|
08.10.2009, 01:24
|
|
|
Żółtodziób
Zarejestrowany od: 01.07.2009
|
Rusza Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy ®W.O.Ś.P®
Słuchajcie!!!
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy zagra również po stronie graczy SeaFight !!!
Jest statek, jest konto, jest trud i wysiłek gracza zaangażowanego w tworzenie elitki na licytacje WOŚP !!!
Last edited by ®W.O.Ś.P® : 08.10.2009 at 01:59.
|
|
|
08.10.2009, 07:20
|
|
|
Raczkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 19.09.2009
|
Temat również został poruszony na NFS a jeszcze 1 pytanko gdybym kończył z grą to mogę przekazać wam konto na aukcję?? bo nie znam się na tych sprawach więc się pytam 
08.10.2009, 09:01
|
|
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 19.10.2008
|
Wosp...
 Czytajac ten post łza się w oku kreci...Pomózmy temu stateczkowi przejść tą trudną drogę , dołóżmy wszyscy wszelkich staran , aby był caloscia Naszego Polskiego Serwera, nie patrzmy na niego wrogo , nieprzelicytowujmy ..pomózmy mu sie wyposażyc...Jest to swietny cel i dar od nas od wszystkich graczy.Nieważne z jakiego aliansu i niewazne że walczymy po przeciwnych stronach ..WOSP pwinien nas zjednoczyc na taka wspaniala inicjatywe... pokażmy klase ze nie tylko walczymy , ale i pomagamy..POZDRAWIAM..WĘDROWNICZKA 
|
|
|
08.10.2009, 20:06
|
|
|
Boardadmin
Zarejestrowany od: 23.07.2009
|
Wiem z pewnego źródła, iż temat jest konkretny, a cel jak najbardziej szczytny. Przesłałem informacje, że taka akcja jest organizowana i zobaczymy, może uda nam się jako Ekipie wspomóc w jakiś sposób ten "projekt".
Pozdrawiam
i HASŁO do Twojego konta. Nie daj się oszukać!
|
|
|
09.10.2009, 08:16
|
|
|
Moderator forum
Zarejestrowany od: 30.04.2009
|
napiszcie na forum jak możemy pomóc...
wg mnie jednak wymóg powinien być jeden...
Osoba, która posługuje się tym statkiem, osoby zaangazowane w projekt, chcące w ten sposób wesprzeć akcje WOŚP na morzach SF i tym samym zachęcić innych do współpracy powinny do Teamu przesłac skany identyfikatorów jakie otrzymuje każda osoba fizycznie uczestnicząca w Akcji Jurka Owsiaka...
tyle
|
09.10.2009, 14:38
|
|
|
Żółtodziób
Zarejestrowany od: 01.07.2009
|
Żeby nie było niedomówień
®W.O.Ś.P® - konto to powstało i jest prowadzone tylko i wyłącznie z prywatnej incjatywy gracza SeaFight.
To nie jest zbiórka pieniędzy !!!
Post jest informacją że taka incjatywa ma miejsce i jest jednocześnie prośbą o nieprzeszkadzanie temu graczowi ! Jako osoba zakładająca ten wątek zaznaczam że człowiek grający tym kontem osobiście poprosił mnie o jego założenie i za wszelkie umieszczane tutaj informacje - za ich ścisłości lub nieścisłości jestem odpowiedzialny JA . Nie podaję swoich danych gdyż pragnę żeby ludzie nie kierowali się osobistymi pobudkami - natomiast dla samego Teamu - wybaczcie koledzy i koleżanki forumowicze - anonimowy nie będę .
Konto Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy może przekazac tylko i wyłącznie firma BigPoint gdyż jest jego właścicielem. Planowana jest zaukcjonowanie dostępu do tego konta. Zaznaczam że nowy właściciel nabędzie prawo do użytkowania tego konta a nie prawo własności.
Dlatego tylko i wyłącznie Firma BP mogłaby dobrowolnie przekazac to konto w ramach WOŚP.
Sam dostęp do niego uzyska dany gracz po wpłacie pieniążków na konto WOŚP i to właśnie zamierza ten gracz zrobic .
Zrzec się swoich praw do korzystania z konta ®W.O.Ś.P® może obecny użytkownik na rzecz osoby która wpłaci największą kwotę pieniążków na konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.
Pozdrawiam Serdecznie.
Last edited by ®W.O.Ś.P® : 09.10.2009 at 15:00.
|
|
|
09.10.2009, 15:10
|
|
|
Mistrz forum
Zarejestrowany od: 04.03.2008
|
nastepny oszust :/ tak jak mowil cruise zrobcie skan
Numer konta: 58 1240 1112 1111 0010 0944 9739 to jest wosp ;] zobaczymy uwierzymy...
Last edited by d_ArtagnanPL : 09.10.2009 at 15:13.
|
|
|
09.10.2009, 15:30
|
|
|
Boardadmin
Zarejestrowany od: 23.07.2009
|
Cytat:
Cytat użytkownika d_ArtagnanPL
nastepny oszust :/
|
Znasz takie powiedzenie: "nie mierz wszystkich swoją miarą"?
Może warto byłoby, gdybyś zanim coś napiszesz - pomyślał.
Nie próbuję Ciebie tutaj obrazić, chce tylko byś zrozumiał, w polskim prawie istnieje zasada, ze do póki nie udowodni się komuś winy, to nie można tego kogoś karać za dany czyn.
W tym przypadku nie mam mowy o żadnym czynie, bo niby w jaki sposób chce Cię oszukać, prosi byś zrobił przelew na to konto, byś je kupił - NIE!
Więc proszę jeszcze raz, przemyśl swój następny tego typu komentarz, dziękuje!
Pozdrawiam
i HASŁO do Twojego konta. Nie daj się oszukać!
|
|
|
12.10.2009, 19:15
|
|
|
Ekspert forów
Zarejestrowany od: 20.09.2008
|
,, jestem za a nawet przeciw" chciałbym zadeklarować swoją pomoc w tworzeniu tej elitki jeśli to możliwe to napisz na gadu 3048913
|
|
|
12.10.2009, 20:18
|
|
|
Wielki mistrz forum
Zarejestrowany od: 24.10.2008
|
Oszustwa oszustwami, alę zleko co przeczytałem to zbożny cel, nikt nie karze odrazu przelewu robić , ni kupywać konta, alę takie drobne zreczy jak np. naprawa amunicją, uzbieranie forsy i podłożenie pod aborda( nie polecam) pomaganie w topieniu, nieprzebijanie, na takim fundamencie i z taką pomocą, może się udać, a może nawet ktoś kupi to.
A jeśli się uda karzda osoba choć może niewielką pomocą będzie mogła być z siebie dumna.
Jeśli mugł bym jakoś pomuc to wystarczy napisać.
|
| Opcje wątków
|
|
|
| Widok |
Wygląd liniowy
|
Reguły forum
|