Wstecz   Seafight > Archiwum > Archiwum > Bractwa
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Odpowiedź

Opcje wątków Widok
Stary 13.04.2009, 08:06   #1
๖ۣۜShōguŋ.™
Magnat forów

Awatar użytkownika ๖ۣۜShōguŋ.™

Zarejestrowany od: 07.04.2009
Ausrufezeichen Nowy Sojusz - Polska Mapa

Ahoj Piraci,

Proponuje wszystkim bractwom które nie należą do żadnego aliansu abyśmy utworzyli własny alians, na warunkach przez nas wspolnie okreslonych.

Razem stanowić możemy równie znaczącą siłę, podzieleni zaś NIE.

Moja propozycja skierowana jest do wszystkich tych dla ktorych SEAFIGHT to chęć oderwania sie od problemów RL-Life, dla wszystkich tych dla których seafight to przede wszystkim forma spedzenia wolnego czasu a nade wszystko DOBRA ZABAWA.

Posiadamy własny serwer na którym stoi team speak, w związku z czym nie ponosimy z tego tytułu żadnych kosztów. Staramy się naszym graczom pomagać w robieniu testów pirata, wykonywaniu trudniejszych misji a także w miare możliwości wspierać poprzez zakup pakietu premium czy w czasie Happy Hour zakupu smsów aby szybciej mogli zbudowac statek full elitarny.

Wszystkie zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu pod numerem
gg 205482.

Last edited by ๖ۣۜShōguŋ.™ : 13.04.2009 at 08:44.
๖ۣۜShōguŋ.™ jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 13.04.2009, 19:07   #2
Sovereign_of_the_Sea
Żółtodziób

Zarejestrowany od: 29.08.2008
Domyślnie

Żal.ru Shogun moze tu ci sie uda zebrać ludzi do sojuszu muahahaha
Stary 13.04.2009, 19:38   #3
E.Zapata
Zaawansowany forumowicz

Awatar użytkownika E.Zapata

Zarejestrowany od: 16.12.2008
Domyślnie

a ja życzę powodzenia
E.Zapata jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 13.04.2009, 21:27   #4
๖ۣۜShōguŋ.™
Magnat forów

Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika E.Zapata Pokaż post
a ja życzę powodzenia
Dziekuje bardzo, mysle ze sie przyda

Last edited by ๖ۣۜShōguŋ.™ : 13.04.2009 at 22:53.
Stary 13.04.2009, 23:22   #5
๖ۣۜShōguŋ.™
Magnat forów

Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika ๖ۣۜShōguŋ.™ Pokaż post
Ahoj Piraci,

Proponuje wszystkim bractwom które nie należą do żadnego aliansu abyśmy utworzyli własny alians, na warunkach przez nas wspolnie okreslonych.

Moja propozycja skierowana jest do wszystkich tych dla ktorych SEAFIGHT to chęć oderwania sie od problemów RL-Life, dla wszystkich tych dla których seafight to przede wszystkim forma spedzenia wolnego czasu a nade wszystko DOBRA ZABAWA.

Posiadamy własny serwer na którym stoi team speak, w związku z czym nie ponosimy z tego tytułu żadnych kosztów. Staramy się naszym graczom pomagać w robieniu testów pirata, wykonywaniu trudniejszych misji a także w miare możliwości wspierać poprzez zakup pakietu premium czy w czasie Happy Hour zakupu smsów aby szybciej mogli zbudowac statek full elitarny.

gg 205482.

ZAPRASZAMY
Stary 14.04.2009, 00:08   #6
12051965
Początkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 13.04.2009
Domyślnie Nowy sojusz :-))))

Gdybym cię nie znał z Globala to przyjąłbym te twoje założenia za dobra monetę - ale niestety tak nie jest. Fakty są takie że na Globalu nie ma taniego bractwa czy aliansu w którym byś mógł jeszcze pływać na Seafight i gdzie bys miał wejście, to jest powodem że szukasz miejsca na polskim serwerze - ale i tutaj z twoim podejsciem do innych szybko pewnie sytuacja sie powtórzy. Nie bedę sie rozwodził nad wydarzeniami z globala które jak twierdzisz są nieprawdziwe ale osoby zorientowane pewnie jak i ty sam o nich wiedzą, a więc cicho sza bo się wyda.
Z uwagą przygladam się temu co tutaj robisz i proponuje bys "rozwinął swoje wizje" np. na mapie tureckiej lub rosyjskiej ale to twój wybór a tylko moja sugestia.

z braterskim pozdrowieniem "dobry znajomy z dawnych lat"
12051965 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 14.04.2009, 05:15   #7
๖ۣۜShōguŋ.™
Magnat forów

Domyślnie

To ciekawe co piszesz, naprawde doceniam twoj post, dziekuje za sugestie niemniej jednak nie znam tureckiego a rosyjskiego nie uzywalem od niepamietnych czasow.
Jednakze, pomijajac fakt iz [ co mnie dziwi a zarazem smieszy ] nie masz na tyle odwagi aby sie podpisac nickiem ale no coz nie wszyscy maja honor i oczerniaja innych ukrywajac sie pod cyferkami. Zadziwiajace sa rowniez pewne twoje zdania ktore pozwole sobie przytoczyc w dalszej czesci mojej odpowiedzi na twoje zarzuty. Tytulem konca naleznego wstepu, rozumiem ze tanie bractwo jest zwykla literowka i chodzilo Ci o slowo takiego.

Zas w odpowiedzi na twoje ...

Cytat:
Fakty są takie że na Globalu nie ma taniego bractwa czy aliansu w którym byś mógł jeszcze pływać na Seafight i gdzie bys miał wejście
Zanim zaczniesz wszem i wobec ogłaszac podobne kocopoły, najpierw potwierdz informacje do końca bo tak jak w tym przypadku zrobisz z siebie i d i o t ę, dlatego przykro mi, że go z siebie zrobiłeś. Ponieważ na serwerze globalnym jestem czlonkiem polskiej gildi, ale mysle ze jej naczelnik powinien to powietrdzic aby rozwiac wszelkie watpliwosci wiec proponuje abys bacznie sledził temat.

Cytat:
to jest powodem że szukasz miejsca na polskim serwerze - ale i tutaj z twoim podejsciem do innych szybko pewnie sytuacja sie powtórzy
Nie wiem o jakiej sytuacji piszesz wiec ciezko jest mi sie odniesc do czegos co moge tylko przypuszczac. Ale owszem posiadam konto na serwerze polskim i tu tez chce budowac / wspoltworzyc zarowno gildie jak i alians. Jednak nie do konca masz racje ze sytuacja z globala jest moim glownym powodem egzystowania na serwerze polskim.

Cytat:
Nie bedę sie rozwodził nad wydarzeniami z globala które jak twierdzisz są nieprawdziwe ale osoby zorientowane pewnie jak i ty sam o nich wiedzą, a więc cicho sza bo się wyda.
Kiedys z plotkami nie walczylem, jednakze domysly i spekulacje jak rowniez dyrdymaly jakie kraza na moj temat zmusily mnie do tego zeby stawiac czolo tym zarzutom wiec skoro juz piszesz A napisz tez B, oczywiscie jesli masz odwage. Bardzi chetnie poznam te "wydarzenia" z globala.

Cytat:
a więc cicho sza bo się wyda
nie mam nic do ukrycia tak wiec czekam, rzucam Ci rekawice - Czy podejmiesz wyzwanie ?

Cytat:
"dobry znajomy z dawnych lat"
Widocznie nie taki dobry skoro nie masz odwagi uzyc nicknameu.

A na koniec, wielce mnie cieszy swoja droga to, ze tyle osob tak interesue moja osoba, zadziwiajce jest, ze na tyle graczy ktorzy graja w seafight Shogun tak wielu interesuje, cieszy mnie rowniez ze bedziesz bacznie obserwowal moje postepy i poczynania, szkoda tylko ze nie wiem kim jestes, bo jakby mi cos umknelo wiedzial bym kogo zapytac, bo zawsze dodatkowa para oczu to dodatkowa para oczu. Zadziwiajce jest to naprawde zadziwiajace, ciekawi mnie co wy byscie zrobili jakby zabraklo shoguna, kim byscie sie tak interesowali,w koncu nie ma big brothera, amazonek ani innych tego typu programow, to kogo byscie obserwowali ?

Last edited by ๖ۣۜShōguŋ.™ : 14.04.2009 at 05:27.
Stary 14.04.2009, 05:29   #8
๖ۣۜShōguŋ.™
Magnat forów

Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika ๖ۣۜShōguŋ.™ Pokaż post
Ahoj Piraci,

gg 205482.

Zapraszamy
Stary 14.04.2009, 09:28   #9
kmd.Maciek
Żółtodziób

Zarejestrowany od: 09.04.2009
Domyślnie

Widocznie nie znasz Shoguna "12051965" skoro wypisujesz takie "rewelacje" o nim. Tak sie sklada ze pod komandą Shogunem mialem przyjemnosc plywac zarowno na mapie globalnej gdzie to wlasnie shogun byl pomyslodawca, zalozycielem, Ally Operatorem Archanielskiej Floty, to wlasnie jak pamietam za jego dowodztwem Archanielska Flota rozwinela sie do tego stopnia ze potrzebne byly kolejne gildie pod Tagiem AF aby pomiescic, ludzi. To wlasnie Shogun poswiecal zarowno swoj prywatny czas, pieniadze na rozbudowe bractwa [skoro go znasz z tamtego okresu powinienes pamietac ile elit rozdal]. Ilu osobom kupil premium ilu osobom kupowal perly zeby szybciej robili levele elit, robili ful elity albo po prostu mieli za co walczyc i czym walczyc. Zapomniales chyba ze to wlasnie shogun sam dzwigal ciezar spraw dyplomatycznych, aliansow, napow, z poczaku dopkuki nie zaczal wprowadzac po woli w te tematy Richelieu, i co najwazniejsze zapomniales widze kto budowal Corporated Team Poland kto byl wszystkiego prekursorem, pionierem wiec to co piszesz jest bynajmniej smieszne

Last edited by kmd.Maciek : 14.04.2009 at 10:27.
kmd.Maciek jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 14.04.2009, 11:07   #10
LukaszKisiel
Aktywny autor

Zarejestrowany od: 04.02.2008
Domyślnie

Ludzie piszacy jakies posty nie podpisujac sie albo piszac pod innym 'nowym' nikiem na forum i wieszajac psy na kims kto chce cos zrobic ma checi i pomysl na gre sa zalosni i nawet szkoda czytac co wypisuja..bo co Wy zrobiliscie zeby uatrakcyjnic gre zeby sciagnac ludzi ??
ja na Polaku sie zapisalem do bractwa Szoguna i mam zamiar tez tam sie dobrze bawic..

ale jak by nie bylo to moj statek plywa i tak lepiej niz lap top ministra
LukaszKisiel jest offline   Odpowiedz cytatem
Odpowiedź

Opcje wątków
Widok

Reguły forum