View Full Version : Nowy Niezalezny Sojusz_alians
Brunetka:)
22.06.2009, 18:36
zapraszamy do niezaleznego aliansu ktory tworza bractwa PAF OLN ^<^
mamy TS -bractwa chetne do sojuszu znami prosze zglaszac sie
etrangerepst
22.06.2009, 19:43
zapraszamy do niezaleznego aliansu ktory tworza bractwa PAF OLN ^<^
mamy TS -bractwa chetne do sojuszu znami prosze zglaszac sie
Dam Wam dobra radę i podpowiem żebyście, to Wy się zgłosili do jakiegoś sojuszu, bądź aliansu, bo jako 3 bractwa nie znaczycie nic:p
Podpowiem też że najlepiej idźcie do United Poland - UP.
Gdyż EPS Was wyrzucił, a SG też Was nie weźmie.
Nio chyba że PL® - <żart> :cool:
pozdrawiam bandyta*
Brunetka:)
22.06.2009, 22:31
a ja ci odpowiem ze mamy niezalezny sojusz wlasny i 'ts
oraz sojusze-Napy z innymi bractwami i cos znaczymy:P
etrangerepst
23.06.2009, 15:32
Ojoj niewątpliwie coś znaczycie :D
Aż się boję pomyślec, co by było, gdybym spotkał tak potężny sojusz, nap, czy cokolwiek tam wspólnie tworzycie...
Strach się bac :p pewnie bym uciekł przed aliansem baractw PAF, OLN i reszty walczących piratów
Bandyta jesli nie potrafisz czytac to juz twoj problem, ale dam ci rade zapisz sie na jakis kurs, juz tłumacze ci dlaczego ten post został załozony z mysla o bractwach ktore maja dłonczyc do nowego Aliansu , a swoje dobre rady to zachowaj dla siebie, bo nikt o nie ciebie nie prosi o rade tym bardziej ze jestes ostatnia osoba do ktorej bysmy sie odwołali po ewentualne rady dlatego daruj sobie te swoje wywody.
ORP_ŚMIAŁY
24.06.2009, 16:27
Lepiej przeniesciesie na global1 a nie tluczecie sie miedzy soba:cool:
rafcikos
25.06.2009, 07:51
no dokladnie jak nie masz nic madrego do powiedzenia a tylko chcesz docinac to sie nie odzywaj
pozdr i zapraszam do aliansu
tutaj NAPRAWDE PANUJE MILA ATMOSFERA i POMOC
rafcikos
25.06.2009, 07:53
pozdrawiam lutora i zapraszam inne bractwa do aliansu
masz bractwo,macie mikrofon,nie macie sojuszy i Ts to dolaczcie do naszego niezaleznego aliansu
etrangerepst
25.06.2009, 21:44
Bandyta jesli nie potrafisz czytac to juz twoj problem, ale dam ci rade zapisz sie na jakis kurs, juz tłumacze ci dlaczego ten post został załozony z mysla o bractwach ktore maja dłonczyc do nowego Aliansu , a swoje dobre rady to zachowaj dla siebie, bo nikt o nie ciebie nie prosi o rade tym bardziej ze jestes ostatnia osoba do ktorej bysmy sie odwołali po ewentualne rady dlatego daruj sobie te swoje wywody.
Po pierwsze w moim pierwszym poście stwierdziłem co owe 3 bractwa znaczą na polskim serwerze i gdzie "jeszcze" mogą się udac.
Po drugie, mój drugi post był napisany z ironią.
I wreszcie po trzecie popatrz na ACX, którymi dowodzę, na jakich są miejscach, jakie mają levele, osiągniecia, etc.
A później zacznij mi dawac swoje "mądre" rady panie/pani lutor98.
czarny209
14.07.2009, 22:52
napisz do mnie 13512688
KAT9ŚMIERĆ9KATÓW
18.07.2009, 21:10
UP umiera i trzeb będzie zrobić coś nowego
czester333
15.08.2009, 16:58
no dokladnie jak nie masz nic madrego do powiedzenia a tylko chcesz docinac to sie nie odzywaj
pozdr i zapraszam do aliansu
tutaj NAPRAWDE PANUJE MILA ATMOSFERA i POMOC
RAFCIKOS NIE ZAPOMNIJ , ŻE ELITE MASZ DZIĘKI BRACTWU PLAGA OCEANÓW Z ALIANSU EPS ;P I WYPLACAŁRM CI NA NIĄ JA :D:p
Stachol_gg_11163745
17.08.2009, 13:41
Po pierwsze w moim pierwszym poście stwierdziłem co owe 3 bractwa znaczą na polskim serwerze i gdzie "jeszcze" mogą się udac.
Po drugie, mój drugi post był napisany z ironią.
I wreszcie po trzecie popatrz na ACX, którymi dowodzę, na jakich są miejscach, jakie mają levele, osiągniecia, etc.
A później zacznij mi dawac swoje "mądre" rady panie/pani lutor98.
Jestes mośkiem, czopie glupi! pozdro dla TTG!
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.