Muszę przyznać panowie że ostatnio odwalacie kupe dobrej roboty ale... wraz z nia powstają nowe błędy w grze

jest wiele bugów ktore trzeba szybko naprawic ale mysle ze przedewszystkim powinniscie zacząc od naprawy kumunikacji pomiedzy graczem a supportem. Uruchomic jakis jeden numer telefonu chociarz by mozna bylo do was zadzwonic i grzecznie sie szybko spytac o jakis wazny problem. Nawet zwykły SKYPE czy tez GG by wytarczylo.
WOJNY
Musicie naprawic caly system wojen w grze. Wywołane wojny nie chcą działać a to bardzo utrudnia tryb rozgrywki niestety
BUGI
\\\\\w - takie nicki w grze slyszalem ze sa zabronione ale jednak dalej sa i jest to bardzo klopotliwe. Ja sie niechowam i gram uczciwie ale trudno jest grac uczciwie kiedy taki koles wali na mnie całym wojskiem a ja mu nawet 1 kija nie moge wpuscic. To jest bez watpienia wazna sprawa w grze.
POPRAWKA LISTA DZIELNIC // PREMIUM
Byłoby bardzo fajnie gdybyscie w liscie dzielnic w premium wprowadzili mozliwosc posegregowania dzielinic po:
ilosci prostytutek, handlazy czy tez kawałków
atakach, zeby atakowane dzielnice pojawialy sie na samej górze
MÓJ PROBLEM
A ja w dalszym ciagu mam problem, juz sprawa sie ciagnie prawie od 2 miesiecy
posiadam premium, tiki ochrony sa mi naliczane dzinnie po 11 tików a nie po 12 tików tak jak to powinno byc. Mysle ze jak za cos place to mozna mi to oddac prawda? Juz sie uzbieralo okolo 300 tików ochrony przed atakiem łącznie a ja sobie kazdy dzien notuje. Panowie jestem uczciwy i licze na uczciwosc z waszej strony.
WIELU SUKCESÓW I POWODZENIA
ps wreszcie to polska stanowi góre w tej grze i moze cos sie zmieni na lepsze. POZDRAWIAM