Wstecz   Spaceinvasion > Centrala > Zgłoszenia na moderatorów
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Odpowiedź

Opcje wątków Widok
Stary 10.04.2009, 10:58   #1
*A*S*T*E*R*I*X*
GA Boardadmin

Awatar użytkownika *A*S*T*E*R*I*X*

Zarejestrowany od: 25.01.2009
Domyślnie Zgloszenia na GO

Tutaj prosze pisac swoje zgloszenia na GO ...

Prosze o wpisanie takich danych jak :::

1 NIck
2 ID uzytkownika
3 uni na ktorych gra dana osoba
4 Uni na ktorej chce byc GO
5 Ile czasu jest w stanie poswiecic na obowiazki GO
6 Doswiadczenie w grze
7 Dlaczego wlasnie jego nalezy przyjac
*A*S*T*E*R*I*X* jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 10.04.2009, 11:04   #2
solar12311
Moderator forum

Awatar użytkownika solar12311

Zarejestrowany od: 30.07.2008
Domyślnie

1 NIck - Di4bloo
2 ID uzytkownika - UNI1 68124 Uni2 59883 (nie gram tam) UNI3 1338(tez nie gram)
3 uni na ktorych gra dana osoba - tylko na Uni 1
4 Uni na ktorej chce byc GO - Na Uni 2 lub Uni 3
5 Ile czasu jest w stanie poswiecic na obowiazki GO - tyle ile spedzam na SI czyli okolo 12h dziennie
6 Doswiadczenie w grze - spore. gram od lipca zeszlego roku i sporo wiem o tej grze i ja uwielbiam
7 Dlaczego wlasnie jego nalezy przyjac - chec niesienia pomocy innym graczom i zeby mieli kogos odpowiedzialnego do tej roli

EDIT: Natal aktualne

Last edited by solar12311 : 17.11.2009 at 23:18.
solar12311 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 17.04.2009, 00:51   #3
krzysiozbanowany
Mieszkaniec forum

Zarejestrowany od: 08.12.2008
Domyślnie

1. krzsiozbanowany (był krzysio ale banowali na forum to jest zbanowany, żaden dowcipniś do dawania banów się jednak nie przyznawał )
2. 96185
3. już nie gra, no jeśli wymóg konieczny to mam planetę w uni2
4. najchętniej 2
5. ok 1 h/doba
6. jak grałem to najszybsza flota na uni2, też największa ilość fenków w tamtych czasach aa i chyba nikt oszustem mnie nigdy nie nazwał
7. Mali w tej grze zazwyczaj dostawali po tyłku jeśli nie mieli "pleców", ja chciałbym zobaczyć czy tez ci bardziej topowi potrafią uczciwie grac
8. Dlaczego pewnie nie przyjmą - myślę że zarówno superszef BP jak i superszef SI/super SGO wszystkich UNI SI takiej głupoty nie zrobią by taki "wrzód na tyłu sobie sprezentować"
9. Czego ja oczekiwałbym (coś mam robić to mam prawo i wymagać czegoś chyba ) - wsparcia od góry osoby odpowiedzialnej za SI na Polskę, możliwości karania każdego złapanego i podawania publicznie (jeśli uznam za słuszne) przewinienia, jasnych zasad/regulaminu na podstawie którego mam oceniać poprawność gry innych.

aaa i dlaczego piszę podanie, w swoisty sposób zarówno i Peter jak i asterix zapraszali mnie do zrobienia czegoś a nie tylko krytykowania, bym pokazał a nie tylko mówił - więc ciekaw jestem czy mają jaja by dać mi uprawnienia GO na uni2, śmiem wątpić w to a uzasadnienie decyzji jedynie słusznej pozostawię im
krzysiozbanowany jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 07.07.2009, 10:35   #4
Luisek
Mieszkaniec forum

Awatar użytkownika Luisek

Zarejestrowany od: 07.06.2009
Domyślnie

1 NIck
Luisek
2 ID uzytkownika
UNI3
UNI2 badz UNI1
Nie bede pisal ze nieograniczenie, bo kazdy jednak chce miec zycie prywatne. Ale uczciwie moge poswiecic okolo 4-5 godzin dziennie
6 Doswiadczenie w grze:
jestem z ta gra prawie od poczatku jej istnienia, mialem konto na UNI1, teraz mam konto na UNI3, zreszta bylem juz GO i znasz mnie Aster, wiec nie potrzeba sie rozpisywac
7 Dlaczego wlasnie jego nalezy przyjac:
Od jakiegos czasu pojalem juz strategie Asterixa i przyznaje jej slusznosc w 100% Duzo graczy oszukuje, potem sie wybiela na forum jako najuczciwsi, a ich wszystkich trzeba bezwzglednie odsiac z tej gry. Pojalem rowniez ze zadne strajki nie maja sensu, poniewaz gora i tak ma nas gdzies, wiec wszyscy musimy sobie jakos radzic sami w tym naszym bagienku, i sprawic zeby jak najmniej ludzi wykorzystywalo bledy tej gry. Nie bede pisal bajek o tym jaki to dobry nie bede, po prostu postaram sie na ile sie da.
Stary 28.09.2009, 11:43   #5
przekem
Ekspert junior

Awatar użytkownika przekem

Zarejestrowany od: 10.04.2009
Domyślnie Zgłoszenie na GO uni 2

1 przekem1983
2 22517
3 uni 1
4 uni 2
5 przynajmniej kilka godzin dziennie
6 Obecnie gram aktywnie na uni 1 ( wcześniej grałem też krótko na uni 3)
7 W wypadku wyboru na GO natychmiast zaprzestaję grac na uni 1. Zgłosiłem swoją kandydaturę ponieważ Chcę by regulamin gry był przestrzegany a nie obchodzony. Zamierzam równierz dbac o to by Gracze mieli pełne zaufanie do osoby GO, jak również ich sprawy były załatwiane szybko, profesjonalnie i skutecznie.

Last edited by przekem : 29.10.2009 at 16:43.
przekem jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 05.10.2009, 16:39   #6
markstalwart
Moderator forum

Awatar użytkownika markstalwart

Zarejestrowany od: 29.03.2008
Domyślnie

Ludzie, czy Wy nie umiecie czytać??
Cytat:
Prosze o wpisanie takich danych jak :::

1 NIck
2 ID uzytkownika
6 Doswiadczenie w grze
7 Dlaczego wlasnie jego nalezy przyjac
Posty osób, które nie zastosowały si do w/w wzoru przenoszę do śmieci.

ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc do pomocy technicznej. NIKT z ekipy gry nie poprosi Cię o LOGIN i HASŁO do Twojego konta. Nie daj się oszukać! Pytania? 789880

markstalwart jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 27.10.2009, 11:11   #7
dzikuswojtala
Rutyniarz

Zarejestrowany od: 28.02.2008
Domyślnie

1.D_Z_I_K_U_S
2.36633
3. Obecnie nie gram na żadnym.
4.GO UNI 1 oczywiście.
5.Ze 4 godziny dziennie i codziennie.
6. TOP-2 na UNI1 to chyba wystarczające doświadczenie.
7.Dlaczego? Ponieważ mam świadomość tego, że niektórym osobom wszystko uchodzi na sucho. Mam zamiar być dokładny i sumienny w tym co będę robił i nie będzie miejsca na jakiekolwiek przekręty, bany będę nakładał sprawiedliwie ale i też będę służył pomocą dla osób które są w potrzebie. Nie ukrywam, że mam chęć przetrząsnąć cały Top100 tego Uni i wiem jak sobie poradzić z wychwyceniem osób oszukujących. Będę groźny i skuteczny a zarazem sprawiedliwy

Odrzucony GA_A*S*T*E*R*I*X

Last edited by *A*S*T*E*R*I*X* : 01.11.2009 at 09:48.
dzikuswojtala jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 05.11.2009, 01:18   #8
KozaSsj5
Ekspert junior

Awatar użytkownika KozaSsj5

Zarejestrowany od: 10.04.2009
Domyślnie

1 KozaSsj5
2 Uni3 46325(aktywna gra) Uni1 139599(nie gram, konto zero pkt) Uni2 109346(nie gram, konto zero pkt)
3 Aktywna gra na Uni3
4 Uni2 lub Uni1
5 SI mam odpalone przez kilkanaście godzin dziennie więc na obowiązki GO jestem wstanie bez problemu poświęcić kilka godzin dziennie ale to wszytko zależy od reala jak u nas wszystkich. Pory gry mogę nieograniczenie rotować.
6 Ponad pół roku aktywnej i intensywnej gry
7 Wszyscy, którzy mieli ze mną kontakt wiedzą że jestem osobą sumienną i zawsze skorą do pomocy, mam duże oddanie grze i graczom. Jestem osoba nastawioną na szybkie i rzetelne działanie. Lubię rozwiązywać problemy i uczyć się nowych rzeczy. Nie utrzymuję żadnych kontaktów z graczami Uni1 i Uni2 co zapewnia mi bezstronność. Interesują mnie fakty nie pomówienia. Wszystkich traktuje równo. Jestem dojrzałą osobą o sztywnym kręgosłupie moralnym. Ale co tu pisać... czyny mówią więcej o ludziach niż słowa.
Stary 08.11.2009, 14:37   #9
Syfilis
Moderator forum

Awatar użytkownika Syfilis

Zarejestrowany od: 23.03.2008
Domyślnie

Cytat:
Cytat użytkownika *A*S*T*E*R*I*X* Pokaż post
Tutaj prosze pisac swoje zgloszenia na GO ...
a wiec panowie karteczki... tylko zgłoszenia tutaj a nie spam

+5 za spam
Gacik

ODRODZENIE
uni2, ST

Last edited by GACIK : 08.11.2009 at 20:06.
Syfilis jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 09.11.2009, 10:41   #10
cervus89
Mistrz forum

Awatar użytkownika cervus89

Zarejestrowany od: 06.06.2008
Domyślnie

1 NIck: c_e_r_v_u_s
2 ID uzytkownika: jak bedzie konieczne to podam
3 uni na ktorych gra dana osoba: UNI 1
4 Uni na ktorej chce byc GO: uni 2 lub 3
5 Ile czasu jest w stanie poswiecic na obowiazki GO: ile będzie wymagała sytuacja
6 Doswiadczenie w grze: od 19.marca. 2008 z przerwami
7 Dlaczego wlasnie jego nalezy przyjac: nawet nie wiem co napisać nie będe pisał by nieść pomoc innym graczom,(najbardziej prymitywny sposób pisania) tylko aby wszystko było fair-play, zgodnie z przyjętym regulaminem oraz powszechnie panującymi normami społecznymi

cervus89 jest offline   Odpowiedz cytatem
Odpowiedź

Opcje wątków
Widok

Reguły forum