Wstecz   Seafight > Kącik użytkownika > Od użytkowników dla użytkowników
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Odpowiedź

Opcje wątków Widok
Stary 08.10.2009, 01:24   #1
®W.O.Ś.P®
Żółtodziób

Awatar użytkownika ®W.O.Ś.P®

Zarejestrowany od: 01.07.2009
Daumen hoch Rusza Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy ®W.O.Ś.P®

Słuchajcie!!!

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy zagra również po stronie graczy SeaFight !!!

Jest statek, jest konto, jest trud i wysiłek gracza zaangażowanego w tworzenie elitki na licytacje WOŚP !!!

XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
odbędzie się 10 stycznia 2010 r.
PO RAZ DRUGI DLA DZIECI Z CHOROBAMI ONKOLOGICZNYMI – NA DOPOSAŻENIE KLINIK ONKOLOGICZNYCH W SPRZĘT WYSOKOSPECJALISTYCZNY.

JEDZIEMY !!!!

Mickiewicz napisał
" Miej serce i patrzaj w serce... "
Dla dzieciaków to jest
Jak zobaczycie ten stateczek róbcie sobie z nim screeny, wklejajcie i mu pomagajcie !!!

Cytuję:

"...Leczenie nowotworów odbywać powinno się w wyspecjalizowanych centrach onkologicznych i z chwilą podejrzenia nowotworu dziecko powinno być jak najszybciej w takie miejsce skierowane.Nowotwory dziecięce wstępują znacznie rzadziej niż u dorosłych. Ponadto wiele z nich rozwija się skrycie i niestety wiele diagnozowanych jest w zbyt zaawansowanym stadium gdyż choroba długo nie upośledza ogólnego stanu dziecka.Duża tutaj rola lekarza pierwszego kontaktu który powinien rozważać możliwość choroby nowotworowej u swoich małych pacjentów. Dyskretne objawy jak zmiana usposobienia, stany podgorączkowe, nieokreślone bóle rzadko kierują podejrzenia w tym kierunku a u dzieci liczy się każdy dzień .Dziecko szybko rośnie a komórki rakowe rosną razem z nim.Wcześniej wykryty nowotwór to nie tylko większa szansa na całkowite wyleczenie lecz jednocześnie możliwość prowadzenia mniej obciążającej dla dziecka terapii."

Na bieżąco będziecie informowani o postępach tego gracza jak i konta.

WIERZĘ W WAS !!!
WIERZĘ W TEGO GRACZA !!!
MIEJ SERCE I PATRZAJ W SERCE - coś więcej niż gra !!!

Last edited by ®W.O.Ś.P® : 08.10.2009 at 01:59.
®W.O.Ś.P® jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 08.10.2009, 07:20   #2
Kmd.ŦЄЯЯõЯ
Raczkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 19.09.2009
Domyślnie

Temat również został poruszony na NFS a jeszcze 1 pytanko gdybym kończył z grą to mogę przekazać wam konto na aukcję?? bo nie znam się na tych sprawach więc się pytam
Stary 08.10.2009, 09:01   #3
WĘDROWNICZKA
Początkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 19.10.2008
Domyślnie Wosp...

Czytajac ten post łza się w oku kreci...Pomózmy temu stateczkowi przejść tą trudną drogę , dołóżmy wszyscy wszelkich staran , aby był caloscia Naszego Polskiego Serwera, nie patrzmy na niego wrogo , nieprzelicytowujmy ..pomózmy mu sie wyposażyc...Jest to swietny cel i dar od nas od wszystkich graczy.Nieważne z jakiego aliansu i niewazne że walczymy po przeciwnych stronach ..WOSP pwinien nas zjednoczyc na taka wspaniala inicjatywe... pokażmy klase ze nie tylko walczymy , ale i pomagamy..POZDRAWIAM..WĘDROWNICZKA
WĘDROWNICZKA jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 08.10.2009, 20:06   #4
Fabol™
Boardadmin

Awatar użytkownika Fabol™

Zarejestrowany od: 23.07.2009
Domyślnie

Wiem z pewnego źródła, iż temat jest konkretny, a cel jak najbardziej szczytny. Przesłałem informacje, że taka akcja jest organizowana i zobaczymy, może uda nam się jako Ekipie wspomóc w jakiś sposób ten "projekt".

Pozdrawiam

ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc
do pomocy technicznej za pomocą formularza.
NIKT z ekipy Seafight nie poprosi Cię o LOGIN
i HASŁO do Twojego konta. Nie daj się oszukać!
Fabol™ jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 09.10.2009, 08:16   #5
MOD_cruiselightPL
Moderator forum

Awatar użytkownika MOD_cruiselightPL

Zarejestrowany od: 30.04.2009
Domyślnie

napiszcie na forum jak możemy pomóc...
wg mnie jednak wymóg powinien być jeden...

Osoba, która posługuje się tym statkiem, osoby zaangazowane w projekt, chcące w ten sposób wesprzeć akcje WOŚP na morzach SF i tym samym zachęcić innych do współpracy powinny do Teamu przesłac skany identyfikatorów jakie otrzymuje każda osoba fizycznie uczestnicząca w Akcji Jurka Owsiaka...

tyle

cruiselight@wp.pl
MOD_cruiselightPL jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 09.10.2009, 14:38   #6
®W.O.Ś.P®
Żółtodziób

Awatar użytkownika ®W.O.Ś.P®

Zarejestrowany od: 01.07.2009
Lächeln Żeby nie było niedomówień

®W.O.Ś.P® - konto to powstało i jest prowadzone tylko i wyłącznie z prywatnej incjatywy gracza SeaFight.

To nie jest zbiórka pieniędzy !!!

Post jest informacją że taka incjatywa ma miejsce i jest jednocześnie prośbą o nieprzeszkadzanie temu graczowi !
Jako osoba zakładająca ten wątek zaznaczam że człowiek grający tym kontem osobiście poprosił mnie o jego założenie i za wszelkie umieszczane tutaj informacje - za ich ścisłości lub nieścisłości jestem odpowiedzialny JA . Nie podaję swoich danych gdyż pragnę żeby ludzie nie kierowali się osobistymi pobudkami - natomiast dla samego Teamu - wybaczcie koledzy i koleżanki forumowicze - anonimowy nie będę .
Konto Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy może przekazac tylko i wyłącznie firma BigPoint gdyż jest jego właścicielem. Planowana jest zaukcjonowanie dostępu do tego konta. Zaznaczam że nowy właściciel nabędzie prawo do użytkowania tego konta a nie prawo własności.
Dlatego tylko i wyłącznie Firma BP mogłaby dobrowolnie przekazac to konto w ramach WOŚP.
Sam dostęp do niego uzyska dany gracz po wpłacie pieniążków na konto WOŚP i to właśnie zamierza ten gracz zrobic .

Zrzec się swoich praw do korzystania z konta
®W.O.Ś.P® może obecny użytkownik na rzecz osoby która wpłaci największą kwotę pieniążków na konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Pozdrawiam Serdecznie.

Last edited by ®W.O.Ś.P® : 09.10.2009 at 15:00.
®W.O.Ś.P® jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 09.10.2009, 15:10   #7
d_ArtagnanPL
Mistrz forum

Zarejestrowany od: 04.03.2008
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika ®W.O.Ś.P® Pokaż post
®W.O.Ś.P® - konto to powstało i jest prowadzone tylko i wyłącznie z prywatnej incjatywy gracza SeaFight.

To nie jest zbiórka pieniędzy !!!

Post jest informacją że taka incjatywa ma miejsce i jest jednocześnie prośbą o nieprzeszkadzanie temu graczowi !
Jako osoba zakładająca ten wątek zaznaczam że człowiek grający tym kontem osobiście poprosił mnie o jego założenie i za wszelkie umieszczane tutaj informacje - za ich ścisłości lub nieścisłości jestem odpowiedzialny JA . Nie podaję swoich danych gdyż pragnę żeby ludzie nie kierowali się osobistymi pobudkami - natomiast dla samego Teamu - wybaczcie koledzy i koleżanki forumowicze - anonimowy nie będę .
Konto Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy może przekazac tylko i wyłącznie firma BigPoint gdyż jest jego właścicielem. Planowana jest zaukcjonowanie dostępu do tego konta. Zaznaczam że nowy właściciel nabędzie prawo do użytkowania tego konta a nie prawo własności.
Dlatego tylko i wyłącznie Firma BP mogłaby dobrowolnie przekazac to konto w ramach WOŚP.
Sam dostęp do niego uzyska dany gracz po wpłacie pieniążków na konto WOŚP i to właśnie zamierza ten gracz zrobic .

Zrzec się swoich praw do korzystania z konta
®W.O.Ś.P® może obecny użytkownik na rzecz osoby która wpłaci największą kwotę pieniążków na konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Pozdrawiam Serdecznie.
nastepny oszust :/ tak jak mowil cruise zrobcie skan
Numer konta: 58 1240 1112 1111 0010 0944 9739 to jest wosp ;] zobaczymy uwierzymy...

Last edited by d_ArtagnanPL : 09.10.2009 at 15:13.
d_ArtagnanPL jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 09.10.2009, 15:30   #8
Fabol™
Boardadmin

Awatar użytkownika Fabol™

Zarejestrowany od: 23.07.2009
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika d_ArtagnanPL Pokaż post
nastepny oszust :/
Znasz takie powiedzenie: "nie mierz wszystkich swoją miarą"?

Może warto byłoby, gdybyś zanim coś napiszesz - pomyślał.

Nie próbuję Ciebie tutaj obrazić, chce tylko byś zrozumiał, w polskim prawie istnieje zasada, ze do póki nie udowodni się komuś winy, to nie można tego kogoś karać za dany czyn.

W tym przypadku nie mam mowy o żadnym czynie, bo niby w jaki sposób chce Cię oszukać, prosi byś zrobił przelew na to konto, byś je kupił - NIE!

Więc proszę jeszcze raz, przemyśl swój następny tego typu komentarz, dziękuje!

Pozdrawiam

ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc
do pomocy technicznej za pomocą formularza.
NIKT z ekipy Seafight nie poprosi Cię o LOGIN
i HASŁO do Twojego konta. Nie daj się oszukać!
Fabol™ jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 12.10.2009, 19:15   #9
.xkrzysiekx.
Ekspert forów

Zarejestrowany od: 20.09.2008
Domyślnie

,, jestem za a nawet przeciw" chciałbym zadeklarować swoją pomoc w tworzeniu tej elitki jeśli to możliwe to napisz na gadu 3048913
.xkrzysiekx. jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 12.10.2009, 20:18   #10
]Jack22[
Wielki mistrz forum

Awatar użytkownika ]Jack22[

Zarejestrowany od: 24.10.2008
Domyślnie

Oszustwa oszustwami, alę zleko co przeczytałem to zbożny cel, nikt nie karze odrazu przelewu robić , ni kupywać konta, alę takie drobne zreczy jak np. naprawa amunicją, uzbieranie forsy i podłożenie pod aborda( nie polecam) pomaganie w topieniu, nieprzebijanie, na takim fundamencie i z taką pomocą, może się udać, a może nawet ktoś kupi to.

A jeśli się uda karzda osoba choć może niewielką pomocą będzie mogła być z siebie dumna.

Jeśli mugł bym jakoś pomuc to wystarczy napisać.

]Jack22[ jest offline   Odpowiedz cytatem
Odpowiedź

Opcje wątków
Widok

Reguły forum