Jak to jest że ORIONA nie ma na liście rankingowej...
Ale jak się go wpisze w atakach to jest na 25 lvl...
Czy to sa jakieś konsekwencje bana czy jak??
No to Trust się wysiliłeś pogaduchy sobie zrobił ... ale cóż jest założyciel to jest i pierwsza postująca ( liczę że żadnego punkcika nie dostanę ) i o czym by tu jeszcze ... może o głupotach na forum ... Trust fajnie że jesteś modem ... tego mi brakowało zobaczymy czy potrafię ci dokuczyć ... Świeży mod contra gaduła
agus ciebie zawsze bardzo chetnie poczytam
ale brakowalo ci mnie czy moderaotra??
a co do oriona widocznie jest jakis blad bo z tego co wiem to juz orion gra w pelni
ban zostal zabrany no chyba ze to co piszesz jest skutkiem bldow na serwerze
Mam Koleżankę ... ona jest super no i ma na imię Aguś ... zapoznać cię Modzie ... co do tego kogo mi brakowało czy Ciebie czy Moda to sama nie wiem bo nie widzę różnicy ... między wami ale świeży Mod zawsze u mnie ma na początku klapsy ... takie moje małe zboczenie
sorki za pomylke imienia ale dzisiaj jestem na pol tomny
boli mnie zab a dentysty sie boje hehe
ale zapoznac z kolezanka mozesz nie widze problemu
a z tym zboczeniem to uwazaj bo twoj men msr. police moze byc podejzliwy
Mam Koleżankę ... ona jest super no i ma na imię Aguś ... zapoznać cię Modzie ... co do tego kogo mi brakowało czy Ciebie czy Moda to sama nie wiem bo nie widzę różnicy ... między wami ale świeży Mod zawsze u mnie ma na początku klapsy ... takie moje małe zboczenie