to nie wielkanoc ale może być mi pasi
ale słabo coś z tymi jajeczkami podajecie!!!!/BP/
i dlaczego moje dziwki które kupiłem kiedyś mają znowu tylko 1500 a nie tak jak je kupiłem 5000?
PeAcE
(wulgaryzm)
No wydaje mi się, że jajka co jakieś 10 minut są...
Już się zmieniły na 5.000 więc jest ok. powinny tyle dawać. Godzinę temu miałem pisać że KTA zaspało bo żadnego z nich nie było w czołówce a tu proszę jaka "niespodzianka" pan Panzer na pierwszym miejscu i to na wszystkich serwerach na których gra
pan panzer jest nie do doscigniecia przy kazdym racon hill czy jest zalogowany czy nie i tak wybija najwiecej zombii no i gra na okraglo nie spi , nie je , nie sra istny robocoop
Nie wiem jak Wy,... ale ja przypadkiem wszedłem dzisiaj na mojego pimpa i widzę tam jeden dodatkowy pkt. budowy.
Wpisany na czerwono w nawiasie...
Przypuszczam, że to za jakiegoś zbuka, pozostaje się tylko zastanowić po co...
ten panzerboss to pewnie jakiś dzieciak bogatego ojca, wstrzykujący hajs w tętnicę bigpointa.. nawiasem mówiąc nie sądzę by sam operował kontem, według mnie ma obstawionych ludzi na godziny (ja rano, południe, ty, wieczór, noc itd.) i raczej nie ma szans na dogonienie go, no chyba, że mu się znudzi i da sobie spokój w co wątpię..
A to przepraszam, przez ostatni okres zaniedbywałem mojego pimpa i długo go nie doglądałem...
Cytat:
Cytat użytkownika dzondzon
ten panzerboss to pewnie jakiś dzieciak bogatego ojca, wstrzykujący hajs w tętnicę bigpointa.. nawiasem mówiąc nie sądzę by sam operował kontem, według mnie ma obstawionych ludzi na godziny (ja rano, południe, ty, wieczór, noc itd.) i raczej nie ma szans na dogonienie go, no chyba, że mu się znudzi i da sobie spokój w co wątpię..
No może być też taka opcja, że na jednym koncie gra kilku studentów, może jakaś rodzina, bracia...
Nie ma szans, żeby ktoś sam siedział i nawalał 3 pełne doby...
Last edited by MOD_DonAntek : 30.10.2009 at 10:36.
kliknąłem jajko i puste, bieda... za jakiś czas pojawiło się drugie, 1 pumpgun o_O obesrać się ze szczęścia można...
btw "pan panzer jest nie do doscigniecia przy kazdym racon hill czy jest zalogowany czy nie i tak wybija najwiecej zombii" , jakos panzer nie ma żadnych pucharów za raccona, inaczej jest z numerem 2 w rankingu engelcośtam, u niego puchar to świeci się jak psu jaja