PDA

View Full Version : coś nowego? koalicja XXL , WMF , VIP , ZŁY

*ARMAROS*
09.05.2009, 11:05
Witam

Wiele osób zapewne nie wie co się stało z tymi bractwami. One istnieją :) mają się dobrze i tak pozostanie

Wszystkie te bractwa w przeszłości były w mniejszym bądź większym stopniu sojusznikami Starej Gwardii, zwanej w skrócie SG. Niestety polityka SG nie szła w tym samym kierunku co tych czterech, jakby nie było wojennych bractw i musieliśmy się rozstać.

Założyliśmy swój sojusz - sojusz wojenny - bez bicia wysp i PD w ilościach powyżej 20 (no chyba że ktoś z naszych przeciwników nam odstąpi flaya czy tiamatka :))

Na chwilę obecną tylko tyle mogę powiedzieć, więcej informacji już w następnym odcinku - Historii Polskiego Seafight

Hacjenda88
10.05.2009, 14:51
Cóż,moim skromnym zdaniem sojusz SG w ostatnich czasach stał się sojuszem wybitnie wojennym...no,ale każdy ma prawo do swojego zdania. Osobiście to ja was nie atakuje nie zaczepiony, wolę zachować kulki na UP i V-6 :)

Fakt, czasami udaje się zauważyć kilku z was na morzu, tak więc nie wiem kto mówi że znikneliście

pozdrawiam

Nightmare1974
13.05.2009, 13:15
Być może SG stał się sojuszem wojennym, ale wszyscy wiemy dlaczego tak się stało, doszło do tego z czego wszyscy się śmiali z PZB czyli walczycie ilością a nie jak kiedyś to było - jakością, oczywiście tylko krowa zdania nie zmienia podobno.

boniekZeglarz
15.05.2009, 04:52
Widze ktoś w końcu zajął sie dyplomacją cieszy mnie to w końcu może aliansik wojenny zacznie rosnąć w siłe powodzenia

*ARMAROS*
15.05.2009, 10:07
Ja osobiście nie lubię dyplomacji w grze, w tej koalicji nie jest ona bardzo potrzebna i z tego właśnie się cieszę.

Udało się stworzyć coś co działa bez większych zgrzytów. Testy robimy bez problemów, na wojenki wyskakujemy codziennie , indywidualiści na nudy nie narzekają , atmosfera na tsie idealna :)

Takie rzeczy to tylko w naszej koalicji

-diablos-96
15.05.2009, 11:55
Haha panie kolego co to to nie wy i wojenki 4 bractwa szczeze ja nie wiedze was juz oddawna moze ZLY cos jeszcze tam wojuje ale na wlasna reke.

*ARMAROS*
15.05.2009, 13:28
Nie widzisz bo nie pływasz , to jedno ze zwykłych spotkań na wodzie

http://img194.imageshack.us/img194/797/ztsem.jpg

*ARMAROS*
15.05.2009, 13:36
Grupa Turystyczna - sprzedaż biletów

http://img198.imageshack.us/img198/4989/iks.jpg (http://img198.imageshack.us/my.php?image=iks.jpg)

๖ۣۜShōguŋ.™
15.05.2009, 15:36
Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; jeśli jest nieśmiały, spraw by nabrał pychy; jeśli jego wojska są skupione, rozprosz je. Uderzaj, gdy nie jest przygotowany; zjawiaj się tam, gdzie się tego nie spodziewa.

— Sun Tzu
Sztuka Wojny

Myślę, że szczegolnie ten podkreslony i pogrubiony text oddaje najlepiej to czego mozna sie bedzie spodziewac po tym sojuszu.

Pozdrawiam i powodzenia

*diabolopomidoro*
15.05.2009, 18:34
Witam

Wiele osób zapewne nie wie co się stało z tymi bractwami. One istnieją :) mają się dobrze i tak pozostanie

Wszystkie te bractwa w przeszłości były w mniejszym bądź większym stopniu sojusznikami Starej Gwardii, zwanej w skrócie SG. Niestety polityka SG nie szła w tym samym kierunku co tych czterech, jakby nie było wojennych bractw i musieliśmy się rozstać.

Założyliśmy swój sojusz - sojusz wojenny - bez bicia wysp i PD w ilościach powyżej 20 (no chyba że ktoś z naszych przeciwników nam odstąpi flaya czy tiamatka :))

Na chwilę obecną tylko tyle mogę powiedzieć, więcej informacji już w następnym odcinku - Historii Polskiego Seafight
Hehe dobre. Nie powiem kto komu odstąpił Flaya.

Pozdrawiam bractwo ZŁY.

P*I*C*Z*E*R
15.05.2009, 21:29
Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; jeśli jest nieśmiały, spraw by nabrał pychy; jeśli jego wojska są skupione, rozprosz je. Uderzaj, gdy nie jest przygotowany; zjawiaj się tam, gdzie się tego nie spodziewa.

— Sun Tzu
Sztuka Wojny

Myślę, że szczegolnie ten podkreslony i pogrubiony text oddaje najlepiej to czego mozna sie bedzie spodziewac po tym sojuszu.

Pozdrawiam i powodzenia

swiete slowa

Arkadiusz741
16.05.2009, 01:02
Shogun,witam.Śledzę twe poczynania na forum i widzę ,że jednak troszkę zmieniłes zdanie na temat swojego aliansu.Ma morzu wygląda to troszkę inaczej niż opisywałeś :eek:.Wiem,że nie zawsze wychodzi tak jak powinno :D.Nie grałem na globalu,więc Cię nie znam,ale tak sobie myslę,że teraz na Polaku samemu jest ciężej niz kiedyś na globalu.Pozdrawiam serdecznie i czekam kiedy będę mógł się z Tobą spotkać(lub kogoś z twojego bractwa) na morzu.PE(na zawsze)Arkadiusz74.

๖ۣۜShōguŋ.™
16.05.2009, 02:34
Shogun,witam.Śledzę twe poczynania na forum i widzę ,że jednak troszkę zmieniłes zdanie na temat swojego aliansu.Ma morzu wygląda to troszkę inaczej niż opisywałeś :eek:.Wiem,że nie zawsze wychodzi tak jak powinno :D.Nie grałem na globalu,więc Cię nie znam,ale tak sobie myslę,że teraz na Polaku samemu jest ciężej niz kiedyś na globalu.Pozdrawiam serdecznie i czekam kiedy będę mógł się z Tobą spotkać(lub kogoś z twojego bractwa) na morzu.PE(na zawsze)Arkadiusz74.

hmmm na morzu wyglada to mniej wiecej tak

http://www.youtube.com/watch?v=E1O52lyeF9w&feature=channel_page

badz tak

http://www.youtube.com/watch?v=Iv_t8ByszNo&feature=channel

Arkadiusz741
16.05.2009, 07:49
Shogun,chyba mnie źle zrozumiałeś.Nie pisałem,że Was nie ma na mapach,ani,że nie walczycie :rolleyes:.Pisałem,że Cię jeszcze nie spotkałem.I tyle...Widziałem w akcji gracza od Ciebie o innym nastawieniu niż Ty.Może popełniłem błąd,że pomyślałem o nastawieniu waszego bractwa do innych.Potrafię przyznać się do błędu,także przepraszam.Przepraszam i chylę czoła,fajny filmik.Pozdrawiam serdecznie i nadal czekam z niecierpliwoścą na spotkanie na morzu.PE(na zawsze)Arkadiusz74.

*ARMAROS*
16.05.2009, 08:32
Miło Panowie, że interesujecie się wątkiem :) Jednakże wasze dyskusje zasługują na utworzenie nowego wątku, lub lepiej przenieście konwersację na gg :)

Ja osobiście widziałem Shoguna na wodzie, krótko bo krótko ale jednak :)

radiz4
16.05.2009, 10:39
A czy nie przyłączyli się do was także GIT-y ??.

ewasiwa
16.05.2009, 11:06
Dajemy rade :) hehe .CI , ktorzy sa juz wiedza ze z nami warto plywac .Swietna zabawa i super towarzystwo .Idealne zgranie grupy .Co tu duzo pisac....przekonaj sie sam!

**nefrethete**[WMF]
GG 4188126-naczelnik

*ARMAROS*
16.05.2009, 13:08
A czy nie przyłączyli się do was także GIT-y ??.

hehe , żartowniś z Ciebie - albo mylisz pojęcia - SG to nie my , a my to nie SG

miałeś tu na uwadze bardziej sojusz wojenny SG i EPS - my nie jesteśmy w SG!!!

Lejemy SG , EPS , V-6 a także wszystkie nienależące do żadnego z tych sojuszy bractwa.

Bezgildówki czasami uchodzą z życiem :)

*ARMAROS*
19.05.2009, 15:21
Pozytywnym faktem jest to, że jesteśmy zauważani na mapach , pozytywnym jest również to, że wzbudzamy Wasze zainteresowanie nowym sojuszem , rozmawiają z nami bractwa, które szukają wsparcia ale także i dobrej zabawy.

W tym momencie jesteśmy zdecydowani zostać przy tym, by nie wprowadzać nowych tagów do sojuszu, być może to się zmieni - kto to wie.

Umacniamy się, podnosimy lewele i rozwijamy w zakresie własnych bractw.

Jeśli jest bractwo, które chciałoby się rozwijać pod jednym z naszych tagów (XXL, WMF , VIP , ZŁY) zapraszamy na rozmowy - gg poniżej

.:Hooligan:.
20.05.2009, 01:15
Ja osobiście widziałem Shoguna na wodzie, krótko bo krótko ale jednak :)

18.05.2009 23:33:47 Zatopiłeś statek adm.Shōguŋ.©™ i otrzymujesz 20 PD.
18.05.2009 23:36:57 Zatopiłeś statek adm.Shōguŋ.©™ i otrzymujesz 20 PD.
19.05.2009 00:10:51 Zatopiłeś statek adm.Shōguŋ.©™ i otrzymujesz 20 PD.
19.05.2009 00:21:34 Zatopiłeś statek adm.Shōguŋ.©™ i otrzymujesz 20 PD.

Bo tak go szukacie ... xxxxx :p
Shogun lubi DÖL czyli 2 , 3 tam go napewno spotkacie

Pozdro

*ARMAROS*
20.05.2009, 08:55
18.05.2009 23:33:47
Bo tak go szukacie ... xxxxx :p
Shogun lubi DÖL czyli 2 , 3 tam go napewno spotkacie

Pozdro

Nam zanurkował na mapie nr 5 :) a co do map 2 ,3 no to wybacz ale tam to poważni gracze nie pływają - chyba że pomagają młodym piratom

Pytoniusz
20.05.2009, 09:49
Nam zanurkował na mapie nr 5 :) a co do map 2 ,3 no to wybacz ale tam to poważni gracze nie pływają - chyba że pomagają młodym piratom

Niestety , DROBNICA plywa na plytkich wodach :D
Nigdy nie sugerowalem ze Shogun jest powaznym graczem :p
Ale w sumie nie ma sie co dziwic... na dole jest latwo komus zaimponowac ,,admiralem,, :p
Mimowszystko polecam od czasu do czasu polatac po dole i przetrzepac towarzystwo wzajemnej adoracji..

Serdeczne pozdro

pajczajkien
20.05.2009, 12:56
wooow ależ wy poważni gracze jesteście tyle pd i wogóle na "głębokich wodach" buhahaha - śmieszni jesteście bo sobie nieźle wmawiacie jacy to dobzi jesteście a prawda jest taka że nie ważne gdzie sie pływa i jaki ma sie statek - ten co wiecej wydał na gre jest defacto gorszy ponieważ nie potrafi sobie radzić bez przelewów (w moim rozomumieniu) każdy głupi może sobie zasilać realna kasą konto i kupić mase kul i siedziec całuymi dniami i wtapac w boty dla pd. Byle głupek nie potrafi grać bez doładowań z przelewu i topić taki "wspaniałych" dobrych graczy jak wy :) - w dodatku ratem:D Wiec nie wmawiajacie sobie i innym czegoś czego nie ma albo w krzywym zwierciadle i nie traktujcie tego wszystkiego zbyt poważnie to tylko gra

co do xxl - hmm, mają własny sposób na gre nie bedąc chyba w poważniejszych sojuszach ale co niektórzy od nich muszą sie jeszcze troche nauczyć tzn nie są jeszcze najlepszymi z najlepszych ;)

.:Hooligan:.
20.05.2009, 14:34
wooow ależ wy poważni gracze jesteście tyle pd i wogóle na "głębokich wodach" buhahaha - śmieszni jesteście bo sobie nieźle wmawiacie jacy to dobzi jesteście a prawda jest taka że nie ważne gdzie sie pływa i jaki ma sie statek - ten co wiecej wydał na gre jest defacto gorszy ponieważ nie potrafi sobie radzić bez przelewów (w moim rozomumieniu) każdy głupi może sobie zasilać realna kasą konto i kupić mase kul i siedziec całuymi dniami i wtapac w boty dla pd. Byle głupek nie potrafi grać bez doładowań z przelewu i topić taki "wspaniałych" dobrych graczy jak wy :) - w dodatku ratem:D Wiec nie wmawiajacie sobie i innym czegoś czego nie ma albo w krzywym zwierciadle i nie traktujcie tego wszystkiego zbyt poważnie to tylko gra

co do xxl - hmm, mają własny sposób na gre nie bedąc chyba w poważniejszych sojuszach ale co niektórzy od nich muszą sie jeszcze troche nauczyć tzn nie są jeszcze najlepszymi z najlepszych ;)

Co ty tak w ogöle wiesz o SF ???
Czy ty wiesz o co biega kolo w tej historii/poscie ???

Nikt nie jest gorszy ani lepszy , tylko ty defacto jestes .....no wlasnie ,wiecie co mam na mysli.
Jezeli te nieplacace debesciaki sa tacy twardzi to o co tyle krzyku....
Nie histeryzuj , ogarnij sie

Pozdro

ps. na morzu chyba pod innym nikiem plywasz ... bo jak do tej pory jakos niemialem okazji

P*I*C*Z*E*R
20.05.2009, 16:48
i nam sie kolega troszke zdenerwowal (nie warto) kazdy z nas robi przelewy gra częściej bądz rzadziej (czy na 13 czy na 2) ale zabawa jest przednia czy gora do dna czy na dnie trzeba sie bawić i nie marudzić jak by ci starsi gracze dna policzyli to by można nią droge wybrukować ale to nie ma znaczenia życze wszystkim powodzenia i dużo topienia

Pozdro Hooligan

pajczajkien
20.05.2009, 17:08
Co ty tak w ogöle wiesz o SF ???
Czy ty wiesz o co biega kolo w tej historii/poscie ???

Nikt nie jest gorszy ani lepszy , tylko ty defacto jestes .....no wlasnie ,wiecie co mam na mysli.
Jezeli te nieplacace debesciaki sa tacy twardzi to o co tyle krzyku....
Nie histeryzuj , ogarnij sie

Pozdro

ps. na morzu chyba pod innym nikiem plywasz ... bo jak do tej pory jakos niemialem okazji

hmm co ja wiem o sf?? - tyle że pływasz i topisz - chyba że czegoś nie wiem ;)
nikt nie jest gorszy ani lepszy - ale ja jestem:) defacto nawet:D jaki jestem wkońcu gorszy czy lepszy bo ja nie wiem co masz na myśli
nieplacący twardy debeściak powiadasz? - no coż ty to powiedziałes (nie krzyczę:))
co do histerii to ty chyba w nią wpadłeś hahaha - ogarnij się:D

pozdro

p.s na morzu pływam pod tym samym nickiem - rat packiem;)

*ARMAROS*
20.05.2009, 17:28
pajczajkien - ja mam konto, którym pływam po niskich levelach do map 7, ma ono ok 25 armat elitarnych, oczywiście elita , nawet premium jeszcze, trochę kul elitarnych.
Na to konto nie wydałem nawet jednej złotówki - i umiem się nim bawić - bo wiem jak !!

Na moje główne konto poszło trochę pieniądza - ale bez fulla, premki i kulek nie jest za łatwo na ''głębokiej wodzie''. Każdy ma swój sposób na grę, najważniejsze żeby się dobrze bawić

pajczajkien
20.05.2009, 22:08
świete slowa armos ale wiesz ja tylko skomentowałem pytoniusza który w swojej wypowiedzi dzieli graczy na graczy i podgraczy a prawda jest taka ze wszyscy są tacy sami - no moze jedni bardziej cwaniakują od drugich wiec wyjaśniłem koledze że jak juz dzielić to w inny sposób - hooligan sie nieco zestresował :). Czy ktoś sie dowartościowuje jak pływa wyżej niż inny a nizej to co hańba jakaś? pamietam jak tuż po eventach - jaka wojna była na 2 MWP vs F00 (później z siojusznikami jak becki zaczeli zbierać bo na początku im lepiej szło;)) ale cóż zabawa sie skonczyła na włąsne życzenie tzn zamożniejsi (choć niekoniecznie) z racji tego że żal im zaczął dupe ścikać przyskwierczeli na forum że: za duzo pereł w bonach, że fulle w 1 dzień a oni sie meczyli - mi ręce opadły jak takie teksty zobaczyłem bo sami też stracili jak na evencie jest teraz nędza - poprostu wiecej zapłacą --> jak chcą niech płaca mi to ryba skonczą się zapasy i adios:) do tego czasu życze sobie i innym pozytywnym ludziskom z dystansem do siebie i przede wszystkim do tej gry żeby sie dobrze bawili :cool:

pozdrawiam (di-end w tym temacie)

ewasiwa
22.05.2009, 13:20
Jezeli moge sie w tej kwesti udzielic to powiem tak: nie potrzebnie rozgorzala dyskusja na temat lepszych i gorszych graczy ,bo to nie ma nic do rzeczy jezeli chodzi o nasz alians. My tworzymy cos innego ,u nas jest idealne zgranie graczy ,wojenki przednie .Zaden dzieciak nie krzyczy na TS ze go topia z takiego powodu ,ze dzieciakow u nas nie ma :)Testy na 11 i 12 lvl robimy w ok 3-4 godz. Coz ...jezeli chcesz nas poznac zapraszamy !Naprawde super zabawa :)

alians XXL VIP WMF i ZLY

**nefrethete** gg 418816

[WMF]

ghwerg70
22.05.2009, 14:53

skirek111
23.05.2009, 09:56
To i ja swoje trzy grosze dołożę. XXL oprócz SG rzeczywiście nie było w tzw. poważnych sojuszach i przynajmniej mi nie zależy na tym. Nam wystarczy kilka lub kilkanaście dobrze zorganizowanych statków by stworzyć niszczącą Grupę Turystyczną. Oczywiście jeśli napotkamy alians, który właśnie płynie odbić wysepkę np. w liczbie 100 statków to polegniemy. Ale zapewniam was, że łatwo skóry nie sprzedamy. A flaye czy tiamaty kradnie się cały czas, raz my, innym razem nam. Normalna rzecz. Ważne, że na ts jest dobra atmosfera i nie ma kłótni...

hatchet_
23.05.2009, 12:35
My po prostu lubimy dobrą zabawę ;)

Kto wczoraj był w okolicach 9/4 ten widział te zastępy SG i EPS spływające żeby walczyć z wyspą bronioną przez 4 (słownie CZTERY) XXLki ;)

ewasiwa
27.05.2009, 09:22
Dajemy rade hehe .CI , ktorzy sa juz wiedza ze z nami warto plywac .Swietna zabawa i super towarzystwo .Idealne zgranie grupy .Co tu duzo pisac....przekonaj sie sam!

**nefrethete**[WMF]
GG 4188126-naczelnik

*NeXt*
27.05.2009, 12:26
Cóż,moim skromnym zdaniem sojusz SG w ostatnich czasach stał się sojuszem wybitnie wojennym...no,ale każdy ma prawo do swojego zdania. Osobiście to ja was nie atakuje nie zaczepiony, wolę zachować kulki na UP i V-6 :)

Fakt, czasami udaje się zauważyć kilku z was na morzu, tak więc nie wiem kto mówi że znikneliście

pozdrawiam

SG sojuszem wojennym to sie usmiałem , w tej chwili to SG jest sojuszem proszacym o Napy np: Gitów Prosili na kolanach , PLR prosili i upadli ponizej kostek , a niżej juz upasc sie nieda :D

hatchet_
29.05.2009, 23:11
Nasza Koalicja chciała bardzo uprzejmie podziękować wszystkim za miłą rozrywkę związaną z posiadaniem wysp 7/1 i 8/1. Szczególnie tą zapewnioną przez tak wiele bractw w dniu wczorajszym.
Tu na szczególne wyróżnienia zasługują takie bractwa i alianse jak:

- AF i BUT - jeżeli chcieliście się sparować na 7/1 ... przepraszamy za notoryczne wtrącanie sie ;)
- Alians UP - za pomoc w ubiciu dwóch menirów i miłe popołudniowe ganianki :)
- Alians SG - zabraliście się za wyspę jak pies za jeża, ale zabawa z wami była przednia co przyznała wiele osób na naszym TSie :) Szkoda, że tak szybko spłynęliście :)
- PLR i G&K za walki o północy przy menirach wyspy 8/1.

Jak sami widzicie w jeden wieczór zdążyliśmy zaliczyć starcia z większością liczących się aliansów i bractw :)
Dziękujemy za zabawę i liczymy na więcej już niedługo ... jak tylko XXL dojdzie do siebie po zlocie ;)

*ARMAROS*
02.06.2009, 09:40
Zlot zakończył się powodzeniem , teraz wracamy do gry.

Ustalenia sojuszu, w związku ze zbiciem wyspy 7/1 podczas naszej nieobecności , za każdą wyspę zbitą nam , odbijamy wasze dwie , niezależnie który z sojuszy nam wyspę ruszy:) , nie potrzebujemy wysp , walczy się wspaniale w ich okolicach , zastanówcie się czy wam się to opłaci, czy nie lepiej wpadać na mapy i walczyć bez odbijania wieżyczek...

QubeQube
02.06.2009, 09:50
Wy zbijecie nam ? hehe ;p już to widze jak zbijacie 12 cadoców xD a 6 podstawowych menirów to może jedna elita odbic :)

hatchet_
02.06.2009, 10:45
Wy zbijecie nam ? hehe ;p już to widze jak zbijacie 12 cadoców xD a 6 podstawowych menirów to może jedna elita odbic :)

Noce bywają długie :)
My to zrobimy w starym dobrym stylu ;)

lukaszwych
02.06.2009, 13:49
My po prostu lubimy dobrą zabawę ;)

Kto wczoraj był w okolicach 9/4 ten widział te zastępy SG i EPS spływające żeby walczyć z wyspą bronioną przez 4 (słownie CZTERY) XXLki ;)

wszystko fajnie tylko nie chodzio o was tylko o ubicie 12 kadokow, z ktorego kazdy ma 5.5 mln hp, nawet jak by was nie bylo to bysmy calym aliansem splyneli.
no i straty niezle poniesliscie 12 razy 40 tys perel, a nam niecale pol godzinki zajelo ubicie tego,

lukaszwych
02.06.2009, 14:00
Zlot zakończył się powodzeniem , teraz wracamy do gry.

Ustalenia sojuszu, w związku ze zbiciem wyspy 7/1 podczas naszej nieobecności , za każdą wyspę zbitą nam , odbijamy wasze dwie , niezależnie który z sojuszy nam wyspę ruszy:) , nie potrzebujemy wysp , walczy się wspaniale w ich okolicach , zastanówcie się czy wam się to opłaci, czy nie lepiej wpadać na mapy i walczyć bez odbijania wieżyczek...

Armaros zdecydowanie przysrales teraz,
przeciez wy sie nie liczycie, mozecie sobie splynac i podbijac meniry, jak to wczoraj zrobiliscie, jak by bronilisimy 12 ale my wracamy i was nie ma.
i z biegu odbijamy wasze wyspy
ciekawe komu pierwszemu sie znudzi ta zabawa.
my "przy okazji" odbijamy wam wyspy i nawet sojuszu nie fatygujemy tylko w 2 bractwa sie umawiamy chyba ze kadoki stawiacie to wtedy organizujemy sie w wieksza grupke i 20 minut i kadokow tez nie ma.

Spokój
08.06.2009, 00:18
Traktujecie to zbyt poważnie

Gdyby to był czat to by było po kiku na tydzień dla każdego :)

ewasiwa
03.07.2009, 09:43
http://img198.imageshack.us/img198/4989/iks.jpg

Zapraszamy gwarantujemy dobra zabawe wsrod doroslych . przekonaj sie sam .

kontakt

gadu 4188126

dexter2c
03.07.2009, 13:55
:Da ja uwazam ze XXL to jedne wilkie gowno:D bylem tma 2 labo nawet 3 razy i nie podobalo mi sie armaros co tydzine zberania robi na ktorych wiekszosc wylaczas sluchwaki labo zasypia :cool:

Adikus84
03.07.2009, 15:07
:Da ja uwazam ze XXL to jedne wilkie gowno:D bylem tma 2 labo nawet 3 razy i nie podobalo mi sie armaros co tydzine zberania robi na ktorych wiekszosc wylaczas sluchwaki labo zasypia :cool:

chyba masz problemy z ortografią i twój poziom inteligencji jest znikomy,po za tym ja jestem już w tym bractwie prawie rok i nie narzekam bo jest świetna atmosfera super ludzi a to co ty wypisujesz to są totalne bzdury chłopcze :)

dexter2c
03.07.2009, 15:50
chyba masz problemy z ortografią i twój poziom inteligencji jest znikomy,po za tym ja jestem już w tym bractwie prawie rok i nie narzekam bo jest świetna atmosfera super ludzi a to co ty wypisujesz to są totalne bzdury chłopcze :)

foru jest doo wyrazania swoich opini wyarzilem swoja opinie a co do bledow mam dyslekcje a na swoja srednia nie nazekam:rolleyes:

*specrum*
03.07.2009, 17:14
dziewczyny nie drapać sie !

-krzys76-
05.07.2009, 09:09
pajczajkien - ja mam konto, którym pływam po niskich levelach do map 7, ma ono ok 25 armat elitarnych, oczywiście elita , nawet premium jeszcze, trochę kul elitarnych.
Na to konto nie wydałem nawet jednej złotówki - i umiem się nim bawić - bo wiem jak !!

Na moje główne konto poszło trochę pieniądza - ale bez fulla, premki i kulek nie jest za łatwo na ''głębokiej wodzie''. Każdy ma swój sposób na grę, najważniejsze żeby się dobrze bawić

masz racie ARMAROS!!

skirek111
07.07.2009, 01:48
dexter- ciebie nie ma, bo u nas nie ma dzieciaków, którzy nie potrafią sklecić 3 zdań... i to chyba wszystko na temat dextera. Szkoda mi czasu na dłuższy wywód w temacie tego gracza. :D:D:D

*ARMAROS*
07.07.2009, 22:38

ma nadzieję że nie piszesz tych słów tylko dlatego że nie chciałem cię znowu przyjąć ?

dexter2c
08.07.2009, 10:51
nie ejstem w FO3 i jest super bez porownaia lepij niz uwas

dexter2c
08.07.2009, 10:54
dexter- ciebie nie ma, bo u nas nie ma dzieciaków, którzy nie potrafią sklecić 3 zdań... i to chyba wszystko na temat dextera. Szkoda mi czasu na dłuższy wywód w temacie tego gracza. :D:D:D

mam ci przypomniec na ts gabryske 7 letnia ktora przyjelscie? to naprawde nie amcie dziciakow xD a po pierwsze nie ejstem dzciakiem dlaciebie panem i wladca

*ARMAROS*
08.07.2009, 11:05
mam ci przypomniec na ts gabryske 7 letnia ktora przyjelscie? to naprawde nie amcie dziciakow xD a po pierwsze nie ejstem dzciakiem dlaciebie panem i wladca

hmm, myślę że chodzi ci bardziej o Zuzię - córeczkę JarlThoma. Jedno powiem - rodzina najważniejsza i rzadko ale wyjątki muszą być. A dzielna Zuzia w takim sojuszu daje sobie radę i co więcej - wszystkie misje i testy robi sama. Nie płacze na tsie że jej ciężko - bo prawdziwa z niej piratka - w przeciwieństwie do Ciebie

P.S.
Zaprzestań swoich wypowiedzi bo chyba nie zauważyłeś ale się nimi kompromitujesz

kamilszulek
09.09.2009, 10:12
to też dam do poczytania