Wstecz   Seafight > Bractwa > Dyplomacja bractw
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Odpowiedź

Opcje wątków Widok
Stary 29.03.2009, 13:27   #1
-CrazyIwan-[PZB]
Młody formumowicz

Zarejestrowany od: 19.11.2008
Domyślnie Elita_Polskiego_Serwera_ZAPRASZA

Alians [EPS] Elita Polskiego Serwera Zaprasza naczelników , radnych
oraz dyplomatów bractw do rozmów na temat Sojuszu.

Elita Polskiego Serwera łączy w sobie 8 najbardziej znaczących bractw polskiego serwera oraz 4 bractwa w charakterze sojuszu.
Skład aliansu:
ACX ­- Apocalyptus
ANG-- ANGELS
dbz - dragon ball Z
DCP - Drużyna Czarnych Piratów
GIT - Grypsujący
*M* -
Narwani*Piraci*Magellana
PL- - Plaga Oceanów
Z K - Zamknięty Krąg

Sojusz:
PT – Piraci z Tortugi
JCF -JOSEPH CONRAD'S FLEET
PRZ - PRZEMAN
OLN - Ostatni Legion

Oraz bractwa szkoleniowe

Alians EPS gwarantuje możliwość komunikacji głosowej na TS-ie sojuszu i własny pokój bractwa, porady dotyczące gry , wsparcie w działaniach taktycznych oraz szybki rozwój wśród doświadczonych graczy. W zamian oczekujemy uczestnictwa bractw sojuszu w współtworzeniu aliansu poczynając od spraw organizacyjnych po działania wojenne na morzu.

Naczelników i Radnych bractw prosimy o kontakt z dyplomatami aliansu pod następującymi nr gg:

>>>>>>>ORPGROM:9245016<<<<<<<
>>>>>>>CrazyIwan: 2798946<<<<<<<
>>>>>>>Sternikus: 720432<<<<<<<

W wiadomości prosimy o zawarcie następujących danych:
  • Tag i Nazwa Bractwa
  • Nickname osoby piszącej
  • Liczba członków
Po uprzednim kontakcie przez komunikator gadu gadu Zapraszamy także na rozmowę z Dyplomatami Aliansu na TS pod adresem:
91.203.132.80:8000 hasło: martyna

To właśnie wojna sprawia że jesteśmy Elitą

[EPS] Elita Polskiego Serwera
Nasze Motto:
"Oderint, dum metuant - niech nienawidzą byleby się bali."

Last edited by -CrazyIwan-[PZB] : 06.04.2009 at 13:20.
-CrazyIwan-[PZB] jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 29.03.2009, 13:43   #2
Adi_5555
Początkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 27.09.2008
Domyślnie

napiszcie mi co to jest posiadacie wypracowany sojusz z inferno
Adi_5555 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 29.03.2009, 14:35   #3
-CrazyIwan-[PZB]
Młody formumowicz

Zarejestrowany od: 19.11.2008
Domyślnie

to znaczy ze dogadalismy sie w roznych sprawach na drodze rozmow
-CrazyIwan-[PZB] jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 29.03.2009, 15:20   #4
Stalowowolanin
Aktywny autor

Awatar użytkownika Stalowowolanin

Zarejestrowany od: 01.12.2008
Domyślnie

Iwan jak mozesz odpisz mi bo jestem ciekawy, ale jest teraz 5 duzych aliansow: SG, UP, VvV, EPS, 666 - o ile wiem SG dziala samo, UP dziala samo, a VvV EPS i 666 ciagle razem nie moge tego pojac skoro jestescie tak silnymi aliansami ( jak sami twierdzicie ) to po co macie napy ( chyba ze to inna nazwa ), moze wszyscy sie niech zgadaja i nikt nie bedzie nikogo topil tylko beda wyprawy na 2/1 i 2/2 w celu szukania graczy i na 12/1 bedziemy wszyscy boty bic. Ciekawi mnie to i nie jest to zadna ironia pod wasszym adresem ale od niedawna jak wiadomo ETA jest w UP i tak widze jak odbijacie te wyspy biedne, to wszyscy na raz tutaj splywaja GITY PE 666 ME+ blablablablabla i xxxxx wie co jeszcze, a pozniej spinacie sie wszyscy na czacie ze jestescie silni, to jak silni to moze przestalibyscie ciagle ' dogadywac sie w rozmowach ' i zaczeli cos dzialac sami ?

Pozdrawiam i czekam na wytlumaczenie po co rozpadlo sie PZB zeby stworzyc 2 alianse ktore maja napy?

Last edited by SMOD_Surprise : 26.05.2009 at 17:35.
Stalowowolanin jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 29.03.2009, 16:01   #5
czester333
Aktywny autor

Awatar użytkownika czester333

Zarejestrowany od: 02.07.2008
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika Stalowowolanin Pokaż post
Iwan jak mozesz odpisz mi bo jestem ciekawy, ale jest teraz 5 duzych aliansow: SG, UP, VvV, EPS, 666 - o ile wiem SG dziala samo, UP dziala samo, a VvV EPS i 666 ciagle razem nie moge tego pojac skoro jestescie tak silnymi aliansami ( jak sami twierdzicie ) to po co macie napy ( chyba ze to inna nazwa ), moze wszyscy sie niech zgadaja i nikt nie bedzie nikogo topil tylko beda wyprawy na 2/1 i 2/2 w celu szukania graczy i na 12/1 bedziemy wszyscy boty bic. Ciekawi mnie to i nie jest to zadna ironia pod wasszym adresem ale od niedawna jak wiadomo ETA jest w UP i tak widze jak odbijacie te wyspy biedne, to wszyscy na raz tutaj splywaja GITY PE 666 ME+ blablablablabla i xxxxx wie co jeszcze, a pozniej spinacie sie wszyscy na czacie ze jestescie silni, to jak silni to moze przestalibyscie ciagle ' dogadywac sie w rozmowach ' i zaczeli cos dzialac sami ?

Pozdrawiam i czekam na wytlumaczenie po co rozpadlo sie PZB zeby stworzyc 2 alianse ktore maja napy?
Kto szuka ten znajdzie

Last edited by SMOD_Surprise : 26.05.2009 at 17:35.
czester333 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 29.03.2009, 18:36   #6
BRYKO86
Raczkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 11.03.2008
Domyślnie

Cytat:

Nie pruj sie tu na forum tylko wejdz na mape morza zwolaj swoj alians do którego dołaczyłes i walcz z nami pokaż co potafisz

Last edited by SMOD_Surprise : 26.05.2009 at 17:36.
BRYKO86 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 30.03.2009, 07:52   #7
adrianus00
Aktywny autor

Zarejestrowany od: 23.07.2008
Domyślnie

Cytat:

pytasz jak dziecko po co to albo dlaczego tak
jakbyś miał pretensje do garbatego że ma proste dzieci
powiedz mi czy byka bolą jajca gdy się krowa cieli...

Last edited by SMOD_Surprise : 26.05.2009 at 17:34.
adrianus00 jest właśnie online   Odpowiedz cytatem
Stary 31.03.2009, 22:32   #8
etrangerepst
Faworyt forum

Awatar użytkownika etrangerepst

Zarejestrowany od: 28.05.2008
Domyślnie

adrik czy ja ci tam błysnąłeś teraz swoją kulturą i stylem wypowiedzi...
szkoda słów na ciebie
Stary 01.04.2009, 03:03   #9
.:VIRUS:.
Aktywny autor

Awatar użytkownika .:VIRUS:.

Zarejestrowany od: 31.07.2008
Domyślnie

EPS proponuje zaktualizowac dane ...
wprowadzacie graczy w błąd...
Bo z tego co wiem to alians INFERNO ma z wami wojne

Last edited by .:VIRUS:. : 01.04.2009 at 03:07.
.:VIRUS:. jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 01.04.2009, 11:35   #10
Stalowowolanin
Aktywny autor

Awatar użytkownika Stalowowolanin

Zarejestrowany od: 01.12.2008
Domyślnie

Codziennie inne napy to jest przesada.

Opcje wątków
Widok

Reguły forum