Wstecz   The Pimps > Centrala > Rozmowy na temat aktualnych ogłoszeń
Pomoc Lista użytkowników Szukaj Dzisiejsze posty Oznacz wszystkie fora jako przeczytane

Odpowiedź

Opcje wątków Widok
Stary 10.03.2009, 23:14   #1
peteradm
Community Manager Deepolis

Awatar użytkownika peteradm

Zarejestrowany od: 29.01.2008
Domyślnie Skargi/protesty na forum

Gra działa dzięki Tobie i całej społeczności. Twoja opinia jest więc dla nas bardzo ważna. Nie mamy też nic przeciwko skargom, gdyż dzięki nim możemy ciągle dopasowywać grę do potrzeb użytkowników.

Ale pamiętaj o uprzejmości! Wezwania do strajku, przeklinanie, obrażanie pracowników i innych użytkowników albo wzywanie innych użytowników do zmiany gry są całkowicie zabronione. Forum nie jest miejscem na takie rzeczy i wszystkie wypowiedzi tego typu będą natychmiast usuwane. Koniec końców szkodzisz w ten sposób tylko sobie, gdyż nie zwracamy uwagi na tego rodzaju wypowiedzi.

Dlatego pisz krótko i na temat bez zbędnych epitetów, a na pewno zajmieny się Twoją sprawą i pomożemy Ci rozwiązać problem tak szybko, jak będzie to możliwe.
Stary 10.03.2009, 23:46   #2
-Damiano32-
Komendant forum

Awatar użytkownika -Damiano32-

Zarejestrowany od: 07.11.2008
Domyślnie

A ja wcale się nie dziwię że niektórych ponosi.Gdybym zgłaszał tydzień wadliwy towar w sklepie a właściciel lub sprzedawca nie odezwałby się do mnie słowem to nie wiem co bym zrobił a tutaj właśnie tak wygląda sytuacja,licznik konta stanął w miejscu i tym samym spiepszył mi całą grę w którą włożyłem sporo gotówki i swojego czasu a na zgłoszony błąd nie dostałem do tej pory odpowiedzi już nie wspominając o jego usunięciu
-Damiano32- jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 11.03.2009, 06:48   #3
Olsen
Raczkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 05.12.2008
Domyślnie

Wg mnie powinniscie naprawic znaki interpunkcyjne(/,\ m.in.), bo jeszcze gro osob sie za nimi chowa, a jak Wam wiadomo nie mozna ich wtedy znalezc w wyszukiwarce po nazwie uzytkownika. Istnieje tylko ewentualnosc, ze znajdzie sie kogos takiego po Tag(u) Klanu, co oczywiscie tez nam NIC nie daje, bo zanim wypuscisz ataki, to koles zdarzy 30x razy wlaczyc urlop i zacrakowac sie do pelna. 2 kwestia odnosnie tych nieszczesnych flag. Z nimi tez byscie mogli cos zrobic, bo zamiast dopasowywac gre do naszych potrzeb, to raczej ja 'odpasowywujcie':/
Olsen jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 11.03.2009, 15:46   #4
umbra16f1
Początkujący forumowicz

Zarejestrowany od: 18.02.2009
Domyślnie

Z tymi flagami to poważna sprawa bo niema jak zaatakować np.kogokolwiek z bezklanowiczów bo nie wiadomo kto sie nickiem czai i może np. polak polaka zaatakować,nie mając żadnej informacji o narodowości
umbra16f1 jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 11.03.2009, 20:04   #5
-Damiano32-
Komendant forum

Awatar użytkownika -Damiano32-

Zarejestrowany od: 07.11.2008
Domyślnie

Myślałem że na święta wprowadzą jakieś promocje albo wejdą w końcu Speedway i Fight of honor a tu taka porażka z flagami i stojącymi w miejscu licznikami
-Damiano32- jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 11.03.2009, 22:43   #6
*trend*
Rutyniarz

Awatar użytkownika *trend*

Zarejestrowany od: 07.12.2008
Domyślnie

Nom jakies promocje by sie w koncu przydaly, a te flagi to juz dobijaja konkretnie nie wspominajac o innych bardziej pokrzywdzonych...

Najlepsza obrona jest atak
*trend* jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 12.03.2009, 11:17   #7
:METHOD_MAN:
Żółtodziób

Zarejestrowany od: 26.02.2009
Domyślnie Flagi

Zgadzam Sie Z Przedmowcami Bez Tych Flag To Normalnie Jak Bez Reki Nie Wiesz Nawet Kogo Atakujesz Przez Pomylke Zaatakujesz Polaka I Afera Gotowa Bo Sprawdzi Cie Po Nicku Czy Jestes Na Forum.a Potem To Juz Tyjko Czarna Ksiega Polakow I Niepotrzebne Problemy I Pelno Tlumaczen.no A Przeciez Nie Bede Wszystkich Nickow Na Kartce Zapisywal Bo By Ni Zeszytu Zabraklo... Z Powazaniem :method_man:
:METHOD_MAN: jest offline   Odpowiedz cytatem
Stary 12.03.2009, 13:54   #8
Żółtodziób

Domyślnie

no i dlaczego w dalszym ciagu trwa budowa mojej wytworni cracku jesli wybudowalem ja przed wczoraj rano i w dalszym ciagu nic sie nie zmienia tak jak 123 tiki byky tak 123 tiki sz do dzisiaj.Naprawde bardzo lubie ta gre no ale takie cos to odstrasza graczy. Z GORY DZIEKI :METHOD_MAN:

1 punkt za wda posty jeden pod drugim

Last edited by BA_-palik10- : 12.03.2009 at 17:30.
Stary 13.03.2009, 11:08   #9
Żółtodziób

Domyślnie Gra

Mowisz Ze Jeden Punkt Za Pisanie Postow Jeden Po Drugim No To Bede Tak Dlugo Pisal Dopoki Ktos Cos Z Ta Gra Nie Zrobi.ludzie Inwestuja Pieniadze W Ta Gre Swoje Ciezko Zarobione Pieniadze Tylko Po To Zeby Chociaz Na Chwile Odczepic Sie Od Szarej Rzeczywistosci I Wchlonac Troche Rozrywki A Wy Ja Nie Wiem Co Wy Robice.znowu Wybudowalem Wytwornie Cracku I Burdel Tylko Ze Tym Razem Rano I Co I Zegar Stoi W Miejscu 336 I 210 Nic Sie Nie Ruszylo Z Powazaniem :method_man:

1 punkt za dwa posty jeden pod drugim

Last edited by BA_-palik10- : 13.03.2009 at 15:19.
Stary 13.03.2009, 14:49   #10
maximus_weed
Faworyt forum

Awatar użytkownika maximus_weed

Zarejestrowany od: 08.11.2008
Send a message via Skype™ to maximus_weed
Domyślnie

Muszę przyznać panowie że ostatnio odwalacie kupe dobrej roboty ale... wraz z nia powstają nowe błędy w grze jest wiele bugów ktore trzeba szybko naprawic ale mysle ze przedewszystkim powinniscie zacząc od naprawy kumunikacji pomiedzy graczem a supportem. Uruchomic jakis jeden numer telefonu chociarz by mozna bylo do was zadzwonic i grzecznie sie szybko spytac o jakis wazny problem. Nawet zwykły SKYPE czy tez GG by wytarczylo.

WOJNY
Musicie naprawic caly system wojen w grze. Wywołane wojny nie chcą działać a to bardzo utrudnia tryb rozgrywki niestety

BUGI
\\\\\w - takie nicki w grze slyszalem ze sa zabronione ale jednak dalej sa i jest to bardzo klopotliwe. Ja sie niechowam i gram uczciwie ale trudno jest grac uczciwie kiedy taki koles wali na mnie całym wojskiem a ja mu nawet 1 kija nie moge wpuscic. To jest bez watpienia wazna sprawa w grze.

POPRAWKA LISTA DZIELNIC // PREMIUM
Byłoby bardzo fajnie gdybyscie w liscie dzielnic w premium wprowadzili mozliwosc posegregowania dzielinic po:

ilosci prostytutek, handlazy czy tez kawałków
atakach, zeby atakowane dzielnice pojawialy sie na samej górze

MÓJ PROBLEM
A ja w dalszym ciagu mam problem, juz sprawa sie ciagnie prawie od 2 miesiecy

posiadam premium, tiki ochrony sa mi naliczane dzinnie po 11 tików a nie po 12 tików tak jak to powinno byc. Mysle ze jak za cos place to mozna mi to oddac prawda? Juz sie uzbieralo okolo 300 tików ochrony przed atakiem łącznie a ja sobie kazdy dzien notuje. Panowie jestem uczciwy i licze na uczciwosc z waszej strony.

WIELU SUKCESÓW I POWODZENIA

ps wreszcie to polska stanowi góre w tej grze i moze cos sie zmieni na lepsze. POZDRAWIAM
maximus_weed jest offline   Odpowiedz cytatem
Odpowiedź

Opcje wątków
Widok

Reguły forum