|
30.05.2009, 20:16
|
|
|
Magnat forów
Zarejestrowany od: 07.04.2009
|
POLSKA ARMADA - Serwer Polska
Ahoj,
Szacowne [ często pomijane ] Piratki oraz wy Szacowni Piraci,
Pragnę poinformować, iż na kartach serwera Polskiego powstał sojusz o nazwie Polska Armada, w skład którego wchodzą takie bractwa jak :
===» Archanielska Flota «====
[AFw] [AF*] [A*F]
===» Black Elites Of Dead «==
[BAD]
=====» Agressive «======
[»A«]
Sojusz Polska Armada, posiada NAP z aliansem United Poland w skład którego wchodzą :
P&R P1R MSZ IpF ZSB 999 LEW«®» ETA KAT V~P KAP KPY S_P UFO GFP LoW L~P NBW CCS CZY CoQ
a także z koalicjantem sojuszu United Poland czyli z V-6 w skład którego wchodzą następujące bractwa :
PE>> PE* PE^ PE+ PE~ PE= ACK KAC ]:- -+- GRZ ER 666 W^P PRZ FOP RiW B`B T&C B‡W FUD BB1 M&B TOP QBA RS>> BSP
w związku z czym naszym graczom, oraz sojusznikom jesteśmy w stanie zaoferować, swobodę pływania po prawej stronie map
Zapraszamy serdecznie do wspólnej gry i zabawy.
Wszystkie osoby, które by chciały dołączyć do naszego grona proszone są o kontakt :
Devil [gg] 10158858
Rebel [gg] 2084765
Wakou [gg] 436398
Pozdrawiam

Last edited by ๖ۣۜShōguŋ.™ : 31.05.2009 at 00:49.
|
|
|
30.05.2009, 20:47
|
|
|
Ekspert forów
Zarejestrowany od: 20.09.2008
|
dawno sie tak nie uśmiałem mógłbyś mi wytłumaczyć czemu w czerwonej otoczce jest mapa 12/1 i 13/1
|
|
|
30.05.2009, 21:13
|
|
|
Magnat forów
|
Cytat:
Cytat użytkownika .xkrzysiekx.
dawno sie tak nie uśmiałem mógłbyś mi wytłumaczyć czemu w czerwonej otoczce jest mapa 12/1 i 13/1
|
A czy widzisz tam litery NAP ? Czy w spisie bractw, z którymi mamy napa widnieje FOO lub PL® ? Jednakże aby odpowiedzieć, w pełni na twoje pytanie, w czerwonej obtoczce jest jest prawa stron map, po których my pływamy a jakbyś doczytał ze zrozumieniem, większość bractw występujących po tej stronie map wchodzi w sklad sojuszów z którymi mamy nap.
Pozdrawiam

Last edited by ๖ۣۜShōguŋ.™ : 31.05.2009 at 00:49.
|
|
|
30.05.2009, 21:31
|
|
|
Żółtodziób
Zarejestrowany od: 06.11.2008
|
Cytat:
Cytat użytkownika ๖ۣۜShōguŋ.™
A czy widzisz tam litery NAP ?
|
czyli CZY i KAT to tez nie wasz alians bo nie ma liter NAP
Oj shogun, siejecie propagandę i nawet się nie przyznajecie 
|
|
|
30.05.2009, 21:53
|
|
|
Ekspert forów
Zarejestrowany od: 20.09.2008
|
Cytat:
Cytat użytkownika ๖ۣۜShōguŋ.™
A czy widzisz tam litery NAP ? Czy w spisie bractw, z którymi mamy napa widnieje FOO lub PL® ? Jednakże aby odpowiedzieć, w pełni na twoje pytanie, w czerwonej obtoczce jest jest prawa stron map, po których my pływamy a jakbyś doczytał ze zrozumieniem, większość bractw występujących po tej stronie map wchodzi w sklad sojuszów z którymi mamy nap.
Pozdrawiam
|
według mnie jest to naciąganie graczy którzy nie czytają wszystkiego 20 razy a mają pamięć fotograficzną bo będą myśleć żę CAŁA prawa strona jest wasza a to jest nie prawdą
Last edited by .xkrzysiekx. : 31.05.2009 at 12:48.
|
|
|
30.05.2009, 23:02
|
|
|
Zaawansowany forumowicz
Zarejestrowany od: 16.12.2008
|
Panowie szanowni oki tak sobie zaznaczył ale ze Wy tyle czasu wolnego macie żeby o każdą drobnostkę się czepiać to ja Wam zazdroszczę ilości wolnego czasu.Aj już tak na marginesie wszyscy wiemy mimo chwilowych zmian właścicieli wysp miedzy jakie sojusze i po ktorej stronie mapy umiejscowione przebiega podział.
(`'•.¸(`'•.¸ *¸.•'´)¸.•'´)
¤* Archanielska Flota*¤
(¸.•'´(¸.•'´ * `'•.¸)`'•.¸)
............© 2009............
[A*F] [AFw] [AFo] [AFk]
|
|
|
30.05.2009, 23:59
|
|
|
Magnat forów
|
Cytat:
Cytat użytkownika .xkrzysiekx.
według mnie jest to naciąganie graczy którzy nie czytają wszystkiego 20 razy a mają pamięć fotograficzną bo będą myśleć żę CAŁA lewa strona jest wasza a to jest nie prawdą
|
Krzysiu,
Poza czytaniem ze zrozumieniem widze ze masz problem z odróznieniem lewej od prawej strony. Pozostaje mi tylko życzyć Ci sukcesów zarówno w seafight jak i zyciu,
Pozwolę sobie napisać , że dawno się tak nie uśmiałem ...

Last edited by ๖ۣۜShōguŋ.™ : 31.05.2009 at 00:48.
|
|
|
31.05.2009, 01:49
|
|
|
Raczkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 25.05.2008
|
Szogun ale wrogów też mogłeś umieścić, a nie że tak ładnie opisane , a jednej ważnej rzeczy nie ma
|
31.05.2009, 02:04
|
|
|
Magnat forów
|
Cytat:
Cytat użytkownika -agrunia-
Szogun ale wrogów też mogłeś umieścić, a nie że tak ładnie opisane , a jednej ważnej rzeczy nie ma
|
Łatwiej jest umieścić tych których ma się po swojej stronie, zaś co sie tyczy reszty,
Allah Akzbar i lejemy innowierców, jednym słowem J i h a d , jak to zwykliśmy mawiać na globalu
A na poważnie, Forum stanowi pewną forme marketingowa ktora w zyciu kazdego bractwa odgrywa wazna role, nigdy tego nie ukrywalem, i sadze ze smialo moge napisac iz ta metoda w przypadku zarowno sojuszu jak i bractwa sie sprawdza.
Owszem, przeciwnicy również są, ale zgodnie z prawem marketingowym za darmo reklamy im robić nie mam zamiaru
Pozdrawiam lewą strone map =]

|
|
|
31.05.2009, 07:27
|
|
|
Mistrzu forum
Zarejestrowany od: 01.12.2008
|
oszust