Witam chciałem się dowiedzieć od ilu skillp. zaczyna się 1 liga
Pytam dlatego że jedni mówią że zaczyna się od 4.5 mil. skillp. a drudzy
że od 6mil.skillp.
Proszę o szybko odp. POZDRO ZIOM )
Ja spotkałem się tylko z tą pierwszą wersją. 4,5kk
Ale jak jest to nie wiem.
P.S. Czy to dobry dział? Ma związek z jakimś ogłoszeniem? Proponuje przenieść do działu "Pytania ogólne"
__________________ CM-Spillac ZAWSZE podawaj ID pisząc do pomocy technicznej. ZAWSZE dokładnie opisz problem. NIKT z ekipy gry nie poprosi Cię o LOGIN i HASŁO do twojego konta.
Masz rację szydło;] a więc został przeniesiony a odp na pytanie: też słyszałem o 4,5 w recyklingu z inną opcją się nie spotkałem. Jak się coś zmieni że się dowiem dokładniej to napiszę
ZAWSZE podawaj ID pisząc do pomocy technicznej. ZAWSZE dokładnie opisz problem. NIKT z ekipy gry nie poprosi Cię o LOGIN i HASŁO do twojego konta. E-mail do Supportu/Pomocy technicznej:support.pl@xblaster.com E-maildo mnie: djkufel@gmail.com
1 liga to 1000 najmocniejszych mechów wiec można miec pozycję 500 w rankingu i nie być w 1 lidze, więc nie ma od ilu trzeba mieć mecha, który łapie sie w tym przedziale
Teraz 1 liga jest od 5.2 mln w recu, na Marsie, na innych planetach nie wiem.
Gram na marsie to wiem jak jest na marsie
ZAWSZE podawaj ID pisząc do pomocy technicznej. ZAWSZE dokładnie opisz problem. NIKT z ekipy gry nie poprosi Cię o LOGIN i HASŁO do twojego konta. E-mail do Supportu/Pomocy technicznej:support.pl@xblaster.com E-maildo mnie: djkufel@gmail.com