|
09.05.2009, 11:05
|
|
|
Stały gracz
Zarejestrowany od: 11.08.2008
|
coś nowego? koalicja XXL , WMF , VIP , ZŁY
Witam
Wiele osób zapewne nie wie co się stało z tymi bractwami. One istnieją  mają się dobrze i tak pozostanie
Wszystkie te bractwa w przeszłości były w mniejszym bądź większym stopniu sojusznikami Starej Gwardii, zwanej w skrócie SG. Niestety polityka SG nie szła w tym samym kierunku co tych czterech, jakby nie było wojennych bractw i musieliśmy się rozstać.
Założyliśmy swój sojusz - sojusz wojenny - bez bicia wysp i PD w ilościach powyżej 20 (no chyba że ktoś z naszych przeciwników nam odstąpi flaya czy tiamatka  )
Na chwilę obecną tylko tyle mogę powiedzieć, więcej informacji już w następnym odcinku - Historii Polskiego Seafight
|
10.05.2009, 14:51
|
|
|
Raczkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 08.12.2008
|
Cóż,moim skromnym zdaniem sojusz SG w ostatnich czasach stał się sojuszem wybitnie wojennym...no,ale każdy ma prawo do swojego zdania. Osobiście to ja was nie atakuje nie zaczepiony, wolę zachować kulki na UP i V-6
Fakt, czasami udaje się zauważyć kilku z was na morzu, tak więc nie wiem kto mówi że znikneliście
pozdrawiam
|
|
|
13.05.2009, 13:15
|
|
|
Żółtodziób
Zarejestrowany od: 19.07.2008
|
Być może SG stał się sojuszem wojennym, ale wszyscy wiemy dlaczego tak się stało, doszło do tego z czego wszyscy się śmiali z PZB czyli walczycie ilością a nie jak kiedyś to było - jakością, oczywiście tylko krowa zdania nie zmienia podobno.
|
|
|
15.05.2009, 04:52
|
|
|
Raczkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 22.03.2008
|
Widze ktoś w końcu zajął sie dyplomacją cieszy mnie to w końcu może aliansik wojenny zacznie rosnąć w siłe powodzenia
|
|
15.05.2009, 10:07
|
|
|
Stały gracz
|
Ja osobiście nie lubię dyplomacji w grze, w tej koalicji nie jest ona bardzo potrzebna i z tego właśnie się cieszę.
Udało się stworzyć coś co działa bez większych zgrzytów. Testy robimy bez problemów, na wojenki wyskakujemy codziennie , indywidualiści na nudy nie narzekają , atmosfera na tsie idealna
Takie rzeczy to tylko w naszej koalicji
|
15.05.2009, 11:55
|
|
|
Ekspert junior
Zarejestrowany od: 07.08.2008
|
Haha panie kolego co to to nie wy i wojenki 4 bractwa szczeze ja nie wiedze was juz oddawna moze ZLY cos jeszcze tam wojuje ale na wlasna reke.
|
|
|
15.05.2009, 13:28
|
|
|
Stały gracz
|
Nie widzisz bo nie pływasz , to jedno ze zwykłych spotkań na wodzie

|
15.05.2009, 13:36
|
|
|
Stały gracz
|
Grupa Turystyczna - sprzedaż biletów

Last edited by *ARMAROS* : 15.05.2009 at 13:39.
|
|
|
15.05.2009, 15:36
|
|
|
Magnat forów
Zarejestrowany od: 07.04.2009
|
Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; jeśli jest nieśmiały, spraw by nabrał pychy; jeśli jego wojska są skupione, rozprosz je. Uderzaj, gdy nie jest przygotowany; zjawiaj się tam, gdzie się tego nie spodziewa.
— Sun Tzu
Sztuka Wojny
Myślę, że szczegolnie ten podkreslony i pogrubiony text oddaje najlepiej to czego mozna sie bedzie spodziewac po tym sojuszu.
Pozdrawiam i powodzenia
|
|
|
15.05.2009, 18:34
|
|
|
Żółtodziób
Zarejestrowany od: 30.06.2008
|
Cytat:
Cytat użytkownika *ARMAROS*
Witam
Wiele osób zapewne nie wie co się stało z tymi bractwami. One istnieją  mają się dobrze i tak pozostanie
Wszystkie te bractwa w przeszłości były w mniejszym bądź większym stopniu sojusznikami Starej Gwardii, zwanej w skrócie SG. Niestety polityka SG nie szła w tym samym kierunku co tych czterech, jakby nie było wojennych bractw i musieliśmy się rozstać.
Założyliśmy swój sojusz - sojusz wojenny - bez bicia wysp i PD w ilościach powyżej 20 (no chyba że ktoś z naszych przeciwników nam odstąpi flaya czy tiamatka )
Na chwilę obecną tylko tyle mogę powiedzieć, więcej informacji już w następnym odcinku - Historii Polskiego Seafight
|
Hehe dobre. Nie powiem kto komu odstąpił Flaya.
Pozdrawiam bractwo ZŁY.
|
| Opcje wątków
|
|
|
| Widok |
Wygląd liniowy
|
Reguły forum
|