b] Rada wewnetrzna

c ] rada gildi

4. ] Rodzaj sojuszu

Regulamin sojuszu

pogoniarz
15.04.2009, 18:16
Gdybym cię nie znał z Globala to przyjąłbym te twoje założenia za dobra monetę - ale niestety tak nie jest. Fakty są takie że na Globalu nie ma taniego bractwa czy aliansu w którym byś mógł jeszcze pływać na Seafight i gdzie bys miał wejście, to jest powodem że szukasz miejsca na polskim serwerze - ale i tutaj z twoim podejsciem do innych szybko pewnie sytuacja sie powtórzy. Nie bedę sie rozwodził nad wydarzeniami z globala które jak twierdzisz są nieprawdziwe ale osoby zorientowane pewnie jak i ty sam o nich wiedzą, a więc cicho sza bo się wyda.
Z uwagą przygladam się temu co tutaj robisz i proponuje bys "rozwinął swoje wizje" np. na mapie tureckiej lub rosyjskiej ale to twój wybór a tylko moja sugestia.

pierw sie przedstaw potem mozemy po pisac:cool:

☺krzysiek☺4
15.04.2009, 18:30
powiem tak:) dużo sojuszów powstaje oj dużo:) zobaczymy które urosną i zaczną sie liczyć :) życze szczęścia:)

๖ۣۜShōguŋ.™
15.04.2009, 18:30
๖ۣۜShōguŋ.™ to wy maszcie wy własny alians???
(http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=259206)

tak, mamy swoj wlasny alians

๖ۣۜShōguŋ.™
15.04.2009, 20:15
Ahoj Piraci,

ZAPRASZAMY

a] rada aliansu

5 liderow bractw

b] Rada wewnetrzna

c ] rada gildi

4. ] Rodzaj sojuszu

Regulamin sojuszu

ZAPRASZAMY

;537382']Polecam polecam i jeszcze raz polecam wspaniała IDEA ...
Znam shoguna i wiem ze jest w stanie zrobić coś potężnego coś co niebedzie trwalo miesiac ,dwa... On cos stworzy na dłuższa mete...
Widać to juz na globalu to wlasnie dzieki szogunowi i ryskowi AFw stoi w top10...
Życze ci najlepszego abys byl w top1 bractw...
Aby twoi sojusz budził RESPECT na morzu...
Zreszta co tu wiecej gadac ja to wiem, że tak bedzie w przyszłosci xD

PoZdRo RebeleK:P

Ty tak nie zachwalaj tylko sprzedaj jedno z 5 kont ktore masz na globalu i kup tutaj full elite bo wiesz ze jak ja juz sie za to wzialem to zrobie to tak jak ... wiesz rozumiesz Rebelek

๖ۣۜShōguŋ.™
15.04.2009, 21:51

a] rada aliansu

5 liderow bractw

b] Rada wewnetrzna

c ] rada gildi

4. ] Rodzaj sojuszu

Regulamin sojuszu

๖ۣۜShōguŋ.™
16.04.2009, 10:04

a] rada aliansu

5 liderow bractw

b] Rada wewnetrzna

c ] rada gildi

4. ] Rodzaj sojuszu

Regulamin sojuszu

12051965
16.04.2009, 11:31
Wiadomości z ostatniej chwili:

Jak donosi niezależna instytucja burzliwy rozwój Kaperskiej Floty "prawie Armady" stanął pod znakiem zapytania??? http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif

A oto najnowsze dane statystyczne ugrupowania Shoguna Kaperska Flota

Kaperska Flota* członków 13 /w tym Shogun xN a może x13/
Kaperska Flota członków 1 /w tym Shogun x1/
Kaperska Flota Wojenna członków 2 /w tym Shogun x1 a może x2/
Kaperska Flota Szkoleniowa członków 1 /w tym Shogun x1/
Kaperska Flota Obronna członków 1 /w tym Shogun x1/
Kaperska Flota Akademia członków 2 /w tym Shogun x1 a może x2 /

Pomimo olbrzymiej ilości SPAMU Shogun-a na Forum Znacząca większość Graczy Seafight podchodzi z rezerwą do zabiegów jakie czyni.

do zobaczenia Shogun a.s.a.p http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif

P.S. Bym ponownie nie został określony jako "idiota" te dane każdy może sprawdzić sam w zakładce Bractwo info

๖ۣۜShōguŋ.™
16.04.2009, 12:50
Zgadza sie, jest 13 czlonków w Kaperskiej Flocie, jak rowniez zgadza sie to ze pozostale konta w KFw KFo KF@ KFs sa to konta naczelników, stworzone na potrzeby bractwa.
Jak donosi niezależna instytucja burzliwy rozwój Kaperskiej Floty "prawie Armady" stanął pod znakiem zapytania???

po pierwsze nazwalbym to anonimowa instytucja ;)

po drugie nic nie stanelo pod znakiem zapytania, rekrutacja jest prowadzona starannie, gdyz nie przyjmujemy wszystkich jak leci. Zreszta nigdy nie mialem i nie mam ciśnienia na ilość osób w bractwie, wolę mniejsze kameralne grono a bardziej zgrane, pozostale gildie zostaly po t aby zarezerwowac tagi bractwa, zwykly normalny zabieg i nie widze w tym nic dziwnego.

Twoje wszelkie starani zdyskredytowania mojej osoby jak i projektu jakim jest Kaperska Flota są wręcz żałosne, ale cóż taka natura tchórzy :) zero honoru za grosz ambcji.

Przedstaw sie, chyba ze sie wstydzisz wlasnego nicku.

Z odwaga u Ciebie tez widze nie za dobrze, rzucilem Ci wyzwanie a Ty nawet go nie podjąłeś wiec o czym my tu ... ? Coś widzę Ci nie w smak ze inni maja pomysl ana gre, dobrze sie bawia, i co najwzniejsze realizuja swoje projekty.
Ale w sumie dobrze ze jestes, przynajmniej cos sie dzieje i o nas mówią a to znaczy ze zostalismy zauwazeni a to tez forma reklamy :)

12051965
16.04.2009, 14:32
Szacowny Szogunie http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon12.gif

Ową rękawice, która mi rzuciłeś podjąłem jak widzisz ponieważ jak pisałem bacznie cię obserwuję (z zewnątrz i od wewnątrz twojego bractwa), a zabrałem głos w dyskusji tylko po to by cie sprawdzić czy faktycznie tak jak deklarujesz zmieniłeś się od czasów AFw z globala.

Niestety wnioski jakie się nasuwają nie są obiecujące. W dalszym ciągu próbujesz manipulować innymi graczami, by osiągnąć swoje wyimaginowane cele. Czy to wizja przekazania elitki, konta premium czy 1 000 000$ http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif lub też uczestnictwa w "wielkim dziele" równie "wielkiego aliansu" - realnie oceniających sytuacje graczy nie skłoni na dłuższa metę do wspólnej zabawy z tobą (zazwyczaj zmieniają się co mnajwyżej metody jak w twoim przypadku). Taka sama sytuacja miała miejsce na Globalu gdzie AFw do czasu rozpadu nie było szanowane przez wiekszość bractw (w dużej mierze pewnie za sprawą twoich zapędów) Taki sam los jest pewnie pisany wszystkim tobie podobnym osobom, które posługując się innymi graczami chcą sie dowartościować.

Na dobrą sprawę znajdziesz pewnie na jakiś czas kilku nieświadomych niczego graczy bądź osoby z podobnymi pogladami, którzy są usuwani z bractw. Tak, że pod tym wzgledem robisz dobrą robotę http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon12.gif Będzie kogo topić http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif

do zobaczenia a.s.a.p

P.S. Co do nieprzyjmowania "byle kogo" do Kaperskiej Floty czuje się w zwiazku z tym "doceniony" http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/icons/icon10.gif

๖ۣۜShōguŋ.™
16.04.2009, 23:31
Ową rękawice, która mi rzuciłeś podjąłem

Nie, nie podjąłeś gdyż nie przedstawiłeś się w dalszym ciągu
Przeczytaj dokładnie, bądź ze zrozumieniem czego dotyczyło wyzwanie.

Niestety wnioski jakie się nasuwają nie są obiecujące. W dalszym ciągu próbujesz manipulować innymi graczami, by osiągnąć swoje wyimaginowane cele. Czy to wizja przekazania elitki, konta premium

Po raz kolejny się mylisz. Nikt, nikim nie manipuluje, pierwsze elitki poszły już w dobre ręce, niebawem pierwsze konta zostana wystawione na allegro, w zwiazku z czym również niebawem pierwsze konta premium zostana zakupione.

realnie oceniających sytuacje graczy nie skłoni na dłuższa metę do wspólnej zabawy z tobą

To bys sie zdziwil ile osob zaprasza mnie do rozmow na team speaku, proponujac wspolna gre.

Taka sama sytuacja miała miejsce na Globalu gdzie AFw do czasu rozpadu nie było szanowane przez wiekszość bractw

Teraz to żes pojechał po bandzie.
Jak to jest, że rozmawiam z różnymi ludźmi, i każdy pamięta AFw jako coś dużego, jako projekt który zmienił sytuacje dotyczącą równowagi sił na mapie globalnej.

Taki sam los jest pewnie pisany wszystkim tobie podobnym osobom, które posługując się innymi graczami chcą sie dowartościować.

Kolejny problem, jak moge sie dowartosciowywac skoro nie mam kompleksów i wciąż ich szukam ?

Na dobrą sprawę znajdziesz pewnie na jakiś czas kilku nieświadomych niczego graczy bądź osoby z podobnymi pogladami, którzy są usuwani z bractw. Tak, że pod tym wzgledem robisz dobrą robotę Będzie kogo topić

Taka gra, raz Ty kogos utopisz raz utopią Ciebie.
Co do nieświadomych graczy, to ubliżasz zarówno mi jak i im, tylko że DAMSKIE jak to powiadaja sie nie licza :)

mysle ze moze Cie tez zaciekawic ten fakt

Witam:) hmm coz moge powiedziec o tym bractwie ....naczelnik ma gadane :P ( oj i to straszne ) ,fajny pomysl na gre i koncepcje na to jak zrobic ,zeby kazdemu bylo dobrze . Wiec zycze powodzenia panie Szogun kolego z globala :)

**nefrethete**
Wilki Morskich Fal
GG 4188126
lvl pirata 13
lvl elity 10

__________________________________________________ _______________

Zastanawiajace jest , ze na tyle osob z dawnych lat gry, ktore naprawde moglyby zabrac glos negujacy ten projekt czy stanowisko, niedosc ze tego nie robia to zycza powodzenia i cieplo wypowiadaja sie na jego temat.

Strasznie widze Shogun musial Ci zajsc za skore, skoro tak bardzo starasz sie oczerniac moje pomysly na gre jak i mnie samego. Szkoda tylko ze nie masz odwagi podpisac sie nickiem.

LukaszKisiel
16.04.2009, 23:57
12051965 (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=263731) a kim ty jestes ze az tyle wiesz??
przedstaw sie pokaz ze jestes facetem z jajami lub kobieta?? no chyba ze spod jakiegos dziwnego niku tylko potrafisz sie udzielac...draznia mnie tacy ludzie...jak Ty

๖ۣۜShōguŋ.™
17.04.2009, 05:19
Ale jaja :]. .Życzliwych anonimów zgłoś do moderatora forum i po krzyku.

Nie widze takiej potrzeby, zawsze sie przyda jak ktos za mnie odswiezy temat , to jest naprawde rewelacyjna reklama, ludzie pisza tak jak Ty, nie tylko w tym temacie, pisza na gadu gadu, wyrazaja slowa sympatii, proponuja wspolprace tak wiec po co mam sie tego pozbawiac ? :)

๖ۣۜShōguŋ.™
17.04.2009, 06:39
12051965 (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=263731) a kim ty jestes ze az tyle wiesz??
przedstaw sie pokaz ze jestes facetem z jajami lub kobieta?? no chyba ze spod jakiegos dziwnego niku tylko potrafisz sie udzielac...draznia mnie tacy ludzie...jak Ty

Łukasz spokojnie, szkoda nerwów, nie widzisz ze ten osobnik to zwykły "krzykacz", pokrzyczy, pokrzyczy a i tak nic nie zdziała, ludzie interesuja sie zarowno flota kaperska jak i sojuszem. Mysle ze wlasnie miedzy innymi dlatego ze ten osobnik udziela sie w tym temacie. Za co dziekuje, gdyz kazda pomoc sie przyda :)

๖ۣۜShōguŋ.™
19.04.2009, 17:58
Ahoj Piraci,

Zapraszamy

d_ArtagnanPL
20.04.2009, 00:49
refresh :P

๖ۣۜShōguŋ.™
20.04.2009, 05:37
refresh :P

DZIEKI :) I ZAPRASZAMY

-kacper1234-
20.04.2009, 06:19
powodzenia

-Subiective-
20.04.2009, 06:55
życze powodzenia:D

๖ۣۜShōguŋ.™
20.04.2009, 11:00
dzieki, jak na razie idzie teamt do przodu po woli malymi krokami co mnie satysfakcjonuje w pelni , nie mam zadnego cisnienia na tempo a na jakosc tak wiec po woli do przodu malymi krokami

d_ArtagnanPL
21.04.2009, 16:09
refresh ^^

๖ۣۜShōguŋ.™
21.04.2009, 16:18
Po woli do przodu sie temat rozwija wkrotce miejmy nadzieje bedzie piekna niespodzianka na serwerze polskim, jak na razie powiem tylko tyle, pozostalo ostatnie wolne miejsce w sojuszu, pozniej ... coz =]

czas na zmiane równowagi sil :) Czyli to w czym sie specjalizuje :)P

d_ArtagnanPL
22.04.2009, 23:35
do gory...

๖ۣۜShōguŋ.™
25.04.2009, 21:57

no to ciekaw jestem jaka bedziesz mial mine 02.05.2009 kiedy to wyplynie na mapy serwera polskiego corporated team poland pod jednym wspolnym tagiem

E.Zapata
25.04.2009, 23:52
no zobaczymy...

dawid1985_90_
26.04.2009, 14:49
ZAPRASZAMY!!!:D:D

๖ۣۜShōguŋ.™
27.04.2009, 01:23
No I Stalo Sie !!

Nowy Sojusz Powstał, Corporated Team Poland

Witamy =]

kocurman
27.04.2009, 06:39
No I Stalo Sie !!

Nowy Sojusz Powstał, Corporated Team Poland

Witamy =]

Niewiarygodne Stało się Możliwe

karol2312
27.04.2009, 19:30
super bractwo,zapraszamy!

cygan2012
29.04.2009, 17:35
Witam serdecznie zapraszam do bractwa GANGSTERSKA ELITA.Szczegóły o bractwie znajdziesz na stronie internetowej www.gangsterskaelita.pl.tl (http://www.gangsterskaelita.pl.tl/) lub gg 9389985

cygan2012[UP]
lvl pirata 13
lvl elity 10

-Latający^Holender-
29.04.2009, 18:18
pozdrawiam shogun:) życzę powodzenia żebyś opanował polską mape zawsze będzie ciekawiej:D myślę że chociaż raz mnie zatopicie na tej mojej niewidce na którą wbijam niedługo :cool:

pozdro

jakub1102
29.04.2009, 19:25
pozdrawiam shogun:) życzę powodzenia żebyś opanował polską mape zawsze będzie ciekawiej:D myślę że chociaż raz mnie zatopicie na tej mojej niewidce na którą wbijam niedługo :cool:

pozdro

czyżby aby ukraść tiamata?:D

-Latający^Holender-
30.04.2009, 15:52
czyżby aby ukraść tiamata?:D

skąd wiedziałeś ???:confused::confused::confused::D:D:D:cool:

*ARMAROS*
05.05.2009, 17:31
Szczerze się przyznam, że strony 5 nie czytałem :) Ale chciałbym tutaj cosik powiedzieć do kolegi ''Numerka'' , ja widzę, że ty strasznie Shogunowi zazdrościsz !!
W kwestii formalnej - Shogun jest na globalu w jednym z silniejszych bractw, widuję go czasem (tylko czasem bo rzadko na globalu pływam już) na tsie więc wiem co mówię, nadal jest pod nickiem Shogun

Z Shogunem nie znamy się jakoś bardzo dobrze ale kilka rozmów na temat SEA mamy za sobą i poza jedną jego małą wpadką w rozmowie z DUCHEM :) nie mam nic do niego. To jest tylko gra, zabawa i kto bierze ją na zbyt poważnie wcześniej czy później zostanie przegranym

Jak najbardziej jestem za tym, żeby coś ciekawego na mapie się działo i mam nadzieję że Archanielska Flota zmieni w jakimś stopniu układ sił na polskim serwerze.
Pływałem ostatnio na piątkach i postęp w rozwoju bractwa jest widoczny na morzu, jeszcze tylko kilka armatek perłowych brak - ale to jak wiadomo tylko kwestia czasu.

Cóż - życzę szczęścia i do zobaczenia na morzu

Cry_Angel18
05.05.2009, 23:52
Wszyscy dobrze wiedza shogun jak cie wywalali z aliansow stworzyles AFw a co zrobili twoi ludzie zostawili cie samego i to co czytam to jest totalna obluda i tak jak na globalu nikt cie niechce tak i tutaj nie bedzie chcial pozdro

a zeby nie bylo ze sie nie rpzedstawie to ejstem German-SWAT i bedzie mi zal tych ludzi co zostana a lodzie rpzez ciebie shogun

๖ۣۜShōguŋ.™
06.05.2009, 14:39
German - SWAT,

Twoje wiedza na temat wydarzeń z tamtego okresu jest conajmniej delikatnie mówiąc niewystarczająca abyś zabierał tutaj głos. Nadmienie jedynie, ze nim doszlo do wydarzen o ktorych wspomniales przez ponad rok AFw bylo kierowane przeze mnie, i to wlasnie w tym okresie AFw z globala mialo najwieksza frekwencje na mapach, wojnach oraz w postepach z rekrutacja. Tak wiec koncząć żal, żalem a czyny czynami ;) myślę, ze sa powody do zadowolenia co widac po wręcz geometrycznym postepie w szeregach AF na serwerze Polskim.

50 miejsce w top 100 od 25 kwietnia [ data zalozenia AF serwer polska ].
Ponad to zauważ prosze, iż jest to jedyne bractwo [ z taką pozycją w top 100 ] bez napów etc, a pomimo to ludzie bardzo chetnie rozmawiaja z nami, i dochodza w nasze szeregi.

๖ۣۜShōguŋ.™
16.05.2009, 02:30

powiem tak:) dużo sojuszów powstaje oj dużo:) zobaczymy które urosną i zaczną sie liczyć :) życze szczęścia:)

życze powodzenia:D
33. [A*F] - Archanielska Flota 89.207.356 Punkty

Tyle w tym temacie :)

a oto kilka poczatkowych trailerrow

http://www.youtube.com/watch?v=E1O52lyeF9w

http://www.youtube.com/watch?v=Iv_t8ByszNo&feature=channel_page

teraz to ja wam życzę powodzenia ;)