|
03.09.2009, 09:07
|
|
|
Super Forum Moderator
Zarejestrowany od: 21.09.2008
|
Inne - tu zglaszamy różne problemy z grą.
Tu zgłaszamy inne problemy których nie można skatalogować.
Nowe tematy będą zamykane i kasowane.
Pamiętaj żeby zawsze dokładnie opisać jak masz problem.
Last edited by SMOD_*Achazu* : 03.09.2009 at 09:16.
|
|
|
03.09.2009, 12:24
|
|
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 11.08.2009
|
Witam !!!
Na placu targowym są dostępne tylko :kule,armaty,Mistrz pokładów i nic wiecej
Nie da się przesunąc ani w duł a ni nic wiecej . Pomóżcie
|
|
|
03.09.2009, 13:02
|
|
|
Weteran forum
Zarejestrowany od: 07.11.2008
|
Cytat:
Cytat użytkownika Arturo081968
Witam !!!
Na placu targowym są dostępne tylko :kule,armaty,Mistrz pokładów i nic wiecej
Nie da się przesunąc ani w duł a ni nic wiecej . Pomóżcie
|
Zmień przeglądarkę 
03.09.2009, 14:00
|
|
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 03.09.2009
|
witam nie moge wejs na moze rzeby zagrac probowalem kilkanascie razy i nic
potrzeboje pomocy albo podziekuje z waszych uslug
Last edited by macik22 : 03.09.2009 at 14:03.
|
|
|
06.09.2009, 08:30
|
|
|
Początkujący forumowicz
Zarejestrowany od: 25.06.2009
|
Znikający Piraci
Nie wiem co się stało ale zniknęła mi część załogi. Piratów ok 40 i kanonier. Nie miałem żadnej topki w międzyczasie, a przedwczoraj zdałem test pirata na 6 lvl - a bez brakujących piratów nie mógłbym go rozpocząć (obecnie mam 64 piratów).
Proszę o przywrócenie utraconych członków załogi (z największym naciskiem na kanoniera)
|
|
|
06.09.2009, 10:27
|
|
|
Moderator forum
Zarejestrowany od: 13.08.2009
|
Cytat:
Cytat użytkownika kooh2
Nie wiem co się stało ale zniknęła mi część załogi. Piratów ok 40 i kanonier. Nie miałem żadnej topki w międzyczasie, a przedwczoraj zdałem test pirata na 6 lvl - a bez brakujących piratów nie mógłbym go rozpocząć (obecnie mam 64 piratów).
Proszę o przywrócenie utraconych członków załogi (z największym naciskiem na kanoniera)
|
Witam,
załoga po pewnym czasie umiera gdy nie jest karmiona owocami i rumem. Stan zdrowia załogi możesz sprawdzić wchodząc w zakładkę "kryjówka" -> "moja załoga", klikasz na postać z twojej załogi i po prawej w "szczegółach" możesz zobaczyć ile ma ta postać zdrowia. Zdrowy pirat powinien mieć 100%, gdy pirat osiągnie 0% to umiera i znika. Ponadto 100% zdrowi piraci żyją 130 dni.
pozdrawiam
Jack of Blades
Last edited by MOD_Jack_of_Blades : 06.09.2009 at 12:00.
|
|
|
06.09.2009, 17:02
|
|
|
Żółtodziób
Zarejestrowany od: 20.09.2008
|
Polska czy Niemiecka???
Witam. Nie wiem, czy to tylko u mnie tak jest ale coś ostatnio SF robi się "niemiecki". Od początku kiedy gram wszystko było ok i po polsku a teraz coraz częściej pojawiają się niemieckie wstawki do gry. Np. tytuł paska przeglądarki "Online Spiele - Seafight, das Highlight der Piraten Online Spiele oraz odnośnik do pomocy obok forum "Hilfe" oraz wiele innych, które napotkałem a nie potrafię tutaj przytoczyć. Chciałbym aby zostało to poprawione, jak było kiedyś.
|
|
|
06.09.2009, 17:02
|
|
|
Młody formumowicz
Zarejestrowany od: 17.08.2009
|
Czat
Lubie sobie poklikać myszką i właśnie jedno takie kliknięcie zablokowało mi czata ( klikło mi się coś w okolicy narzędzi ) ( używam opery jako przeglądarki ) , t.z.n że mogę wszystkich czytać ale pisać nie mogę bo na pasku moich wypowiedzi pojawia się słownie tylko jedna literka którą zamienia inna podam przykład , naciskam " w " a potem " i " po czym " w "znika a zamiast niej mam " i " , jak to zmienić ?
Z góry dziekuje za odpowiedź .
|
06.09.2009, 17:41
|
|
|
Super Moderator Forum
Zarejestrowany od: 11.05.2009
|
Pierwszy raz spotykam sie z tego typu problemem.
Sprobuj moze sie calkowicie wylogowac z gry i zalogowac panownie - byc moze cos to da 
|
|
06.09.2009, 17:51
|
|
|
Młody formumowicz
Zarejestrowany od: 17.08.2009
|
Cytat:
Cytat użytkownika MOD_Surprise
Pierwszy raz spotykam sie z tego typu problemem.
Sprobuj moze sie calkowicie wylogowac z gry i zalogowac panownie - byc moze cos to da 
|
Czat już mi działa bo się naprawiło , choć dalej nie wiem o co kaman z tym że tak sie stało , apropo moze warto sie zainteresować tym problemem by wiedzieć na przyszłość co robić , moje obecne doświadczenie mówi że wystarczy cierpliwie poczekać aż samo się naprawi ale może inni nie mają tyle cierpliwości a mają ten sam problem .Wylogowanie nie pomaga , odświeżanie też nie .
|
| Opcje wątków
|
|
|
| Widok |
Wygląd liniowy
|
Reguły forum
|