PDA

View Full Version : Twórz z nami HISTORIĘ!!!!

ishe_
27.04.2009, 05:37
W nocy z dnia 26.04.2009 na 27.04.2009 powstalo w wyniku fuzji bractw K*F i ALT bractwo o dumnej nazwie [A*F] Archanielska Flota.

Bractwa te polaczyla wspolna polityka i pomysl na gre (w kolosalnym skrocie: topimy wszystko co sie swieci na czerwono i nie ma tagu A*F, nie mamy napow, ani zadnych sojuszy, procz wlasnego "Corporated Team Poland [©™]", do ktorego nalezy kolektyw bractw pod jednym tagiem).

I tu prosba do Was szanowni Gracze... Jezeli macie ochote wspoltworzyc cos wspanialego od samego zalazka, wpisac sie na karty Sea Fight i razem z nami tworzyc nowy porzadek na morzu macie teraz na to jedyna niepowtarzalna okazje...

[A*F] Archanielska Flota serdecznie zaprasza wszystkie bractwa, ktore maja podobna polityke jak my lub chcialyby ja zmienic do fuzji!!!

Zainteresowanych prosimy o kontakt:

adm.Shōguŋ.©™ gg 205482
adm.ΡдтЯίΦ†д.©™ gg2163259

hatchet_
27.04.2009, 13:39
Z chęcią pomogę wam w tworzeniu ...

wybrukuje waszymi wrakami dno morza :D

pozdrawiam :cool:

E.Zapata
27.04.2009, 14:00
z po co brukować dno morza

cirtul[AP]
27.04.2009, 14:21

zainwestuj w U-Bota bo na powierzchni sie nie utrzymasz haha:)

Sparrow9696
27.04.2009, 15:12
życze powodzenia, wasza nazwa jest jednak zla ponieważ na globalu jest już gildia o nazwie:Archanielska Folota Wojenna wię wasza nazwa brzmi jak plagiat

frelkins80
27.04.2009, 15:15

Czy to czasem nie jakaś Wasza [XXL] full elita?

27.04.2009 15:07:48 Zatopiłeś statek kronowariat i otrzymujesz 20 PD.

Może zastanów się jeszcze nad tym brukowaniem :)

hatchet_
27.04.2009, 15:24
heh, ciesze się że mieliście okazje zatopić kogoś z naszych, ja na morzu bractwo ALT widziałem raz w życiu :)

Ale żeby nie było jestem przeszczęśliwy, że powstało coś nowego, baa życzę wam zdobycia szybko wysp na levelu 8 czy 9 (a obecnie jest taki ruch w Alinasach że jest to możliwe bez problemu).
A sobie życzę żebyście bili wiele Fly'i i Tiamatów :D

Adenoos
27.04.2009, 19:36
Sparrow9696 (http://pl.board.bigpoint.com/seafight/member.php?u=113957) hahaha, Szogun był zalozycielem ARCHANIELSKIEJ FLOTY NA GLOBALU, HAHA, wiec ma do tego pełne prawo, hah,

E.Zapata
27.04.2009, 19:55
tobie widocznie wyobraźnia pozwala jedynie na nick pirata z Karaibów jak większości młodzieży na sf

M*Ś*C*I*C*I*E*L*97
27.04.2009, 20:02
widocznie chlop[aki oraz dziwczyny chca sie pobawic na morzu a nie tak jak inni robic z gry "prace"

M*Ś*C*I*C*I*E*L*97
27.04.2009, 20:03
i to mi sie podoba moze doloncze jak bede mial czas na gierke dluzszy czas

E.Zapata
27.04.2009, 22:41
już 63 miejsce a doba nie minęła od połączenia i jeszcze nie wszyscy zarejestrowali się na A*F

E.Zapata
28.04.2009, 01:46
zapraszamy

-Donegal-
28.04.2009, 02:03
65. [A*F] - Archanielska Flota 40.362.983 Punkty

siara81
28.04.2009, 07:19
Mnie też przyjmniecie?? :D:D:D))

ishe_
28.04.2009, 12:02
Mnie też przyjmniecie?? :D:D:D))

Siara niestety Ty musialbys przejsc specjalne psychotesty, ale jak wypadlyby one pozytywnie nie widzialbym przeszkod:)

E.Zapata
28.04.2009, 14:54
i protokół bezpieczeństwa jeszcze

Sparrow9696
28.04.2009, 14:57
Siara wam TS zaspamuje:D

karlos_bochun
28.04.2009, 15:36
alternatywa nigdy nie da rady na polskim serwie bo tu trzeba sojuszy!!!

E.Zapata
28.04.2009, 22:15
61 miejsce juz

E.Zapata
28.04.2009, 23:38
60 teraz i kolejne chętne osoby w drodze

-agrunia-
28.04.2009, 23:53
A ilu jest was w bractwie ?

๖ۣۜShōguŋ.™
29.04.2009, 00:31

Nie ma to jak inteligencja wśród młodzieży, jak już mój kolega zauważył jaki jest sens w brukowaniu dna morskiego ?

życze powodzenia, wasza nazwa jest jednak zla ponieważ na globalu jest już gildia o nazwie:Archanielska Folota Wojenna wię wasza nazwa brzmi jak plagiat

Zawsze powtarzam, nie wiesz zamilcz nie zabieraj glosu jesli nie jestes pewien ...
Archanielska Flota wojenna została utworzona na serwerze Globalnym przeze mnie, tak więc Archanielska Flota ktora widnieje na serwerze Polskim jest blizniaczym projektem. Nie ma tu najmniejszej mowy o Plagiacie.Pozdrowienia dla Ryska i kolegow oraz kolezanek z AFw ;) yo ho Anioły :P

heh, ciesze się że mieliście okazje zatopić kogoś z naszych, ja na morzu bractwo ALT widziałem raz w życiu :)

Ale żeby nie było jestem przeszczęśliwy, że powstało coś nowego, baa życzę wam zdobycia szybko wysp na levelu 8 czy 9 (a obecnie jest taki ruch w Alinasach że jest to możliwe bez problemu).
A sobie życzę żebyście bili wiele Fly'i i Tiamatów :D

Od bicia botów są inne frakcje ;P
Co do reszty, wszystko w swoim czasie, po woli do przodu...
alternatywa nigdy nie da rady na polskim serwie bo tu trzeba sojuszy!!! hmmm, tu sie mylisz. Po pierwsze dlatego ze Archanielska Flota ma sojusz, skladajacy sie z poszczegolnych bractw AF.
Co do aliansow , koalicji, to jestem im przeciwny gdyz rozleniwiaja. Mysle ze z czasem przekonasz sie co mialem na mysli. Z ludzmi ktorzy współtworzą Archanielska Flote na serwie Polskim naprawde warto grac.

A ilu jest was w bractwie ? zalezy ktorym :P wejdz w szukaj bractwo i poszukaj archanielskiej floty zobacz ile jest frakcji pod tym tagiem , czesc sie zapelnia czesc czeka , ale jedno moge zapewnic , swietna zabawe, zdrowa atmosfere i dobry klimat.
Co do reszty, przyjdzie z czasem.

stan pd z dnia 29 kwietnia 2009 godzina 24:36

60. [A*F] - Archanielska Flota 44.573.455 Punkty

bractwo zalozone 25 kwietnia 2009

Sparrow9696
29.04.2009, 14:30
Zawsze powtarzam, nie wiesz zamilcz nie zabieraj glosu jesli nie jestes pewien ...
Archanielska Flota wojenna została utworzona na serwerze Globalnym przeze mnie, tak więc Archanielska Flota ktora widnieje na serwerze Polskim jest blizniaczym projektem. Nie ma tu najmniejszej mowy o Plagiacie.Pozdrowienia dla Ryska i kolegow oraz kolezanek z AFw ;) yo ho Anioły :P
Mój bład, sam jestem w Afw:)

Adenoos
30.04.2009, 06:34
Tak :)
Alternatyv+kaperska.... hmm ładnie się zaczyna.
Patriota, Zambrow, Szogun, te 3 osoby wspolnie działały nad stworzeniem aliansu. Który teraz będzie Was topić!

ishe_
30.04.2009, 07:01
http://img2.imageshack.us/img2/7953/archangelj.jpg

!JOKER!
30.04.2009, 11:41
oby tak dalej , do przodu A*F

(`'•.¸(`'•.¸ ****¸.•'´)¸.•'´)
¤* [A*F] Archanielska Flota*¤
(¸.•'´(¸.•'´ **** `'•.¸)`'•.¸)

http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/_games/sf/statusicon/user_online.gif

frelkins80
30.04.2009, 15:03
Już 57 miejsce w TOP 100
57. [A*F] - Archanielska Flota 48.880.864 Punkty http://pl1.seafight.bigpoint.com/img/pl/s.gif?__cv=3

๖ۣۜShōguŋ.™
01.05.2009, 11:19
http://img2.imageshack.us/img2/7953/archangelj.jpg

oby tak dalej

๖ۣۜShōguŋ.™
01.05.2009, 23:52
http://c.wrzuta.pl/wi6608/98197173001f53c449f972c3/0/prezentacja1

siara81
02.05.2009, 01:50
Mogę do was dołączyć???Jakie wymagania??

ishe_
02.05.2009, 05:40
Mogę do was dołączyć???Jakie wymagania??

Min 14 lat i TS. napisz do mnie to pogadamy:) gg: 2163259

SatYrek
03.05.2009, 00:05
JUz bylo wielu z taka polityka, jak wasza "DOBRZE" (czyt. iron.) wyszli na tym...

E.Zapata
03.05.2009, 02:53
przekonamy się i zobaczymy jak dotąd wszyscy zdrowi i zadowoleni

BloodbrotherMaruder
03.05.2009, 07:10
przekonamy się i zobaczymy jak dotąd wszyscy zdrowi i zadowoleni

i tak będzie, zobaczymy jak długo( zbawa w topienie jest przednia) ale ekonomicznie to wychodzi cienko, no zobaczymy ile czasu pośmigają:p

Powodzenia

gracz trochę doświadczony

jakub1102
03.05.2009, 10:24
i tak będzie, zobaczymy jak długo( zbawa w topienie jest przednia) ale ekonomicznie to wychodzi cienko, no zobaczymy ile czasu pośmigają:p

Powodzenia

gracz trochę doświadczony

Owszem zabawa w topienie jest przednia ale dopóki nie pojawia się jakieś eventowe boty (magellany elcano itp). Wtedy topienie będzie przednie dla tej drugiej strony:D Już niejedno bractwo się o tym przekonało:D

Cieply86
03.05.2009, 12:01
na krótka metę to spoko.. zero problemów, zero dyplomacji .. ale po pierwsze jest to dobre dla graczy z zasobnymi portfelami , po drugie z żadnego eventu polegającego na biciu botów raczej nie skorzystacie ;)
ale powodzenia

ishe_
03.05.2009, 18:18
na krótka metę to spoko.. zero problemów, zero dyplomacji .. ale po pierwsze jest to dobre dla graczy z zasobnymi portfelami , po drugie z żadnego eventu polegającego na biciu botów raczej nie skorzystacie ;)
ale powodzenia

Narazie jest super:) i niech tak pozostanie... A jezeli choodzi o eventy z biciem botow na swiezutkim evencie z ghostshipami ja skozystalem chyba jak nikt:)
Wmieszalem sie w horde [V-6], ktorzy byli tak zajeci biciem botow ze przez 4h mnie nie zauwazyli i zarobilem 40tys perel i 80tys PD.
Jezeli kazdy event z biciem botow ma w moim przypadku tak wygladac to nie chce sie stad ruszac:)

jakub1102
03.05.2009, 18:34
Narazie jest super:) i niech tak pozostanie... A jezeli choodzi o eventy z biciem botow na swiezutkim evencie z ghostshipami ja skozystalem chyba jak nikt:)
Wmieszalem sie w horde [V-6], ktorzy byli tak zajeci biciem botow ze przez 4h mnie nie zauwazyli i zarobilem 40tys perel i 80tys PD.
Jezeli kazdy event z biciem botow ma w moim przypadku tak wygladac to nie chce sie stad ruszac:)

Zobaczymy jak długo... he he później to nawet nie bedziesz mógł dopłynąć do bota:D

E.Zapata
03.05.2009, 19:56
zapraszamy

E.Zapata
04.05.2009, 01:45
52 miejsce

Rumuś2
04.05.2009, 17:38
51. [A*F] - Archanielska Flota 55.335.124 Punkty

๖ۣۜShōguŋ.™
04.05.2009, 18:59
a mowili ze sie nie uda a tu prosze idzie w gore

.:siwy:.
04.05.2009, 19:26
Shogun uda sie uda :)

๖ۣۜShōguŋ.™
06.05.2009, 14:31
50 miejsce, idziemy do przodu. Czas teraz zająć się budowaniem full elit. Następnie zbieramy perełki i cadoci na wyspie.

**SeRgEy_II**
06.05.2009, 14:38
Z tymi cadockami to nie wiem czy bedzie oplaclany interes.....:D Pozdro

๖ۣۜShōguŋ.™
06.05.2009, 14:43
Z tymi cadockami to nie wiem czy bedzie oplaclany interes.....:D Pozdro

nie bój, damy sobie radę

Hacjenda88
06.05.2009, 21:53
Witam!

Czy dacie sobie radę z wyspą-hmm, zależy komu ją odbijecie i na ile ten ktoś będzie zdeterminowany żeby ją odzyskać.A, i jak "prestiżowa" ma być ta wyspa-jeśli macie ochotę na 11-12, to cóż, chciałbym powiedzieć coś ale nie,nie będe zabierał komuś marzeń :P

Ale jeśli chodzi o wyspy niższe to nawet-nawet są szanse, oczywiście przy wyznaczeniu straż 4-8 elit 24h...ale co ja wam będe mówił, skoro jesteście tacy doświadczeni to pewnie to doskonale wiecie albo i nawet wiecie lepiej :)

Anyway-życzę powodzenia, jak jakiś 4-ty alians odbiję wyspę gdziekolwiek to będzie ciekawiej..

Biała_Wdowa
07.05.2009, 07:29
NIE POBIJCIE SIĘ TUTAJ HAHA

**SeRgEy_II**
07.05.2009, 09:45
๖ۣۜShōguŋ.™ jesli bedziecie bic wyspy to naprawde bedzie ciekawie jak sie 3 alianse znajda na jednej mapie:)

๖ۣۜShōguŋ.™
07.05.2009, 13:02
Już ja wiem co mam robić, wszystko w swoim czasie :P

btw : 41 miejsce :)

ishe_
07.05.2009, 14:07
41. [A*F] - Archanielska Flota 73.221.535 Punkty

A wszystko w 12 dni:D

ZAPRASZAMY!!!!

saper27
07.05.2009, 15:41
O w górę nieźle idziecie , shogun a rada jest jeszcze możliwa u mnie .Pozdro kmd.Assasin

jakub1102
07.05.2009, 15:41
41. [A*F] - Archanielska Flota 73.221.535 Punkty

A wszystko w 12 dni:D

ZAPRASZAMY!!!!

plus ile wcześniejszych przygotowań żeby połączyć dwa bractwa pod jednym tagiem?:)

cirtul[AP]
07.05.2009, 15:53
plus ile wcześniejszych przygotowań żeby połączyć dwa bractwa pod jednym tagiem?:)
:D 3 15 minutowe rozmowy na ts z tego co wiem:)

๖ۣۜShōguŋ.™
07.05.2009, 15:56
O w górę nieźle idziecie , shogun a rada jest jeszcze możliwa u mnie .Pozdro kmd.Assasin

Rade udziele Ci za friko :-) staraj sie to na pewno bedziesz mial szanse wykazac sie w jednym z bractw AF jako czlonek jego rady

konkretne chlopaki
konkretne rozmowy
konkretne dzialania
konkretne efekty

rozmowy były 3 , dajmy na to ze 12 dni przygotowań 3 dni rozmow to nam daje 15 dni

jakub1102
07.05.2009, 16:06
konkretne chlopaki
konkretne rozmowy
konkretne dzialania
konkretne efekty

rozmowy były 3 , dajmy na to ze 12 dni przygotowań 3 dni rozmow to nam daje 15 dni

"W przypadku serwera Polskiego Archanielska Flota jest wynikiem fuzji dwóch młodych bractw [ALT] Alternatywa oraz [K*F] Kaperska Flota. Rozmowy nad utworzeniem wspólnego projektu trwaly ponad 3 tygodnie"

No no 15 dni:D

ishe_
07.05.2009, 16:52
"W przypadku serwera Polskiego Archanielska Flota jest wynikiem fuzji dwóch młodych bractw [ALT] Alternatywa oraz [K*F] Kaperska Flota. Rozmowy nad utworzeniem wspólnego projektu trwaly ponad 3 tygodnie"

Jakub nie czepiaj sie szczegolow. Niewazne ile trwaly przygotowania wazne co w skutek nich powstalo:) Jak widzisz A*F w ciagu 12 dni osiagnela wiecej niz inne bractwa przez cale swoje istnienie... uwazam, ze jesli rozmowy, negocjacje i przygotowania trwalyby nawwet miesiac to i tak jest to cena niewygorowana za takie osiagniecia... I powiem Ci ze warto bylo:)

๖ۣۜShōguŋ.™
07.05.2009, 18:44
37. [A*F] - Archanielska Flota 78.856.799 Punkty

๖ۣۜShōguŋ.™
07.05.2009, 18:46

cos widze cie w oczy kole ten projekt :)

btw 37 miejsce :P

A*R*E*S*20
07.05.2009, 19:24
Z całym szacunkiem Panowie ale moim skromnym zdaniem jest to słomiany zapał... ktoś napisał że zrobiliście więcej niż niektore bractwa przez całe swoje istnienie.. hmm ale lojalność graczy które jest cały czas na miejscach 30-40 wydaje mi się że jest większa niż lojalność Waszych graczy. Jeśli przestaniecie sie wzbijać w rankingu albo odnotujecie minimalne spadki gracze zaczną odchodzić. Nie mniej jednak życzę powodzenia. Pozdro

jakub1102
07.05.2009, 20:02
Jakub nie czepiaj sie szczegolow. Niewazne ile trwaly przygotowania wazne co w skutek nich powstalo:) Jak widzisz A*F w ciagu 12 dni osiagnela wiecej niz inne bractwa przez cale swoje istnienie... uwazam, ze jesli rozmowy, negocjacje i przygotowania trwalyby nawwet miesiac to i tak jest to cena niewygorowana za takie osiagniecia... I powiem Ci ze warto bylo:)

Ależ się nie czepiam. Słowność to bardzo ważna sprawa... A jak juz sie chwalić to chociaż wypadałoby prawdę mówić.

ishe_
08.05.2009, 06:08
Z całym szacunkiem Panowie ale moim skromnym zdaniem jest to słomiany zapał... ktoś napisał że zrobiliście więcej niż niektore bractwa przez całe swoje istnienie.. hmm ale lojalność graczy które jest cały czas na miejscach 30-40 wydaje mi się że jest większa niż lojalność Waszych graczy. Jeśli przestaniecie sie wzbijać w rankingu albo odnotujecie minimalne spadki gracze zaczną odchodzić. Nie mniej jednak życzę powodzenia. Pozdro

Oczywiscie masz prawo do wlasnej opinii, ale niekoniecznie musi byc ona sluszna i prawdziwa (mysle ze zgodzisz sie ze mna?). Ja napisalem ww i troszke zle sie wyrazilem... Chodzilo mi o to ze przez 12 dni osiagnelismy wiekszy skok w aleii niz inne bractwa przez caly czas:)
A za slowa zachety i za zyczenia powodzenia dziekujemy:)

Ależ się nie czepiam. Słowność to bardzo ważna sprawa... A jak juz sie chwalić to chociaż wypadałoby prawdę mówić.

Przejezyczenie to nie jest nieslownosc i klamstwo. Mylisz pojecia.

jakub1102
08.05.2009, 09:04
Przejezyczenie to nie jest nieslownosc i klamstwo. Mylisz pojecia.

Niby to miało być przejęzyczenie??

W takim razie nie wiesz co to jest.... Przecież nie mówię że zrobiłeś to celowo. Jednak jest to spora nieścisłość... I sprawdź co to przejęzyczenie:D dziękuje poprawiłeś mi nastrój.

ishe_
08.05.2009, 09:21
Niby to miało być przejęzyczenie??

W takim razie nie wiesz co to jest.... Przecież nie mówię że zrobiłeś to celowo. Jednak jest to spora nieścisłość... I sprawdź co to przejęzyczenie:D dziękuje poprawiłeś mi nastrój.

po 1: slowa: "W przypadku serwera Polskiego Archanielska Flota jest wynikiem fuzji dwóch młodych bractw [ALT] Alternatywa oraz [K*F] Kaperska Flota. Rozmowy nad utworzeniem wspólnego projektu trwaly ponad 3 tygodnie" napisal Shogun i to z Nim sie sprzeczales

po 2: sprawdz co to znaczy "slownosc"...

po 3: nie widze zadnej nieprawdy w naszych wypowiedziach, coprawda pojawila sie pewna niescislosc, ale defacto nicnieznaczaca!!

proponuje zakonczyc niepotrzebny spor "o nic"

jakub1102
08.05.2009, 09:52
po 1: slowa: "W przypadku serwera Polskiego Archanielska Flota jest wynikiem fuzji dwóch młodych bractw [ALT] Alternatywa oraz [K*F] Kaperska Flota. Rozmowy nad utworzeniem wspólnego projektu trwaly ponad 3 tygodnie" napisal Shogun i to z Nim sie sprzeczales

po 2: sprawdz co to znaczy "slownosc"...

po 3: nie widze zadnej nieprawdy w naszych wypowiedziach, coprawda pojawila sie pewna niescislosc, ale defacto nicnieznaczaca!!

proponuje zakonczyc niepotrzebny spor "o nic"

Skoro z Shogunem a nie z Tobą to po co się wtrącasz?

Wiem co to słowność

Nie widzisz? Współczuję. Jeśli jedna wypowiedz jest znacznie różna od drugiej to któraś musi być nieprawdą. I ta różnica nic nie znaczy? Pokazuje że zorganizowanie sie zajeło wam nieco więcej czasu.

Ciekawie kończysz ten spór "o nic" najpierw mi wytykasz a później kończysz. Ale skoro chcesz to już milczę.

A*R*E*S*20
08.05.2009, 13:50
Oczywiscie masz prawo do wlasnej opinii, ale niekoniecznie musi byc ona sluszna i prawdziwa (mysle ze zgodzisz sie ze mna?). Ja napisalem ww i troszke zle sie wyrazilem... Chodzilo mi o to ze przez 12 dni osiagnelismy wiekszy skok w aleii niz inne bractwa przez caly czas:)
A za slowa zachety i za zyczenia powodzenia dziekujemy:)

Oczywiście że mogę się mylić ale po przeczytaniu całego wątku skojarzyło mi się z upadkiem Cesarstwa Rzymskiego;) może i to porównanie jak samolotu z papieru do Airbus'a a380. No najważniejsze chyba że macie z tego satysfakcję i dobrze się przy tym bawicie bo BP ostatnio graczy nie rozpieszcza swoimi pomysłami. No i odnośnie tego co zaznaczyłem na żółto jakbyś tak to napisał za pierwszym razem napewno bym sie nie przyczepił;) pozdro

P.S.
MOD_*Achazu* polecił mi ostatnio lekturę praw Murphiego no i tam jest między innymi:
Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno.
Zawsze, kiedy wydaje ci się, że będzie dobrze - kompletnie się mylisz.
Niektóre z tych praw to badziewie (nie wiem jak w innych regionach ale w Wielkopolsce to znaczy nie co innego jak gó*no :)) ale niektóre są dobrą lekcją pokory
Na pocieszenie macie też to:
Prowizorka zawsze okazuje się najtrwalsza. (bez urazy z tą prowizorką;))

ishe_
08.05.2009, 15:21
Oczywiście że mogę się mylić ale po przeczytaniu całego wątku skojarzyło mi się z upadkiem Cesarstwa Rzymskiego;) może i to porównanie jak samolotu z papieru do Airbus'a a380. No najważniejsze chyba że macie z tego satysfakcję i dobrze się przy tym bawicie bo BP ostatnio graczy nie rozpieszcza swoimi pomysłami. No i odnośnie tego co zaznaczyłem na żółto jakbyś tak to napisał za pierwszym razem napewno bym sie nie przyczepił;) pozdro

P.S.
MOD_*Achazu* polecił mi ostatnio lekturę praw Murphiego no i tam jest między innymi:
Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno.
Zawsze, kiedy wydaje ci się, że będzie dobrze - kompletnie się mylisz.
Niektóre z tych praw to badziewie (nie wiem jak w innych regionach ale w Wielkopolsce to znaczy nie co innego jak gó*no :)) ale niektóre są dobrą lekcją pokory
Na pocieszenie macie też to:
Prowizorka zawsze okazuje się najtrwalsza. (bez urazy z tą prowizorką;))

Jezeli chodzi o Twoje porownanie to osobiscie nie znajduje zadnych powiazan, ale porownanie A*F do (upadku) Cesarstwa Rzymskiego potraktuje jako komplement:)
A jezeli mowa o dobrej zabawie i satysfakcji to nie narzekamy:) jest jej pod dostatkiem Ci u nas:)
Odnosnie mojego "przejezyczenia" to faktycznie zle sie wyrazilem za co przepraszam...

P.S Cyt. "Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno."
Jesli czytales dokladnie ten i inne nasze tematy zauwazyles ze wiekszosc osob to z zazdrosci, to z przekory skazuje nas na niepowodzenie. Mowia: "juz wielu probowalo", "bez aliansu dlugo nie pociagniecie" itd. etc. Uwazam ze jak narazie idzie nam naprawde dobrze, a to prawo mam nadzieje ze bedziemy mogli zaliczyc (jak to sie mowi w Wielkopolsce) do "gó*na. :)

Pozdrawiam

A*R*E*S*20
08.05.2009, 16:35
Jezeli chodzi o Twoje porownanie to osobiscie nie znajduje zadnych powiazan, ale porownanie A*F do (upadku) Cesarstwa Rzymskiego potraktuje jako komplement:)
A jezeli mowa o dobrej zabawie i satysfakcji to nie narzekamy:) jest jej pod dostatkiem Ci u nas:)
Odnosnie mojego "przejezyczenia" to faktycznie zle sie wyrazilem za co przepraszam...

P.S Cyt. "Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno."
Jesli czytales dokladnie ten i inne nasze tematy zauwazyles ze wiekszosc osob to z zazdrosci, to z przekory skazuje nas na niepowodzenie. Mowia: "juz wielu probowalo", "bez aliansu dlugo nie pociagniecie" itd. etc. Uwazam ze jak narazie idzie nam naprawde dobrze, a to prawo mam nadzieje ze bedziemy mogli zaliczyc (jak to sie mowi w Wielkopolsce) do "gó*na. :)

Pozdrawiam
Na razie powiedziałbym że idzie Wam bardzo dobrze z tego co czytałem w tym wątku nie sprawdzałem w grze bo prowadzę prywatny protest i nie loguję się do gry bo uważam że BP ma graczy za niekumate frajerstwo które będzie im wpłacać kase mimo że robią zmiany w grze "pod siebie"(moje prywatne zdanie) ale nie o tym miałem pisać. Z Cesarstwem chodziło mi o to że tak długo wojowali aż przewojowali, nie umacniali struktur wewnętrznych podbijając kolejne narody. Chciałem Wam tylko na przykładzie historii zobrazować i ostrzedz przed nadmiernym optyminmem że opanujecie grę na polskim serwerze w 2-3 tygodnie na dłudie miesiące chociażby. Owszem może tak być ale nie musi. Część graczy napewno będzie Wam zazdrościć taka polska mentalność trzeba to uznać za normalke w naszym (pięknym) kraju. Z drugiej strony mają prawo do krytyki jeśli to dobrze uargumentują a nie na zasadzie "nie lubie was - nie uda wam sie" bo to bez sensu. Mi osobiście nie przeszkadzają takie "projekty" jak Wasz bo skoro dobrze się przy tym bawicie i jaracie (w Wielkopolsce na podniete, podekscytowanie tak sie mówi:) nie wiem jak w innych regionach) awansami w rankingu to czemu miałbym mieć coś przeciwko. Skoro BP nie umie wyznaczyć celu gry graczom to sami to sobie robicie i to mi sie podoba. Pozdro

A*R*E*S*20
08.05.2009, 16:43
Nie no z tym zarzutem na BP że nie umie wyznaczyć celu gry graczom troche przesadziłem. Są levele elit, pirata( troche mało ale jest) no i rankingi także przepraszam poniosło mnie:)

ishe_
08.05.2009, 16:55
Na razie powiedziałbym że idzie Wam bardzo dobrze z tego co czytałem w tym wątku nie sprawdzałem w grze bo prowadzę prywatny protest i nie loguję się do gry bo uważam że BP ma graczy za niekumate frajerstwo które będzie im wpłacać kase mimo że robią zmiany w grze "pod siebie"(moje prywatne zdanie) ale nie o tym miałem pisać. Z Cesarstwem chodziło mi o to że tak długo wojowali aż przewojowali, nie umacniali struktur wewnętrznych podbijając kolejne narody. Chciałem Wam tylko na przykładzie historii zobrazować i ostrzedz przed nadmiernym optyminmem że opanujecie grę na polskim serwerze w 2-3 tygodnie na dłudie miesiące chociażby. Owszem może tak być ale nie musi. Część graczy napewno będzie Wam zazdrościć taka polska mentalność trzeba to uznać za normalke w naszym (pięknym) kraju. Z drugiej strony mają prawo do krytyki jeśli to dobrze uargumentują a nie na zasadzie "nie lubie was - nie uda wam sie" bo to bez sensu. Mi osobiście nie przeszkadzają takie "projekty" jak Wasz bo skoro dobrze się przy tym bawicie i jaracie (w Wielkopolsce na podniete, podekscytowanie tak sie mówi:) nie wiem jak w innych regionach) awansami w rankingu to czemu miałbym mieć coś przeciwko. Skoro BP nie umie wyznaczyć celu gry graczom to sami to sobie robicie i to mi sie podoba. Pozdro

Z tym Cesarstwem Rzymskim to troszke sie mylisz... Nasz polityka i struktura wewnetrzna
jest tak rozbudowana i opracowana, ze nie wiem czy jest jakies bractwo, ktore ma az tak przemyslane zalozenia... Jak dokoncze stronke bractwa to dam Ci link to bedziesz mogl poczytac troszke:)
Jesli chodzi o optymizm to wole zeby panowal u nas hura-optymizm niz pesymiszm, ktory deprymuje i wprowadza niezdrowa atmosfere;/

P.S A jezeli chodzi o (jak to sie mowi w Wielkopolsce) jaranie to piecie sie w gore w aleji slaw nie jest glownym powodem naszgo (jak to sie mowi na Podhalu) wyku**stego nastroju:)

๖ۣۜShōguŋ.™
08.05.2009, 17:25
Z całym szacunkiem Panowie ale moim skromnym zdaniem jest to słomiany zapał... ktoś napisał że zrobiliście więcej niż niektore bractwa przez całe swoje istnienie.. hmm ale lojalność graczy które jest cały czas na miejscach 30-40 wydaje mi się że jest większa niż lojalność Waszych graczy. Jeśli przestaniecie sie wzbijać w rankingu albo odnotujecie minimalne spadki gracze zaczną odchodzić. Nie mniej jednak życzę powodzenia. Pozdro Spokojna twoja głowa, kiedy 2 lata temu przeszlo, robilem identyczny projekt na serwerze global europa, pisali podobne posty, badz wrozyli ze to sie nie uda, ze nie mamy aliansu ze dostaniemy w kosc, wszystko przetrwalo do dzis i jest obecnie na 5 miejscu w top 100. Owszem byly skoki w pd, ludzie odchodzili ale jest to nieuniknione. W czasie dzialan wojennych najwiecej ludzi odchodzi ale zostaja Ci najbardziej konkretni najbardziej wytrwali .. najsilniejsi i najodporniejsi

wiesz ja nie mam cisnien przy tym projekcie, mam swoj pomysl na gre ktory odpowiada ludziom, ktorzy do nas dochodza. Wszystko czas pokaze

A*R*E*S*20
08.05.2009, 17:42
Z tym Cesarstwem Rzymskim to troszke sie mylisz... Nasz polityka i struktura wewnetrzna
jest tak rozbudowana i opracowana, ze nie wiem czy jest jakies bractwo, ktore ma az tak przemyslane zalozenia... Jak dokoncze stronke bractwa to dam Ci link to bedziesz mogl poczytac troszke:)
Jesli chodzi o optymizm to wole zeby panowal u nas hura-optymizm niz pesymiszm, ktory deprymuje i wprowadza niezdrowa atmosfere;/

P.S A jezeli chodzi o (jak to sie mowi w Wielkopolsce) jaranie to piecie sie w gore w aleji slaw nie jest glownym powodem naszgo (jak to sie mowi na Podhalu) wyku**stego nastroju:)
nie pozostaje mi nic innego jak tylko złożyć szczere gratulacje:)
i bardzo dobrze że tak jest w tym może tkwić klucz do sukcesu

A*R*E*S*20
08.05.2009, 18:19
Jak to mówią przyjaciół poznaje się w biedzie. Nie wiem czy polskie ale napewno bardzo mądre przysłowie więc tak jak napisałeś że podczas wojen okazuje się kto jest wytrwały, silny lojalny. Nie traktuj moich sugestii jako atak na Was bo tak nie jest ja tylko chcę sie podzielić z Wami moim zdaniem

A*R*E*S*20
08.05.2009, 18:41
Jeszcze dodam że ishe już mi wszystko wyjaśnił więc teraz już tylko będę obserwował i podziwiał (mam nadzieje;))

E.Zapata
09.05.2009, 04:34
zapraszamy

Rumuś2
09.05.2009, 16:38
Zapraszamy

E.Zapata
09.05.2009, 22:37
zapraszamy

-Diabliczka-
10.05.2009, 08:40
43. A*F - Archanielska Flota 73.610.424 Punkty

๖ۣۜShōguŋ.™
10.05.2009, 12:35
Jak to mówią przyjaciół poznaje się w biedzie. Nie wiem czy polskie ale napewno bardzo mądre przysłowie więc tak jak napisałeś że podczas wojen okazuje się kto jest wytrwały, silny lojalny. Nie traktuj moich sugestii jako atak na Was bo tak nie jest ja tylko chcę sie podzielić z Wami moim zdaniem

Myślę, że teraz rozumiesz dlaczego ja nie wchodze do zadnego aliansu sojuszu etc. Po prostu, mam swoj plan ktory realizuje krok po kroku

Hacjenda88
10.05.2009, 15:20
43. A*F - Archanielska Flota 73.610.424 Punkty

Spokojnie,spokojnie

Dużo osiągneliście w krótkim czasie-hmm,tak,ale czy na pewno?
Z tego co wiem wasz duży skok w PD wziął się nie tyle z aktywnej gry waszych graczy, ile z przyłączania się nowych ludzi do was.Problem w tym, że kiedyś się bractwo zapełni, będą dochodzić ludzie z większym PD-będzie konieczność trudnych wyborów,trzeba będzie bić PD-a jak to zrobić szybko bez bogatych w PD pergaminów ani bez sojuszów, itp itd.
Z jednej strony wyprzedziliście kilka znanych bractw (np FOP, GFP), ale z drugiej strony ciągle jesteście za chociażby naszą szkółką, PL1 gdzie jest kilkanaście wolnych miejsc a pływa max 15 osób. Tak więc, z ciekawością będę obserował wasze postępy,tylko prognozuje, że zwycięski marsz w rankingu może się dość szybko skończyć- i nic do was nie mam, wynika to z trzeźwej oceny sytuacji i znajomości realiów.

Jak to się mówi w UK:
Good luck anyway guys :)

HernHunter
10.05.2009, 18:23
Myślę, że teraz rozumiesz dlaczego ja nie wchodze do zadnego aliansu sojuszu etc. Po prostu, mam swoj plan ktory realizuje krok po kroku - do czasu, dadzą event ze skókami do bicia i bedziecie lgnąć :) pytanie po której stronie wylądujecie lewo albo prawo jest do wyboru

Rumuś2
11.05.2009, 07:10
45. [A*F] - Archanielska Flota 73.428.007 Punkty

jakub1102
11.05.2009, 08:25
45. [A*F] - Archanielska Flota 73.428.007 Punkty

Romuś wszystko byłoby dobrze gdybyś tak często nie pływał na dnie i nie szukał bona:)

adm.Zambrow©™
11.05.2009, 09:02
Jakub, myslisz się :-) czesto plywam z Rumusiem, bijemy orki i kiliwalismy, ciekawe czemu ostatanio blyski nie szukał... :)

*ARMAROS*
11.05.2009, 16:40
. W czasie dzialan wojennych najwiecej ludzi odchodzi ale zostaja Ci najbardziej konkretni najbardziej wytrwali .. najsilniejsi i najodporniejsi

Aż chciałoby się dodać - zostali Najlepsi z najlepszych :))

Sorki ale nie mogłem si,e powstrzymać, trzymam za was kciuki

jakub1102
11.05.2009, 18:53
Jakub, myslisz się :-) czesto plywam z Rumusiem, bijemy orki i kiliwalismy, ciekawe czemu ostatanio blyski nie szukał... :)

Nie mylę sie:) Romus ze swoją skórką Riptide szukający bona to częsty widok:D

ishe_
12.05.2009, 06:15

Jakub prosilem Cie zebys swoj malo konstruktywny spam uprawial w innych tematach...

jakub1102
12.05.2009, 13:38
Jakub prosilem Cie zebys swoj malo konstruktywny spam uprawial w innych tematach...

Podjąłem jedynie dyskusje z osobą z Twojego bractwa. Nie można?? I chyba nie widziałeś spamu. Sam spamujesz chcąc tylko żeby wasz temat był na wierzchu. Jak ktos bedzie chciał to znajdzie.

-Diabliczka-
12.05.2009, 15:40
Zapraszamy:)

Rumuś2
12.05.2009, 15:41

Po prostu często gram i wydaje ci się jak mam full Hp to mnie nie widujesz:D
(to nie moja wina że jak ktoś ma 0Hp to każdy dotapia i nie da się zreperować)

-=Winchester=-
13.05.2009, 16:22
hehe fajniesie czyta a pomysl dobry