nie pierwszy sezon gram,ale zauważyłem że twórcy gry co sezon na liście rynku amatorów dają coraz gorszych graczy. Jak kilka sezonów temu zaczynałem to było sporo amatorów z talentem 5 i i dośw. 40 a wz ok 10.Teraz to coraz mniej takich piłkarzy, już nie wspomnę o młodzikach. Po prostu kup za sms-y to będziesz miał kredyty .Przykład dzisiaj był wystawiony piłkarz WZ 4.05 dośw. 35 ,lat 26 za 7.000.000 normalna pomyłka.
tez to zauwazylem trzeba przekopac niezle kilka stron zeby znalezc kogos z wysokim WZ na szczescie nie musze juz kupowac na rynku amatorow graczy do prof. ale do mlodzikow wciaz musze szukac jakis graczy
Narzekaliście a dzisiaj wchodze na rynek amatorów a tu patrze dobzi gracze są i to dużo stron nawet nie przekopałem znalazłem 2 graczy powyżej 8 WZ i jednego co ma ponad 11 WZ i wszyscy maja 21 lub 22 lat a co najważniejsze mają po 5 Talentu wiec teraz zacznijcie szukać ich na rynku bo możecie trafić na naprawde dobrych grajków
sprawdzałem rynek amatorów do 18 lat. Rzeczywiście nie znalazłem gracza z talentem 5, mozna trafić ciekawych amatorów z WZ około 8,20 - 8,40, ale talent tylko 4
Żeby mieć młodzika z talentem 5 pozostaje skaut, albo trzeba poprawić talent za talary
Drużyna: KS Biała Bielsko - sometimes you can win with us. But only sometimes!
Last edited by MOD_ronaldo_x : 16.11.2009 at 17:42.
Co? Ja widziałem amatora 5 talentu wiek 16, albo 17 WZ około 3 tylko nie miałem kasy na niego
to fajnie jestem ciekaw za ile sezonów go "podrasujesz" jak o WZ chodzi, kiedyś faktycznie kupiłem takiego amatora z talentem 5 i wz ok.4 i od trzech sezonów mimo że go motywuję to istna lipa jak chcesz to Ci go oddam za free