View Full Version : Witajcie Drodzy Piraci w dniu 16.08.2009 załorzono nowy Alians Grypsując[GIŦ]
-CzerwonySmok-
16.08.2009, 04:55
ZAPRASZAMY NOWE I STARE BRACTWA A TAKŻE GRACZY DO BARCTWA GRYPSUJĄC[GIŦ] GWARANTOWANE SĄ NAGRODY NP.PERŁY,PREMIUM,PODWAJA,ITP
ZACHECAMY DO WSPÓLNEJ ZABAWY
NACZEL.SzukamBractw13877957
radnych szukam
:eek:
zapraszam do barctwa słabszych i mocniejszych
wojtekm11
16.08.2009, 10:04
Jak będziesz się podszywał pod inne bractwa Np tak jak teraz pod GIT to dobrych ludzi nie znajdziesz
Zygi[AP]
16.08.2009, 19:17
precz z tym bractwem!! jestem w Gitach i nie radze Ci abyś spotkał mnie na morzu!!
12051965
18.08.2009, 14:41
Witam młody "szefie"
Chyba tylko twój młody wiek może tłumaczyć wybranie takiej nazwy. Z całą pewnością ten krok nie był przemyślany, ponieważ z założenia będziesz topiony chyba przez wszystkich na serwerze, a to nie wróży świetlanej przyszłości graczom skupionym wokół ciebie :D następny wniosek który się nasuwa to taki ze nie masz pojęcia jaki jest układ sił na serwerze ale to sprawa drugorzędna.
Nie znajdziecie też miejsca w żadnym liczącym się na serwerze aliansie.
Proponuję byś chwilę pomyślał i mam nadzieję, że dojdziesz do właściwych wniosków co w tej sytuacji należy zrobić ...
Życzę właściwych wyborów w przyszłości :D
kto wam pomoze
PRECZ z forum i z gry
jakub99-10
18.08.2009, 14:45
Nie podszywaj się pod inne bractwa. Za takie coś powinien być ban
SMOD_*Achazu*
18.08.2009, 15:04
Zycze Ci wszystkiego naj, ale znajac Marka i reszte GIT-ow to ciezko Ci bedzie wyjsc z denka.
.martin207.
18.08.2009, 15:18
Niby dlaczego GIT są tacy sami jak każde bractwo
A mareek taki sam jak inny gracz nie jest w cale lepszy ani gorszy jest taki sam jak wszyscy !!
Skuter17
18.08.2009, 23:09
Nie podszywaj się pod inne bractwa. Za takie coś powinien być ban
poco Ci skorka elcano jak masz slawa salwe te perly moglbys dac na armatki a nie na skorke. i co z tego ze masz skorke i tak masz slaba salwe
*specrum*
18.08.2009, 23:53
skąd wiesz że ją kupił może oddał ostatni stzał podczas eventu z elcano
mateo970831
19.08.2009, 08:00
poco Ci skorka elcano jak masz slawa salwe te perly moglbys dac na armatki a nie na skorke. i co z tego ze masz skorke i tak masz slaba salwe
hehe a co to wnosi do tematu ?? heh powinna być kartka za spam wkońcu może ją ustrzelił pod czas eventu a może ma już 8 mahoniowych i wszystkie 55 tylko niedawno zaczął grać i nie zdąrzył wystrzelać kul :p a co do bractwa to możliwie jak najszybciej zmień nazwe swojego alianzu jeśli chcesz sobie jeszcze pograć :p
ZAPRASZAMY NOWE I STARE BRACTWA A TAKŻE GRACZY DO BARCTWA GRYPSUJĄC[GIŦ] GWARANTOWANE SĄ NAGRODY NP.PERŁY,PREMIUM,PODWAJA,ITP
radnych szukam
ale oszust gada nagrody za przystapienie do bractwa masz xxxx xxxx koles nikt nienabierze sie na to prawdziwe bractwo ma TAG GIT
NICK..:-KiLLer-:..GIT
Lev pirata 13
Lev elity 11
Bractwo Grypsujący
Tag bractwa GIT
Kartka za.... wiesz za co .
kasprzycki33
25.08.2009, 10:06
ale oszust gada nagrody za przystapienie do bractwa masz xxxx xxxx koles nikt nienabierze sie na to prawdziwe bractwo ma TAG GIT
NICK..:-KiLLer-:..GIT
Lev pirata 13
Lev elity 11
Bractwo Grypsujący
Tag bractwa GIT
Kartka za.... wiesz za co .
jesli w ciagu 4 dni wpłacisz mu do bractwa 10 mln złota to premke dostajesz a jak 5 mln to 4 sms z perłami mi tak napisał.
jesli w ciagu 4 dni wpłacisz mu do bractwa 10 mln złota to premke dostajesz a jak 5 mln to 4 sms z perłami mi tak napisał.
niewiez mu to zwykły oszust wpłacisz mu złoto a on nic ci nieda konto premium kosztuje 75zł znasz takiego kolesia który kupi premium na 10mil złota jak jestes w tym bractwie to opusc je a niegraj z oszustem
.-bimbo-.
01.09.2009, 12:06
Ty mu wpłacisz a on sobie wypłaci... I nic ci nie da.
-DOBERMAN*-
01.09.2009, 13:50
Zapraszam do mojego bractwa Demony Mórz bractwo jest od miesiąca a już jest na 698 miejscu w rankingu obecnie jest 5 członków ale rośnie do 1.10.2009 jest rekrutacja bez wymagań po tym terminie wymagania rosną tylko 1% podatku więc nie marnuj okazji za wpisowe oddaje więcej informacji pod gg13977614http://pl.board.bigpoint.com/seafight/images/smilies/tongue.gif
GREGUS16[PZB]
01.09.2009, 15:03
wiesz mi ze niemasz szans kazda podrobka zle kaczy a przy okazji przepraszam Marka za moje obelgi pod jego adresem sora to tylko gra a mnie ponioslo PRZEPRASZAM
voldemord81
01.09.2009, 20:53
radnych szukam
Tak, i jeszcze frytki do tego. :D
PaVlo[*2*]
01.09.2009, 21:14
Niby dlaczego GIT są tacy sami jak każde bractwo
A mareek taki sam jak inny gracz nie jest w cale lepszy ani gorszy jest taki sam jak wszyscy !!
Oj nie a skądże, on w ogóle nie dorasta całej reszcie do pięt...
A co tam, że jego DRUGIE KONTO widnieje we wszystkich ważniejszych rankingach TOP 100.
MichalAniol89[ANG]
02.09.2009, 20:45
Uwazam ze temat powinien byc zamknuiety za podszywanie sie pod bractwo Grypsujacy w celu uzyskania korzysci jak mozna wywnioskowac z postów finansowych.
Prosze Moda o zamkniecie tematu!
darkslide16
17.09.2009, 20:13
chcialem tylko dodac ze pierwsze denko juz widzialem :D:D
nie pamietam nicku gracza ale pamietam skrot GIŦ i to mnie zdziwilo bo myslalem ze GIT ma moze jakas szkolke albo cos
pozdro
Zapraszamy do
ÄČЖ - Apocalyptus
Niepowtarzalna atmosfera, walczeność, współpraca!
Zapraszamy!
Bractwo w najlepszym Polskim Aliansie:
EPS - Elita Polskiego Serwera
Piraci i piratki:
Zapraszamy!
Marzy Ci się wielka przygoda? Chcesz kąpać się w złocie i pływać razem z kamratami na najgłębszych wodach świata? Chcesz uczestniczyć w największych wojnach jakie widział polski serwer?
To wszystko możemy Ci zaoferować jeśli wstąpisz w nasze szeregi...
Pływamy pod sztandarem sojuszu EPS do którego należą bractwa z największych bractw z top 10:
[*M*] - Narwani*Piraci*Magellana [ÄČX] Apocalyptus [dbz] dragon bal Z [GIT]- Grypsujący
[PL-] - Plaga Oceanów [Z K] -Zamknięty Krąg
Od każdego pirata wymagamy używania programu TeamSpeak2 oraz sprawnych słuchawek i mikrofonu. I przede wszystkim czynnego udziału w grze!!! Przyjmujemy osoby które ukończyły 18 lat ponieważ chcemy zachować kulturę osobistą na TS-ie. Przed złożeniem podania skontaktuj się z nami!
Mamy 3 bractwa :
ÄČЖ - Apocalyptus - nasze główne bractwo. Jeśli chcesz tutaj przystąpić musisz posiadać conajmniej 95 armat perłowych.
Naczelnik ANGANDARO_DsqD™ gg 9874328
Rada KENZO_DsqD
ÄcX- Apocalyptus-nasza akademia.Tutaj wymagamy 10 lvl. Naczelnik SirIcephoenix
Ä©X - Apocalyptus* - nasza szkółka. Tutaj wymagany jest minimum 3 lvl.
Naczelnik .::Bōn2ō::.DsqD™ gg 3075700
Podania graczy którzy się z nami nie skontaktowali i nie zostawili info plus kontakt będą odrzucane!http://www.youtube.com/watch?v=zrIErFcj2Ts
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.