PDA

View Full Version : Corporated Team Poland [©™]

๖ۣۜShōguŋ.™
26.04.2009, 15:03
"Gdy utrwalisz chwilę i upamietnisz ten moment...", niewiarygodne stało sie mozliwe. Archanielska Flota zawitala na mapy serwera Polskiego. Żywa legenda z globala, doczekała sie swojej kontynuacji na rodzimym Polskim serwie. To oznacza nieszczęscie dla niektórych osób, to czego sie tak bardzo obawiali, Shogun powrócił i buduje sojusz, oglaszajac to wszem i wobec...
Nadszedł czas wstrzasów, i duzych zmian... Wszystko w swoim czasie, po woli do przodu malymi krokami. Corporated Team Poland rozpoczyna swoje dzialanie zrzeszajac pod wsolnym mianownikiem w formie .©™

W przypadku serwera Polskiego Archanielska Flota jest wynikiem fuzji dwóch młodych bractw [ALT] Alternatywa oraz [K*F] Kaperska Flota. Rozmowy nad utworzeniem wspólnego projektu trwaly ponad 3 tygodnie z czego ponad 12 dni trwały ustalenia formy zarówno sojuszu jak i bractwa AF - Archanielska Flota.

Adenoos
26.04.2009, 15:07
Tak! I o to właśnie chodzi! :-)

kmd.Maciek
26.04.2009, 15:08
Super shogun :)

☺krzysiek☺4
26.04.2009, 15:08
ARCHANIELSKA FLOTA jeszcze o nas usłszcie :D!!!

frelkins80
26.04.2009, 15:18
Teraz o nas usłyszycie :D

kocurman
26.04.2009, 15:18
NIEWIARYGODNE STAŁO SIĘ MOŻLIWE

dawid1985_90_
26.04.2009, 16:45
A*F stanie sie legenda na polskim servie ^^:D

Adenoos
26.04.2009, 19:55
Teraz na widok Archanielskiej Floty będziecie uciekać! Szykować Premium!

A*F rządzi!
Alians: Corporated Team Poland

©™!!!!

»äľ±Fáţăh™«[ΣŦΛ]
26.04.2009, 21:23
Teraz na widok Archanielskiej Floty będziecie uciekać!

Potrafisz rozbawić :D:D:D:D:D:D:D:D. pzdr

Marek1460
26.04.2009, 21:26
Jak zwykle ktoś z ETA wtracił swoje 3 grosze, i jak zwykle z wysoką kulturą osobistą :)
Nie powiem kto się sprzedał do UP :)
A jeszcze przyjdziecie do nas po napa :) A My się na was wypniemy :)

pumba159
26.04.2009, 23:47
buhaha ALT mieli miec swój alians tak? a co polizali dupy(bez urazy) i maja alians haha

Sprzedaliśmy się do UP gdyz mielismy 1-3 członków na tsie max i jeszcze od nas odchodzili

ishe_
27.04.2009, 04:54
buhaha ALT mieli miec swój alians tak? a co polizali dupy(bez urazy) i maja alians haha

Sprzedaliśmy się do UP gdyz mielismy 1-3 członków na tsie max i jeszcze od nas odchodzili

Szanowny kolego... Widze ze inteligencja to Ty nie grzeszysz (cyt."bez urazy")...
Prosze przemysl to co napisales jeszcze raz...

Spoko... troszke Ci pomoge bo widze ze nie radzisz sobie z tym tematem sam:)

Wiec tak:

-po pierwsze primo: mamy swoj alians i w tej kwestii nic sie nie zmienilo...
alians zmienil poprostu nazwe...
jezeli dolaczylibysmy do jakiegos aliansu moglbys cos nam zarzucac, ale my wspoltworzymy z K*F nowy wlasny (podkreslam slowo "wlasny") alians

-po drugie primo: jakos nie gustuje w lizaniu meskich dup, ale skoro Ty uwazasz to za przyjemnosc to wiedz ze ja jestem bardzo tolerncyjny i nie przeszkadzaja mi Twoje upodobania

-po trzecie primo: tak jak powiedzialem kiedys naszej polityki nigdy nie zmienimy, do konca bedziemy topic wszystki czerwone kropki bez naszego tagu. Jednak zaczynam sie martwic o Twoja umiejetnosc czytania ze zrozumieniem. Nigdy nie napisalem ze zawsze bedziemy plywac pod tagiem ALT

-po czwarte primo: naprawde nie interesuje mnie dlaczego Wy jak to okresliles "sprzedaliscie sie do UP"

PriNzZ_Ali[W∆R]
27.04.2009, 12:39
Zdzichu ile wytrzymaliście pod tagiem złodziejskim^^?

E.Zapata
27.04.2009, 13:04
Zdzichu nie włączaj w swoje konflikty z szogunem ALtu ponieważ jeżeli chodzi o nasze założenia i wizje gry czyli jeden tag alians kilku bractw spod tego samego tagu to wszystkie te założenia w ramach Archanielskiej Floty są realizowane wiec nie widze powodu by sie z nas nabijać.A to że znalazły się bractwa które sa zdolne do kompromisu zrezygnowania z tagu którego tak wiele bractw kurczowo sie trzyma i zgonie z własna okreslona wczesniej polityka patrz ogloszenia ALT i KF działać dalej wydaje mi sie taką żadkościa na mapach sf ze mysle ze inni moga nam tylko pozazdroscic umiejętnosci dogadywania się.Chciłbym zaznaczyć ze nasza fuzja nie jest aktem jekiejs desperackiej proby ratowania bractwa ponieważ i ALT i KF powolo powolo szły w góre w rankingu i nowych członków nam nie brakowało.CO wydaje mi się jeszcze ważniejszym osiagnieciem poniewaz łatwo rezydnowac z wlasnego tagu lub wchodzic do aliansów jak dzieje się żle i jest to naturalne i chyba nikt o zdrowych zmysłach nie moze miec do eta o to pretensji ale dokonaniem o wiele trudniejszym wymagajacym dobrej woli i dojrzalosci jest połaczyć sie gdy idzie dobrze i Nam to się udalo

*S*K*O*R*P*I*O*N*
27.04.2009, 13:17
Powodzenia shogun

Pytoniusz
27.04.2009, 15:32
-po pierwsze primo: mamy swoj alians i w tej kwestii nic sie nie zmienilo...
alians zmienil poprostu nazwe...
jezeli dolaczylibysmy do jakiegos aliansu moglbys cos nam zarzucac, ale my wspoltworzymy z K*F nowy wlasny (podkreslam slowo "wlasny") alians

-po drugie primo: jakos nie gustuje w lizaniu meskich dup, ale skoro Ty uwazasz to za przyjemnosc to wiedz ze ja jestem bardzo tolerncyjny i nie przeszkadzaja mi Twoje upodobania

-po trzecie primo: tak jak powiedzialem kiedys naszej polityki nigdy nie zmienimy, do konca bedziemy topic wszystki czerwone kropki bez naszego tagu. Jednak zaczynam sie martwic o Twoja umiejetnosc czytania ze zrozumieniem. Nigdy nie napisalem ze zawsze bedziemy plywac pod tagiem ALT

-po czwarte primo: naprawde nie interesuje mnie dlaczego Wy jak to okresliles "sprzedaliscie sie do UP"

Primo Ultimo ... :D

Powodzenia zycze i mam nadzieje ze WAS w koncu spotkam na morzu a nie tylko na Forum....:D:D:D

Wasze Ukochane PL®

๖ۣۜShōguŋ.™
27.04.2009, 16:30
Primo Ultimo ... :D

Powodzenia zycze i mam nadzieje ze WAS w koncu spotkam na morzu a nie tylko na Forum....:D:D:D

Wasze Ukochane PL®

Dziekujemy za życzenia, to miło z twojej strony, ze o nas pomyslałes, dopisałeś się a dzieki temu odswieżyles temat, w zwiazku z czym doszlo kilka osób. Dzieki za poswiecona uwage oraz czas :)
Co do reszty twojej wypowiedzi mam nadzieje ze WAS w koncu spotkam na morzu wszystko w swoim czasie

Powodzenia shogundzieki serdeczne :)

Pumba,

Alternnatywa wraz z Kaperska Flota połączyły sie na zasadzie fuzji, w zwiazku z czym powstało zupelnie nowe bractwo, ktore notabene istnieje od ponad półtora roku pod tą sama nazwa na mapie globalnej i jest rowniez moim tworem, Archanielska Flota wojenna zajmuje na serwerze globalnym obecnie 5 miejsce w top 100 [ gratki i pozdrawiam ekipe z globala ]
Na serwerze Polskim rowniez utworzone zostało AF, mamy nadzieje ze dzieki ciezkiej pracy, i entuzjazmowi graczy ktorzy biora udzial w tym projekcie rowniez uda sie nam zajsc tak wysoko. Bractwo sie w chwili obecnej rozwija, awansuje w top 100, otworzona zostala Archanielska Flota Kadetów, ktora swoja droga rozwija sie w pieknym tempie, co wiaze sie z otwarciem 3 bractwa pod tagiem AF.
Jak widzisz w krótkim czasie wszystko idzie do przodu, sadze ze za okolo 4 miesiace jak wszystko pojdzie zgodnie z planem, zmienisz nastawienie i obraz w swoich oczach naszych poczynan, a poki co badz tak mily i nie zabieraj glosu kiedy nie masz zielonego pojecia co w trawie piszczy.

ishe_
01.05.2009, 05:39
http://c.wrzuta.pl/wi6608/98197173001f53c449f972c3/0/prezentacja1

ishe_
01.05.2009, 10:34
http://w707.wrzuta.pl/obraz/1tfR2RcTFwR/herb

๖ۣۜShōguŋ.™
01.05.2009, 10:59
http://c.wrzuta.pl/wi6608/98197173001f53c449f972c3/0/prezentacja1

ishe_
02.05.2009, 05:42
http://img168.imageshack.us/img168/9460/herba.jpg

cirtul[AP]
02.05.2009, 09:41
jeszcze bedziecie przed nami uciekać i chować sie na pergaminach :D

-Mroczny_Korsarz-
03.05.2009, 12:53
ALT już próbowało i im nie wyszło i czytając wasze posty uważam że jesteście zbyt pewni siebie i zuchwali, no ale cóż, czas pokaże i zobaczymy co z tego wyjdzie.

๖ۣۜShōguŋ.™
03.05.2009, 16:51
52. [A*F] - Archanielska Flota 53.714.303 Punkty

jakos idzie to do przodu :)

GROBI_BMW
03.05.2009, 17:38
A*F stanie sie legenda na polskim servie ^^:D

chyba tylko naprawdę legendą :D

ishe_
03.05.2009, 18:12
ALT już próbowało i im nie wyszło i czytając wasze posty uważam że jesteście zbyt pewni siebie i zuchwali, no ale cóż, czas pokaże i zobaczymy co z tego wyjdzie.

"Probowalo" wydaje mi sie tu nieodpowiednim slowem.... ALT probuje nadal tylko juz nie pod nazwa Alternatyva tylko wraz z Kaperska Flota pod nazwa Archanielska Flota...
Nasza polityka w niczym sie nie zmienila, ALT i K F polaczyla wlasnie wspolna polityka i wspolny pomysl na gre. Tak wiec dla Twojej wiadomosci [A*F] Archanielska Flota jest kontynuacja dziela ALT`u i K F...
Wydaje mi sie (a nawet sugeruje Ci), ze nastepnym jak bedziesz chcial cos napisac przemysl to dokladniej...

๖ۣۜShōguŋ.™
06.05.2009, 14:59
Sądzę, że o powodzeniu tego przedsięwziecia swiadczyc moze entuzjazm prejawiajacy sie w wypowiedziach naszych graczy, ktore to z kolei sa solą w oku wszystkich tych, krorzy neguja nas jako grazcy plywajacych pod tagami AF na mapach serwera polskiego

sir.skorpion
07.05.2009, 10:58
;562011']Potrafisz rozbawić :D:D:D:D:D:D:D:D. pzdr

jesli nie grales na globalu i nie mailes doczynienia z shogunem i olgonie pojecia co sie tam dzieje to lepsiej usun ten post chlopcze

jakub1102
07.05.2009, 12:08
"Probowalo" wydaje mi sie tu nieodpowiednim slowem.... ALT probuje nadal tylko juz nie pod nazwa Alternatyva tylko wraz z Kaperska Flota pod nazwa Archanielska Flota...
Nasza polityka w niczym sie nie zmienila, ALT i K F polaczyla wlasnie wspolna polityka i wspolny pomysl na gre. Tak wiec dla Twojej wiadomosci [A*F] Archanielska Flota jest kontynuacja dziela ALT`u i K F...
Wydaje mi sie (a nawet sugeruje Ci), ze nastepnym jak bedziesz chcial cos napisac przemysl to dokladniej...

Oby wam się układało jak najlepiej bo tego wszystkim życzę.

Ale sam powinieneś się zastanowić i przemyśleć zanim coś napiszesz. Bo kolega miał zupełną rację. Alt chciało grać jako niezależne bractwo. To oni pod swój tag mieli brać członków. Bez żadnych układów.... A dogadać się musieli z K F więc ich szczytny plan nie został zrealizowany. Możesz sobie to tłumaczyć jak chcesz. Połączyliście sie i razem stworzyliście bractwo....

๖ۣۜShōguŋ.™
07.05.2009, 12:59
ALT nadal realizuje swoje cele i założenia jako AF, tak samo KF realizuje swoje zalozenia gdyz nasze poglody jak i pomysly na gre sie pokrywaja na tyle i postanowilismy robic to pod wspolnym tagiem, w wyniku czego

41. [A*F] - Archanielska Flota 73.221.494 Punkty

๖ۣۜShōguŋ.™
25.05.2009, 01:07
Myślę, że na te wieść mina paru osobom ....

22. [A*F] - Archanielska Flota 129.299.543 Punkty

Układ jest prosty, im wiecej nas negujecie tym bardziej to nas motywuje.

Pozdrawiam :)

QubeQube
25.05.2009, 14:08
Czym tu sie czczycić ?? 22 miejsce ?? nawet możecie miec pierwsze i byc najgorszym bractwem, pd sie nieliczy tylko ilośc grających graczy

Aneta75
25.05.2009, 15:11
Witaj Shogun !Nareszcie miałem szczęście Was spotkać na morzu.Wczoraj,czyli w niedzielę Was widziałem.Szczerze powiedziawszy,jak czytałem,że tworzysz coś od zera to miałem nadzieję,że zgromadzisz graczy świeżutkich,wymuskanych,czyli "funkiel nówka" wokół swojej osoby w nowym bractwie :rolleyes: .Teraz wiem,że się pomyliłem :( .W taki sposób możesz szaleć na mapkach morza.Ranking rankingiem,pływanie pływaniem,ale i tak gratuluję miejsca. :D.Powodzenia życzę w dalszym pięciu się po szczeblach pirackiej drabiny. PE(na zawsze)Arkadiusz74.

ishe_
26.05.2009, 05:41
ZAPRASZAMY!!!!! 22. miejsce:)

.StOrM.
28.05.2009, 19:37
Zapraszamy

E.Zapata
30.05.2009, 12:48
zapraszamy

hatchet_
30.05.2009, 12:54
CTP zaprasza w szeregi UP :)

Oj szybko ten wasz projekt upadł :)

No i ten spadek na 50 któreś miejsce :D

Angel_Of_Destiny
30.05.2009, 16:06
CTP zaprasza w szeregi UP :)

Oj szybko ten wasz projekt upadł :)

No i ten spadek na 50 któreś miejsce :D
66.[A*F] - Archanielska Flota44.612.439 Punkty
tak racje ale !

47.[AFw] - Archanielska Flota Wojenna70.546.160 Punktyhehe :) wiec raczej nie spadliśmy dodaj te dwa PD i sprawdz jakie miejsce wyjdzie :P :)

hatchet_
30.05.2009, 16:16
2 bractwo to hipotetycznie 100 ludzi :D

wiec to nic nie mówi ;)

Dla mnie się sprzedaliscie, razem ze swoimi ideałami idąc pod szyld UP :D

eot

ishe_
01.06.2009, 05:36

Zapraszamy!!

bandera*rosa
02.06.2009, 01:53
Moje prywatne oświadczenie co do polityki Archanielskiej Floty i zarzutów padających na forum

Wszystkim którzy mówią ze się sprzedaliśmy chciałbym wyjaśnić ze swej skromnej strony ze uważam ze o żadnej zmianie polityki w sposób zasadniczy nie ma mowy.W moim odczuciu jedynie przystosowaliśmy nasza politykę do obecnej sytuacji.Siły na mapie się spolaryzowały,są dwa duże bloki i my po prostu wybraliśmy stronę w formie napa której zamierzamy w tej odsłonie walki na mapach pomoc.Chciałbym zaznaczyć ze jest to nap i nie zgłaszaliśmy prośby o przyjecie do UP.

Druga kwestia.Nasi przyjaciele reaktywowali 2 pozostałe bractwa które wchodzą w skład Polskiej Armady. Cześć z Nas pływała z nimi pod tymi tagami wiec nieomalże traktujemy je jak nasze własne.Zależało im na własnych tagach i siła szacunku i przyjaźni dla nich spowodowała że nieznacząco zmodyfikowaliśmy nasza formułę.Życzę wszystkim żeby nie zwykła zawiść i kłótnie poszczególnych graczy modyfikowały politykę bractw ale przyjaźń i szacunek jak w naszym bo to nam nie urąga.

Ps.Shogun ma racje wyzywajcie nas,krzyczcie podbijcie nasze posty tylko nas wzmocnicie i pokarzecie poziom waszej rynsztokowej krytyki i dzięki temu Wam podobni na poziomie ,,sprzedali się he he,, będą do waszych bractw się zapisywać bo u nas nie ma dla takiego poziomu miejsca.

Pozdrawiam Wszystkich
Adm.E.Zapata

bandera*rosa
02.06.2009, 19:27
zapraszamy

kapi6888
23.06.2009, 14:43
zapraszamy
ok ok ok ok ok

etrangerepst
23.06.2009, 15:34
Teraz na widok Archanielskiej Floty będziecie uciekać! Szykować Premium!

A*F rządzi!
Alians: Corporated Team Poland

©™!!!!

Niewątpliwie masz racje...

Ze strachu chyba się nie będę umiał zalogowac... :eek:

E.Zapata
24.06.2009, 02:18
zapraszamy

Kernst
30.06.2009, 00:01
zapraszamy