1. krzsiozbanowany (był krzysio ale banowali na forum to jest zbanowany, żaden dowcipniś do dawania banów się jednak nie przyznawał

)
2. 96185
3. już nie gra, no jeśli wymóg konieczny to mam planetę w uni2

4. najchętniej 2
5. ok 1 h/doba
6. jak grałem to najszybsza flota na uni2, też największa ilość fenków w tamtych czasach

aa i chyba nikt oszustem mnie nigdy nie nazwał

7. Mali w tej grze zazwyczaj dostawali po tyłku jeśli nie mieli "pleców", ja chciałbym zobaczyć czy tez ci bardziej topowi potrafią uczciwie grac

8. Dlaczego pewnie nie przyjmą - myślę że zarówno superszef BP jak i superszef SI/super SGO wszystkich UNI SI takiej głupoty nie zrobią by taki "wrzód na tyłu sobie sprezentować"
9. Czego ja oczekiwałbym (coś mam robić to mam prawo i wymagać czegoś chyba

) - wsparcia od góry osoby odpowiedzialnej za SI na Polskę, możliwości karania każdego złapanego i podawania publicznie (jeśli uznam za słuszne) przewinienia, jasnych zasad/regulaminu na podstawie którego mam oceniać poprawność gry innych.
aaa i dlaczego piszę podanie, w swoisty sposób zarówno i Peter jak i asterix zapraszali mnie do zrobienia czegoś a nie tylko krytykowania, bym pokazał a nie tylko mówił - więc ciekaw jestem czy mają jaja by dać mi uprawnienia GO na uni2, śmiem wątpić w to a uzasadnienie decyzji jedynie słusznej pozostawię im