To ciekawe co piszesz, naprawde doceniam twoj post, dziekuje za sugestie niemniej jednak nie znam tureckiego a rosyjskiego nie uzywalem od niepamietnych czasow.
Jednakze, pomijajac fakt iz [ co mnie dziwi a zarazem smieszy ] nie masz na tyle odwagi aby sie podpisac nickiem ale no coz nie wszyscy maja honor i oczerniaja innych ukrywajac sie pod cyferkami. Zadziwiajace sa rowniez pewne twoje zdania ktore pozwole sobie przytoczyc w dalszej czesci mojej odpowiedzi na twoje zarzuty. Tytulem konca naleznego wstepu, rozumiem ze tanie bractwo jest zwykla literowka i chodzilo Ci o slowo takiego.
Zas w odpowiedzi na twoje ...
Cytat:
|
Fakty są takie że na Globalu nie ma taniego bractwa czy aliansu w którym byś mógł jeszcze pływać na Seafight i gdzie bys miał wejście
|
Zanim zaczniesz wszem i wobec ogłaszac podobne kocopoły, najpierw potwierdz informacje do końca bo tak jak w tym przypadku zrobisz z siebie i d i o t ę, dlatego przykro mi, że go z siebie zrobiłeś. Ponieważ na serwerze globalnym jestem czlonkiem polskiej gildi, ale mysle ze jej naczelnik powinien to powietrdzic aby rozwiac wszelkie watpliwosci wiec proponuje abys bacznie sledził temat.
Cytat:
|
to jest powodem że szukasz miejsca na polskim serwerze - ale i tutaj z twoim podejsciem do innych szybko pewnie sytuacja sie powtórzy
|
Nie wiem o jakiej sytuacji piszesz wiec ciezko jest mi sie odniesc do czegos co moge tylko przypuszczac. Ale owszem posiadam konto na serwerze polskim i tu tez chce budowac / wspoltworzyc zarowno gildie jak i alians. Jednak nie do konca masz racje ze sytuacja z globala jest moim glownym powodem egzystowania na serwerze polskim.
Cytat:
|
Nie bedę sie rozwodził nad wydarzeniami z globala które jak twierdzisz są nieprawdziwe ale osoby zorientowane pewnie jak i ty sam o nich wiedzą, a więc cicho sza bo się wyda.
|
Kiedys z plotkami nie walczylem, jednakze domysly i spekulacje jak rowniez dyrdymaly jakie kraza na moj temat zmusily mnie do tego zeby stawiac czolo tym zarzutom wiec skoro juz piszesz A napisz tez B, oczywiscie jesli masz odwage. Bardzi chetnie poznam te "wydarzenia" z globala.
Cytat:
|
a więc cicho sza bo się wyda
|
nie mam nic do ukrycia tak wiec czekam, rzucam Ci rekawice - Czy podejmiesz wyzwanie ?
Cytat:
|
"dobry znajomy z dawnych lat"
|
Widocznie nie taki dobry skoro nie masz odwagi uzyc nicknameu.
A na koniec, wielce mnie cieszy swoja droga to, ze tyle osob tak interesue moja osoba, zadziwiajce jest, ze na tyle graczy ktorzy graja w seafight Shogun tak wielu interesuje, cieszy mnie rowniez ze bedziesz bacznie obserwowal moje postepy i poczynania, szkoda tylko ze nie wiem kim jestes, bo jakby mi cos umknelo wiedzial bym kogo zapytac, bo zawsze dodatkowa para oczu to dodatkowa para oczu. Zadziwiajce jest to naprawde zadziwiajace, ciekawi mnie co wy byscie zrobili jakby zabraklo shoguna, kim byscie sie tak interesowali,w koncu nie ma big brothera, amazonek ani innych tego typu programow, to kogo byscie obserwowali ?